Träd

Bil körde in i träd: Totalkvaddad

En bil körde in i ett träd utanför Ystad.Föraren fördes till sjukhus med oklara skador.– Bilen är totalkvaddad, säger fotografen Anders Grönlund.
Läs mer om Ystad.Föraren.

JUST NU: Bil körde in i träd: Totalkvaddad

En bil har kört in i ett träd utanför Ystad.Polis och räddningstjänst har skickats till platsen.– Bilen är totalkvaddad, säger fotografen Anders Grönlund.
JUST NU: Bil kraschade in i träd
En bil har kört in i ett träd utanför Ystad.Polis och räddningstjänst har skickats till platsen.– Bilen är totalkvaddad, säger fotografen Anders Grönlund.
Bil har kört in i träd
En bil har kört in i ett träd utanför Ystad.Polis och räddningstjänst är på väg till platsen.

Jonathan, 19, är förlamad efter tragedin

På någon sekund förändrades livet för Jonathan Thorsell, 19. I en kurva körde han med sin motorcykel med huvudet före in i ett träd - och bröt nacken och blev förlamad. För att komma tillbaka till ett normalt liv har han fått hjälp av Sofias änglar i Kanal 5 - som byggt om delar av huset. – Jag är väldigt tacksam. Det som de gjorde har förbättrat mitt liv avsevärt, säger han.
Läs mer om Jonathan Thorsell och Kanal.
Tv-experten: Förvandla balkongen till en oas
Du behöver ingen trädgård för att skapa en grönskande oas – det räcker med en liten balkong.– Nästan allt man kan ha i en trädgård går att odla på balkongen. Plantera gärna små träd och bärbuskar i krukor, tipsar trädgårdsexperten Gunnel Carlson.
Läs mer om Gunnel Carlson.
Man död i singelolycka
En 53-årig man har omkommit i en singelolycka på länsväg 986 strax norr om Lekeryd i Jönköpings kommun. Mannen, som var ensam i bilen, körde av okänd anledning av vägen och krockade in i ett träd. När polisen kom till platsen var mannen okontaktbar och han konstaterades avliden vid framkomsten på Ryhovs sjukhus.
Läs mer om Lekeryd.
Ensam förare körde in i träd – dog
Kort innan midnatt körde en bil in i ett träd i Lekeryd i Jönköping. Den ensamme föraren i bilen - en man född 1964 - avled i kraschen.
Läs mer om Jönköping och Lekeryd.
Se färdigställda Apple Park – i Minecraft
En galning har återskapat hela Apple Park i Minecraft – i skala 1:1 med korrekt topografi och detaljer som varje träd på rätt plats.
Läs mer om Apple Park och Minecraft.
Skoteråkare körde in i träd – helikopter på väg
En snöskoterolycka har inträffat i Saxnäs i Vilhelmina kommun.En fjällräddningsinsats har dragits i gång.– Ambulanshelikopter är på väg från Lycksele, säger Johan Schlienger vid polisens regionledningscentral.
Skolbuss körde in i träd efter sjukdomsfall
En skolbuss har kört in i ett träd strax norr om Norrtälje. Enligt räddningstjänsten ska ett sjukdomsfall ligga bakom olycka.
Läs mer om Norrtälje.
Trädfällare åtalas för 83-årig mans död
Förra vintern dog en 83-årig man i trakten av Tomelilla när han fick ett fallande träd över sig. Nu åtalas 75-åringen som skötte motorsågen. Han misstänks för vållande till annans död, uppger Skånska Dagbladet.
Läs mer om Skånska Dagbladet och Tomelilla.
Pers rum stormades av insatsstyrkan
Arboristen Per Gustavsson och hans kollega var i Stockholm för att beskära träd. Men vistelsen fick ett minst sagt dramatiskt avslut å natten till onsdagen ett flertal beväpnade män krossade fönstret och stormade hotellrummet där de båda bodde. – Vi trodde vi skulle dö och bli skjutna i huvudet på plats, säger Per Gustavsson.
Läs mer om Per Gustavsson och Stockholm.
Hemnets häftigaste hus – glashus mitt i skogen
Arkitektritade Villa Himlen är ett träd-hus som sticker ut. Ligger mitt i skogen och har en unik glasvåning på taket. Här kan du bada bland trädtopparna och titta på stjärnorna!
Stora skador efter orkanen Debbie
Förödelsen är stor efter cyklonen Debbie i nordöstra Australien. Bilder visar tak som lossnat, träd som fallit och en massa bråte på gatorna.
Läs mer om Australien och Debbie.
Cyklon drar in över nordöstra Australien
Monstercyklonen Debbie har nu dragit in över Australiens östkust. Träd har dragits upp med rötterna, tusentals människor är utan el och 30 000 har evakuerats.
Läs mer om Australien.
Som årsringar i ett träd – så har företagens it-miljö växt under åren
Från en ensam stordator till en uppsjö av olika hårdvaruenheter, operativsystem och typer av kommunikation. It-resan har varit svindlande för det genomsnittliga svenska företaget.
Krockade in i träd – misstänks för flera brott
En man i 40-årsåldern hittades skadad intill en bil längs riksväg 56 söder om Kungsör.Bilen visade sig vara stulen och hade registreringsskyltar som tillhörde en bil av samma modell, men i en annan färg, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Kungsör.Bilen.
Man klättrade upp i träd under polisjakt
En efterlyst man greps efter en polisjakt i Halland under lördagskvällen, rapporterar GT. – Mannen sprang till skogs och kunde hittas, han hade klättrat upp i ett träd, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst, till tidningen.
Läs mer om Halland, Joakim Hansson och Väst.
Polisjakt efter man – klättrade upp i träd
Sent på lördagskvällen grep polisen en man efter en polisjakt i Halland.– Mannen sprang till skogs och kunde hittas, han hade klättrat upp i ett träd, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Mannen var efterlyst och misstänks nu för ett antal brott.
Kvinna körde av vägen in i träd – dog
En kvinna i 30-årsåldern skadades allvarligt i en trafikolycka på fredagskvällen. På lördagsmorgonen meddelar polisen att hon har avlidit.
Förare körde in i träd med skoter i Arjeplog
En skoterförare har kört in i ett träd i Arjeplog. Fjällräddare kallas ut och ambulanshelikopter på väg.
Läs mer om Arjeplog.