Tommy nyman

Bil har kört av vägen – fyra ambulanser på plats

På lördagseftermiddagen har en personbil med fyra personer i kört av vägen utanför Falkenberg.– Skadeläget är oklart, men fyra ambulanser är utskickade dit, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.Väg 153 beräknas vara helt avstängd till runt 16.30

Spårvagnstrafiken stoppades: Kastade sten eller is

På fredagskvällen har spårvagstrafiken stoppats mellan Kortedala och Bergsjön efter att föremål kastats mot spårvagnar vid Rymdtorget.– Det är sten eller is som har kastats, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.Spårvagnstrafiken planeras köra igen vid 21.30-tiden.
Man skadad av stickvapen – en gripen
På fredagskvällen fördes en man till sjukhus efter att ha skadats med någon form av stickvapen.En person har gripits.– Han är misstänkt för dråpförsök alternativt grov misshandel, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Tommy Nyman och Väst.
Bilist har kört ner lyktstolpar – flydde från platsen
En bilist har kört av vägen och in i ett antal lyktstolpar på Angeredsleden, Göteborg.– Vittnen har sett föraren springa från platsen, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.

Larm: Äldre man påkörd av två bilar – förd till sjukhus

En äldre man har förts till sjukhus efter en trafikolycka mellan Uddevalla och Orust.Mannen ska ha gått på vägen och kan enligt larmet ha blivit påkörd av två bilar.– Båda bilarnas backspeglar är trasiga så man har antagligen kört på personen, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region Väst.
Polisens sms-drag i jakten på mördaren
Här är polisens drastiska åtgärd för att försöka lösa det misstänkta mordet på en kvinna i motionsspåret i Ulricehamn:Man skickar ut sms till 200 män – för att kalla dem till förhör och DNA-topsning.– Vi har vidtagit åtgärder för att topsa ett stort antal personer och vi ber om allmänhetens förståelse för det, säger polisens presstalesperson Tommy Nyman i ett pressmeddelande.
Läs mer om Tommy Nyman och Ulricehamn.Man.
Larm om rökutveckling från sjukhus
Det har kommit ett larm om att rök synts från taket ovanför entrn på Norra Älvsborgs sjukhus i Trollhättan.– Jag har grunduppgiften om rökutveckling från taket vid huvudentrn. Räddningstjänsten på väg. Vi har skickat patrull, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i Region Väst.
Masserade äldre dam – och stal hennes smycken
En dam i 90-årsåldern i Marks kommun blev erbjuden massage av en kvinnlig besökare.Medan massagen pågick klev en annan kvinna in i hemmet och stal damens smycken, enligt polisens uppfattning.– Det är ett fult brott, säger polisens presstalesman Tommy Nyman.
Läs mer om Tommy Nyman.
Tre bilar i krock på E6
Tre billar har krockat i rusningstrafiken på E6 i närheten Kallebäck.– Vi har en patrull på väg till platsen, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Kallebäck, Tommy Nyman och Väst.
Larm om vält lastbil – blockerar vägen
En lastbil ska ha vält och ligga över vägen, strax utanför Göteborg, enligt larmet.– Vägen är blockerad, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region Väst.Enligt räddningstjänsten kan det handla om lastbilssläpet.
Drunkningslarm – kvinna har halkat på brygga
Ett larm om en drunkningsolycka har kommit in från Stenungsund.– Enligt SOS-larmet ska det vara en kvinna som har halkat på en brygga och hamnat i vattnet, berättar Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Stenungsund, Tommy Nyman och Väst.
Litet flygplan har kraschat – två skadade
En flyglycka har skett i Kungsbacka.Två personer ska vara skadade.–Det är ett ultralätt plan som har kraschat i Fjäråstrakten, säger polisens pressinformatör Tommy Nyman till GP.
En till sjukhus efter frontalkrock Totalstopp i trafiken
En person har förts till sjukhus efter en befarad frontalkrock i Skövde.Skadeläget är okänt.– Det är stopp i trafiken, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region Väst.
JUST NU: Trafiken stängs av inför EU-toppmötet
Nu på onsdagsmorgonen startar polisens jätteinsats inför EU-toppmötet.Trafiken stängs av eller blir kraftigt begränsad på flera platser i Göteborg.– Det kommer att vara minskad framkomlighet i stan redan från i dag, men framför allt gäller det torsdag eftermiddag och fredag, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region väst.
JUST NU: Vild polisjakt efter stulen Porsche i Göteborg
Strax före klockan sju fick en bilist syn på sin stulna Porsche under färd, på E20 i höjd med Gårda. Han larmade polisen som ryckte ut med fem bilar och polishelikopter.– När vi kom i kapp honom ökade han farten, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.
Polis tvingades skjuta älg med tjänstevapen
Strax innan klockan 07inträffade en viltolycka i Lidköping när en personbil krockade med en älg. Älgen var så svårt skadad att polispatrullen fick avliva den – med sina tjänstevapen.– Man tog ett beslut att skjuta den på plats, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen region Väst.
Läs mer om Lidköping, Tommy Nyman och Väst.
Bil har kört in i traktor – skadeläget oklart
På tisdagseftermiddagen har en trafikolycka inträffat utanför Frändefors.En personbil har kört in i en stillastående traktor.– Vägen är avstängd i båda riktningarna, säger Tommy Nyman, presstalesman vid polisen i region Väst.Skadeläget är oklart.
Kvinna bröt sig in på minkfarm – knäade ägare i skrevet
En kvinna har brutit sig in på en minkfarm i Falkenberg.När ägaren konfronterade kvinnan så knäade kvinnan honom mellan benen och flydde.– Vi grep henne efter någon timme, berättar Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.
Äldre man misshandlad och inlåst av sin granne
Ett grannbråk urartade kraftigt under natten till söndagen.En man i 40-årsåldern misstänks ha misshandlat sin äldre granne och därefter hållit honom fången i sin lägenhet.– Han är gripen misstänkt för misshandel och olaga frihetsberövande, säger Tommy Nyman till polisen.
Läs mer om Tommy Nyman.
Båttjuv gripen efter polisjakt med helikopter
En båttjuv greps efter viss dramatik vid Ale Torg i Nödinge under lördagsmorgonen.Detta efter ägaren larmat polis - som lokaliserade tjuven via helikopter,– Vi kunde sedan stanna ekipaget vid Ale Torg, berättar Tommy Nyman, presstralesperson vid polisen.
Läs mer om Ale Torg, Nödinge och Tommy Nyman.
Storslagsmål i Göteborg – 15-tal personer inblandade
Ett stort slagsmål har brutit ut i Bergsjön, Göteborg.– Det är ett femtontal personer som ska vara inblandade. Vi har precis kommit fram till platsen, säger Tommy Nyman, polisen presstalesperson i region Väst.Ungefär samtidigt kom ytterligare ett larm om ett stort slagsmål. Denna gång i Torslanda.I nuläget finns inga uppgifter om några personskador.
Frontalkollision – två personer allvarligt skadade
En allvarlig olycka inträffade på väg 201 i Mariestads kommun runt klockan 15.30.– Det var en frontalkollision mellan två fordon med en person i varje. Vi klippa upp båda fordonen, berättar Tomas Lindström, inre befäl vid räddningstjänsten i Östra Skaraborg.– Båda är allvarligt skadade, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Lastbil och personbil har krockat
En lastbil och en personbil är inblandade i en olycka på Oscarsleden i Göteborg, i höjd med Stenaterminalen.– Vi har precis skickat en bil. Troligen är det inga personskador, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.
Postnordbil stulen – polisen ber allmänheten om tips
En av Postnords bilar har stulits i Uddevalla.– Brevbäraren var inne i en trappuppgång när någon stal bilen, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.Bilen är efterlyst.
Polisens varning: Här härjar ligorna mot äldre
En våg av stölder mot äldre har dragit in över Halmstad och Laholm – och polisen varnar för att ligorna kan slå till på andra håll i Sverige.Det har handlat om fickstölder på Rusta, Biltema och i större livsmedelsbutiker.– Gärningspersonerna ger sig på äldre, för att de har svårare att freda sig, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region väst.