Teslabil

Fem skadade efter Teslakrasch – skyller på autopiloten

Fem personer skadades efter att en Teslabil plötsligt accelererat och hamnat upp och ned, rapporterar CBS Minnesota.Enligt föraren var autopilotsystemet aktiverat vid kraschen.Tesla har sedermera slagit ifrån sig kritiken.
Läs mer om Teslabil och Teslakrasch.

Elon Musk vill komma undan köerna med supersnabba biltunnlar – så här funkar det

När trafiken blir alldeles för hemsk tänker sig Teslachefen Elon Musk att bilarna ska dyka ned i underjorden med hjälp av hissar. Det är idn bakom hans nya projekt, tunnelborrningsföretaget The Boring Company. Företaget har fått sin första jätteborr levererad och nu finns en ny film som visar hur det futuristiska transportsystemet skulle kunna fungera. Pendlingstiden mellan Westwood i Los Angeles och flygplatsen LAX skulle kunna kapas från en halvtimme till sex minuter, tror Elon Musk. I filmen får vi se hur en Teslabil åker fram till en bilhiss i gatan och hissas ned i underjorden. Där skjuts den iväg på en slag
Uppgifter: Teslas nya laddare lika snabb som bränslepumpen
Elon Musk har bekräftat nya superladdaren. Med Supercharger V3 ska en Teslabil kunna laddas på lika kort tid som det tar att tanka en vanlig bil med bensin, skriver Carbuzz.
Läs mer om Carbuzz och Teslabil.
Tesla på autopilot krockade med buss
En eldriven Teslabil som kördes på autopilot kraschade in i en dansk turistbuss i Nordtyskland,...
Läs mer om Nordtyskland och Teslabil.

Tesla i ny krasch på autopilot

Ytterligare en Teslabil har varit inblandad i en krasch när den kört på autopilot, skriver flera medier.
Läs mer om Teslabil.
Första dödsfallet med självkörande Teslabil
En man har dött i en trafikolycka efter att ha färdats i en av Teslas självkörande bilar. Av allt att döma är 40-åringen den första som har dött när bilens autopilot har varit aktiverad. Autopiloten förbättras hela tiden, men den är inte perfekt och kräver fortfarande att föraren håller sig alert, skriver Tesla i ett uttalande.
Läs mer om Tesla och Teslabil.