Trafikolycka lerum

Två döda i krock med lastbilssläp

Två personer har omkommit i en trafikolycka i Lerum öster om Göteborg. De satt i varsin personbil och mötte en lastbil i en kurva på en mindre väg.
Läs mer om Göteborg och Lerum.
Bil smet från krock på E20 – stora trafikstörningar
En trafikolycka har inträffat på E20 i Lerum på tisdagsmorgonen.Vägen har delvis spärrats av.– Ett fordon har smitit från olycksplatsen och vi letar efter en krockskadad bil, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region väst.
Läs mer om E20, Lerum och Tommy Nyman.
E20 avstängd efter krock med flera bilar
En trafikolycka inträffade på E20 i Lerum på onsdagsmorgonen. Flera bilar ska vara inblandade. Enligt trafikradion är vägen just nu helt avstängd.
Läs mer om E20 och Lerum.

Bil körde av vägen och hamnade i diket

En trafikolycka inträffade tidigt på tisdagsmorgonen på E20 i Lerum. En personbil körde av vägen och hamnade i diket. Vägen fick stängas av under räddningsarbetet.
Läs mer om E20 och Lerum.
Flera bilar i olycka – körfält blockerat
En trafikolycka inträffade vid halv åtta-tiden på måndagsmorgonen i Lerum. Tre personbilar var inblandade i olyckan. En person har förts med ambulans till sjukhus.
Läs mer om Lerum.
Seriekrock på E20 mellan tre bilar
En trafikolycka inträffade vid halv åtta-tiden på onsdagsmorgonen i Lerum.Olyckan skedde på E20 mellan Hulanmotet och Jerikotunneln i riktning mot Göteborg och tre bilar ska vara inblandade i olyckan.Ingen person skadades vid olyckan.
Bil fattade eld vid krock i Lerum
Två bilar var på morgonen inblandade i en trafikolycka i Lerum. En av bilarna fattade eld.
Läs mer om Lerum.