Tingstadstunneln

Lastbil har kört in i taket i Tingstadstunneln

En containerlastbil har slagit i taket i Tingstadstunneln, enligt polisen.Lasbilen står still i höger körfält.– Den står still, men trafiken flyter på, säger vakthavande befäl vid polisen.
Läs mer om Tingstadstunneln.

Lastbil och två personbilar i krock i tunnel

En lastbil och två personbilar har krockat i Tingstadstunneln på måndagsmorgonen.- En av bilarna har klippts upp och vi har gjort ett säkert uttag av en patient, säger Lars Jostelius, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.Köer har uppstått i morgontrafiken.
Läs mer om Tingstadstunneln.
Fyra bilar i krock vid tunnel – stort pådrag
Fyra bilar har varit inblandade i en olycka vid Tingstadstunneln i Göteborg.Tre ambulanser har ryckt ut till platsenSkadeläget är oklart.
Lastbil i krock i Göteborg – E6 avstängd
En trafikolycka har inträffat på E6 nära Tingstadstunneln i Göteborg.– Vi är precis framme och stänger av E6 i norrgående riktning, berättar Mats Gränsmark vid räddningstjänsten i Stor-Göteborg.

Krock i centrala Göteborg

En olycka har inträffat i Tingstadstunneln i Göteborg.– Det är en personbil och en lastbil som har krockat, säger polisens presstalesperson Tommy Nyman.Enligt räddningstjänsten ska de inblandade ha klarat sig undan med lindriga skador, men det råder begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen.
Lastbil i flerbilskrock i tunnel – oklart skadeläge
En lastbil och två personbilar har kolliderat i Tingstadstunneln.Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.Skadeläget är oklart.– Det är en känslig tidpinkt för trafikolyckor, det blir besvärlit i trafiken, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om Peter Adlersson och Region Väst.
Flera fordon i krock i tunnel
En personbil, en lastbil och en minibuss har krockat i Tingstadstunneln i Göteborg.En fil har stängts av.
Kollision i Tingstadstunneln – stopp i rusningstrafiken
Två bilar har kolliderat i Tingstadstunneln i Göteborg.Olyckan orsakar stopp i rusningstrafiken.– Vi är på väg fram, säger Lotta Molander, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.
Stopp i tunnel efter krock – en skadad
Tre personbilar har krockat i Tingstadstunneln i Göteborg, uppger räddningstjänsten.Vägen är helt avstängd södergående riktning.En person uppges vara skadad.– En person ska vara skadad, enligt uppgift, säger Mats Gränsmark, larm och ledningsoperatör vid räddningstjänsten
Läs mer om Göteborg och Tingstadstunneln.
Flerbilskrock på E6 – stor trafikpåverkan
En trafikolycka har ägt rum på E6 strax innan Tingstadstunneln i centrala Göteborg.– Vi får det från SOS och de betecknar det som en flerbilskrock, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i Region Väst.
Stora trafikstörningar genom Tingstadstunneln
Ett antal incidenter ställer till med stora problem i trafiken genom Tingstadstunneln.Två kollisioner utan personskador har inträffat under eftermiddagen.– Nu ska en stillastående bil orsaka nya problem, uppger Johan Josarp, inre befäl vid polisen klockan 16.35.
Personbil och lastbil i krock längs E6
En personbil och en lastbil har kolliderat på E6 i anslutning till Tingstadstunneln.Enligt Trafikradion i P4 så är tre körfält blockerade – och det varnas för långa köer.– Vi har precis kommit fram, säger larm- och ledningsoperatören vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Stora trafikproblem i tunnel: Krypfart
Ett tekniskt fel vid ett vägarbete i Tingstadstunneln ställer till det i trafiken.– Vi har sänkt hastigheten till 30 kilometer i timmen. Det är krypfart genom tunneln, säger Lars Hedström på Trafikverkets presstjänst.Det finns ingen prognos för när felet kan vara åtgärdat.
Läs mer om Tingstadstunneln.
Olycka på E6 – bil kolliderade med mitträcke
En bil har kört in i mitträcket på E6 i närheten av Tingstadstunneln i Göteborg, uppger räddningstjänsten.Olyckan ska ha påverkat trafiken i norrgående riktning. Polis är på väg till platsen.– Olyckan har antagligen skett vid utfarten av tunneln, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Flera bilar i krock vid tunnel – en fil avstängd
Flera bilar har i nära anslutning till Tingstadstunneln i Göteborg.Enligt räddningstjänsten handlar det troligen om en kökrock.– En fil är blockerad. Trafiken rullar lite sakta och lugnt förbi, uppger en larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.
Två bilar i krock i tunnel - stor trafikpåverkan
Två personbilar har krockat på E6 i Tingstadstunneln i Göteborg tidigt på måndagsmorgonen.Olyckan orsakar stor påverkan på trafiken enligt Trafikverket.
Krasch i tunnel – stor trafikpåverkan
En lastbil och en personbil har kolliderat i Tingstadstunneln i Göteborg.– Det är stopp i två av tre filer, bärgare är ännu inte på plats ännu, säger Hans-Olof Allgullin, larm och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Två lastbilar i krock – stopp i Tingstadstunneln
Två lastbilar har kolliderat i Tingstadstunneln i Göteborg. Enligt polisen är det helt stopp i trafiken i riktning mot centrum.Polis är på väg till platsen.
Läs mer om Göteborg och Tingstadstunneln.
Flera bilar i krasch – E6 avstängt
Fyra bilar har krockat på E6 i närheten av Tingstadstunneln, uppger GP.E6 har stängts av i norrgående färdriktning till följd av olyckan.– Flera personer sitter fastklämda. Just nu håller räddningstjänsten på att få ut någon, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen i region Väst till tidningen.
Lastbil och personbil i krock på E6 - stora trafikstörningar
En lastbil och en personbil har krockat på E6 vid Tingstadstunneln i Göteborg.Olyckan har orsakat stora störningar i trafiken.– Det ser tjockt ut. Det går väldigt sakta förbi olycksplatsen, säger Miranda Larsson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.
Tre bilar i krock på E6 – stor trafikpåverkan
Tre bilar krockade vid Tingstadstunneln strax efter klockan halv sju på måndagsmorgonen.– En kvinna är lindrigt skadad, säger Hans Lippens polisens presstalesman i region väst.Ett körfält är avstängt.
Läs mer om Tingstadstunneln.
Olycka på E6 inne i Tingstadstunneln
En olycka har inträffat på E6 i Göteborg.– Det är två bilar som kolliderat inne i Tingstadstunneln, berättar Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Mc, lastbil och bil i krock i Tingstadstunneln – oklart skadeläge
Flera fordon, däribland en mc och en lastbil, har varit inblandade i en seriekrock i Tingstadstunneln i Göteborg, uppger räddningstjänsten.– Jag har ingen uppgift om skadeläget, säger en larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.Räddningstjänsten har lyckats flytta fordonen till sidan och trafiken kan därmed passera platsen.
Läs mer om Göteborg och Tingstadstunneln.
Flerbilskrock vid tunnel – två körfält avstängda
Tre bilar har krock vid infarten till Tingstadstunneln i Göteborg.Räddningstjänsten är på plats och arbetar med olyckan och två körfält är avstängda.Det är oklart om någon skadats vid olyckan.
Bil kör mot trafiken på E45
En bil färdas mot trafiken på E45, rapporterar P4.Man varnar nu bilister som kör på E45 i höjd med Tingstadstunneln i Göteborg.
Läs mer om E45, Göteborg och Tingstadstunneln.