Tolånga

Villabrand – människor tvingades fly

En villa i Tolånga, utanför Sjöbo, fattade på tosdagemorgonen eld.Branden utvecklade sig snabbt och räddningstjänsten.De personer som vistades i huset lyckats ta sig ut.– Läget är under kontroll, säger berättar räddningstjänstens insattsledare Klas Jeppsson.
Läs mer om Sjöbo och Tolånga.

Villabrand – familj tvingades fly

En villa i Tolånga, utanför Sjöbo, har fattat eld.Branden är fullt utvecklad och räddningstjänsten arbetar med att släcka den.Samtliga familjemedlemmar har lyckats ta sig ut ur huset.– Vi är på plats just nu, säger Kim Hild på Polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild, Sjöbo och Tolånga.
Man med hund i bilen voltade ner i diket
En bil med en äldre man och hans hund körde av vägen och voltade i Tolånga vid middagstid. Mannen fördes till sjukhus och hunden togs om hand av en närboende.
Läs mer om Tolånga.
Låt Veronica flytta till Tolånga på Österlen!
Debutdeckaren Veronicas Catering av duon Lilian Westlin, bosatt i lilla Tolånga på kanten av Österlen, och Louise Bonta, från en liten by i Västerbotten, utspelar sig varken här eller där.

Slaktrester hittade utanför Tolånga

TOLÅNGA(JJ). Döda djurkroppar och slaktrester har hittats i skogen utanför Tolånga. Miljö- och byggnadsförvaltningen har fått in en anonym anmälan om detta och då fick man också in flera bilder från platsen.
Läs mer om Tolånga.