Tova

Nu ska Grycksbotjejerna ta SAIK till SM-guld: "Aldrig varit så här taggad"

Dom har spelat i tre olika lag under säsongen. Ja, fyra om man räknar in landslaget. Nu väntar den roligaste uppgiften för Wilma Uhlin, Tova Grönoset och de andra spelarna i SAIK:s F17-lag - att spela SM-final.

Dömd för mordet på Tova Moberg överklagar

Den 23-årige man som dömts för mordet på Tova Moberg överklagar domen. Mannen vill frias eller få ett lägre straff, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Tova Moberg.

Tova Mobergs mördare överklagar domen

Billy Fagerström, 23, dömdes till livstids fängelse för mordet på Tova Moberg, 19.Nu överklagar han domen, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Tova Moberg.
Tv-serien Gråzon utforskar terrorns drivkrafter
Oskar Söderlunds rafflande dramathriller Gråzon vill teckna gråskalorna i kriget mot terrorismen. Tova Magnusson spelar plikttrogen Säpo-agent som försöker stoppa en planerad attack i Skandinavien.
Läs mer om Gråzon, Skandinavien och Säpo-agent.
Här är morddömde Billy Fagerströms klagobrev från fängelset
Billy Fagerström, 23, dömdes i förra veckan till livstids fängelse skyldig till mordet på sin 19-åriga ex-flickvän Tova Moberg. Innan mordet hotade, misshandlade och plågade han henne under flera års tid. Billy Fagerström och Tova Moberg.
Läs mer om Tova Moberg.
Tovas mördares krav inifrån cellen: Tappat förtroende
Här är livstidsdömda Billy Fagerströms klagobrev inifrån cellen.Tova Mobergs mördare sågar sin advokat och beskyller honom för att ha underlåtit (...) att lyfta fram bevis som talar till Fagerströms fördel.Jag är bara 23 år gammal och har blivit dömd till livstids fängelse, skriver mördaren.
Tovas pappa: Känner bara en enorm sorg
Tova Mobergs mördare Billy Fagerström dömdes till lagens strängaste straff.Men för Roger Moberg som förlorade sin dotter är livstidsdomen inget som läker såren.Jag känner ingen tillfredsställelse jag känner bara en enorm sorg och saknad efter vår dotter, skriver han i ett inlägg på Facebook.
Catarina Lundbäck: Det måste vara en otrolig lättnad
Expressens krimkrönikör Catarina Lundbäck är lättad över att Tova Mobergs mördare Billy Fagerström får livstids fängelse.När hon såg mördaren i rätten tittade han inte på offrets föräldrar, säger Catarina Lundbäck.– Det var fruktansvärt att sitta där. Han var till synes helt oberörd.
Mördaren beskrivs som lättkränkt och svartsjuk
Arbetslös, beroende av lugnande läkemedel, lättkränkt och svartsjuk. Och uppsatt på en väntelista av personer med behov av en samtalskontakt inom den öppna psykiatrin – allt enligt den rättspsykiatriska utredning som gjort av honom. I dag, torsdag, dömdes 23-åringen till livstidsfängelse för mordet på Tova Moberg, 19.
Läs mer om Tova Moberg.
Billy Fagerström får livstids fängelse för mordet på Tova Moberg
På torsdagen meddelades domen mot 23-åriga Billy Fagerström. Han är skyldig till att ha mördat sin 19-åriga ex-flickvän Tova Moberg. Läs mer om fallet och utredningen här. Han döms till livstids fängelse.
Livstid för mordet på Tova Moberg
Den 23-årige man som åtalats för mordet på 19-åriga Tova Moberg i Hudiksvall döms till livstids fängelse.
Läs mer om Hudiksvall och Tova Moberg.
Domen mot Tovas ex Billy Fagerström
Efter att ha plågat Tova i flera år slog han ihjäl henne med hammare, band kroppen vid en skottkärra och sänkte den i vattnet.Så gick det till när expojkvännen Billy Fagerström mördade Tova Moberg, enligt åklagare.Klockan 14 faller domen vid Hudiksvalls tingsrätt.
Tidslinje: Mordet på Tova Moberg
I dag faller domen mot 23-åringen som misstänks ha mördat Tova Moberg. Här är händelseförloppet fram tills nu.
Läs mer om Tova Moberg.
Fallet Tova Moberg – i dag faller dom
I dag, torsdag, faller dom mot den 23-åring som Hudiksvalls tingsrätt funnit överbevisad om att ha mördat och utsatt Tova Moberg, 19 för grov kvinnofridskränkning. Åklagaren Christer Sammens har yrkat på livstids fängelse. 23-åringens advokat anser att samhällstjänst för misshandel är det enda straff som kan komma ifråga.
Läs mer om Tova Moberg.
Dom efter mordet på Tova Moberg
Den 19-åriga Tova Moberg mördades brutalt utanför Hudiksvall en natt i maj förra året. Dessförinnan hade hon gång på gång blivit slagen och hotad - bland annat om att hon skulle dränkas.
Läs mer om Hudiksvall och Tova Moberg.
Dom efter mordet på Tova Moberg
Den 19-åriga Tova Moberg mördades brutalt utanför Hudiksvall en natt i maj förra året. Dessförinnan hade hon gång på gång blivit slagen och hotad – bland annat om att hon skulle dränkas. Nu faller domen mot hennes tidigare pojkvän.
Läs mer om Hudiksvall och Tova Moberg.
Tatiana, 47, tovar djur – och de ser extremt verkliga ut
Verkligt eller overkligt? Tatiana är expert på att tova djur – och det hon skapar är förtrollande likt riktiga varelser.Spana in själva – det här är för bra för att missa!
Är "Advokaten" vårens mest spännande tv-drama?
Snart är "Bron" slut för gott och flera nya svenska serier kämpar för att ta över. Inom kort får vi se Tova Magnusson-Norling jaga terrorister i "Gråzon", men under februari ska vi också stämma träff med "Advokaten".
Billy Fagerströms lögner för mamman och familjen
Billy Fagerström, 23, levde ett dubbelliv.Flickvännen Tova Moberg, 19, styrde han med misshandel och hot innan han mördade henne, enligt polisutredningen.Inför familjen agerade han lugnt och kärleksfullt.Mördarens mamma säger i förhör: Det är som om jag inte känner igen min son.
Från tonårskärlek till kaos, makt och mord
Billy Fagerström, 23, beskriver sitt förhållande med Tova Moberg som stabilt och kärleksfullt – till en början.Relationen urartade dock efterhand och övergick i stället till att bli destruktiv och våldsam.Det var 50 procent konflikter och 50 procent lugnt, säger han i den rättspsykiatriska undersökningen.
Läs mer om Tova Moberg.