Tilde

Klart: De tävlar i Hela kändis-Sverige bakar

Hela kändis-Sverige bakar är tillbaka med Tilde de Paula Eby i vår.I årets säsong tävlar bland annat läkaren Mikael Doktor Mikael Sandström, programledaren Malin Gramer och stylisten Jonas Hallberg.– Trodde aldrig att jag skulle vara med i ett program där man tävlar om att baka, men det var så otroligt FAB! Och gänget som jag tävlade mot var underbara, verkligen en upplevelse för livet, säger Jonas Hallberg i ett pressmeddelande från TV4.
Oväntade domen Nikki Amini tvingas lämna Let's dance
Nikki Amini tvingas lämna Let's dance – efter ett stort drama.Programledaren Tilde De Paula Eby frågade häpet om paret var chockade direkt efter resultatet var klart.–Det kan vara så med tittarna att de glömmer rösta på de som de vill ha kvar, säger David Hellenius.
Läs mer om Nikki Amini.
Tilde rörd i direktsändning – efter Berghagens fina gest
I går chockades Sverige av beskedet att den folkkära artisten Barbro Lill-Babs Svensson hastigt gått bort.Under onsdagsmorgonen gästade Lasse Berghagen TV4:s Nyhetsmorgon och tillägnade en dikt till sin exfru.Den fina gesten gjorde programledaren Tilde de Paula Eby märkbart berörd.– Det var ett starkt ögonblick, säger programledaren Jesper Börjesson.

Han tar över efter Jihde i Nyhetsmorgon

Malou von Sivers var Nyhetsmorgons första programledare. Nu tar hennes son Sebastian von Sivers Haage vid – han är Tilde de Paula Ebys nye parhäst i programmet. – Det var ganska chockartat när jag fick frågan, säger han till TT.
Läs mer om Jihde, Nyhetsmorgon, Sebastian och Tilde.
Han tar över efter Jihde i Nyhetsmorgon
Malou von Sivers var Nyhetsmorgons första programledare. Nu tar hennes son Sebastian von Sivers Haage vid – han är Tilde de Paula Ebys nye parhäst i programmet. – Det var ganska chockartat när jag fick frågan, säger han till TT.
Läs mer om Jihde, Nyhetsmorgon, Sebastian och Tilde.
Edmond och Tilde från Gefle TK regionmästare
Årets JRM inomhus spelades den gångna helgen i Borlänge. Bland Gävlespelarna kan Edmond Strand och Tilde Jagare titulera sig regionmästare 2018.
Tildes utspel – efter bilderna i vinter-OS
PYEONGCHANG. Det amerikanska skridskolandslagets dräkter har blivit en snackis på OS.Detta på grund av den ljusgråa fläck som sitter vid åkarnas skrev.– Varför har de satt reflexer runt fiffi? Det är väl det vi pratar om, eller? säger TV4-programledaren Tilde de Paula Eby i Nyhetsmorgon.
Läs mer om Nyhetsmorgon och Paula Eby.
Tilde i tårar – här tar Jihde farväl i TV4
Peter Jihde har gjort sin sista sändning som programledare i Nyhetsmorgon.Tilde de Paula Eby passade på att hylla programledarkollegan i slutet av sändningen.– Du har alltid min rygg jag kan lita på dig till tusen procent, säger Tilde de Paula till en rörd Peter Jihde.
Tilde och Peter Jihdes klyfta innan splittringen
Peter Jihde lämnar TV4 och Nyhetsmorgon-radarpartnern Tilde de Paula Eby för MTG-koncernen.Duon som nu splittras är en av TV4:s mest lysande –men lönekuvertet skiljer sig rejält.Tilde de Paula Eby tjänar tre gånger mer än Jihde i taxerad förvärvsinkomst – programledaren tog ut hela 2,3 miljoner kronor i lön.
Jihde avslöjar sanningen – därför lämnar han Tilde
Peter Jihde ringde till sin bror Niklas innan han lämnade TV4 – för att höra vad brodern tycker om att de två blir kolleger på MTG.Efteråt berättade han beslutet för vännen Tilde de Paula Eby – som brast ut i gråt.– Man ska lämna festen när festen är som allra bäst, säger Peter Jihde.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde, TV4 och Tilde.
TV4 avslöjar planen – så ersätts Peter Jihde
Peter Jihdes plötsliga avhopp från TV4 chockade alla på Nyhetsmorgons redaktion.Under hans sista sändning kommer han firas ordentligt – men redan nu planeras det för en ersättare, och Tilde de Paula Eby är med och bestämmer.Tilde är naturligtvis med i dialogen skriver Johanna Thulin Bratten, programchef på Nyhetsmorgon, i ett mejl.
TV4 tagna på sängen – men Viasat har redan den bäste
Tilde i tårar, TV4 tagna på sängen – men det känns som Peter Jihde gör rätt.Och starka Nyhetsmorgon klarar sig ändå.
Läs mer om Nyhetsmorgon, Peter Jihde, TV4 och Viasat.
Tilde avslöjar kraven på Jihdes efterträdare
Peter Jihde lämnar TV4 och därmed Nyhetsmorgon.Nu inleds jakten på en ersättare som ska leda programmet tillsammans med Tilde de Paula Eby.– Man måste vara snäll och man måste vara vaken, säger hon till TV4.
Läs mer om Nyhetsmorgon.Nu, Paula Eby, TV4 och Tilde.
JUST NU: Peter Jihde lämnar TV4 – Tilde i tårar
Peter Jihde lämnar TV4, enligt Aftonbladet.Profilen går över till konkurrenten MTG och TV3, skriver tidningen.– Jag fick ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till, säger han till Aftonbladet.
Ett vältränat lyckokast på Unga Dramaten
I Tilde Björfors föreställning Kras blir summan större än de enskilda delarna.Margareta Sörenson ser en poetisk teatercirkus för både själ och hjärta.
Läs mer om Unga Dramaten.
Tilde de Paula Ebys privata avslöjande i sändning
TV4-programledaren Tilde de Paula Eby har varit gift med sin make i 6 år.I samband med att bröllop tas upp i TV4:s Nyhetsmorgon så delar programledaren med sig av en intim kärleksbild från sitt eget bröllop - och hyllas på Instagram.Så fina ni är! Hoppas på mycket lycka och kärlek i ert liv skriver en person om bilden.
Läs mer om Instagram.Så och Paula Eby.
Tildes ärliga dagen efter- bild i Nyhetsmorgon
Jane Fonda hyllades över hela världen för sin ärliga dagen efter-bild.I dagens Nyhetsmorgon valde Tilde de Paula Eby att göra samma sak – genom att visa upp sig morgonen efter Elle-galan.– Sov du i klänningen, Tilde? frågar Malin Collin i programmet.
Stjärnorna flockas till Elle-galan – minglar tillsammans på röda mattan
Under fredagskvällen är det dags för årets största modegala! På anrika Grand Htel i Stockholm går Elle-galan av stapeln och de största kändisarna och stjärnorna kommer mingla på röda mattan och titta på modeshowen. Några av de som står på gästlistan är TV4-profilerna Jenny Alversjö, Tilde de Paula, deckarförfattaren Camilla Läckberg och artisten Niklas Strömstedt.
Tildes tröja delar tittarna – reagerar starkt
Tilde de Paula Ebys tröja i Nyhetsmorgon får tittarna att engagera sig och de kan absolut inte enas om vilken färg den har.Hallonröd, ceriserosa, korallröd – åsikterna går isär.Det råder delade meningar om vilken färg det är på Tildes tröja - vad säger du? undrar TV4-programmet på Instagram.
Läs mer om Instagram och Nyhetsmorgon.
Här överraskas Malou på 65-årsdagen i TV4
Grattis Malou von Sivers som fyller 65 år!Under måndagsmorgonen firades TV4-profilen i Nyhetsmorgon och överraskades i hemmet av kollegan Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Malou, Nyhetsmorgon, Paula Eby, TV4 och Tilde.
Tildes miljonklipp – nya lyxlivet i Spanien
Tilde de Paula Eby är mångmiljonär – men själv säger hon att hon inte vet hur mycket hon tjänar.TV4-profilen berättar om superlönen och det soliga lyxlivet med maken i podcasten Tv-fabriken.– För mig är det väldigt viktigt att jag tar ut den lön som jag behöver för att gå runt, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Paula Eby, Spanien, Tilde och Tv-fabriken.
Tildes de Paulas kollaps – efter sändningen
Tilde de Paula Eby prisades för sin programledarinsats – då föll hon plötsligt ihop.TV4-profilen berättar om kollapsen i podcasten Tv-fabriken.– Jag bara känner, jag tuppar av, jag svimmar, helvete, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Paula Eby, Tilde och Tv-fabriken.