Träd

Man fastklämd efter kollision med träd

En person har förts till sjukhus efter att ha kört av vägen och kraschat in i ett träd.– Han satt fast inledningsvis, säger Ann-Christine Lövstrand, gruppchef vid polisens regionledningscentral i Region Väst.

Vansinnesfärden slutade med krasch rakt in i träd

Ynglingen stal en BMW, plockade upp sina ovetande vänner och påbörjade en vansinnesfärd längs cykelbanor efter att en civil polisbil tagit upp jakten på bilen.Färden slutade med en krasch mot ett träd vid en skola – en av passagerna fick allvarliga skador.Det enligt åklagaren som nu åtalar 18-åringen för en rad trafikbrott.
Läs mer om BMW.
Förare klämdes fast när bil körde in i träd
En personbil har kört av vägen och in i ett träd i Tidaholm.– Bilen låg med taket intryckt mot ett stort träd. Det är otroligt halt på platsen, säger Kent Johansson, stabsbrandmästare vid Samhällsskydd mellersta Skarborg.
Bil krockade med träd – en till sjukhus och väg avstängd
En personbil har kört i diket och krockat med ett träd i Alingsås på måndagsförmiddagen.– En person har förts med ambulans till sjukhus, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen i region väst.
Läs mer om Jenny Widn.
Personbil körde rätt in i träd
En bil har kolliderat med ett träd.Skadeläget är okänt.– Det är en singelolycka, säger Calle Persson vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson.
En förd med helikopter till sjukhus efter olycka
En trafikolycka inträffade under lördagen i Österåker, norr om Stockholm. En bil körde då av vägen, och krockade med ett träd. – Föraren har förts med ambulanshelikopter till sjukhus, säger Towe Hägg vid Stockholmspolisen.
Sågade ned grannens träd – dömd för skadegörelse
En 62-årig Malmöbo dömdes i dag för grov skadegörelse efter att ha sågat ned tre träd. Han ska också betala 87 000 kronor i skadestånd till sina grannar– Vår trädgård har förfulats, skriver grannarna i ett mejl till polisen.
Läs mer om Malmöbo och Vår.
Sågade ned grannens träd - dömd för skadegörelse
En 62-årig Malmöbo dömdes i dag för grov skadegörelse efter att ha sågat ned tre träd. Han ska också betala 87 000 kronor i skadestånd till sina grannar– Vår trädgård har förfulats, skriver grannarna i ett mejl till polisen.
Läs mer om Malmöbo och Vår.
Åtalas efter svår bilkrasch
En personbil som jagades av polis krockade med ett träd på en gymnasieskolgård i Huskvarna under en kväll i augusti. Tre män som färdades i bilen fördes till sjukhus, en med både hjärnblödning och flera skallfrakturer.
Läs mer om Huskvarna.
Konstnären Anna Handell: Jag vill vara en glädjespridare
Naturlig råhet kombinerad med elegans. Konstnären Anna Handell skapar prints med motiv av träd och fåglar.– Ekosystemet är magiskt, det finns så mycket att inspireras av! Nu finns underbara tavlorna i LEVABO:s webbutik.
Personbil körde in i träd – föraren till sjukhus
En singelolycka har ägt rum i Huskvarna.En personbil har kört in i ett träd – föraren har förts till sjukhus.Det uppger räddningstjänsten i Jönköping.
Läs mer om Huskvarna.En och Jönköping.
Man död i bilolycka på Gotland
En man har omkommit i en trafikolycka efter att ha kört in i ett träd på Gotland. Olyckan inträffade i Roma vid 15-tiden på fredagen.
Läs mer om Gotland och Roma.
En person död efter att ha krockat med träd
En person har dött efter att ha kört in i ett träd i Roma på Gotland. Personen fördes till sjukhus efter att olyckan inträffat på fredagseftermiddagen – och senare under kvällen meddelade polisen att personen avlidit, skriver Hela Gotland.
Läs mer om Gotland, Hela Gotland och Roma.
Bilist körde in i träd
En bil har kört in i ett träd i Gislaved i Jönköpings län.Två personer ska ha suttit i bilen – men det är oklart om de skadats.
Läs mer om Gislaved.
JUST NU: Bil har kolliderat med träd
En person fördes till sjukhus sedan en bil har kolliderat med ett träd i Malmö sent på onsdagskvällen.Polis, ambulans och räddningstjänst har skickats till platsen.– Vi vet inte hur många personer som färdades i bilen, säger Anna Göransson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Anna Göransson och Malmö.
Bil har kolliderat med träd
En bil har kolliderat med ett träd i Malmö.Polis, ambulans och räddningstjänst har skickats till platsen.– Vi vet inte hur många personer som färdades i bilen, säger Anna Göransson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Anna Göransson.
Nicolas Cages son gripen för rattfylla
Nicolas Cages son Weston har gripits för rattfylla, och förts till sjukhus med polis, iförd handklovar. Detta efter att ha kört in i ett träd i Los Angeles under måndagen, efter en biljakt, avslöjar TMZ.
Läs mer om TMZ och Weston.
Stor sökinsats – man försvunnen i skogen
En stor räddningsinsats har satts i gång efter en man som är vilse i skogen sen i natt.Mannen ska ha krockat med ett träd och sen stannat kvar bland träden, enligt polisen.
Misstänkt drograttfyllerist kraschade in i träd
En singelolycka inträffade under måndagsförmiddagen i närheten av Ljungskile.Det var en bilist som kraschade in i ett träd vid sidan av vägen.– Föraren är misstänkt för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Flera skadade när bil körde rakt in i trädet
En bil har kört in i en trädgård och träffat ett träd.Fyra personer färdades i fordonet. Samtliga har lastats in i ambulansen.– Bilen träffade ett träd. Fyra personer är inblandade och helt säkert är att en måste föras till sjukhus, säger Mats Nilsson, Inre befäl på räddningstjänsten Syd.
Läs mer om Inre och Syd.
Flera skadade när bil körde rakt in i träd
En bil har kört in i en trädgård och träffat ett träd.Fyra personer färdades i fordonet. Samtliga har lastats in i ambulansen.– Bilen träffade ett träd. Fyra personer är inblandade och helt säkert är att en måste föras till sjukhus, säger Mats Nilsson, Inre befäl på räddningstjänsten Syd.
Läs mer om Inre och Syd.