Trafikolycka e45

Kvinna skadades i trafikolycka - nu misstänks föraren i den andra bilen för brott

En Morabo misstänkts för brott efter en trafikolycka på E45. Det var i slutet av december 2016 som en kvinna skadades när en annan bilist kolliderade med henne på E45/Svedjärnsvägen i Mora.
Läs mer om E45 och Mora.

Bilförare flydde efter olycka – söks av polis

På onsdagskvällen inträffade en trafikolycka på E45 i höjd med Surte.Föraren flydde från platsen och söks nu av polisen.
Läs mer om E45 och Surte.Föraren.
Personbil har kört av vägen – polisen varnar för halka
Under kvällen ägde en trafikolycka rum på E45 utanför Sunne.– Föraren fick föras med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart, säger Mats Öhman, polisens presstalesperson i Värmland.
Läs mer om E45, Sunne och Värmland.

Kollision med lastbil och personbil på E45

En trafikolycka har inträffat nära Gullbergsmotet på E45 i Göteborg.– Larmet kom klockan 12.51. Vi är på väg liksom ambulans och räddningstjänst, berättar Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.
Väg avstängd efter trafikolycka
En singelolycka inträffade under fredagsmorgonen på E45 i Göteborg. En förare körde av oklar anledning av vägen. Räddningstjänsten kommer att behöva klippa upp bilen.– Vägen är helt avstängd, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region Väst.
Läs mer om E45, Göteborg, Peter Adlersson och Väst.
Personbil med släp och lastbil i krock
Polis är på väg till Älvängen efter en trafikolycka på E45.– Det ska vara en personbil med släp som krockat med en lätt lastbil, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om E45, Väst och Älvängen.
Just nu: Fyra bilar i trafikolycka på E45
Fyra fordon är inblandade i en olycka på E45 utanför Orsa.– För närvarande är det tvärstopp i båda riktningarna, säger Per-Erik Jonsson, ställföreträdande räddningschef i Orsa.
Läs mer om E45, Orsa och Per-Erik Jonsson.
Man avliden efter trafikolycka
En man i 40-årsåldern har omkommit i en singelolycka på E45 i Överhogdal natten mot tisdag, rapporterar P4 Jämtland.
Läs mer om E45 och Överhogdal.
JUST NU: Olycka – bil ligger på taket
En bil ligger på taket på E45, Götaleden, i Göteborg efter en olycka.Olyckan har skett i riktning mot centralstationen i närheten av platsen där gasklockan tidigare stod.– Det har skett en trafikolycka vill Gullbergsmotet, vi har ingen rapport om skadade än, säger operatören hos SOS Alarm.
En till sjukhus efter olycka på motorväg
En person har förts till sjukhus efter en trafikolycka på E45.– Skadeläget är oklart, säger Johan Ljung, gruppbefäl vid polisens ledningscentral i Region Väst.
Läs mer om E45, Johan Ljung och Region Väst.
Allvarlig krock på E45 – man till sjukhus
En man har skadats allvarligt efter en trafikolycka vid E45 i höjd med Sunne.En personbil körde ihop med en backande timmerbil.– Jag kan inte säga hur allvarligt det är, vi är på väg till sjukhuset, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl på polisen i Värmland.
Man i kollision med timmerbil – förd till sjukhus
En man har skadats allvarligt efter en trafikolycka vid E45 i höjd med Sunne.En personbil körde ihop med en backande timmerbil.– Jag kan inte säga hur allvarligt det är, vi är på väg till sjukhuset, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl på polisen i Värmland.
Två bilar i trafikolycka – köer på E45
Det har skett en trafikolycka på E45, i höjd med Lilla Edet.– Det är en bilolycka med flera bilar inblandade. Den har skett i södergående riktning, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman.Olycka har orsakat köer i trafiken, uppger Ttela.
Fem personer i trafikolycka
Två bilar kolliderade på E45 i höjd med Trollhättan.Fem personer ska vara inblandade i olyckan.– Alla fem var ute ur bilarna när vi kom till platsen, säger Tony Karlsson, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänst.
Fyra till sjukhus efter trafikolycka
Fyra personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka på E45 i Trollhättan.– Det är två bilar...
Läs mer om E45 och Trollhättan.
Trafikolycka på E45 – vägen avstängd
En personbil har kört in i räcket på E45 utanför Mellerud. Personen ska ha tagit sig ur bilen på egen hand. – Vägen är avstängd i båda riktningarna under räddningsarbetet, säger Hans Lippens polisens presstalesperson i Region Väst.
Läs mer om E45, Mellerud och Region Väst.
Två bilar i krock - E45 stängs av
E45 i höjd med Mellerud har stängts av efter en trafikolycka mellan två personbilar, uppger polis.Skadeläget är oklart.
Läs mer om E45 och Mellerud.
Seriekrock på E45 – oklart skadeläge
Tre bilar är inblandade i en trafikolycka på E45 i höjd med Tösse i Dalsland på måndagen. – Det är en seriekrock, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst. Skadeläget är oklart.
Långa bilköer efter trafikolycka
Det har under morgonen varit långa köer på E45 mellan Trollhättan och Vänersborg efter en trafikolycka på Stallbackabron. Polisen har skickat två patruller till platsen. – Enligt anmälaren står det tre bilar uppe på krönet som har varit inblandade i någon form av olycka, säger polisens presstalesperson Tommy Nyman.
En person skadad efter trafikolycka
En person har skadats efter en trafikolycka på E45 i höjd med Agnesberg på måndagen. – Föraren blödde ur munnen men ska ha tagit sig ur själv, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Agnesberg, E45, Peter Adlersson och Väst.
E45 avstängd efter olycka med flera bilar
En trafikolycka inträffade tidigt på onsdagsmorgonen på Marieholmsleden.Två bilar krockade i södergående riktning.Det är inte känt om någon skadades vid olyckan.
Person slog huvudet i vindrutan i bilolycka
En person har skadats efter en trafikolycka på E45 i Lödöse under torsdagseftermiddagen.– Personen ska ha slagit i huvudet i vindrutan, säger Peter Adlersson, presstalesperson på polisen i region Väst.Räddningstjänsten behövde klippa ut en person ur en av bilarna.
Trafikolycka i Göta – flera bilar inblandade
En olycka inträffade strax efter klockan åtta på torsdagsmorgonen på E45 i Göta. Tre bilar ska vara inblandade i olyckan. Det är begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen.
Läs mer om E45 och Göta.