Tmz

Dotterns stora oro för stjärnans hälsa

Melrose place-skådespelerskan Heather Locklear vårdas på behandlingshem efter ett ingripande i stjärnans hem.Locklear greps av polis efter ett larmsamtal och anklagas nu för våld mot tre tjänstemän.Samtidigt avskrivs misstankarna om misshandel av pojkvännen, skriver TMZ.
Läs mer om Heather Locklear och TMZ.

Charles Mansons barnbarn får rätten till seriemördarens kropp

Seriemördaren och sektledaren Charles Mansons avled av naturliga orsaker i november förra året och sedan dess har det pågått en juridiks kamp om vem som har rätten till hans kropp.Hans barnbarn, Jason Freeman, har nu vunnit, skriver TMZ.
Läs mer om Jason Freeman och TMZ.
Vännernas oro för Tori Spellings hälsa
Tori Spelling kämpar med hälsan, äktenskapsdrama och pengaproblem.Nyligen ringde Spelling ett larmsamtal om ett pågående inbrott i hemmet. Det visade sig vara hennes make Dean McDermott som kom hem.Bara några dagar senare ska polisen ha kontaktats igen, denna gång av maken som var orolig för hustrun, skriver TMZ.
Läs mer om Dean McDermott, Spelling och TMZ.
OJ Simpson berättar – fick hjälp med mordet
En gammal intervju med OJ Simpson som tidigare stoppats ska nu sändas i USA.Stjärnan ska där berätta om hur mordet gick till – fast i tredje person, rapporterar TMZ.Enligt sajten ska han mitt i intervjun plötsligt börja prata i första person – och avslöja att det fanns en medhjälpare.

Spice Girls kan sjunga på kungliga bröllopet

För alla nostalgiker och rojalister kommer här ett glädjande besked. Forna Spice Girls-stjärnan Mel B avslöjade nyligen i en intervju att alla fem gruppmedlemmar är bjudna på prins Harrys och Meghan Markles bröllop i maj – och hon antyder även att gruppen kommer att uppträda, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ.
Stjärnans sorg – dottern är död
Bill Cosbys dotter Ensa är död, bekräftar en talesperson för skådespelaren till AP.Ensa Cosby blev 44 år gammal.Enligt TMZ ska Ensa ha haft problem med njurarna och eventuellt väntat på en transplantation.
Läs mer om Ensa.
Melrose Place-stjärnan anklagad för sexövergrepp
En man anmäler skådespelaren Jamie Luner, 46, för sexuella övergrepp, skriver TMZ.Enligt anmälan var mannen 16 år när Luner känd från serien Melrose Place ska ha utfört oralsex på honom.
Läs mer om Jamie Luner, Luner och Melrose Place.
Presleys enorma skuld – tvingas stämma kollegan
Elvis Presleys dotter Lisa Marie har stora pengaproblem.Nu stämmer hon sin tidigare manager för att gjort dåliga investeringar som ska ha gjort att hon förlorat 100 miljoner dollar, enligt TMZ.Stämningen kommer efter att det avslöjats att stjärnan har svindlande höga skulder.
Läs mer om Lisa Marie.
Meryl Streep slår tillbaka efter angreppet
Tidigare i februari stämdes The Weinstein Company för att företaget inte skyddat sina anställda.Nu uppges att Harvey Weinstein angett skådespelerskan Meryl Streep till hans försvar - något som hon ställer sig starkt emot.– Han är patetisk säger hon till TMZ.
Hånet mot stjärnan efter framträdandet
Publiken kunde knappt hålla sig för skratt när Fergie framförde sin tolkning av nationalsången på NBA All stars.På sociala medier exploderade reaktionerna och många skrev att de satt med en skämskudde framför ansiktet.Jag är en risktagare artistiskt sett, men det här återgivandet träffade inte rätt säger sångerskan i ett uttalande till TMZ.
Läs mer om Fergie och TMZ.
Presleys dotters mörka hemlighet
Elvis Presleys dotter Lisa Marie har stora pengaproblem.Enligt TMZ har 50-åringen skulder på 127 miljoner kronor – och nu tvingas hon sälja huset i Storbritannien.Uppgifterna har framkommit under den pågående skilsmässan från exmaken Michael Lockwood.
House of cards-stjärnan död – 59 år gammal
House of cards-skådespelaren Reg E. Cathey är död.TMZ skriver att han dog i sviterna av lungcancer.Han blev 59 år gammal.
Läs mer om Reg E.
Hemligheten bakom Victoria Beckhams plötsliga vändning
Spice Girls ska återförenas – och Victoria Beckham har till slut tackat ja.Samtidigt uppges det finnas en spricka i äktenskapet efter att maken David Beckham har startat ett MLS-lag i Miami.Ett av skälen till att Beckhams plötsliga vändning uppges nu vara att hon vill ta steget ut ur David Beckhams skugga, skriver TMZ.
Frasier-stjärnan John Mahoney död
Frasier-pappan John Mahoney är död, rapporterar TMZ.
Läs mer om TMZ.
Legendariske författaren Stan Lee akut till sjukhus
Den legendariska författaren och tecknaren Stan Lee har förts till sjukhus.Enligt TMZ har 95-åringen drabbats av hjärtklappning.
Läs mer om Stan Lee.
Glee-skådespelaren Mark Salling död
Den amerikanske skådespelaren Mark Salling är död, uppger poliskällor för TMZ.
Läs mer om Mark Salling och TMZ.
JUST NU: Glee-stjärnan hittad död – blev 35 år
Skådespelaren Mark Salling har hittats död, enligt sajten TMZ.Glee-stjärnan, som erkände barnporrbrott 2015, blev 35 år gammal.
Tv-stjärnan anklagas för att ha förstört en häst
New Girl-stjärnan Zooey Deschanel anklagas för att ha slitit ut en häst som hon leasade under några år.Nu vägrar skådespelerskan dyka upp under den kommande rättegången, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ.
Kardashians babylycka – har fått en dotter
Kim Kardashian och Kanye West har blivit föräldrar till en dotter, skriver TMZ.Barnet föddes av en surrogatmamma och ska ha kommit till världen under måndagen.Det är parets tredje barn.
Läs mer om Kanye West.
Stjärnan död – blev bara 68
Sound of music-stjärnan Heather Menzies-Urich är död.Det uppger sajten TMZ.Skådespelaren blev 68 år gammal.
DJ dödad när scen rasar under festival
Under festivalen Atmosphere i Brasilien blåste det så kraftigt att scenen rasade mitt under pågående spelning.Flera personer skadades och DJ:n Kaleb Freitas omkom efter en skada i huvudet, skriver TMZ.Nu kritiseras festivalledningen för att de inte reagerade på väderförhållandena och stoppade uppträdandet.
Läs mer om Atmosphere, Brasilien och DJ.n.
Chester Bennington var alkoholpåverkad vid sin död
Tidigare i år hittades Linking Park-sångaren Chester Bennington död. Nu har obduktionsrapporten släppts, uppger TMZ.
Läs mer om TMZ.
Tv-stjärnan får sparken efter våldtäktsanklagelser
Skådespelaren Danny Masterson har fått sparken från Netflix-serien The Ranch.Han har anklagats för våldtäkt av fyra kvinnor och polisen utreder nu minst ett av fallen.Han nekar själv till anklagelserna, enligt TMZ.
Stora miljonregnet över prins Harry och Meghan
En prins från brittiska kungahuset och en tv-stjärna från USA.Det är inga små pengapåsar som förenas när prins Harry och Meghan Markle ingår äktenskap.Enligt TMZ kan de ha så mycket som knappt 400 miljoner svenska kronor tillsammans.
Läs mer om Harry, Meghan Markle och Meghan.
Pamela Anderson slår tillbaka efter kritiken
Pamela Anderson fick hård kritik för sina uttalanden om att Harvey Weinsteins offer borde ha vetat bättre än att bege sig till hans hotellsvit.Men hon vägrar att be om ursäkt.– Jag tänker inte övertalas att be om ursäkt, säger hon enligt TMZ.
Läs mer om TMZ.