Tingstadstunneln

Flera bilar i krock vid tunnel – en fil avstängd

Flera bilar har i nära anslutning till Tingstadstunneln i Göteborg.Enligt räddningstjänsten handlar det troligen om en kökrock.– En fil är blockerad. Trafiken rullar lite sakta och lugnt förbi, uppger en larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

Två bilar i krock i tunnel - stor trafikpåverkan

Två personbilar har krockat på E6 i Tingstadstunneln i Göteborg tidigt på måndagsmorgonen.Olyckan orsakar stor påverkan på trafiken enligt Trafikverket.
Krasch i tunnel – stor trafikpåverkan
En lastbil och en personbil har kolliderat i Tingstadstunneln i Göteborg.– Det är stopp i två av tre filer, bärgare är ännu inte på plats ännu, säger Hans-Olof Allgullin, larm och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Två lastbilar i krock – stopp i Tingstadstunneln
Två lastbilar har kolliderat i Tingstadstunneln i Göteborg. Enligt polisen är det helt stopp i trafiken i riktning mot centrum.Polis är på väg till platsen.
Läs mer om Göteborg och Tingstadstunneln.

Flera bilar i krasch – E6 avstängt

Fyra bilar har krockat på E6 i närheten av Tingstadstunneln, uppger GP.E6 har stängts av i norrgående färdriktning till följd av olyckan.– Flera personer sitter fastklämda. Just nu håller räddningstjänsten på att få ut någon, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen i region Väst till tidningen.
Lastbil och personbil i krock på E6 - stora trafikstörningar
En lastbil och en personbil har krockat på E6 vid Tingstadstunneln i Göteborg.Olyckan har orsakat stora störningar i trafiken.– Det ser tjockt ut. Det går väldigt sakta förbi olycksplatsen, säger Miranda Larsson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.
Tre bilar i krock på E6 – stor trafikpåverkan
Tre bilar krockade vid Tingstadstunneln strax efter klockan halv sju på måndagsmorgonen.– En kvinna är lindrigt skadad, säger Hans Lippens polisens presstalesman i region väst.Ett körfält är avstängt.
Läs mer om Tingstadstunneln.
Olycka på E6 inne i Tingstadstunneln
En olycka har inträffat på E6 i Göteborg.– Det är två bilar som kolliderat inne i Tingstadstunneln, berättar Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Mc, lastbil och bil i krock i Tingstadstunneln – oklart skadeläge
Flera fordon, däribland en mc och en lastbil, har varit inblandade i en seriekrock i Tingstadstunneln i Göteborg, uppger räddningstjänsten.– Jag har ingen uppgift om skadeläget, säger en larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.Räddningstjänsten har lyckats flytta fordonen till sidan och trafiken kan därmed passera platsen.
Läs mer om Göteborg och Tingstadstunneln.
Flerbilskrock vid tunnel – två körfält avstängda
Tre bilar har krock vid infarten till Tingstadstunneln i Göteborg.Räddningstjänsten är på plats och arbetar med olyckan och två körfält är avstängda.Det är oklart om någon skadats vid olyckan.
Bil kör mot trafiken på E45
En bil färdas mot trafiken på E45, rapporterar P4.Man varnar nu bilister som kör på E45 i höjd med Tingstadstunneln i Göteborg.
Läs mer om E45, Göteborg och Tingstadstunneln.
JUST NU: Polisjakt efter flyende lastbil – olycka vid tunnel
Polisen tog på lördagseftermiddagen upp jakten på en lastbilsförare som smet efter en olycka.Olyckan inträffade vid Tingstadstunneln i Göteborg.– Vi fångade in lastbilen och hörde föraren, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i Region Väst.
Flerbilskrock i tunnel på E6 – en får klippas loss
Tre bilar har krockat i Tingstadstunneln i Göteborg.Räddningstjänsten har fått klippa upp en av bilarna.– Vi har hjälpt ambulansen med ett så kallat säkert uttag., säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region Väst.
Personbilar och lastbil i krock vid Tingstadstunneln
Flera fordon var på torsdagsmorgonen inbladade i en krock vid Tingstadstunneln i Göteborg.Olyckan ska ha skett på Hisingssidan av tunneln och det är stora trafikstörningar i området.– Två bilar och en lastbil. Fem personer ska vara inblandade, säger Åsa, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.
Flera trafikolyckor i Göteborg – stökigt på E6
Flera kollisioner har inträffat i närheten av Tingstadstunneln i Göteborg.– Det är två bilar som kolliderat vid Gasklockan på E45 i norrgående riktning. Sen är vi på väg till ännu en olycka på E6 på Hisingssidan, berättar Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.
Tre bilar i krasch – mitt i tunnel
Tre bilar har krockat mitt i Tingstadstunneln i Göteborg i riktning mot Hisingen– Både vi och räddningstjänsten är på väg till platsen, Säger polisens presstalesman Christer Fuxborg.
Flerbilskrock i tunnel – plåskador på bilarna
Tre bilar har krockat i Tingstadstunneln.Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till platsen.– Det var inga personskador, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Ulla Brehm och Väst.
Flerbilskrock i tunnel –
Tre bilar har krockat i Tingstadstunneln.Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till platsen.– Det var inga personskador, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Ulla Brehm och Väst.
Flerbilskrock i tunnel – skadeläget oklart
Tre bilar har krockat i Tingstadstunneln.Polis, ambulans och räddningstjänst är på plats.– Det är oklart gällande personskador, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Ulla Brehm och Väst.
Långa köer efter trafikolycka vid tunnel
Det är lång köbildning efter att en trafikolycka ägt rum på E6, nära Tingstadstunneln.– Det är två bilar som har kolliderat, säger Ulla Brehm, polisens presstalesman i region Väst.Avfarten mot Hisingen är helt avstängd, uppger polisen.
Flera bilar i olycka i tunnel – oklart skadeläge
Flera fordon var inblandade i en olycka i Tingstadstunneln i Göteborg under fredagsförmiddagen.– Det ska vara tre bilar inblandade, säger polisens presstalesman Ulla Brehm.Två filer fick stängas av under räddningsarbetet.
JUST NU: Krasch i tunnel – tre personer till sjukhus
En olycka har inträffat nära Tingstadstunneln.– Det är två bilar som kolliderat, men jag har inte så mycket fler uppgifter än så för tillfället, säger Peter Adlersson vid polisen.SOS Alarm uppger att tre personer har förts med ambulans till sjukhus.
Krock på genomfartsled: Totalstopp
En olycka har inträffat nära Tingstadstunneln.– Det är två bilar som kolliderat, men jag har inte så mycket fler uppgifter än så för tillfället, säger Peter Adlersson vid polisen.