Therese nilsson

Hon letar ersättare för exmaken till resan

Är du ute efter en härlig semestervecka i Bulgarien och kan tänka dig att åka med Therese Nilsson och hennes två barn? Då kan du vara personen som Therese efterlyser. Och anledningen är något speciell. – Min exmake valde att hoppa av resan och i stället för att låta pengarna gå till spillo, tänkte jag att någon annan skulle få chansen att komma i väg, säger hon.

Letar ersättare för exmaken på semestern

Är du ute efter en härlig semestervecka i Bulgarien och kan tänka dig att åka med Therese Nilsson och hennes två barn? Då kan du vara personen som Therese efterlyser. Och anledningen är något speciell. – Min exmake valde att hoppa av resan och i stället för att låta pengarna gå till spillo, tänkte jag att någon annan skulle få chansen att komma i väg, säger hon.
CL-beskedet som värmer Rosengård
Gaëlle Enganamouit är ett avslutat kapitel för FC Rosengård. Kamerunskans tid i Malmöklubben blev kort och kantad med skador.När Gaëlle drar till Kina plockar sportchefen Therese Sjögran och hennes sidekick Erling Nilsson in danska landslagsspelaren Sanne Troelsgaard.
Nicolinn Nilsson: Drabbar båda parter
LEVI. Det stormar kring de norska skidåkarna i vinter. När den alpina säsongen drog igång saknades världens bästa slalomåkare Henrik Kristoffersen. Anledningen? Han bråkar med samma förbund som brottas med Therese Johaugs doping. Nu återstår det att se om de svenska åkarna kan dra nytta av grannens olycka. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!

Nilsson största hotet mot Norge i vinter

Världens bästa landslag är vingklippt och skakat. Nu tvingas Norge starta säsongen utan förra säsongens allra största stjärna: Therese Johaug. Då är det en 23-åring från Malung de fruktar mest av alla. – Stina Nilsson var ju en av de som tuktade upp oss allra värst redan i fjol, säger Roar Hjelmeset, tränare i norska damlandslaget.
Läs mer om Malung, Norge och Roar Hjelmeset.
Jag är helt säker på att Stina kan klara det
ÖSTERSUND. Den norska världsettan Therese Johaug gör det ingen annan i världseliten klarar av:28-åringen tränar en bit över 1 000 timmar per år.Men snart kan Johaug få sällskap på andra sidan av den magiska gränsen.Svenskt sällskap. – Jag är helt säker på att Stina Nilsson om något år kan tåla att träna 1 000 timmar, säger nye landslagstränaren Ole Morten Iversen.Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Johaug knäcktes av sin landsmaninna
Therese Johaug var på väg mot seger i jaktstarten men fick stryk av Heidi Weng på upploppet. Bästa svensk blev Stina Nilsson på en sjundeplats. – Det är mitt bästa skatelopp på länge individuellt eftersom jag fick gå själv hela vägen förutom när Diggins flög förbi, säger Nilsson till SVT.
Läs mer om Heidi Weng, Nilsson, SVT och Stina Nilsson.
Pettersson: Lär inte hända igen, Johaug
LAHTIS. På förhand fanns det ju rätt många scenarion att välja mellan hur den här dagen skulle sluta. Men det här såg jag inte komma: Att distansdrottningen Therese Johaug står framför mig och myser över hon spurtat ner vår sprintstjärna Stina Nilsson. Ja, jösses.
Norska piken som får Johaug att protestera
Det norska lagt var överlägset i stafetten i Nove Mesto. Men Heidi Weng tror att det kan se annorlunda ut om Stina Nilsson och Ida Ingemarsdotter är tillbaka i det svenska laget. – Då vinner Sverige, säger Weng till SVT, något som fick Therese Johaug att protestera.
Kalla och Nilson föll i Tour de Ski
— Ska det jävlas så ska det väl jävlas rejält.Det var Charlotte Kallas bistra ord efter att hon och Stina Nilsson fallit på masstarten i Tour de Ski och tappat mycket tid mot norskorna i täten.Therese Johaug vann etappen och Kalla blev till slut åtta.
Läs mer om Kalla, Nilson, Ska, Ski, Stina Nilsson och Tour.
Falk: 'Kände mig som en gammal kärring'
TOBLACH/STOCKHOLM. De svenska sprintdamerna hade ingen succsöndag. Både Hanna Falk och Stina Nilsson var över två minuter bakom vinnaren Therese Johaug. – Uppför kände jag mig som en gammal kärring på slutet, säger Falk.
De nobbar julfirande för höghöjdsträning
TOBLACH. Therese Johaug och de andra norska damstjärnorna lämnar Alperna och åker hem för att fira jul. Charlotte Kalla och Stina Nilsson gör precis tvärtom. Allt för att optimera deras chanser i Tour de ski. – Jag hade inte gjort det här valet om jag inte trodde det skulle gynna mig, säger Stina Nilsson.
Läs mer om Alperna, Stina Nilsson och Tour.
Johaug: Jag har försökt säga det
Före säsongen var Therese Johaug klar över vem av de utländska åkarna som skulle bli största hotet i vinter: Charlotte Kalla. Tre veckor in i säsongen har den norska superstjärnan redan ändrat sig. – Nu måste jag nog säga Stina Nilsson, säger Johaug.
Kallas recept för att slå Johaug: Smärta
LILLEHAMMER. En sak är odiskutabel: Charlotte Kalla måste spränga nya barriärer för att ha en chans att matcha Therese Johaug i vinter. Priset? Smärta. – Det handlar om att lära sig lura sin egen hjärna, säger Kallas mentale coach Thomas Nilsson.
Läs mer om Johaug och Therese Johaug.
Johaug: Sverige hade behövt henne
Stina Nilsson tvingades lämna återbud till världscupstävlingarna i Lillehammer. Det är en viktig fördel för Norge inför stafetten, bekräftar superstjärnan Therese Johaug. – Man ska inte sticka under stol med att Sverige hade behövt henne, säger Johaug.
Stina Nilssons taktik: Stå över lopp i vinter
RUKA. Efter premiären ser Stina Nilsson plötsligt ut som den främsta utmanaren till Therese Johaug i den totala världscupen. Men den striden ger Sverige upp redan nu. - Stina kommer att stå över en del lopp. Det är inte realistiskt att tro att hon ska kunna vinna totalcupen, säger förbundskaptenen Rikard Grip.
Tröstas av svenskan efter snöpliga misstaget
Therese Johaug var överlägsen och Charlotte Kalla fick en mardrömsstart i världscupen. Men Stina Nilsson och Ida Ingemarsdotter var svenska utropstecken när minitouren i längdskidor avslutades med en millång klassisk jaktstart.
Johaug ohotad – Stina Nilsson tvåa
Therese Johaug hade som väntat inga problem att hålla undan när milloppet med jaktstart avslutade minitouren i Ruka. Stina Nilsson knep andraplatsen.
Läs mer om Ruka och Stina Nilsson.
Johaug ohotad – Stina Nilsson tvåa
Therese Johaug hade som väntat inga problem att hålla undan när milloppet med jaktstart avslutade...
Läs mer om Stina Nilsson.
Kalla: Vi får gnugga våra geniknölar ihop
RUKA/STOCKHOLM. Charlotte Kalla är långt efter Therese Johaug inför söndagens 10 kilometer. Då planerar hon att prata ihop sig med sina lagkamrater för att taktikköra tillsammans mot henne. – Jag bor med Stina (Nilsson) och Ida (Ingemarsdotter), så vi får väl gnugga våra geniknölar, säger hon.
Läs mer om Ida, Stina och Therese Johaug.
Therese Sjögran hyllades till slut
Förra året hotade Erling Nilsson att varken han eller någon spelare från Rosengård skulle dyka upp...
Läs mer om Erling Nilsson och Rosengård.
Therese Sjögran hyllades till slut
Förra året hotade Erling Nilsson att varken han eller någon spelare från Rosengård skulle dyka upp på fler galor.Då klipptes den planerade hyllningen av Therese Sjögran bort.Nu grät klubbens förre sportchef när Sjögran fick TV4:s Fotbollskanalens hederspris.
Therese Sjögran hyllades till slut
Förra året hotade Erling Nilsson att varken han eller någon spelare från Rosengård skulle dyka upp på fler galor.Då klipptes den planerade hyllningen av Therese Sjögran bort.Nu grät klubbens förre sportchef när Sjögran fick TV4:s Fotbollskanalens hederspris.
Gunnarsdottir: Fantastiskt att kunna avsluta så här
Guldkänslor – Sara Björk Gunnarsdottir var glad, Erling Nilsson var känslosam och Therese Sjögran var lättad över att slippa vara nervös längre.
Supertjejerna hemma – uppvaktades rejält
Dream Team har kommit hem.Guld-Elin, silver-Moa och brons-Therese blev hjärtligt välkomnade.– Alla runt om i brottningsvärlden som varit på tävlingen har kommit fram och gratulerat oss och vi har blivit kallade dream team, säger Elin Nilsson med euforisk stämma.
Läs mer om Elin Nilsson.