Träd

Äldre man avled efter singelolycka

En man i 85-årsåldern har avlidit efter en singelolycka utanför Lund.Han körde av vägen och in i ett träd.– Vi misstänker inget brott, säger Jimmy Modin vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Jimmy Modin och Lund.Han.

Ronny Ambjörnsson: Därför är det så lätt för människor att identifiera sig med träd

Träd är på många sätt mycket lika oss människor. De står upprätt, växer långsamt och bildar ofta grupper. Dessutom har de en framträdande plats i litteraturen. Ronny Ambjörnsson klättrar uppför en stolt litterär stam i sällskap med Tolkiens alver och Henry David Thoreau.
Läs mer om Henry David Thoreau.
Uniteds succstart – bjöd på ny kross
Manchester United har fått en smakstart på säsongen. Premiärsegern mot West Ham följdes i dag upp av en ny kross när de bortaslog Swansea med 4-0. Nu hyllas lagets säsongsöppning utan Zlatan Ibrahimovic. United är mycket mer livliga framåt med Lukakus rörelser än när Zlatan bara står där som ett träd, skriver journalisten Miguel Delaney på Twitter.
En till sjukhus efter olycka – krockade med träd
En person är förd till sjukhus efter att ha krockat med ett träd och därefter voltat.Singelolyckan inträffade i Gislaved.– En person är förd till sjukhus efter att ha voltat med sin bil, det verkar handla om föraren, säger Anneli Jonsson Hammo, vakthavande befäl på polisens regionledningscentral.

Bil har kraschat in i träd – vägen avstängd

En bil har kört av vägen och in i ett träd i Grästorps kommun, enligt polisen.Vägen är helt avstängd i båda riktningarna, uppger polisen vidare.Ambulans, räddningstjänst och polis är på väg till platsen.
Man med stulen bil körde in i träd – smet
Under fredagsmorgonen inträffade en singelolycka i Trelleborg.En bilist ska enligt uppgift kört in i ett träd – och därefter sprungit från platsen.Bilen visar sig vara stulen.
Läs mer om Trelleborg.En.
Toril målar naturen i akvarell Jag går helt på känsla
Med sina vackra och spröda blommor och träd fulla av liv visar den danska akvarellkonstnären Toril Baekmark naturens skönhet.– Det finns en otrolig magi i naturen som jag vill fånga, säger hon.
Läs mer om Jag och Toril Baekmark.
Minst tolv döda när träd föll i Portugal
Tolv personer har omkommit och 52 skadats när ett träd föll över deltagare i en årlig religiös festlighet på Madeira, uppger myndigheter på ön.
Läs mer om Madeira och Portugal.
Minst elva döda efter trädras på festival i Portugal
Ett träd föll på tisdagen över en stor grupp människor på en katolsk festival på Madeira, i en olycka som kostade minst elva människor livet, rapporterar portugisisk tv.
Läs mer om Madeira och Portugal.
Elva döda efter att träd fallit på festival
Minst elva människor har dött efter att ett träd fallit över en folkmassa, rapporterar Funchal Noticias.Olyckan ska ha inträffat i samband med en festival på den portugisiska ön Madeira.
Elva döda efter att träd fallit på festival
Minst elva människor har dött efter att ett träd fallit över en festival på Madeira, rapporterar Funchal Noticias.
Läs mer om Madeira.
Svår singelolycka – ung man till sjukhus
En singelolycka har inträffat i Vaggeryd på måndagsmorgonen.– En personbil har kört av vägen och in i ett träd. Det är en kraftig olycka, säger Lars-Göran Nilseryd, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping.En man har förts med ambulans till sjukhus.
Flickor skadade i epaolycka
Två 15-åriga flickor skadades under lördagskvällen när deras epatraktor for av en grusväg och kördes rakt in i ett träd.
Luftballong kraschade rakt in i skolbyggnad
En luftballong fattade eld och kraschlandade vid en skola i Sollentuna på lördagskvällen, enligt ett vittne.– De bara störtade rakt in i skolan, drog med sig träd och stolpar. Folk var jätteskärrade, säger vittnet Richard.Polisen bekräftar att ballongen gick ned, men säger att det hela har skett kontrollerat.
Läs mer om Richard.Polisen och Sollentuna.
10 saker du bör tänka på innan du börjar dejta en vän
Riktigt bra och nära vänner växer inte på träd - därför kan det vara sjukt läskigt när de där varma kompiskänslorna förvandlas till något mer. Inspirerade av Huffington Post listar Hälsoliv några saker du bör tänka på innan du tar steget.
Läs mer om Huffington Post och Hälsoliv.
Bil har kört in i träd – två personer ska vara fastklämda
En personbil har kört in i ett träd i Eskilstuna.Två personer ska sitta fastklämda i bilen.
Läs mer om Eskilstuna.Två.
Man körde ner träd – vägen avstängd
En man har kört av vägen i Uddevallatrakten, skriver Bohusläningen.I samband med olyckan körde han ner ett träd och vägen är helt avstängd, uppger tidningen.
Fåglarna är som små lyckosymboler
Konstnären Anna Handell släpper tre tavlor exklusiva för LEVABO Shopping! Hennes återkommande motiv är träd och fåglar. – Träd och naturen är i det närmaste heliga före mig, säger hon.
Försökte köra från polis – kolliderade med träd
När polispatrullen försökte kontrollera ett fordon i Jönköping under natten mot torsdagen bestämde sig föraren för att försöka köra ifrån polispatrullen. Jakten slutade efter att föraren kört in i ett träd.Mannen som körde bilen misstänks nu för flera brott.
Läs mer om Jönköping.
Bil kolliderat med träd – två till sjukhus
Två personer har förts med ambulans till sjukhus efter att en bil kolliderat med ett träd utanför Hällekis.Skadeläget är oklart.– Det är stopp i trafiken men den kommer strax börja släppas på igen, meddelar Tony Engdahl, stabsbrandmästare vid räddningstjänsten.