Tillbaka

Vet inte hur vårt förhållande blir nu

Anna Holmlund är sakta på väg tillbaka efter sin olycka.Men för pojkvännen och landslagsstjärnan Victor Öhling Norberg har något förändrats i grunden.– Jag vet inte hur vårt förhållande kommer bli. Jag tänker på henne varenda dag, men det är inte min Anna längre, säger Öhling Norberg till schweiziska Neue Zürcher Zeitung.

Stjärnan slår tillbaka: Jag tänker inte sluta

TOBLACH. I helgen berättade ryska ledare för Aftonbladet att Alexander Legkov avslutar karriären.Direkt efteråt kom kontringen från Ryssland:– Jag tänker inte sluta förrän allt det här är över, säger Legkov till nyhetsbyrån R-Sport.
Kallas svar på norska kritiken
TOBLACH. Förra veckan kritiserade Vegard Ulvang stjärnornas avhopp från Tour de Ski.Nu biter Charlotte Kalla tillbaka:– De kanske ska fundera på var de ska lägga den i tid. För man vill att de bästa ska vara med, säger den svenska världscupsledaren.
Härmed förklarar jag er man och robot
Fantasin om en kvinnlig maskin som kan tillfredsställer manliga lustar går långt tillbaka i kulturen, och när sexrobotar nästa år släpps till försäljning kan drömmen bli verklighet. Men vad betyder de för sexet, själen och samhället?

Mourinhos besked: Då får vi se Zlatan

Manchester United slog tillbaka West Bromwich Albion på bortaplan under söndagseftermiddagen.Zlatan Ibrahimovic och Victor Nilsson Lindelöf blev kvar på bänken matchen igenom.Efter matchen avslöjade dock Jos Mourinho när Zlatan är tillbaka på planen igen.
Kommunalrådet i Borlänge slår tillbaka mot anklagelserna
Vänsterpartisten Leif Lindström i Borlänge, som riskerar att uteslutas ur partiet, uppger att den tidigare partikollegan Frida Holmgrens anklagelser är påhittade. – Att jag skulle ha förminskat henne eller förlöjligat henne är inte sant, säger han till DN.
Läs mer om Borlänge.
Mäktiga bilderna – här hyllas Olsson
Inga svenskar i startelvan när Manchester United mötte West Bromwich men väl en på planen. Jonas Olsson var tillbaka för att hyllas stort av West Bromwich.Svensken fick stående ovationer och lämnade över matchbollen.– En välförtjänt och fin karriär har han haft, säger Niklas Jihde i Viasats studio.
Molly Sandn bryter ihop i Musikhjälpen
Molly Sandn bryter ihop i Musikhjälpen då hon talar om årets tema – barnsexhandel.Det är ett ämne som är så svårt att prata om att Molly Sandn inte kan hålla tillbaka tårarna.– Jag har stått här i buren och sett alla de här barnen komma hit med en förälder i ena handen och vinka till oss... Jag tänker på de barnen som inte fick någonting, som kanske aldrig fick hålla någon i handen, säger Molly Sandn.
Läs mer om Molly Sandn och Musikhjälpen.
Nytt bottennapp för Milan – utklassade av bottenlag
Med 2–1 mot Bologna i ligan och 3–0 mot Verona i cupen så såg ett harvande Milan ut att kanske ha hittat rätt igen under nye tränaren Gennaro Gattuso.Just Verona skulle dock skicka tillbaka Milanikonen vid tränarrodret tillbaka till ritbordet.
Stefan Löfven: Nu vänder jobben tillbaka till Sverige
Statsminister Stefan Löfven håller jultal på Stora torget i Köping. Han inleder talet om att prata om företagens behov av kunnig personal.
Läs mer om Köping, Stora och Sverige.
Istället för nyårsraketer – en show med laser
Sedan några år tillbaka är nyårsraketer och andra fyrverkerier bannlysta i Växjö kommun, detta för att skydda djur och miljö.Nu har Vänsterpartiet kommit med ett förslag på ett alternativ – en lasershow, det skriver SVT Småland.
Läs mer om Vänsterpartiet och Växjö.
Därför håller Riksbanken envist fast vid målet
Man måste gå tillbaka till 70- och 80-talen för att förstå varför Riksbanken är villig att riskera en krasch på bostadsmarknaden för att få upp inflationen till 2 procent.
Läs mer om Riksbanken.
Kungafamiljens hemliga väntsal på tågstationen
Det beskrivs som ett av Sveriges hemligaste rum.När alla andra trängs ute i vänthallen kan kungligheterna bekvämt luta sig tillbaka – de har nämligen en egen väntsal på Stockholms centralstation.Nu kan nyfikna lägga ett bud på ett besök till förmån för Musikhjälpen.
Läs mer om Musikhjälpen.
Tre Kronor-stjärnan på väg tillbaka till SHL
Erik Gustafsson är på väg att lämna spel i KHL för att vända hem till Sverige och SHL. Backen saknar inte erbjudanden.– Det är väl majoriteten i SHL som är intresserade, som jag fattar det, säger Erik Gustafsson till HockeyNews.se.
Så slog Nina Simone tillbaka mot rasismen
I årets julkalender Hämnden är jul minns Expressens kultursida kvinnor som tagit revansch.Lucka nummer 16: Nina Simone!
Läs mer om Hämnden och Nina Simone.
Ilskan – efter svenska finalmissen: Mesiga
Sverige missade att ta plats i finrummet när VM i handboll avgörs på söndag.Huvudrollen togs i stället över av de spanska domarna.Och de svenska spelarna höll inte tillbaka sitt missnöje.– De domsluten är helt sjuka. Domarna höll en väldigt låg nivå, säger Nathalie Hagman.
Läs mer om Nathalie Hagman.
Statsvetaren: Så ska M kamma hem valsegern
Moderaternas uppgång efter partiledarbytet har brutits. Nu måste partiet hitta nya vägar för att öka väljarstödet enligt statsvetaren Tommy Möller. – Det kanske inte blir så lätt att vinna tillbaka alla väljarna som de har förlorat till Sverigedemokraterna, säger han.
Rom upphäver poets exil – efter 2.000 år
År 8 förvisades poeten Ovidius från Romarriket av kejsar Augustus. Om han hade levat hade han varit välkommen tillbaka till Rom från och med nu. På fredagen röstade stadens kommunfullmäktige för att upphäva hans exil.
Läs mer om Rom och Romarriket.
Guldhjälten drabbad av mystisk sjukdom
Handbollsstjärnan Jonna Linnell, 29, är tillbaka på planen.Nu kan hon spela igen efter sin ansiktsförlamning.– Det är väldigt obehagligt när man tappar kontrollen över ansiktet, säger H65 Höörs guldspelare.
Pascalidou: Maktens män kommer att slå tillbaka
Det stora bakslaget efter metoo-rörelsen kommer att ske, kanske är det redan här. Det tror journalisten och författaren Alexandra Pascalidou, som är redaktör för boken om #metoo och vad som följer efter uppropens tid. – Det är klart att patriarkatet och maktens män kommer att slå tillbaka.
Polisens kaxiga hälsning till langaren
Polisen har kommit över gömmor med knark.Nu får langaren en kaxig passning från lagens långa arm:– Vill du ha tillbaka dina haschkakor kan du väl höra av dig, skriver polisen på Facebook.
Läs mer om Facebook.
SvD/Sifo: Efter kaoset – M tillbaka där de började
Ett år av skrämselhicka – men nu är Moderaterna tillbaka exakt där man började, visar årets sista väljarbarometer från SvD/Sifo. Faktum är att de flesta partier trots turbulenta månader inför valåret landat på samma nivå som i januari. Samtidigt verkar SD:s nedgång under hösten ha bromsats.
Läs mer om Moderaterna.
Podcast om Premier League – avsnitt 191
Sebastian, Pontus och Therese är tillbaka med ett nytt avsnitt – lyssna!
Läs mer om Premier League och Therese.