Trafikolycka varberg

Två personbilar i krock – spädbarn i ena bilen

En trafikolycka har inträffat i centrala Varberg.– Vi är på väg dit, berättar Jenny Widn, polisens presstalesperson i region Väst.Enligt larmet ska ett spädbarn sitta i en av bilarna.
Läs mer om Jenny Widn, Varberg och Väst.Enligt.

Oljeutsläpp orsakade olycka – vägen till Ullared avstängd

En trafikolycka har inträffat på väg 153 mellan Varberg och Ullared.– Vi har stängt av vägen och det tar säkert en timma innan vi kan släppa på trafiken, berättar Niklas Rosenberg, inre befäl vid räddningstjänsten i Halland.
Läs mer om Halland, Ullared och Varberg.
Två bilar i krock – räddningstjänsten klipper upp bil
En trafikolycka har inträffat i Varberg. Enligt polisen har två bilar varit inblandade.– Man håller på att klippa upp en av bilarna, säger Jenny Widn, presstalesperson på polisen i region Väst.Skadeläget är oklart.
Lastbil backade på personbil vid E6
På onsdagseftermiddagen lamades polis och räddningstjänst om en trafikolycka vid en trafikplats intill E6 utanför Varberg.Exakt hur olyckan gått till är oklart.– Det är en lastbil som backat på en personbil vid det här motet, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Berusad segwayförare orsakade trafikolycka

En berusad man på segway orsakade på lördagskvällen en trafikolycka i Varberg. – Han har kört in i en bil och skadat sig, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik.
Läs mer om Johan Josarp, Varberg och Väst.
Olycka på E6 orsakar stopp i trafiken
En trafikolycka stoppar trafiken på E6 i södergående riktning i höjd med Varberg.– Det är en krock med en älg. Nu när räddningspersonal är på plats leds trafiken om, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Peter Adlersson, Varberg och Väst.
Sex bilar inblandade i krock – totalstopp
Sex bilar är inblandade i en trafikolycka i Varberg, enligt polis.
Läs mer om Varberg.
Trafikolycka på E6 utanför Varberg
Två personbilar är inblandade i en trafikolycka på E6 utanför Varberg. Olyckan har orsakat totalstopp i södergående riktning, uppger polisen.
Läs mer om Varberg.
Bil voltade på E6 – orsakade långa köer
En bil var med om en trafikolycka på E6 vid Tvååker utanför Varberg. Olyckan orsakade långa köer. – Ett körfält fick stängas av, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson hos polisen i region Väst.
Läs mer om Tvååker, Varberg och Väst.
Bilist körde av vägen i en kurva och voltade
En bil har voltat i en trafikolycka i närheten av Varberg. – Det är fortfarande oklart kring skadeläget, säger polisens presstalesman Jenny Widn.
Läs mer om Jenny Widn och Varberg.
En person till sjukhus efter trafikolycka på E6
En person förs till sjukhus efter en olycka på E 6 norr om Varberg. Ett körfält var avstängt i södergående riktning, men vid 14-tiden rullade trafiken igen. – Troligtvis har bilen kört av på grund av vattenplaning, säger Peter Adlersson, presstalesman hos polisen i Region Väst.
Lastbil och personbil i krock – väg avspärrad
En trafikolycka inträffade på tisdagsmorgonen på väg 153 mellan Varberg och Ullared.En lätt lastbil och en personbil krockade vid sjön Svarten.Vägen kommer att stängas av under bärgningen av bilarna.
Försök till utpressning efter trafikolycka
Varberg. En bilist och en cyklist bestämde sig att göra upp i godo efter en olycka. Nu har cyklisten polisanmälts för försök till utpressning.
Trafikolycka utanför Varberg
Varberg En trafikolycka inträffade på väg 153 vid Åttabro på söndagseftermiddagen Två bilar kolliderade där väg 153 går över E 6, vid 15-tiden på söndagen. Ingen person kom till skada,
Läs mer om Två, Varberg och Åttabro.
Bil i diket efter trafikolycka
På riksväg 41 har en bil hamnat i diket - en person är skadad. På fredagskvällen inträffade en singelolycka på riksväg 41 mellan Varberg och Borås i höjd med Kinna. Det är en bil som
Läs mer om Kinna och Varberg.
Två till sjukhus efter bilolycka
Veddige. Vid tjugo i tio på söndagskvällen inträffade en trafikolycka på väg 41 i höjd med Veddige. En personbil voltade av okänd anledning och två personer fick föras med ambulans till sjukhuset i Varberg.
Läs mer om Varberg och Veddige.
Trafikolycka på E 6 norr om Varberg
Varberg. Två personbilar krockade på E 6, strax innan Värötunneln, i norrgående körfält. Trafikolyckan inträffade vid 12.12 på torsdagen och en kvinna har förts med ambulans till sjukhuset
Läs mer om Varberg och Värötunneln.
Förare misstänks för rattfylleri
Varberg. Strax innan klockan tolv på lördagen inträffade en trafikolycka i höjd med Varberg Rasta på E 6. En personbil hade kört på en annan bakifrån. Enligt polisen är en av förarna,
Läs mer om Varberg Rasta.
Kallt avstamp för Getterödagen
Innehåll Foto: Emma Hasselgren/arkiv Förare misstänks för rattfylleri efter krock Varberg - 12:11 Varberg. Strax innan lunchtid på lördagen inträffade en trafikolycka på E 6.
Läs mer om Getterödagen och Varberg.
Förare misstänks för rattfylleri
Halland Strax före klockan 12 på lördagen inträffade en trafikolycka i höjd med Varberg Rasta på E 6.
Läs mer om Varberg Rasta.
Trafikolycka efter vattenplaning på E6
En personbil fick vattenplaning på E6 norr om avfarten Varberg Nord. I bilen färdades två personer men båda två klarade sig oskadda. Olyckan påverkade båda körfälten. Artikeln kommer
Läs mer om Varberg Nord.
Fem till sjukhus efter Varbergskrock
Fem personer har förts med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka på E6 söder om Varberg vid Tvååkers trafikplats. Enligt SOS Alarm är tre personbilar inblandade.
Läs mer om Varberg och Varbergskrock.
Fem till sjukhus efter Varbergskrock
Fem personer har förts med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka på E6 söder om Varberg vid Tvååkers trafikplats. Enligt SOS Alarm är tre personbilar inblandade.
Läs mer om Varberg och Varbergskrock.
Fem skadade vid krock på E6 vid Varberg
Fem personer skadades vid en trafikolycka på E6 söder om Varberg på lördagskvällen. Olyckan skedde vid Tvååkers trafikplats där tre bilar, varav en Bulgarienregistrerad, var inblandade
Läs mer om Bulgarienregistrerad och Varberg.
Fem till sjukhus efter Varbergskrock
Varberg/TT Fem personer har förts med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka på E6 söder om Varberg vid Tvååkers trafikplats. Enligt SOS Alarm är tre personbilar inblandade.
Läs mer om Varberg och Varbergskrock.