Tittade

Gyllene lista: Här säljs Stockholms dyraste våningar

När bara det bästa är gott nog får man betala lite extra, gärna över 25 miljoner kronor. SvD tittade närmare på vad Hemnet just nu kan erbjuda tjocka plånböcker. Välkommen till Stockholms innerstad.
Läs mer om Hemnet.

Här följer prins Oscar med pappa till jobbet

Prins Oscar, 1, tittade in när pappa Daniel jobbade i helgen.Lillprinsen fick följa med mamma Victoria och storasyster Estelle på promenad i Hagaparken.
Läs mer om Daniel, Estelle, Hagaparken, Oscar och Victoria.
DN gratulerar: Simona Ahrnstedt, författare
För tio år sedan tittade förläggaren skeptiskt på Simona Ahrnstedts inlämnade manuskript. Något liknande hade förlaget aldrig fått in. I dag är hon Sveriges romancedrottning.
Så var Alexanders första möte med nye lillprinsen
Alexander och den nyfödde lillprinsen fann varandra direkt.Nu berättar Carl Philip om syskonens första möte.– Han var jätteglad, lite nyfiken. Sen blev han reserverad. Tittade och funderade. Sen var det kramar och pussar, säger han till TT.
Läs mer om Carl Philip.

Har vi blivit immuna mot människor i nöd?

En stilla tågresa hade jag drömt om. Då dök killen upp. Han som saknade biljett och med rinnande tårar blev avslängd på nästa station – medan vi alla i kupn tittade bort. Har vi blivit blinda, immuna, mot människor i akut nöd?
Zlatan på jakt efter superdyr lyxyacht
Zlatan Ibrahimovic är inte riktigt redo att återvända till Manchester. På tisdagseftermiddagen besökte svensken Ferrettis varv på den italienska Rivieran tillsammans med familjen.Enligt ANSA tittade Zlatan på den nya lyxyachten Riva 100 Corsaro.– Det är superrika araber och kineser som köper det här i första hand. En typisk båt för Zlatan, säger Lars-Åke Reden, chefredaktör på tidningen Båtliv.
Camillas röksvampar är verkligen något i hästväg
Camilla Kruse trodde inte sina ögon när hon tittade in i trädgårdens hallonhäck.Där låg flera vita, runda jätteklumpar – och det var inte sonens fotbollar.– Det blev en liten chock att hitta dem där, säger hon.Bollarna visade sig vara ovanligt stora röksvampar.
Kevinutredarna tittade inte på provsvar om pojkarna
I utredningen av Kevinmordet 1998 togs prover på de två misstänkta pojkarna, men sedan brydde man sig inte om analyssvaren – efter att polisen riktat in sig på spåret att pojkarna var skyldiga. Det visar den nyöppnade förundersökningen, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Kevinmordet.
Kevinutredarna tittade aldrig på provsvar om pojkarna
I utredningen av Kevinmordet 1998 togs prover på de två misstänkta pojkarna, men sedan brydde man sig inte om analyssvaren – efter att polisen riktat in sig på spåret att pojkarna var skyldiga. Det visar den nyöppnade förundersökningen, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Kevinmordet.
Statsminister Löfven sommartalade
På onsdagen höll Stefan Löfven sitt årliga sommartal, det här året i Eskilstuna. Och i sitt tal blickade Stefan Löfven bakåt på politiska åtgärder han anser att regeringen gjort och tittade framåt mot planerade reformer.
Läs mer om Eskilstuna och Stefan Löfven.
Triss-vinnarens hemlighet avslöjades i direktsändning
Britt-Marie Håkansson hade en vinnande strategi för att kamma hem 250 000 kronor på Triss i Nyhetsmorgon.För att hålla nerverna schack hade hon inte berättar för bekanta eller kolleger att hon skulle medverka i TV4-studion.– Jag ville inte ha så stor uppmärksamhet och veta att alla satt och tittade, säger hon.
Läs mer om Nyhetsmorgon.För.
Köpcentrats tak föll ner mot Paulina, 23
Paulina Henriksson, 23, besökte Nordby shoppingcenter utanför Strömstad.Då rasade delar av innertaket ner mot henne.– Jag hörde att det började knaka. Då tittade jag upp, stannade och sedan rasade det ner sten och stål mot mig. Jag var ett steg från att få en stor betongklump i huvudet, berättar hon.
Läs mer om Nordby, Paulina och Strömstad.Då.
Bil stoppades i rutinkontroll – polisen hittade stöldgods
Under den tidiga lördagsmorgonen stoppades en bil i en poliskontroll i Huskvarnatrakten.Två män medtogs för kroppsbesiktning – när polisen tittade närmare i bilen hittades misstänkt stöldgods.– Det var bland annat olika mediciner utskrivna på andra personer, säger Peter Ström, vakthavande befäl vid Jönköpingspolisen.
Vem pressar sitt livs kärlek om vad hon har för politisk övertygelse?
Kapitel 48 | Lagom till att mörkret föll hade Ludwig huggit upp det sista. Han satte sig på en köksstol och tittade på medan Anri bar in veden och staplade den intill vedspisen.
Läs mer om Anri, Lagom och Ludwig.
Elliot, 1,5 trillade ner i brunnen
Patric Söderströms son Elliot, 1,5 lekte i trädgården med sina kusiner.Plötsligt hörde Patric sonen ropa efter honom:– Jag hörde hans ynkliga skrik: Pappa, pappa!, men jag kunde inte se honom. Sen tittade jag ner i brunnen och såg Elliot klamra sig fast, berättar Patric.
Läs mer om Elliot och Patric.
De många tragedierna bakom redarfamiljen
Bröllopet med en nattklubbsdansös och maken som sköts med sitt tjänstevapen – den framgångsrika redarfamiljen Broströms privatliv skapade ofta stora rubriker.När dynastin blomstrade hade Broström 18 000 anställda i Göteborg och var stans största arbetsgivare.– Jag minns när vi gick på bio att folk var fruktansvärt nyfikna. Halva publiken ställde sig upp och tittade på oss, minns Jacob Broström, son till Dan-Axel Broström.
Stjärnglans sprids över Falsterbo på sjätte dagen
Falsterboveckan gick in på sin sjätte dag –då började det spridas ännu mer stjärnglans över veckan som pågår fram till söndag.Dessutom tittade solen fram och bjöd på underbart sommarväder, till skillnad från onsdagens regnrusk. Kvällsposten tog sig ut bland vimlet och frågade: Vad är egentligen det bästa med Falsterboveckan?
Läs mer om Falsterbo och Falsterboveckan.
ÅF:s förre vd gick på grund i ÅF Offshore Race
Vinden var svag när kappseglingen runt Gotland startade på söndagen. Men vinden tilltog efterhand och besättningarna fick jobba även om del tycktes kunna ta det ganska lugnt och längs stränder och kajer satt folk i godan ro och tittade på medan andra var ute på sjön och filmade och fotograferade tävlingsbåtarna.
Läs mer om Gotland.
Gatuartistproffsen i Kungsan hela helgen
Lille Alex från publiken fick framgångsrikt pröva på att snurra bollen på ett finger medan gatuartisterna Michiel Hesseling och Jean-Michel Par tittade på när Stockholm Street Festival inleddes på i Kungsträdgården på fredagen och Daniel och Kimberly Craig utförde akrobatiska konststycken och jonglerade med precision till publikens förtjusning utom en och annan som tyckte ljudvolymen i Kungsan var i högsta laget.
Detta ska stjärnorna i Skam göra nu
Under måndagskvällen sändes det sista avsnittet av den populära norska tv-serien Skam.I en intervju med NRK berättar nu stjärnorna om succn och framtiden.– Det var väldigt tråkigt att spela in det sista avsnittet. Jag tittade mig omkring och såg på människorna som jag arbetat med i två år. Jag grät massor, säger Ulrikke Falch till NRK.
Läs mer om NRK, Skam, Skam.I och Ulrikke Falch.
Henrik blev uthängd som inbrottstjuv på Facebook
Helt plötsligt såg Henrik Sjösvall en bild på sig själv i ett Facebook-inlägg med texten OBS OBS OBS OBS OBS Dela !!!.Han hade då blivit uthängd som inbrottstjuv på internet –efter att ha levererat glas till en kund.– När jag jobbade dagen efter så kändes det som att alla tittade snett, säger Henrik Sjösvall.
Nu tar Skam slut – sörjs av stjärnorna
På tisdag är det över.Då sänder SVT det sista avsnittet av den hyllade norska tv-serien Skam.I en intervju med NRK berättar nu stjärnorna om succn och framtiden.– Det var väldigt tråkigt att spela in det sista avsnittet. Jag tittade mig omkring och såg på människorna som jag arbetat med i två år. Jag grät massor, säger Ulrikke Falch till NRK.
Läs mer om NRK, SVT, Skam, Skam.I och Ulrikke Falch.
Ungdomar kastade sten mot SVT:s Sommarlov
Väktarna avvisade ungdomsgänget från SVT:s sommarlovsscen i Scaniaparken i Malmö.Men snart kom de tillbaka – beväpnade med stenar.– De kastade sten mot väktaren, men även mot nyfikna barn som var och tittade på scenen. Därför är det polisanmält som framkallande av fara för annan, säger Lars Förstell, pressinformatör vid polisen till Lokaltidningen.
Vittne som larmade: Paret sprang in hos mig i panik
Klockan 8:47 i morse hörde Fred Burman hur det dundrade till utanför hans kaf på Bondegatan. Sedan kom ett par inspringande i panik. Han tittade ut, såg lastbilschauffören fly – och larmade 112.
Läs mer om Bondegatan och Fred Burman.