Tmz

Rapparen död – blev bara 42 år gammal

Den amerikanska rapparen Prodigy är död, skriver TMZ. Stjärnan lades in på ett sjukhus i Los Angeles för några dagar sedan och dog kort senare.Prodigy blev 42 år gammal.
Läs mer om Prodigy och TMZ.

Stjärnan på sjukhus efter tvillingfödseln

Artisten Beyonc Knowles har blivit mamma igen.Under måndagen ska Beyonc och hennes man Jay Z blivit föräldrar till ett tvillingpar.På grund av komplikationer är artisten fortfarande kvar på sjukhuset, skriver TMZ.
Läs mer om Beyonc, Jay Z och TMZ.
UFC-legendaren allvarligt skadad i bilolycka
UFC-legendaren Matt Hughes är allvarligt skadad efter en bilolycka.Enligt TMZ blev bilen som Hughes färdades i påkörd av ett tåg.Hughes är förd till sjukhus med huvudskador.
Zeppelinare kraschade vid US Open-banan
US Open inleds med en chockartad händelse.Precis när golfmajorn hade dragit i gång så fattade en zeppelinare som flög vid banan fyr och kraschade precis bredvid banan.Skadeläget är enligt TMZ i nuläget oklart.
Läs mer om TMZ.

Reality-serien stoppas – efter sexskandal i tv

Inspelningen av den amerikanska serien Bachelor in Paradise ställdes in redan efter en vecka.Två deltagare hade sex med varandra framför kamerorna, vilket kan vara anledningen till att inspelnigen av serien nu stoppats, skriver nöjestidningen TMZ.
Läs mer om Bachelor, Paradise och TMZ.
Komikerns ursäkt efter Trump-bilden
Komikern Kathy Griffin pudlar efter skämt om Donald Trump, skriver TMZ. Griffin publicerade en bild där det ser ut som hon håller upp presidentens avhuggna huvud - och möttes av stark kritik - och utreds av underrättelsertjänsten. – Bilden var inte rolig. Jag ber om er förlåtelse, säger Kathy Griffins i en ursäktsvideo på sociala medier.
Läs mer om Donald Trump, TMZ och Trump-bilden.
Mary Kay hade sex med 12-årig elev – nu skiljer de sig
Mary Kay Letourneau, lärarinnan som avtjänade ett över sju år långt fängelsestraff för att ha haft sex med sin elev – som hon sedan gifte sig med – ska nu skilja sig i från honom.Vili Fualaau har ansökt om skilsmässa, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ.
Tiger Woods flickvän i tårar efter beskedet
Tiger Woods greps av polis misstänkt för rattfylla under natten mot måndagen.Enligt TMZ så blev hans flickvän, Kristin Smith, förkrossad när hon nåddes av nyheten.– Jag visste det, jag visste det, skrek hon.
Läs mer om Kristin Smith.
Playboy-tvillingarna gripna efter storbråk
Som 19-åringar flyttade tvillingarna Kristina och Karissa Shannon in hos Playboy-grundaren Hugh Hefner, 91.Nu har systrarna gripits för misshandel mot varandra, efter ett bråk där de slagit ut varandras tänder, skriver TMZ.Polis kallades till deras hem halv fyra på morgonen, efter ett hetskt slagsmål, uppger uppgiftslämnare till sajten.
Modellen Miranda Kerr har gift sig – i hemlighet
Modellen Miranda Kerr har gift sig med Snapchat-grundaren Evan Spiegel. Paret gifte sig på lördagen vid en superhemlig ceremoni vid parets hem i Brentwood, Kalifornien. Vilka gäster som var på plats är oklart, skriver TMZ.
Änkans sista samtal med Chris Cornell
Chris Cornell hittades död i onsdags.Nu berättar änkan Vicky om det sista samtalet med sångaren– Du låter inte okej, älskling, har Vicky Cornell sagt, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ, Vicky och Vicky Cornell.
Playboy-modellen döms – efter vågade nakenbilden
Den före detta Playboy-modellen Dani Mathers, 30, la upp en smygtagen bild på en naken kvinna på sin Snapchat.Efteråt fick hon en hatstorm mot sig – nu är det klart att Dani Mathers döms för sin handling, skriver TMZ.
Läs mer om Snapchat.Efteråt och TMZ.
Stjärnans familj i marijuana-bråk
Den bittra famlljefejden efter skådespelaren Alan Thicke blir allt smutsigare.Nu anklagar änkan Tanya Callau Thickes söner för att vilja förvandla huset till en marijuanaodling.Sönerna å sin sida hävdar att änkan är en gold digger, skriver TMZ.
Läs mer om Alan Thicke och TMZ.
Demi Moore stäms efter pooldöd
En man hittades död i poolen vid Demi Moores hus för två år sedan.Olyckan inträffade när skådespelerskan var bortrest.Nu stäms stjärnan enligt nya dokument som TMZ har tagit del av.
Läs mer om TMZ.
Hiphop-stjärnan till rehab - behandlas för missbruk
I flera år har Earl DMX Simmons kämpat mot missbruket.Nu rapporterar TMZ att rapparen och skådespelaren, som nyligen ställt in flera konserter, har checkat in på rehab.Enligt uppgiftslämnare till sajten befinner sig raplegendaren på en mörk plats.
Läs mer om TMZ.
Ilskan efter Aaron Hernandez död
Aaron Hernandez hittades död i sin cell där han avtjänade ett livstidsstraff för mord. Sedermera har det framkommit uppgifter om att den tidigare NFL-spelaren ska ha lämnat ett brev till en hemlig älskare. Men de uppgifterna slås nu tillbaka av hans advokat, enligt TMZ. Samtidigt har kritik riktats från HBTQ-organisationer som menar att Hernandez sexualitet är irreleveanta, skriver Boston Globe.
Stjärnans panik efter gravidmissen: Sjukt
Serena Williams avslöjade för världen att hon är gravid – av misstag. Nu har tennisstjärnan berättat sanningen om bilden som fick den amerikanska skvallerpressen att koka. – Trettio minuter efter jag hade lagt upp den hade jag fyra missade samtal, säger Williams enligt TMZ.
Läs mer om TMZ.
Gänget och jag-stjärnan Erin Moran död
Skådespelaren Erin Moran är död. Hon hittades avliden i sitt hem i Indiana natten mot söndag, skriver nöjessajten TMZ.
Läs mer om Erin Moran, Indiana och TMZ.
Gänget och jag-stjärnan Erin Moran död – blev 56 år
Gänget och jag-stjärnan Erin Moran är död.Hon blev mest känd för att ha spelat Joanie i den populära komediserien.Hon blev 56 år, skriver TMZ.
Läs mer om Erin Moran, Joanie och TMZ.
Mel B:s barnflicka stämmer Spice Girls-stjärnan
Mel B är i blåsväder.Spice Girls-stjärnan stäms av sin barnflicka för förtal, rapporterar TMZ.
Läs mer om Spice Girls-stjärnan och TMZ.
Hernandez advokat tror att det är mord
Den förre NFL-stjärnan Aaron Hernandez hittades under natten till onsdagen död i sin cell. Enligt ett uttalande från fängelsemyndigheten i USA så begick Hernandez självmord. Men enligt TMZ så är Hernandez advokat Jose Baez övertygad om att det rör sig om mord och har startat en utredning å Hernandez familjs vägnar.
Läs mer om Hernandez, Jose Baez, TMZ och USA.
Stjärnan till sjukhus – inte lämnat huset på flera år
Fitnessgurun Richard Simmons var försvunnen under flera år - och det rapporterades att han kidnappats. Stjärnan ska ha befunnit sig i sitt hus under en lång tid – och nu har han varit tvungen att gå ut för att besöka ett sjukhus. – Han mår bättre och kommer att återhämta sig helt, säger hans representant Michael Catalano, rapporterar TMZ.
Läs mer om Michael Catalano och TMZ.
Stjärnan utreds för ny misshandel
Chris Brown är anklagad för misshandel – igen. Det skriver TMZ. Under en utekväll ska stjärnan ha attackerat fotografen Bennie Vines på en nattklubb i Tampa, Florida. Vi utreder aktivt en incident där RB-sångaren Chris Brown är inblandad, skriver Tampa-polisen på Twitter.
Läs mer om Florida, TMZ, Tampa, Tampa-polisen och Twitter.
Baywatch-stjärnan dömd till fängelse
Baywatch-stjärnan Jeremy Jackson, 36, döms till fängelse efter att ha knivhuggit en kvinna. Enligt uppgifter till TMZ ska Jackson dessutom ha försökt stjäla kvinnans bil under ett bråk 2015. Nu får han 270 dagars fängelse och fem års skyddstillsyn.
Läs mer om Jackson och TMZ.
Klart: Nu skiljer sig stjärnparet
Jennifer Garner och Ben Affleck kom med beskedet att de skulle skilja sig 2015. Men först nu blir det verklighet. Enligt TMZ har Jennifer Garner nu lämnat in skilsmässoansökan.
Läs mer om Ben Affleck och Jennifer Garner.