Sverigehatare

Osäkert om det räcker för att rädda henne

Om Anna Kinberg Batra hade varit lika rak och tydlig i sina offentliga besked tidigare som på söndagen, skulle hon knappast ha befunnit sig i den akuta kris hon gör nu.Det mest applåderade var det här:– Ni som bekämpar demokratin med hat och hot, ni som tar till våld mot andra som står i vägen, ni hatar allt Sverige står för. Och jag har en sak att säga till nazisterna på Visbys gator: Åk härifrån, Sverigehatare!
Läs mer om Sverige och Sverigehatare.
Kinberg Batra till nazisterna: Åk härifrån Sverigehatare
Anna Kinberg Batra inledde sitt tal i Almedalen med att vända sig direkt till publiken. – Åk härifrån Sverigehatare. M-ledaren som pekar ut tre prioriterade områden: integration, jobb och otrygghet. Samtidigt hotade M-ledaren att hoppa av försvarsförhandlingarna om inte regeringen lägger minst två miljarder kronor på försvarsbudgeten i höst.
Anna Kinberg Batra till attack mot NMR
Moderatledaren Anna Kinberg Batra går till attack mot Nordiska motståndsrörelsen (NMR) i sitt Almedalstal. – Jag har en sak att säga till nazisterna på Visbys gator: Åk härifrån, Sverigehatare!

Just nu: Anna Kinberg Batra: Åk härifrån Sverigehatare

LIVE-TV | I dag sänder SvD Anna Kinberg Batras tal och efterföljande pressträff på Moderaternas dag i Almedalen. Följ livesändningen här.
Läs mer om Almedalen och Sverigehatare.
Sverigehatare svarar i svenskt PR-nummer
The Swedish Number ska sprida bra reklam om Sverige. Men på numret svarar en person som hatar Sverige. –Det finns inte någon yttrandefrihet här, säger personen i samtalet som spelas upp i Alex Sigges podcast.
Läs mer om PR-nummer och Sverige.