Tillbaka

Hund räddades efter isdrama

Ett isdrama med en hund fick ett lyckligt slut på lördagen, rapporterar SVT Nyheter Jämtland.Hunden hade kommit ut på allt tunnare is på en sjö utanför Hede i Härjedalen, och tog sig inte tillbaka in till land.
Läs mer om Hede och Härjedalen.
Hund på tunn is räddades
Ett isdrama med en hund fick ett lyckligt slut på lördagen, rapporterar SVT Nyheter Jämtland. Hunden hade kommit ut på allt tunnare is på en sjö utanför Hede i Härjedalen, och tog sig inte tillbaka in till land.
Läs mer om Hede och Härjedalen.
Conny häcklades av publiken - svarade med att sänka Kristianstad: "Sen hånade jag dom tillbaka"
Han hånades med gester av publiken i Kristianstad. Sen skickade Conny Strömberg ut favorittippade KIK i playoff - och firade med att hämnas. - Jag fick håna tillbaka. Det är det härligaste jag vet, säger matchhjälten i 2-1-segern.

De vände trenden – nu blomstrar charkmarknaden

Med anor från 1930-talet har Trångsviken chark upplevt många dalar och toppar. Efter både uppköp och sedan konkurs 2015 gick två tidigare anställa tillbaka in bolaget tillsammans med en lokal investerare.
Läs mer om Trångsviken.
Kovaltjuk vill tillbaka till NHL
Läs mer om NHL.
Rasmus Elm tillbaka från skadan - spelade mittback och blev målskytt mot Norrköping
Rasmus Elm missade Kalmar FF två avslutande matcher i svenska cupens gruppspel på grund av en knäskada.
Läs mer om Kalmar FF och Norrköping.
Kalmars stora problem: Sju försvarare är borta
Kalmars tränare Nanne Bergstrand har problem att få ihop en backlinje två veckor före allsvenska premiären.Då tar Rasmus Elm ett steg tillbaka – sedan kliver han fram och trycker in enda KFF-målet i träningsmatchen mot IFK Norrköping.– Vi har kvalitet i den här gruppen, säger mittfältsbreddaren Papa Diouf efter 1-1.
Läs mer om Nanne Bergstrand och Papa Diouf.
Live: Herrarnas bandyfinal
Bandyfesten är tillbaka på klassiska Studenternas IP i Uppsala. Regerande svenska mästarna Edsbyn ställs mot Sandviken i herrfinalen. Följ matchen här.
Läs mer om Edsbyn, Sandviken och Uppsala.
Silvias blixtresa med kungen – kaoset innan de lämnade Madde
Kungaparet avbröt sin semester för att resa hem till prinsessan Madeleines nyfödda dotter.Men så fort konseljen var avklarad lämnade de prinsessfamiljen och åkte tillbaka till skidorten Klosters i Schweiz.– Hovet har ett hållbarhetstänk när det gäller resor, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Läs mer om Madde, Margareta Thorgren och Schweiz.
Stjärnan slår tillbaka mot hemlös-ryktena
En amerikansk tidning skrev en artikel om att Teri Hatcher är pank, hemlös och lever i sin bil.Nu slår Desperate Housewife-skådespelaren tillbaka mot påståendena.– Det är helt absurt, säger hon till tv-kanalen KTLA.
Gustaf Skarsgård om utmaningen i Westworld
När HBO:s sci-fi-drama Westworld kommer tillbaka för en andra säsong syns Gustaf Skarsgård i en av rollerna. – Det var väldigt utmanande, säger han till Entertainment Tonight.
Slår tillbaka: Det är totalt felaktigt
VÄXJÖ. Kvartsfinal förra säsongen trots serieseger. Det ska inte upprepas. Nu spänner Växjö Lakers musklerna ännu mer.Trots en överlägsen serieseger var sportchefen Henrik Evertsson inte nöjd, och värvade två toppspelare till, vilket lett till att en hel del avundsjuk blickar.Etablerad media har tagit till ord som kommundoping, vilket gör Evertsson rasande.– Då måste jag få reagera. Det är totalt felaktigt, säger Evertsson.
Läs mer om Evertsson och Henrik Evertsson.
Northug 97:a - 24 minuter efter segraren
Sporttelegram. Petter Northug famlar efter formen i sitt försök att komma tillbaka, men fick ett rejält bakslag i norska Birkebeinerrennet i långloppsvärldscupen.
Läs mer om Birkebeinerrennet.
Film Grottmannen Dug: När knasiga grottmänniskor lärde sig spela fotboll Grottmannen Dug utmanar det invarderande bronsåldesfolket på en fotbollsmatch för att vinna tillb
Grottmannen Dug (Eddie Redmayne) lever tillsammans med sin kaninjagande klan och sitt vildsvin Hognob i en vacker dal.
Läs mer om Grottmannen Dug och Hognob.
Ultralöpning - för sjuka barns skull: "Vill ge tillbaka till de som inte kan röra sig så fritt"
Sex timmar på löpband till förmån för barn som inte kan vara i rörelse. Ultralöparna Anders Edström och Gustaf Sjösvärd springer för att samla pengar till barnkliniken på Gävle sjukhus.
Läs mer om Gustaf Sjösvärd och Gävle.
Bruce Lee och Jackie Chan tillbaka på bio
Bruce Lee och Jackie Chan är två av filmhistoriens mest ikoniska kampsportshjältar som gjorde Hongkongs kung fu- och actionfilmer kända över hela världen. I höst ger NonStop Entertainment en rad av deras klassiska Hongkongfilmer nypremiär på bio.
Het duell mellan poängkungarna i kvalet
Karlstad inleder sitt kval tillbaka till SSL i eftermiddag, när man gästar Kalmarsund. I matchen kommer två poängmaskiner att ställas mot varandra i hemmalagets Kim Nilsson och bortalagets Adam Colling.
Björn Wesström: "Jag är trött på att komma tvåa - det är vidrigt"
Studio Allsvenskan ökar tempot inför den Allsvenska starten 1 april och är tillbaka med veckans tredje avsnitt när AIK:s sportchef Björn Wesström gästar studion.
Läs mer om Allsvenska och Björn Wesström.
Ingen kan säga att det här är framtiden
Robert Tennisberg var kritisk till att flytta tillbaka bandyfinalen till Studenternas IP. Under fredagens snöiga final för P18 cementeras Tennisberg skepsis.– Tele 2 Arena säger jag. Ingen kan säga att det här är framtiden för bandyn, säger Robert Tennisberg.
Superstjärnan: Jag vill till NHL
LOS ANGELES. En rysk superstjärna vill tillbaka till NHL.Ilja Kovaltjuk, 34, lämnade New Jersey Devils under stor uppmärksamhet säsongen 2013-14 för att flytta hem till Ryssland och spela i KHL.Men nu är Kovaltjuk på väg tillbaka till Nordamerika.- Jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag inte tog chansen att vinna en Stanley Cup, säger Kovaltjuk till ryska sportkanalen Match TV.
Här är detaljen som ska ta IBF Falun till SSL: "Vi kan slå alla lag"
Efter två år utanför innebandyns finrum är IBF Falun redo att ta steget tillbaka till SSL. Sporten träffade Elsa Rendalen och tvillingarna Clara och Frida Hellgren inför kvalmatcherna mot Team Thorengruppen.
FBI:s vicechef sparkas – slår tillbaka mot Trump
USA:s justitieminister sparkar FBI:s vicechef Andrew McCabe med omedelbar verkan. Avskedet kommer bara dagar innan McCabe skulle ha gått i pension från myndigheten.
Läs mer om Andrew McCabe, McCabe och Trump.
Mia i tårar – efter bråket med Jesper
JUPITER, FLORIDA. Familjen Parnevik är tillbaka med en fjärde säsong.Utan gäster, intimare än någonsin – och med kändispojkvänner i huset.Men det nya formatet innebär också mer bråk.– Det slutade med att jag satt och grät och tänkte era jäkla idioter, säger Mia Parnevik.
Läs mer om Jesper och Mia Parnevik.
Kovaltjuk vill tillbaka till NHL
Läs mer om NHL.