Tågolycka

Tågolycka i Salzburg - 50-tal skadade

Omkring 50 människor har skadats vid en tågolycka på Salzburgs centralstation, rapporterar den österrikiska nyhetsbyrån APA.
Läs mer om APA och Salzburg.

Tågolycka i Salzburg - 40-tal skadade

Utrikes. Omkring 40 människor har skadats vid en tågolycka på Salzburgs centralstation, rapporterar den österrikiska nyhetsbyrån APA.
Läs mer om APA och Salzburg.
Tågolycka i Salzburg - 40-tal skadade
Omkring 40 människor har skadats vid en tågolycka på Salzburgs centralstation, rapporterar den österrikiska nyhetsbyrån APA.(TT) Omkring 40 människor har skadats vid en tågolycka på Salzburgs centralstation,
Läs mer om APA och Salzburg.

Tågolycka i Salzburg – 40-tal skadade

Omkring 40 människor har skadats vid en tågolycka på Salzburgs centralstation, rapporterar den österrikiska nyhetsbyrån APA.
Läs mer om APA och Salzburg.
Kvinna svårt skadad – blev påkörd av tåg
En 55-årig kvinna vårdas med allvarliga skador efter en tågolycka i Oxie utanför Malmö.Enligt polisen blev hon påkörd av tåget.Omständigheterna är oklara.
Läs mer om Malmö.Enligt och Oxie.
Inget brott bakom tågolycka - Förundersökningen nedlagd
Förundersökningen om olyckan på en järnvägsövergång i Färnäs är nedlagd. - Det handlade om en ren olyckshändelse beroende på olyckliga omständigheter, fastslår förundersökningsledaren poliskommissarie Björn Sundin.
Tåg har kraschat in i lastbil
En tågolycka inträffade vid halv åtta på onsdagsmorgonen utanför Falköping. - Ett tåg har kraschat in i en lastbil vid en järnvägsövergång, säger Denny Josefsson, kommunikatör vid Trafikverket, till GT.
Tågolycka i Österrike - en död
Minst en person har dött i en olycka mellan två passagerartåg i Niklasdorf, Österrike.22 personer är skadade, var av tre är barn.Ett av tågen har fått sidan uppriven i kollisionen, rapporterar ORF.
Minst en död i tågolycka i Österrike
Läs mer om Österrike.
Minst en död i tågolycka i Österrike
Minst en person har omkommit i en tågolycka i Österrike, rapporterar Der Standard. Ytterligare 15 till 20 personer ska ha skadats, flera av dem allvarligt.
Läs mer om Der Standard och Österrike.
Kvinna skadad – träffades av man som blev påkörd av tåg
En kvinna vårdas allvarligt skadad på Rigshospitalet i Köpenhamn.Hon skadades vid en tågolycka på en station.En påkörd man slungades i väg på perrongen och träffade kvinnan.
Amtrak skyller tågolycka på frakttågbolag
Tågbolaget Amtrak lägger skulden på tågfraktbolaget CSX för den svåra tågkollisionen där två människor omkom. Läget för två av de 116 skadade beskrivs som kritiskt.
Läs mer om CSX.
Live: Allvarlig tågolycka i Italien
Minst två människor har omkommit efter en tågolycka i Italien.
Läs mer om Italien.
Minst två döda efter tågolycka i Milano
Läs mer om Milano.
Tågolycka nära Milano efter urspårning
Minst två människor har omkommit i en tågolycka i närheten av Milano i norra Italien, enligt räddningstjänsten. Många är allvarligt skadade.
Läs mer om Italien och Milano.
Minst 15 skadade i tågolycka
Minst 15 personer har skadats när ett tåg körde in i stoppbockar vid rälsens slut i Richmond utanför Sydney i den australiska delstaten New South Wales.
Läs mer om Richmond och Sydney.
Dödlig tågolycka i Bollnäs
En man i 20-årsåldern, som skulle gena över ett spår vid Bollnäs järnvägsstation, blev påkörd av ett godståg på onsdagskvällen och avled senare på sjukhus av sina skador, rapporterar lokala medier.
Minst 12 döda i tågolycka i Sydafrika
Minst tolv människor har dödats och hundratals har skadats i en tågolycka i närheten av Kroonstad i Fristatsprovinsen i Sydafrika, uppger sjukvårdspersonal på plats.
Uppemot 100 skadade i stor tågolycka i Sydafrika
Minst fyra personer har dödats sedan ett tåg krockat med en lastbil nära Kroonstad i Sydafrika, enligt sjukvårdspersonal, rapporterar News24.
Läs mer om Kroonstad, News24 och Sydafrika.
Många skadade i tågolycka utanför Madrid
En olycka med pendeltåg har inträffat utanför Madrid. 45 personer har skadats, rapporterar El Pas.
Läs mer om Madrid.