Träd

Krockade in i träd – misstänks för flera brott

En man i 40-årsåldern hittades skadad intill en bil längs riksväg 56 söder om Kungsör.Bilen visade sig vara stulen och hade registreringsskyltar som tillhörde en bil av samma modell, men i en annan färg, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Kungsör.Bilen.

Man klättrade upp i träd under polisjakt

En efterlyst man greps efter en polisjakt i Halland under lördagskvällen, rapporterar GT. – Mannen sprang till skogs och kunde hittas, han hade klättrat upp i ett träd, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst, till tidningen.
Läs mer om Halland, Joakim Hansson och Väst.
Polisjakt efter man – klättrade upp i träd
Sent på lördagskvällen grep polisen en man efter en polisjakt i Halland.– Mannen sprang till skogs och kunde hittas, han hade klättrat upp i ett träd, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Mannen var efterlyst och misstänks nu för ett antal brott.
Kvinna körde av vägen in i träd – dog
En kvinna i 30-årsåldern skadades allvarligt i en trafikolycka på fredagskvällen. På lördagsmorgonen meddelar polisen att hon har avlidit.

Förare körde in i träd med skoter i Arjeplog

En skoterförare har kört in i ett träd i Arjeplog. Fjällräddare kallas ut och ambulanshelikopter på väg.
Läs mer om Arjeplog.
Bil började brinna efter krock med träd
En person har förts till sjukhus efter att en bil kört av vägen och kolliderat med ett träd utanför Mörbylånga på Öland.Enligt Barometern fattade bilden eld i samband med kollisionen.– En ung man är förd till sjukhus, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.
Timmerbilschaufför dog efter olycka
Chauffören till den timmerbil som under måndagskvällen körde in i ett träd norr om Hallstavik i Norrtälje har avlidit, rapporterar flera medier.
Läs mer om Hallstavik och Norrtälje.
Timmerbilschaufför svårt skadad i olycka
En timmerbil har kört av vägen och in i ett träd norr om Hallstavik i Norrtälje. –Chauffören är svårt skadad, säger Lars Karlborg, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral, till Norrtelje Tidning.
Frances Hardinge: Lögnernas träd – och åtta andra nya fantasyböcker
Veckans bästa fantasybok handlar oväntat nog om vetenskap. Frances Hardinges debutroman är realistisk, förutom ett enda, avgörande inslag av fantastik.
Jakten efter tjuvarna slutade i en hög gran
Brandkåren brukar få hämta ner katter från träd, och ibland måste tydligen polisen plocka ned klättrande tjuvar. Polisen i Linköping överraskade två män när de höll på att bryta sig in i en butik.
Läs mer om Linköping.
Skoterolyckor i Jämtlandsfjällen
Två olyckor med skoter har skett under dagen i Jämtlandsfjällen. En kvinna i närheten av Svartbäcken i Lofsdalen skadades när hon körde in i ett träd vid lunchtid.
Man fastklämd efter kollision med träd
En person har förts till sjukhus efter att ha kört av vägen och kraschat in i ett träd.– Han satt fast inledningsvis, säger Ann-Christine Lövstrand, gruppchef vid polisens regionledningscentral i Region Väst.
Vansinnesfärden slutade med krasch rakt in i träd
Ynglingen stal en BMW, plockade upp sina ovetande vänner och påbörjade en vansinnesfärd längs cykelbanor efter att en civil polisbil tagit upp jakten på bilen.Färden slutade med en krasch mot ett träd vid en skola – en av passagerna fick allvarliga skador.Det enligt åklagaren som nu åtalar 18-åringen för en rad trafikbrott.
Läs mer om BMW.
Förare klämdes fast när bil körde in i träd
En personbil har kört av vägen och in i ett träd i Tidaholm.– Bilen låg med taket intryckt mot ett stort träd. Det är otroligt halt på platsen, säger Kent Johansson, stabsbrandmästare vid Samhällsskydd mellersta Skarborg.
Bil krockade med träd – en till sjukhus och väg avstängd
En personbil har kört i diket och krockat med ett träd i Alingsås på måndagsförmiddagen.– En person har förts med ambulans till sjukhus, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen i region väst.
Läs mer om Jenny Widn.
Personbil körde rätt in i träd
En bil har kolliderat med ett träd.Skadeläget är okänt.– Det är en singelolycka, säger Calle Persson vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson.
En förd med helikopter till sjukhus efter olycka
En trafikolycka inträffade under lördagen i Österåker, norr om Stockholm. En bil körde då av vägen, och krockade med ett träd. – Föraren har förts med ambulanshelikopter till sjukhus, säger Towe Hägg vid Stockholmspolisen.
Sågade ned grannens träd – dömd för skadegörelse
En 62-årig Malmöbo dömdes i dag för grov skadegörelse efter att ha sågat ned tre träd. Han ska också betala 87 000 kronor i skadestånd till sina grannar– Vår trädgård har förfulats, skriver grannarna i ett mejl till polisen.
Läs mer om Malmöbo och Vår.
Sågade ned grannens träd - dömd för skadegörelse
En 62-årig Malmöbo dömdes i dag för grov skadegörelse efter att ha sågat ned tre träd. Han ska också betala 87 000 kronor i skadestånd till sina grannar– Vår trädgård har förfulats, skriver grannarna i ett mejl till polisen.
Läs mer om Malmöbo och Vår.
Åtalas efter svår bilkrasch
En personbil som jagades av polis krockade med ett träd på en gymnasieskolgård i Huskvarna under en kväll i augusti. Tre män som färdades i bilen fördes till sjukhus, en med både hjärnblödning och flera skallfrakturer.
Läs mer om Huskvarna.
Konstnären Anna Handell: Jag vill vara en glädjespridare
Naturlig råhet kombinerad med elegans. Konstnären Anna Handell skapar prints med motiv av träd och fåglar.– Ekosystemet är magiskt, det finns så mycket att inspireras av! Nu finns underbara tavlorna i LEVABO:s webbutik.