Tmz

Skådespelaren Bill Paxton är död

Titanic-skådespelaren Bill Paxton är död, efter komplikationer från en operation, uppger TMZ. Han blev 61 år gammal, och efterlämnar sig två barn och en fru. – Det är med tunga hjärtan vid delar med oss av nyheten att Bill Paxton har gått bort efter problem med en operation, säger familjen till TMZ.
Läs mer om Bill Paxton och TMZ.

Lionel Richie tvingas ställa in konserter

Världsartisten Lionel Richie tvingas ställa in sin stora turn med Mariah Carey. Anledningen: En knäskada, skriver TMZ.
Läs mer om Mariah Carey och TMZ.
Chris Browns ex: Tänkte döda mig
Chris Brown har hotat ex-flickvännen Karrueche Tran till livet. RB-stjärnan uppmanas nu att hålla sig borta från henne – det uppger TMZ. – Han har sagt till några personer att han tänkte döda mig, har Tran sagt under ed.
Läs mer om Karrueche Tran, TMZ och Tran.
Daveigh Chase förhörd om dödsfall
The Ring-skådespelerskan Daveigh Chase har förhörts av polis - i samband med ett dödsfall på en okänd man. Stjärnan körde en död man till sjukhus, och lämnade honom där innan hon åkte i väg. Daveigh Chase är inte misstänkt för att ha med mannens död att göra, säger uppgiftslämnare till TMZ.
Läs mer om TMZ.

Dejten blev en succ

Den kanadensiska tennisstjärnan Eugenie Bouchard förlorade ett vad och lovade bort en dejt till en främling. Nu är dejten avklarad och den lyckliga vinnaren menar att mötet inte kunnat gå bättre. Den bästa dejten någonsin, skriver den 22-åriga studenten John Goehrke på Instagram. Och enligt TMZ har Bouchard tackat ja till en till dejt med Goehrke.
Porsche skämtar grovt efter stjärnans krasch
Efter att Paul Walker omkom tragiskt i en bilkrasch för fyra år sedan valde dottern som stämma bilföretaget Porsche. Nu visar dokument höga chefer i företaget skämtat grovt om bilkrascher – det uppger TMZ. – Alla etiskt tänkande företag skulle ha dragit tillbaka bilen från marknaden, säger dotterns advokat Jeffrey Milam.
Justin Bieber gick till attack mot fotograf
Artisten Justin Bieber anklagas än en gång för misshandel. Han ska ha blivit förbannad när en person tog en bild på honom – och gått till attack, skriver TMZ. Det är inte första gången popstjärnan hamnar i klammeri med rättvisan.
Läs mer om TMZ.
Förre SHL-stjärnan misstänkt för våldtäkt
Före detta Färjestadsspelaren Mike Comrie utreds av polis. Enligt amerikanska sajten TMZ misstänks Comrie för våldtäkt.
Alanis Morissette rånad i sitt hem
Alanis Morissette har rånats på storsummor, i sitt hem i Brentwood, utanför Los Angeles. Värdet på de smycken som stals uppgår till nästan 18 mijoner kronor, det skriver TMZ.
Läs mer om Brentwood och TMZ.
Efter kollapsen – Barton i olycka
Mischa Barton har kraschat in i en lägenhet - med en flyttbil. Under lördagskvällen körde The OC-stjärnan in i ett lägenhetshus med en bil, rapporterar TMZ. Olyckan sker bara veckor efter Mischa Bartons mentala sammanbrott.
Läs mer om Barton, TMZ och The OC-stjärnan.
Al Jarreau död
Den amerikanske jazzsångaren Al Jarreau har gått bort, 76 år gammal, skriver nöjessajten TMZ. Den sjufaldige Grammyvinnarens dödsfall bekräftades på söndagen av hans manager Joe Gordon i ett pressmeddelande.
Läs mer om Al Jarreau, Joe Gordon och TMZ.
Ilskan efter mammans bild på barnet
Tv-profilen Kim Zolciak får stor kritik från sina fans efter att ha publicerat en bild på ett formulär ifyllt av sin 4-åriga son. Där framkommer nämligen att sonen får leka med pappans riktiga pistol. – Han skjuter inte med pistolen, försvarar sig Zolciak till TMZ, och poängterar att pistolen inte ens är laddad.
Läs mer om TMZ och Zolciak.
Lasse Hallströms filmutredning klar
Efter anklagelser om djurplågeri stå det nu klart: Lasse Hallströms film A dog's purpose frias. Inga djur ska ha skadats under inspelningen, slår nu utredningen fast, skriver People. Den redigerade videon som publicerades på TMZ visar en felaktig bild av vad som hände på inspelningen, skriver föreningen America Humane i ett pressmeddelande.
Läs mer om America Humane, People och TMZ.
Richard Hatch är död – blev 71 år gammal
Skådespelaren Richard Hatch, känd från Battlestar Galactica är död. Han dog i sviterna av magcancer, bekräftar hans familj till TMZ. Hatch blev 71 år gammal.
Läs mer om Battlestar Galactica och TMZ.
Nicolas Cages son gripen för rattfylla
Nicolas Cages son Weston har gripits för rattfylla, och förts till sjukhus med polis, iförd handklovar. Detta efter att ha kört in i ett träd i Los Angeles under måndagen, efter en biljakt, avslöjar TMZ.
Läs mer om TMZ och Weston.
Mariah Careys hårda budskap till exet
Sångerskan Mariah Carey blev dumpad av miljardären James Packer. Nu sänder hon ett hett budskap till sitt ex. I sin nya musikvideo till låten I don't eldar hon upp just den klänning hon skulle ha burit vid parets planerade bröllop, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ.
Beyonc är gravid – väntar tvillingar
Världsartisten Beyonc är gravid med tvillingar. Det skriver TMZ.com Redan i augusti kom uppgifter att stjärnan ville bli gravid innan årets slut - som en present till maken Jay-Z som fyller år i december.
Läs mer om Jay-Z.
Judy Garlands kropp flyttas – efter 48 år
Trollkarlen från Oz-legendaren Judy Garland har legat begraven i New York i 48 år - men inte nu längre. Nu har dottern Liza Minnelli beordrat att kvarlevorna ska flyttas till Hollywood, skriver TMZ. Under tisdagen ska Garlands kropp ha flugits till Los Angeles.
Mischa Barton förd till sjukhus efter kollaps
The OC-stjärnan Mischa Barton har lagts in på sjukhus för mental utredning. Skådespelerskan hämtades av polis och brandmän efter att ha skrikit i sin trädgård och oroat sina grannar, skriver TMZ. – Herregud, det är över! Jag känner det, och den är arg, ska Mischa Barton ha ropat innan hon hämtades för vård.
Läs mer om Mischa Barton och TMZ.
Filmstjärnan greps vid Trump-protest
Shia LaBeouf har protesterat mot president Donald Trump under flera dagar i sträck. Men efter att ha attackerat en man så har nu stjärnan gripits, och förts från demonstrationsplatsen i New York iförd handklovar, skriver TMZ. – Shia skyddade oss. Det var flera nazister här, och han kom och försökte skydda oss, säger en demonstrant till sajten.
Stjärnans anklagelse mot Cyrus: Förräderi
Gör Miley Cyrus och Shia Labeouf sig skyldiga till förräderi när de protesterar mot president Donald Trump? Det tycker i alla fall Hollywood-veteranen Jon Voight, skriver TMZ. – Det är väldigt allvarligt och väldigt destruktivt, de här demonstrationerna mot staten och presidenten, säger skådespelaren till sajten.
Världsstjärnan i skottdrama
One Direction-stjärnan Liam Payne klarade sig precis undan en skottlossning. Artisten var inne på en klubb i Los Angeles, när en beväpnad man som avfyrade skott i luften precis utanför, skriver TMZ. Skottlossning på Peppermint club. Jag skakar som fan skrev en besökare på Twitter under händelsen.
Läs mer om Peppermint, TMZ och Twitter.
Hallströms premiär skjuts upp efter kritiken
Lasse Hallströms film A dog's purpose skulle haft premiär på lördag. Men efter den omdiskuterade videon där en hund hamnar under vatten vid inspelningen gör att premiären nu skjuts upp, skriver TMZ. Samtidigt som vi alla är modfällda över att ett djur ser ut att vara i nöd, har alla försäkrat oss om att schäfern Hercules inte skadades under inspelningen. skriver produktionsbolaget Amblin.
Läs mer om Amblin och TMZ.
Beatles-stjärnan stämmer Sony
Paul McCartney stämmer Sony Music - över rättigheter till The Beatles-låtar. Den gamla legendaren vill ha tillbaka upphovsrätten till låtar som All you need is love senast 2018, skriver TMZ. När artisten försökt lösa konflikten utanför domstol har han fått kalla handen, uppger han i sin stämningsansökan.
Beatles-stjärnan stämmer Sony
Paul McCartney stämmer Sony Music - över rättigheter till The Beatles-låtar. Den gamla legendaren vill ha tillbaka upphovsrätten till låtar som All you need is love senast 2018, skriver TMZ. När artisten försökt lösa konflikten utanför domstol har han fått kalla handen, uppger han i sin stämningsansökan.