Tingstadstunneln

Olycka på E6 inne i Tingstadstunneln

En olycka har inträffat på E6 i Göteborg.– Det är två bilar som kolliderat inne i Tingstadstunneln, berättar Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Mc, lastbil och bil i krock i Tingstadstunneln – oklart skadeläge

Flera fordon, däribland en mc och en lastbil, har varit inblandade i en seriekrock i Tingstadstunneln i Göteborg, uppger räddningstjänsten.– Jag har ingen uppgift om skadeläget, säger en larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.Räddningstjänsten har lyckats flytta fordonen till sidan och trafiken kan därmed passera platsen.
Läs mer om Göteborg och Tingstadstunneln.
Flerbilskrock vid tunnel – två körfält avstängda
Tre bilar har krock vid infarten till Tingstadstunneln i Göteborg.Räddningstjänsten är på plats och arbetar med olyckan och två körfält är avstängda.Det är oklart om någon skadats vid olyckan.
Bil kör mot trafiken på E45
En bil färdas mot trafiken på E45, rapporterar P4.Man varnar nu bilister som kör på E45 i höjd med Tingstadstunneln i Göteborg.
Läs mer om E45, Göteborg och Tingstadstunneln.

JUST NU: Polisjakt efter flyende lastbil – olycka vid tunnel

Polisen tog på lördagseftermiddagen upp jakten på en lastbilsförare som smet efter en olycka.Olyckan inträffade vid Tingstadstunneln i Göteborg.– Vi fångade in lastbilen och hörde föraren, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i Region Väst.
Flerbilskrock i tunnel på E6 – en får klippas loss
Tre bilar har krockat i Tingstadstunneln i Göteborg.Räddningstjänsten har fått klippa upp en av bilarna.– Vi har hjälpt ambulansen med ett så kallat säkert uttag., säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region Väst.
Personbilar och lastbil i krock vid Tingstadstunneln
Flera fordon var på torsdagsmorgonen inbladade i en krock vid Tingstadstunneln i Göteborg.Olyckan ska ha skett på Hisingssidan av tunneln och det är stora trafikstörningar i området.– Två bilar och en lastbil. Fem personer ska vara inblandade, säger Åsa, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.
Flera trafikolyckor i Göteborg – stökigt på E6
Flera kollisioner har inträffat i närheten av Tingstadstunneln i Göteborg.– Det är två bilar som kolliderat vid Gasklockan på E45 i norrgående riktning. Sen är vi på väg till ännu en olycka på E6 på Hisingssidan, berättar Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.
Tre bilar i krasch – mitt i tunnel
Tre bilar har krockat mitt i Tingstadstunneln i Göteborg i riktning mot Hisingen– Både vi och räddningstjänsten är på väg till platsen, Säger polisens presstalesman Christer Fuxborg.
Flerbilskrock i tunnel – plåskador på bilarna
Tre bilar har krockat i Tingstadstunneln.Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till platsen.– Det var inga personskador, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Ulla Brehm och Väst.
Flerbilskrock i tunnel –
Tre bilar har krockat i Tingstadstunneln.Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till platsen.– Det var inga personskador, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Ulla Brehm och Väst.
Flerbilskrock i tunnel – skadeläget oklart
Tre bilar har krockat i Tingstadstunneln.Polis, ambulans och räddningstjänst är på plats.– Det är oklart gällande personskador, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Ulla Brehm och Väst.
Långa köer efter trafikolycka vid tunnel
Det är lång köbildning efter att en trafikolycka ägt rum på E6, nära Tingstadstunneln.– Det är två bilar som har kolliderat, säger Ulla Brehm, polisens presstalesman i region Väst.Avfarten mot Hisingen är helt avstängd, uppger polisen.
Flera bilar i olycka i tunnel – oklart skadeläge
Flera fordon var inblandade i en olycka i Tingstadstunneln i Göteborg under fredagsförmiddagen.– Det ska vara tre bilar inblandade, säger polisens presstalesman Ulla Brehm.Två filer fick stängas av under räddningsarbetet.
JUST NU: Krasch i tunnel – tre personer till sjukhus
En olycka har inträffat nära Tingstadstunneln.– Det är två bilar som kolliderat, men jag har inte så mycket fler uppgifter än så för tillfället, säger Peter Adlersson vid polisen.SOS Alarm uppger att tre personer har förts med ambulans till sjukhus.
Krock på genomfartsled: Totalstopp
En olycka har inträffat nära Tingstadstunneln.– Det är två bilar som kolliderat, men jag har inte så mycket fler uppgifter än så för tillfället, säger Peter Adlersson vid polisen.
Seriekrock i tunnel – skadeläget oklart
Minst fem bilar har krockat i Tingstadstunneln i Göteborg.Polis, ambulans och räddningstjänst är på plats.– Det är en seriekrock i södergående rör på Hisingssidan, säger räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör.
Stora trafikproblem vid tunnelkrock
Två bilar har varit inblandade i en krock i Tingstadstunneln i Göteborg.Flera filer stängdes av under räddningsarbetet.– Vi stängde av tunneln initialt och flyttade sedan bilarna, uppger räddningstjänsten i Storgöteborg.
JUST NU: Två bilar i tunnelkrasch
Två bilar har varit inblandade i en krock i Tingstadstunneln i Göteborg.Flera filer stängdes av under räddningsarbetet.– Vi stängde av tunneln initialt och flyttade sedan bilarna, uppger räddningstjänsten i Storgöteborg.
JUST NU: Flera bilar i tunnelkrasch
Flera bilar är inblandade i en krock i Tingstadstunneln i Göteborg.Två av tre filer ska vara avstängda.– Det blir problem i trafiken, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman i region Väst.
Lastbil och bil i krock i Tingstadstunneln – långa köer
En lastbil och en personbil har varit inblandade i en mindre krock i Tingstadstunneln.Olyckan orsakar långa köer, uppger polisen.– Det är inga personskador, men det blir köer, säger Hans Lippens, polisens presstalesman i region Väst.
JUST NU: Långa köer på E6 – flera olyckor
Fem bilar har kolliderat mitt i Tingstadstunneln i Göteborg vilket ger stor trafikpåverkan.Samtidigt har E6 varit avstängd mellan Munkedal och Håby – med långa köer till följd.– Det är en lastbil och tre personbilar som varit inblandade i olyckan, berättar Lars Samuelsson, insatsledare på plats vid Räddningstjänsten.
JUST NU: Flera olyckor på E6 – vägen avstängd
Fem bilar har kolliderat mitt i Tingstadstunneln i Göteborg vilket ger stor trafikpåverkan. Samtidigt är E6 avstängd mellan Munkedal och Håby till följd av en olycka strax efter klockan 12.– Det är en lastbil och tre personbilar som varit inblandade i olyckan, berättar Lars Samuelsson, insatsledare på plats vid Räddningstjänsten.