Trafikolycka karlstad

E18 avstängd efter trafikolycka

En singelolycka på E18 mellan Karlstad och Kristinehamn stoppar trafiken i riktning mot Kristinehamn.– Det var tre personer i bilen och jag vet inget om personskador, säger Eva Högfeldt, vakthavande befäl vid polisen i Värmland.

Jultomte inblandad i trafikolycka: Mår bra

På onsdagskvällen kolliderade två bilar på riksväg 62 utanför Karlstad.I en av bilarna satt en man med röd luva och vitt skägg.– Vi pratade med en tomteklädd herre efter olyckan, det hör inte till vanligheten, säger Ola Åkesson, räddningschef i beredskap.– Jag mår bra, det blev plåtskador och jag kommer garanterat till jul, säger tomten själv.
Läs mer om Karlstad.I och Ola Åkesson.
Olycka på riksväg 63 – stora trafikproblem att vänta
En trafikolycka har inträffat i Karlstad.– Jag har just fått in larmet. Det är två bilar och två personer inblandade, berättar Morgan Connedal, presstalesman vid polisen i Värmland.
Bilist voltade – en person till sjukhus
En person har förts till akuten i Karlstad efter en trafikolycka tidigt på söndagsmorgonen. Personen ska ha blivit kvar i bilen när den voltade av vägen och blev stående mot ett träd.
Läs mer om Karlstad.

Bil voltade – och blev stående mot ett träd

Allvarlig trafikolycka norr om Karlstad
Läs mer om Karlstad.
JUST NU: Flera bilar i krock – två barn inblandade
Minst en person har skadats vid en trafikolycka utanför Karlstad på fredagseftermiddagen.– Det var sex personer i bilarna. Fyra vuxna och två barn. Samtliga har förts till sjukhus med ambulans, säger Hans Berged, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten i Karlstad.
Läs mer om Karlstad.
JUST NU: Flera bilar i krock – en person skadad
Minst en person har skadats vid en trafikolycka utanför Karlstad på fredagseftermiddagen.– Det är två personbilar som krockat men vi har uppgifter om att det kan handla om fyra bilar, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen,
Två bilar i trafikolycka
Två bilar var under onsdagskvällen inblandade i en trafikolycka i centrala Karlstad.Det är i nuläget oklart om någon person skadades i samband med olyckan.– Vi vet inte hur det har gått till ännu men en av bilarna har hamnat i en trädgård, säger Jan-Åke Sjöström, vakthavande befäl hos polisen i Värmland.
Kvinna död i trafikolycka utanför Karlstad
En kvinna i 65-årsåldern har avlidit i en olycka utanför Karlstad. Olyckan inträffade på väg 720 mellan Skåre och Forshaga.
Läs mer om Forshaga, Karlstad och Skåre.
Cyklist till sjukhus efter krock med bil
En cyklist och en personbil har varit inblandade i en trafikolycka i Karlstad, uppger räddningstjänsten. Skadeläget är oklart. – Exakt hur skadebilden ser ut vet jag inte, säger Ola Åkesson, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten i Karlstad.
Läs mer om Karlstad och Ola Åkesson.
En till sjukhus efter trafikolycka i Karlstad
Två bilar har varit inblandade i en trafikolycka i Karlstad. En person har förts i ambulans till sjukhus.
Läs mer om Karlstad.
Tre bilar i krock – sex personer inblandade
Tre bilar har varit inblandade i en trafikolycka på E18 utanför Grums. Sex personer är inblandade – enligt de initiala uppgifterna är det ingen som är allvarligt skadade. – Vägen norrut mot Karlstad är helt avstängd, säger räddningschefen i beredskap.
Läs mer om E18 och Karlstad.
Bil voltade – en person till sjukhus
En man är förd till sjukhus efter en trafikolycka på E18 i Karlstad. Bilen voltade. – Bilen drog samtidigt med sig en belysningsstolpe, säger Nils Weslien, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten Karlstadregionen.
Läs mer om E18, Karlstad och Karlstadregionen.
Bil voltade av E18 – landade på taket
En kvinna skadades efter en trafikolycka på E18 i Karlstad.Personbilen ska ha försökt att köra om en lastbil och då fått sladd.Bilen hamnade på taket, rapporterar SVT Värmland.
Läs mer om E18 och Karlstad.Personbilen.
Personbil i krock på E45 vid Agnesberg
En trafikolycka inträffade på E45 vid Agnesberg på tisdagsmorgonen. Olyckan inträffade i riktning mot Karlstad. Det är inte känt om någon skadades vid olyckan.
Läs mer om Agnesberg, E45 och Karlstad.
Tre bilar i krock – fem personer inblandade
En trafikolycka har inträffat på Hagaleden i Karlstad.Olyckan hände i höjd med Gubbholmen.Fem personer ska vara inblandade men ingen skadades allvarligt vid olyckan.
Bil med husvagn kraschade i diket
Sent på söndagskvällen har en trafikolycka inträffat på E18 utanför Karlstad. – En bil och husvagn hade gått i mitträcket, säger Jan-Åke Sjöstrand, vakthavande befäl vid polisen i Värmland. Husvagnen har sedan hamnat upp och ner i diket. Enligt polisen ska ingen person ha skadats.
Fyra bilar inblandade i olycka i Karlstad
En trafikolycka med fyra inblandade har inträffat i Karlstad. Olyckan inträffade på Råtorpsvägen i höjd med Netto. Två personer har förts till sjukhus med ambulans.
Läs mer om Karlstad, Netto och Råtorpsvägen.
Två bilar kolliderade – med ett lastbilsdäck
En trafikolycka inträffade på onsdagsmorgonen utanför Karlstad. Efter att en lastbil tappat ett däck körde två bilar på det. Det blev helt stopp i trafiken på riksväg 63 vid Vallargärdet.
Läs mer om Karlstad och Vallargärdet.
Ny dödsolycka på E18 vid Karlstad
En person har omkommit i en trafikolycka på fredagsmorgonen på den tungt olycksdrabbade vägsträckan E18 väster om Karlstad.
Läs mer om E18 och Karlstad.
Ny dödsolycka på E18 vid Karlstad
En person har omkommit i en trafikolycka nu på morgonen på den tungt olycksdrabbade vägsträckan E18 väster om Karlstad.
Läs mer om E18 och Karlstad.
Ny dödsolycka på E18 när bil voltade av väg
KARLSTAD. En person har omkommit i en trafikolycka nu på morgonen på den tungt olycksdrabbade vägsträckan E18 väster om Karlstad.Bara en timma efter dödsolyckan körde en motorcykel av vägen vid samma plats.
Läs mer om E18 och Karlstad.Bara.
Ny dödsolycka på E18 vid Karlstad
En person har omkommit i en trafikolycka nu på morgonen på den tungt olycksdrabbade vägsträckan E18...
Läs mer om E18 och Karlstad.
Trafikolycka i Djupdal
Uppdaterad 09.54) Två bilar krockade i Djupdalen, Karlstad, under onsdagsmorgonen. Olyckan skedde vid sjutiden på morgonen. En av förarna har förts till sjukhus i ambulans.
Läs mer om Djupdal, Djupdalen och Karlstad.
Trafikolycka i Karlstad
En trafikolycka har skett på Karl den niondes gata, på bron över E18 i Karlstad. Det rör sig om en kraftigt trafikerad väg och det är risk för köbildning.
Läs mer om E18, Karl och Karlstad.