Tommy nyman

Lastbil och personbil i krock – uppgifter om brand i bilen

Vid lunchtid på torsdagen har en lastbil och en personbil krockat i Tibro.– Det ska vara en brand i personbilen, säger Tommy Nyman, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om Tibro, Tommy Nyman och Väst.

Brand i villa – brinner med öppna lågor

Räddningstjänst och ambulans har larmats till en villabrand i Skövde kommun. Enligt polisen brinner det med det med öppna lågor i väggarna.Enligt inringaren ska alla personer vara ute ur huset, meddelar SOS Alarm.Även polis har larmats till platsen.– Vi är inte framme där ännu, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen region Väst.
Läs mer om Skövde, Tommy Nyman och Väst.
Kvinna påkörd av buss – förd till sjukhus
En kvinna har blivit påkörd av en buss på Avenyn i centrala Göteborg.Hon har förts till sjukhus.– Det ska vara en buss som har touchat en kvinna. Ambulans har varit och hämtat henne, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region Väst.
Pojke påkörd av bilist – oklart skadeläge
En pojke i tioårsåldern har blivit påkörd av en bilist.– Larmet kom klockan 11.29. Vi är på plats, ambulans och räddningstjänst är också larmade, berättar Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Tommy Nyman och Väst.

Två bilar i krasch – två till sjukhus

Två personbilar var under tisdagsmorgonen inblandade i en krock i Uddevalla. Fyra personer ska ha färdats i bilarna vid kollisionen och två personer fördes till sjukhus med ambulans.– Det verkar som att det var två lindrigare skador, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen region Väst
Läs mer om Tommy Nyman, Uddevalla och Väst.
Tog tjuvarna på bar gärning – körde efter
Väktaren inne på Jula i Halmstadområdet såg när två personer lämnade varuhuset med stöldgods.Då satte han sig i bilen –och körde efter dem.– Han gjorde sitt jobb, det får man säga, säger Tommy Nyman, presstalesman hos polisen i väst.
Personbil och traktor i krock – en person förd till sjukhus
En personbil och en traktor har krockat utanför Lidköping.– En person är förd till sjukhus, men skadeläget är fortfarande oklart, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson.
Läs mer om Lidköping och Tommy Nyman.
Bil voltade vid vägbygge – vägen avstängd
En bil har voltat vid ett vägbygge utanför Skärhamn på Tjörn.Vägen har stängts av i samband med bärgning.– Det var en person i bilen som inte behövde följa med i ambulansen, säger Tommy Nyman, presstalesman vid polisen i region Väst.
JUST NU: Larm om stort bråk
Polisen är på väg till Lilla Bommen i centrala Göteborg efter ett larm om ett pågående bråk.– Det är åtta till tio killar som slåss, säger Tommy Nyman, presstalesman vid polisen i region Väst.Polisen är på väg till platsen.
Bil körde av vägen – två sågs fly från platsen
På torsdagskvällen körde en bil av vägen på riksväg 41 utanför Kinna.Två personer sågs springa från platsen – när polisen kom fram visade det sig att bilen var stulen.– Vi söker efter de här personerna, säger Tommy Nyman, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om Kinna.Två, Tommy Nyman och Väst.
JUST NU: Man föll ner från tak
En man trillade under torsdagsförmiddagen ner för ett tak.– Han ska ha arbetat uppe på taket, skadeläget är fortfarande oklart, säger Tommy Nyman, polises presstalesperson.
Läs mer om Tommy Nyman.
Fick frätande syra i ansiktet
En arbetsplatsolycka inträffade i natt vid ett företag i Sotenäs kommun.– En person har fått någon slags syra i ansiktet, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region väst.
Läs mer om Tommy Nyman.
Två personer misshandlade – slogs med träpåk
Två personer har blivit misshandlade av en okänd man i centrala Göteborg.– En av dem har fått slag av någon form av träpåk, och den andre fick ett knytnävsslag i ansiktet, säger Tommy Nyman, polisen presstalesperson i region Väst.Polisen söker efter gärningsmannen i området.
Man utsatt för rånförsök – blev huggen i låret
En man utsattes under torsdagseftermiddagen för ett rånförsök i ett trapphus på Hisingen.Två män ville komma åt mannens plånbok och mobiltelefon, men fick inte med sig något. Istället höggs han i låret.– Det är oklart med vilket föremål, det kan röra sig om en mejsel eller kniv, något form av stickvapen, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Hisingen.Två, Tommy Nyman och Väst.
Pojke i 10årsåldern påkörd i centrala Göteborg
En 10årsåldern har blivit påkörd vid Kapellplatsen i Göteborg.Polis finns på plats och talar med pojken, som inte verkar ha blivit allvarligt skadad.– Omständigheterna är inte helt klara än, men har det skett vid ett övergångställe är det inte positivt för den som körde bilen, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Flera tillslag av polisen – fyra män gripna
Under natten till torsdagen stoppades en bil i närheten av Gamlestaden.– Vi hittade två skjutvapen i bilen och grep fyra personer, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.Under förmiddagen gjorde polisen flera husrannsakningar i nordöstra Göteborg.
Bil har kört av vägen – stopp i trafiken
En bil har kört av vägen i närheten av Koberg utanför Trollhättan. Olyckan ska ha orsakat stopp på riksväg 42.– Vi vet inte just nu vad som orsakar stoppet eftersom bilen inte är på vägbanan. Vi är på väg till platsen, säger polisens presstalesperson Tommy Nyman.
Läs mer om Koberg, Tommy Nyman och Trollhättan.
Krock i centrala Göteborg
En olycka har inträffat i Tingstadstunneln i Göteborg.– Det är en personbil och en lastbil som har krockat, säger polisens presstalesperson Tommy Nyman.Enligt räddningstjänsten ska de inblandade ha klarat sig undan med lindriga skador, men det råder begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen.
Misstänkt mordbrand i industriområde
Under natten till onsdag utbröt en kraftig brand i en industrilokal i Angered i Göteborg, något som GP var först med att rapportera.– Vi har inlett en förundersökning till mordbrand, säger polisens presstalesman Tommy Nyman.
Läs mer om Angered, Göteborg och Tommy Nyman.
Två till sjukhus efter frontalkrock
Två bilar ska ha frontalkrockat på väg 26 under fredagen.Enligt SVT Nyheter är vägen avstängd.– Två personer är körda till sjukhus, säger polisens presstalesperson Tommy Nyman till SVT Nyheter.
Läs mer om Tommy Nyman.
Ung kvinna i trafikolycka: Väldigt halt på platsen
På onsdagseftermiddagen har en singelolycka inträffat utanför Strömstad.– Det är väldigt halt på platsen, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.Skadeläget för föraren, en ung kvinna, är oklart.
Två bilar i kollision – väg avstängd
Två personbilar har kolliderat i en korsning i Askim, Göteborg.Vägen är avstängd efter olyckan.– Det verkar inte vara några allvarliga skador i alla fall, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i Region Väst.
JUST NU: Vild polisjakt – bil kraschade in i busskur
Polispatrullen skulle stanna en bil i Kinna, Marks kommun, för en kontroll.Men personerna i bilen ville annorlunda och körde ifrån polisen.Det slutade med en krasch in i en busskur.– Två personer sprang från bilen. De har man nu fångat hundra meter därifrån, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region Väst.
Läs mer om Kinna, Tommy Nyman och Väst.
Flera olyckor på E6 på grund av halka
Flera trafikolyckor har inträffat kring Strömstad tidigt på onsdagsmorgonen.- Det är mycket halt på platsen, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i region väst.
Läs mer om Strömstad och Tommy Nyman.
Skelettdelar hittade vid byggarbete
Under tisdagen hittades skelettdelar under ett dräneringsarbete i Laholm, skriver Aftonbladet.Polis är på väg till platsen.– Vi har fått information om det och kommer att skicka någon till platsen, säger Tommy Nyman, presstalesperson på polisen region väst till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Laholm och Tommy Nyman.