Tmz

Så dog Ensam hemma- skådespelaren John Heard

Skådespelaren John Heard hittades i juli död på ett hotellrum i Kalifornien endast 72 år gammal.Nu har dödsorsaken fastställts.Enligt uppgifter till TMZ dog han av plötsligt hjärtstillestånd till följd av en hjärtsjukdom.
Läs mer om Ensam, John Heard, Kalifornien och TMZ.

Skådespelaren Joseph Joe Bologna död

Den oscar-nominerade manusförfattaren och skådespelaren Joseph Joe Bologna är död.Hollywoodstjärnan gick bort under helgen omgiven av sin familj, skriver TMZ.Joseph Bologna blev 82 år gammal.
Läs mer om Joseph Joe Bologna.
Tom Cruise skadad under filminspelning
Olyckan var framme under inspelningen av Mission impossible 6.Tom Cruise skulle hoppa från en byggställning till ett tak men stunten misslyckades och skådespelaren flög i stället in i en byggnad.I ett filmklipp på nöjessajten TMZ ser man Tom Cruise grimasera av smärta innan han haltar i väg.
Läs mer om Mission, TMZ och Tom Cruise.
Kiss-stjärnan sätter Justin Bieber på plats
Mitt under sin världsturn meddelande Justin Bieber att han ställde in de resterande konserterna.Nu har Kiss-stjärnan Gene Simmons gått ut och kritiserat sin artistkollega.– Skaffa dig ett liv, sa gitarristen till TMZ.
Läs mer om Justin Bieber och TMZ.

Hiphop-stjärna gripen för mord på hemlös man

Rapparen The Kidd Creole har gripits för att ha knivhuggit en hemlös man i New York till döds, rapporterar TMZ.
Läs mer om New York och TMZ.
Hiphop-stjärna gripen för mord
Rapparen The Kidd Creole har gripits för att ha knivhuggit en hemlös man i New York till döds, rapporterar TMZ.
Läs mer om New York och TMZ.
Rap-pionjär gripen – anklagad för mord
Rapparen The Kidd Creole, från Grandmaster Flash och the Furious Five, har gripits.Han är anklagad för att ha knivmördat en hemlös man, skriver TMZ.The Kidd Creole ska ha huggit mannen i bröstet två gånger och sedan i huvudet en gång efter att han kallat rapparen för ett homosexuellt slödder.
Läs mer om Grandmaster Flash.
Trump-toppen fick sparken – för att han dejtat tv-profil
Donald Trump sparkade sin kommunikationschef Anthony Scaramucci –efter bara tio dagar på posten.Enligt uppgifter till TMZ var en av orsakerna till det dramatiska beskedet att Scaramucci dras med rykten om att dejta en programledare på Fox News.
MTV:s nya serie hotas efter anklagelser om djurplågeri
Releasefesten för MTV:s nya serie Siesta Key ställdes in efter dödshot.En av seriens deltagare, Alex Kompothecras, kopplas till ett videoklipp där en haj plågas genom att dras bakom en motorbåt.Nu har grupper på sociala medier startades för att bojkotta serien – och dödshot har skickats till deltagare skriver TMZ.
Läs mer om Siesta Key och TMZ.
OJ Simpsons berömda flyktbil till salu
95 miljoner människor såg OJ Simpson fly polisen i sin vita Ford Bronco.Nu väljer idrottsstjärnans tidigare agent Mike Gilbert att sälja den berömda bilen, rapporterar TMZ.Enligt sajten vill han ha mellan 6 och 8,2 miljoner kronor.
Läs mer om Ford Bronco.Nu och Mike Gilbert.
Justin Biebers besked till fansen efter inställda turnn
Artisten Justin Bieber ställer in sin världsturn för att vila upp sig.Fjorton konserter är inställda och många är besvikna på att de inte kommer att få se stjärnan uppträda.Nu lämnar Justin Bieber ett meddelande till sina fans – efter den inställda turnn.– Jag älskar er, ni är fantastiska. Förlåt till alla som känner sig besvikna eller förrådda, säger Justin Bieber till Tmz.
Läs mer om Justin Bieber och Tmz.
Justin Bieber ställer in resten av sin världsturn
Justin Bieber ställer in resten av sin världsturn, skriver TMZ.Stjärnans beslut drabbar 14 konserter.Anledningen till det plötsliga beslutet är oförutsägbara omständigheter, enligt Justin Biebers team.
Kvinnan: Jag flydde R Kellys sexsekt
Världsstjärnan R Kelly skakas av anklagelser om att hålla kvinnor fångna i en sexsekt.Nu rapporterar TMZ om en kvinna som var på väg att luras in i den påstådda sexsekten.TMZ uppger att hon räddades av sin mor.
Läs mer om TMZ.
Ensam hemma-pappan död på hotell
John Heard, som spelade pappan i Ensam hemma-filmerna, har avlidit, skriver TMZ.
Läs mer om Ensam och TMZ.
Ensam hemma- stjärnan är död
Skådespelaren John Heard är död, skriver TMZ.Han spelade pappan Peter McCallister i de två första Ensam hemma-filmerna.John Heard blev 72 år.
Läs mer om Ensam och Peter McCallister.
Linkin Parks sångare hittad död
JUST NU | Chester Bennington, sångare i det amerikanska bandet Linkin Park, ska ha hittats död i en privat bostad i Los Angeles under torsdagen. Detta rapporterar TMZ.
Läs mer om Linkin Park och TMZ.
Linkin Park-sångaren Chester Bennington död
Chester Bennington, sångaren i rockbandet Linkin Park, har avlidit, uppget TMZ.Han ska ha hittats död i en privatbostad i Los Angeles, under torsdagen.Chester Bennington ska under en period ha haft drogproblem.Chester Bennington blev 41 år gammal.
Läs mer om Linkin Park.
R Kelly anklagas – tvingar kvinnor in i en sexsekt
RB-stjärnan R Kellys karriär har kantats av sexskandaler.Nu avslöjas kanske den värsta skandalen.I ett reportage av Buzzfeed avslöjas att han håller minst sex kvinnor fångna i vad som beskrivs som en sex-sekt.Själv nekar han till anklagelserna enligt TMZ.
Läs mer om Buzzfeed och TMZ.
Nick och Aaron Carter i bråk efter rattfyllan
Backstreet Boys-profilen Nick Carter skrev stöttande på Twitter efter att lillebrodern Aaron Carter gripits för rattfylla.Det har gjort Aaron rasande.– Han sparkar på mig när jag ligger ned, säger han till sajten TMZ.
Läs mer om Aaron, Aaron Carter, TMZ och Twitter.
Justin Bieber greps av polis
Artisten Justin Bieber, 23, har gripits av polis, skriver TMZ.Anledningen: Han höll på med sin mobiltelefon samtidigt som han körde bil.
Bieber använde mobil vid ratten – får böter
Justin Bieber har varit i klammeri med rättvisan förr – och nu är det dags igen, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ.
Aaron Carter greps för drograttfylla
Popstjärnan Aaron Carter har gripits.Han greps på lördagskvällen misstänkt för drograttfylla och innehav av marijuana, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ.
Charlie Sheens stora livsstilsförändring
Här är skandalomsusade Charlie Sheens nya liv.Efter år av missbruk av droger och alkohol har han nu drastiskt ändrat sitt liv.Förutom att vara vegan har han även börjat träna, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ.
Stuntman dog efter fall under inspelning
Walking Dead-stuntmannen John Bernecker är död.Han dog efter ett fall under inspelningen av succserien.Han blev 33 år, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ.
Rapstjärna från 2 Live Crew död
Rapparen Chris Wong Won är död – känd som Fresh Kid Ice, rapporterar TMZ.Han grundade den klassiska hiphopgruppen 2 Live Crew – och sågs som en pionjär.Chris Wong Won blev 53 år.
Läs mer om Fresh Kid Ice och Live Crew.