Tilde

Ilskan: Herregud – det är så konstigt

En skandal i Svenska fotbollförbundet rör upp starka känslor i många läger.Nu är det Nyhetsmorgon-profilen Tilde de Paula Ebys tur att rasa.– Det är så konstigt, säger de Paula i programmet.

Tilde de Paula Eby: Ditt bästa är gott nog

Förutom i Nyhetsmorgon syns Tilde de Paula Eby just nu i Hela Sverige bakar. I programmet svallar känslorna, hemmabagarna gråter och kastar saker. Det är på riktigt. Precis som programledaren vill att livet ska vara.
Här lämnar stjärnan studion efter Tildes fråga
Alexandra Rapaport var gäst i TV4 Nyhetsmorgon under söndagen.Men när hon får frågan om att stanna kvar för lite soppa blir reaktionen oväntad.– Jag gillar inte soppa. Jag går, säger hon i programmet till Tilde de Paula Ebys förvåning.
Läs mer om Tilde.

Tilde slår tillbaka – mot Books ilska

Anna Book var gäst i TV4:s Nyhetsmorgon - och kritiserade programledaren Tilde de Paula Eby efteråt.Nu slår TV4-programledaren tillbaka mot Books hårda ord i Mix Megapol.– Det är supertråkigt om hon känner så. Jag har själv sett det där och funderat över det. Jag har också funderat över varför hon inte sa det till mig, säger Tilde de Paula Eby.
Läs mer om Mix Megapol, Paula Eby och Tilde.
Anna Books ilska mot Tilde de Paula
Anna Book riktar skarp kritik mot Tilde de Paula efter hennes agerande i Nyhetsmorgon.Flera tittare har reagerat och nu menar Biggest loser VIP-vinnaren att TV4-programledaren behandlade henne kyligt i direktsändning.Jag hamnade i nån sorts chock över Tildes bemötande, det gjorde ONT, skriver Anna Book på Instagram.
Tildes känslostorm – mitt i sändningen
Det blev känslosamt för Tilde de Paula Eby i onsdagens Nyhetsmorgon.Barack Obamas hyllning till hustrun gav programledaren känslosvettningar över hela kroppen.– Jag vet, det är superfånigt av mig, säger hon i programmet.
Peter Jihde nära att falla ihop i sändning
Peter Jihde och Tilde de Paula Eby testar yrsel och illamående i TV4:s Nyhetsmorgon.Men när Peter Jihde har snurrat runt i så kallad irländsk julafton är han nära att falla ihop - och tvingas sätta sig ner.– Jag tycker du är lite blek, sätt dig på trappan där, säger Tilde de Paula Eby i direktsändningen.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde och Tilde.
Peter Jihde nära att falla ihop i sändning
Peter Jihde och Tilde de Paula Eby testar yrsel och illamående i TV4:s Nyhetsmorgon.Men när Peter Jihde har snurrat runt i så kallad irländsk julafton är han nära att falla ihop - och tvingas sätta sig ner.– Jag tycker du är lite blek, sätt dig på trappan där, säger Tilde de Paula Eby i direktsändningen.
Läs mer om Paula Eby, Peter Jihde och Tilde.
Här träffar cancersjuka Tuva, 9, kronprinsessan
När Tilde 14 år, fick två småsyskon med cancer började hon pärla armbanden Bu cancer för att samla in pengar till Barncancerfonden Östra.Nu har familjen fått träffa kronprinsessparet för att prata om sjukdomen och armbanden.– Det var en speciell upplevelse att träffa dem. De var trevliga och öppna, säger pappa Johan Wernersson.
Pamela Anderson trött på bilderna
90-talsikonen Pamela Anderson, 50, har tröttnat på sociala medier.I en intervju med TV4:s Tilde de Paula Eby berättar hon varför hon är ointresserad av barnbilder på Facebook och Instagram.– Folk som springer runt i pyjamas och matar sina barn, jag förstår mig inte på det, säger Pamela Anderson i programmet.
Tilde de Paula bryter ihop efter missen
I direktsändning kan allt hända – fråga bara Tilde de Paula Eby.När programledaren ska presentera nästa ämne i onsdagens Nyhetsmorgon går allt fel.– Ta det lugnt. Vi kommer snart tillbaka, säger kollegan Peter Jihde efter missen –samtidigt som han måste krama om Tilde de Paula, som bryter ihop av skratt.
Peter Jihdes ilska efter obehagliga upptäckten
Peter Jihde var rasande i dagens Nyhetsmorgon.Anledningen var hans obehagliga upptäckt under tisdagskvällen.– Den här historien känns väldigt otrevlig, instämde programledarkollegan Tilde de Paula.
Madeleine: Polisen Anders är en hjälte
När Madeleine Linnskog blev stoppad i en trafikkontroll hade värmen fått dottern Tildes tålamod att brista. Men trösten var inte långt borta.Polismannen Anders Nordlund tog Tilde i sin famn och satte sig i skuggan med henne.– Jag är så tacksam mot poliserna för den hjälp de gav mig, säger Madeleine Linnskog.
Läs mer om Madeleine Linnskog och Tilde.
Tildes förvirring under trissen i tv
Magnus Sandin från Öland var dagens lyckliga trisskrapare i Nyhetsmorgon.Då ställde han till med en stor scen - och fick Tilde de Paula att tappa hakan av förvåning.– Vad gör du nu? utbrister hon efter Magnus Sandins fräcka tilltag.
Läs mer om Nyhetsmorgon.Då, Paula, Tilde och Öland.
Pinsamma kuppen mot Tilde i sändning
TV4-profilen Anders Pihlblad överraskade i veckan Tilde de Paula Eby med ett klipp – på hur hon såg ut en gång i tiden i TV4 Nyhetsmorgon. – Ibland är det bra att man blir äldre, ganska ofta faktiskt, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Läs mer om Paula Eby och Tilde.
Tilde de Paula Eby om relationen med Jihde
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde sänder live-tv ihop många timmar i – och de är så nära vänner att flera tittare undrat om de är tillsammans.TV4-profilen hyllar nu sin kollega, men är glad att de bara är vänner.– Herregud, det räcker med att vi sänder ihop fyra timmar om dagen tycker jag, säger Tilde de Paula Eby till Hänt.se.
Jespers fina hyllning till Tilde i Nyhetsmorgon
För andra året i rad utsågs Tilde de Paula Eby till årets kvinnliga programledare på Kristallen-galan.Något som programledarkollegan Jesper Börjesson vill uppmärksamma i måndagens Nyhetsmorgon.– Vi träffades i Jönköping 1994. Redan då sa folk att det var något speciellt med dig. Så rätt vi hade då, säger han i programmet.
Kuppen mot Tilde i Nyhetsmorgon
Tilde de Paula Eby utsågs till årets kvinnliga programledare på fredagens tv-gala Kristallen.På söndagen var hon tillbaka i Nyhetsmorgon – och innan programmet var över fick hon en riktig överraskning av familj och vänner.– Att jag inte förutsåg detta. Nu är jag helt svettig, säger Tilde de Paula Eby i programmet.
Här är sanningen bakom svenkornas tatueringar
Mitt under Finnkampen dök flera av Sveriges största talanger upp för att springa stafett.Men vad hade de egentligen för tatueringar på armarna?– Det blev en liten miss, berättar underbarnet Tilde Johansson.
Läs mer om Finnkampen och Tilde Johansson.
Programledarens comeback i TV4
Mammalediga TV4-programledaren Soraya Lavasani är tillbaka i Nyhetsmorgon – men bara för en dag.I måndagens program dyker Lavasani upp som gäst, tillsammans med 2,5 månader gamla dottern Bianca.– Din resa har vi fått följa, vecka för vecka, Soraya, konstaterar Tilde de Paula Eby i Nyhetsmorgon.
Pinsamma missen: Vad ska vi skylla på?
Peder Fredricson är ett namn som kommer att hemsöka Tilde de Paula Eby och Jesper Börjesson framöver.TV4 Nyhetsmorgons programledarduo stod för en praktgroda när de helt tappade bort namnet på ryttaridolen. – Jag vet inte vad vi ska skylla på att vi sa fel namn fyrtio gånger, säger de Paula Eby i programmet.
Fröling om intima klippet med Zlatan: Mitt krav
Tillsammans spelade de in en av svensk tv-historias mest vågade sportreklamer.Och Tilde Fröling har bara goda minnen från samarbetet med Zlatan Ibrahimovic.– Han var jättesnäll. Jag uppfattade honom inte alls som kaxig, säger Fröling.
Tildes passionerade återförening med maken
Programledaren Tilde de Paula Eby och maken Thomas de Paula Eby har inte träffats på nästan en vecka.Nu har programledaren lagt upp en minst sagt passionerad bild på när de återser varandra igen.Sådan är kärleken! Dramatisk! skriver Tilde de Paula Eby på Instagram.
Läs mer om Instagram, Paula Eby och Tilde.
TV4-duons oväntade semester tilsammans
TV4-kollegerna Tilde de Paula Eby och David Hellenus kan inte få nog av varandra.När de är lediga väljer de att åka på semester tillsammans.Tack för en superfin kväll igår!!!, skriver Tilde på Instagram under en bild där de båda syns ihop.
Läs mer om Instagram, Paula Eby och Tilde.