Tmz

Bostons legendariska trummis död på scen

John Thomas Sib Hashian, tidigare medlem i rockbandet Boston har gått bort.Den legendariska trummisen ska ha dött efter att ha kollapsat på scen under en rockkryssning, rapporterar TMZ.Sib Hashian blev 67 år gammal.
Läs mer om Boston.

Beskedet: Därför dog ikonen Chuck Berry

Rocklegendaren Chuck Berrys hälsa hade kraftigt försämrats den senaste tiden - och nyligen drabbades han av lunginflammation. Han tillbringade sina sista dagar i hemmet, fylld av kärlek från sin familj och sina vänner, skriver familjen på Facebook. Enligt den amerikanska sajten TMZ dog rocklegendaren av naturliga orsaker.
Läs mer om Chuck Berry, Facebook och TMZ.
One Direction-medlem gripen av polis
Louis Tomlinson, medlem av One Direction, har gripits av polis, rapporterar TMZ. Han ska, enligt uppgift, ha gett sig på en fotograf.
Läs mer om One Direction och TMZ.
Släktingen kan avgöra familjefejden
Katherine Jackson har vittnat om hur hon utsatts för psykisk misshandel av ingifta släktingen Trent Jackson. Michael Jackson brorson TJ Jackson kan nu avgöra konflikten i Jacksonfamiljen, skriver TMZ.

Henrik Lundqvist om Rangersägarens bråk

Storbråket mellan New York Knicks-legendaren Charles Oakley och sportpampen James Dolan slutade i ett polisingripande. Men svenske New York Rangers-stjärnan Henrik Lundqvist står på Dolans sida. – Han har varit vår bäste ägare sedan jag kom hit för tolv år sedan. Jag har bara bra saker att säga om honom, säger Lundqvist till TMZ.
Bråket innan stora Oscars-missen
Under Oscarsgalan presenterades La la land felaktigt som årets film. Nu berättar uppgiftslämanre till TMZ att de två prisutdelarna varit oense om vem som skulle presentera vinnaren. Enligt uppgifterna ska genrepet som ledde fram till missen ha kantats av missnöje.
Läs mer om Oscars-missen och TMZ.
Biggest Loser-tränaren drabbad av hjärtattack
Bob Harper, tränaren i den amerikanska versionen av Biggest Loser, har drabbats av en hjärtattack, skriver TMZ. Harper berättar för sajten att han tränade på ett gym för två veckor sedan – när han kollapsade.En läkare på plats räddade livet på tränaren – som fick köras till sjukhus direkt.
Läs mer om Biggest Loser och TMZ.
Skådespelaren Bill Paxton är död
Titanic-skådespelaren Bill Paxton är död, efter komplikationer från en operation, uppger TMZ. Han blev 61 år gammal, och efterlämnar sig två barn och en fru. – Det är med tunga hjärtan vid delar med oss av nyheten att Bill Paxton har gått bort efter problem med en operation, säger familjen till TMZ.
Läs mer om Bill Paxton och TMZ.
Lionel Richie tvingas ställa in konserter
Världsartisten Lionel Richie tvingas ställa in sin stora turn med Mariah Carey. Anledningen: En knäskada, skriver TMZ.
Läs mer om Mariah Carey och TMZ.
Chris Browns ex: Tänkte döda mig
Chris Brown har hotat ex-flickvännen Karrueche Tran till livet. RB-stjärnan uppmanas nu att hålla sig borta från henne – det uppger TMZ. – Han har sagt till några personer att han tänkte döda mig, har Tran sagt under ed.
Läs mer om Karrueche Tran, TMZ och Tran.
Daveigh Chase förhörd om dödsfall
The Ring-skådespelerskan Daveigh Chase har förhörts av polis - i samband med ett dödsfall på en okänd man. Stjärnan körde en död man till sjukhus, och lämnade honom där innan hon åkte i väg. Daveigh Chase är inte misstänkt för att ha med mannens död att göra, säger uppgiftslämnare till TMZ.
Läs mer om TMZ.
Dejten blev en succ
Den kanadensiska tennisstjärnan Eugenie Bouchard förlorade ett vad och lovade bort en dejt till en främling. Nu är dejten avklarad och den lyckliga vinnaren menar att mötet inte kunnat gå bättre. Den bästa dejten någonsin, skriver den 22-åriga studenten John Goehrke på Instagram. Och enligt TMZ har Bouchard tackat ja till en till dejt med Goehrke.
Porsche skämtar grovt efter stjärnans krasch
Efter att Paul Walker omkom tragiskt i en bilkrasch för fyra år sedan valde dottern som stämma bilföretaget Porsche. Nu visar dokument höga chefer i företaget skämtat grovt om bilkrascher – det uppger TMZ. – Alla etiskt tänkande företag skulle ha dragit tillbaka bilen från marknaden, säger dotterns advokat Jeffrey Milam.
Justin Bieber gick till attack mot fotograf
Artisten Justin Bieber anklagas än en gång för misshandel. Han ska ha blivit förbannad när en person tog en bild på honom – och gått till attack, skriver TMZ. Det är inte första gången popstjärnan hamnar i klammeri med rättvisan.
Läs mer om TMZ.
Förre SHL-stjärnan misstänkt för våldtäkt
Före detta Färjestadsspelaren Mike Comrie utreds av polis. Enligt amerikanska sajten TMZ misstänks Comrie för våldtäkt.
Alanis Morissette rånad i sitt hem
Alanis Morissette har rånats på storsummor, i sitt hem i Brentwood, utanför Los Angeles. Värdet på de smycken som stals uppgår till nästan 18 mijoner kronor, det skriver TMZ.
Läs mer om Brentwood och TMZ.
Efter kollapsen – Barton i olycka
Mischa Barton har kraschat in i en lägenhet - med en flyttbil. Under lördagskvällen körde The OC-stjärnan in i ett lägenhetshus med en bil, rapporterar TMZ. Olyckan sker bara veckor efter Mischa Bartons mentala sammanbrott.
Läs mer om Barton, TMZ och The OC-stjärnan.
Al Jarreau död
Den amerikanske jazzsångaren Al Jarreau har gått bort, 76 år gammal, skriver nöjessajten TMZ. Den sjufaldige Grammyvinnarens dödsfall bekräftades på söndagen av hans manager Joe Gordon i ett pressmeddelande.
Läs mer om Al Jarreau, Joe Gordon och TMZ.
Ilskan efter mammans bild på barnet
Tv-profilen Kim Zolciak får stor kritik från sina fans efter att ha publicerat en bild på ett formulär ifyllt av sin 4-åriga son. Där framkommer nämligen att sonen får leka med pappans riktiga pistol. – Han skjuter inte med pistolen, försvarar sig Zolciak till TMZ, och poängterar att pistolen inte ens är laddad.
Läs mer om TMZ och Zolciak.
Lasse Hallströms filmutredning klar
Efter anklagelser om djurplågeri stå det nu klart: Lasse Hallströms film A dog's purpose frias. Inga djur ska ha skadats under inspelningen, slår nu utredningen fast, skriver People. Den redigerade videon som publicerades på TMZ visar en felaktig bild av vad som hände på inspelningen, skriver föreningen America Humane i ett pressmeddelande.
Läs mer om America Humane, People och TMZ.
Richard Hatch är död – blev 71 år gammal
Skådespelaren Richard Hatch, känd från Battlestar Galactica är död. Han dog i sviterna av magcancer, bekräftar hans familj till TMZ. Hatch blev 71 år gammal.
Läs mer om Battlestar Galactica och TMZ.
Nicolas Cages son gripen för rattfylla
Nicolas Cages son Weston har gripits för rattfylla, och förts till sjukhus med polis, iförd handklovar. Detta efter att ha kört in i ett träd i Los Angeles under måndagen, efter en biljakt, avslöjar TMZ.
Läs mer om TMZ och Weston.
Mariah Careys hårda budskap till exet
Sångerskan Mariah Carey blev dumpad av miljardären James Packer. Nu sänder hon ett hett budskap till sitt ex. I sin nya musikvideo till låten I don't eldar hon upp just den klänning hon skulle ha burit vid parets planerade bröllop, skriver TMZ.
Läs mer om TMZ.
Beyonc är gravid – väntar tvillingar
Världsartisten Beyonc är gravid med tvillingar. Det skriver TMZ.com Redan i augusti kom uppgifter att stjärnan ville bli gravid innan årets slut - som en present till maken Jay-Z som fyller år i december.
Läs mer om Jay-Z.
Judy Garlands kropp flyttas – efter 48 år
Trollkarlen från Oz-legendaren Judy Garland har legat begraven i New York i 48 år - men inte nu längre. Nu har dottern Liza Minnelli beordrat att kvarlevorna ska flyttas till Hollywood, skriver TMZ. Under tisdagen ska Garlands kropp ha flugits till Los Angeles.