Trafikolycka

Buss och bilar i olycka utanför Helsingborg

Två personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka på väg 111 vid Laröd utanför Helsingborg. En buss och tre personbilar är inblandade i olyckan.
Läs mer om Helsingborg och Laröd.

Minst 17 döda i trafikolycka i Pakistan

Minst sjutton personer omkom och sex skadades i närheten av Khaipur södra Pakistan när en minibuss och en lastbil frontalkrockade.
Läs mer om Khaipur och Pakistan.
Vildsvin orsakade större trafikolycka
Strax efter kl 18 krockade flera personbilar i samband med att en en eller flera bilar körde på ett vildsvin.Olyckan inträffade på riksväg 19 i Östra Göinge.
Läs mer om Östra Göinge.
Bilar klövs och började brinna efter krasch
På lördagseftermiddagen inträffade en trafikolycka med tre inblandade bilar på E18 utanför Karlstad.– Det är till att börja med två bilar, som hamnar långsida mot långsida vid en omkörning. Den bilen som är närmast vajerräcket går emot och sedan kör de så i cirka 70 meter innan räcket tar slut. Då hamnar den bilen i motsatt körfält och krockar med en tredje bil, säger Erik Hiding, vid Värmlandspolisen.

Tre bilar i krasch på Södra länken i Stockholm

En trafikolycka med tre bilar inblandade har inträffat på Södra länken vid Sickla i södra Stockholm.– Sex personer är inblandade, säger Henrik Nyman vid Södertörns brandförsvar.Två körfält av tre är avstängda.
Läs mer om Henrik Nyman, Sickla, Stockholm och Södra.
Flera bilar i krasch på E4 – halkigt på platsen
En trafikolycka med fyra till fem fordon inblandade har inträffat på E4 vid Rosviksavfarten i Piteå under lördagsförmiddagen.– Det verkar vara väldigt halkigt på platsen, säger Markus Isacson, presstalesperson vid polisen i region Nord.
Läs mer om Nord, Piteå och Rosviksavfarten.
Buss välte på E4 – flera skadade
Två bussar och fyra personbilar var inblandade i en trafikolycka på E4 i Sikeå norr om Umeå i Västerbotten. Två personer har allvarliga skador och tolv är lindrigt skadade.
Läs mer om Sikeå, Umeå och Västerbotten.
Tre travhästar omkom tragiskt i trafikolycka
Det var under tisdagseftermiddagen som det tragiska inträffade.Tre travhästar lyckades springa ut från sitt inhägnade område.Några minuter senare blev de överkörda på motorvägen och dog.– Vi ringde polisen och försökte förgäves få dem att dämpa trafiken, säger ägaren till hästarna, 73-åriga Vita Christensen, till danskhv.dk.
Läs mer om Vita Christensen.
Buss i olycka – ska ha kört in i byggnad vid Korsvägen
En buss ska ha kört in i en byggnad vid Korsvägen i centrala Göteborg, enligt uppgifter från platsen.– Det finns en uppgift om någon typ av trafikolycka men det är oklara uppgifter. Vi har en patrull på väg dit, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesman i region Väst.Även ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.
Två till sjukhus efter olycka på E20
Två personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka mellan två fordon på e20 utanför Munkebäck.– En person var avförd innan polis kom till platsen och ytterligare en kördes till sjukhus av polis, säger Stefan Gustafsson, presstalesman vid polisen i region Väst.
Kraftig kollision – fyra personer i bilarna
Polis, ambulans och räddningstjänst larmades strax efter lunch till en trafikolycka i Värnamo.Enligt polisen satt det sammanlagt fyra personer i bilarna, en av dessa har förts till sjukhus i ambulans.
Läs mer om Värnamo.Enligt.
Död hund kördes över flera gånger – polisen utreder smitning
Polisen utreder smitning från en trafikolycka sedan en hund blivit påkörd av en bil i Vallentuna.Efter olyckan körde ett flertal andra fordon på vovven, som blivit liggande på vägbanan.
Läs mer om Vallentuna.Efter.
Krasch på E18 – vägen avstängd
En trafikolycka har inträffat på E18 sedan en bil kört in i en stillastående bil vid trafikplats Strö, öster om Köping.– Det är stopp i västlig riktning, säger Henrik Larsson vid räddningstänsten
Läs mer om E18, Henrik Larsson, Köping och Strö.
Trafikolycka på E4 – polisen har stängt av vägen
En personbil fick sladd på E4 norrgående utanför Helsingborg och blev påkörd i sidan av en lastbil.Nu är det avstängt på platsen, avfarten mot Hyllinge och Stockholm.
Läs mer om Helsingborg, Hyllinge och Stockholm.
Förare smet från fastklämd passagerare
En 34-årig man har gripits efter en trafikolycka i ett industriområde i Kiruna.Han körde in i en parkerad lastbil och en passagerare klämde fast.Sedan sprang han från platsen.
Läs mer om Kiruna.Han.
Person till sjukhus efter påkörning
En person har förts till sjukhus efter en trafikolycka i Växjö-Personen blev påkörd av en bil.
Läs mer om Växjö-Personen.
En död efter trafikolycka utanför Kalmar
En 38-årig man har omkommit i en trafikolycka på Ljungbyvägen vid Rinkabyholm, utanför Kalmar, uppger polisen.
Läs mer om Kalmar, Ljungbyvägen och Rinkabyholm.
Kycklingar lösa på E20 – jagas på vägbanan
En märklig trafiksituation uppstod på E20 i centrala Göteborg, sent på söndagskvällen.– Förbipasserande uppfattade det som en trafikolycka, men det var kycklingar som var lösa på vägbanan, säger Dan Lindqvist, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Larm om olycka med hästtransport
En hästtransport ska vara inblandad i en trafikolycka på söndagsmorgonen.Det är inte känt om någon är skadad.
Flera skadade i olycka – barn har förts till sjukhus
Två bilar är inblandade i en trafikolycka utanför Uddevalla, länsväg 160.– Fyra personer har förts till sjukhus. En ska ha flugits med helikopter, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Tre vuxna och ett barn ska vara inblandade i olyckan. Skadeläget är oklart.
Läs mer om Johan Ljung, Uddevalla och Väst.Tre.
Bil fast på spårvagnsspår efter olycka
En trafikolycka har inträffat vid Rambergsvallen på Hisingen.En av olycksbilarna har kört av vägen, genom spårvagnsstängslet och hamnat på spåret.Olyckan leder till att spårvagnstrafiken ställs in helt på sträckan.– Vi har en prognos på två timmar, meddelar en informatör på Västtrafiks störningsjour.
Läs mer om Hisingen.En och Rambergsvallen.
Flera bilar i krock – E6 avstängd
En trafikolycka med flera inblandade har inträffat på E6 söder om Helsingborg.Enligt Trafikverket är det stopp i trafiken söderut.
Läs mer om Helsingborg.Enligt.
Trafikstörningar på Ölandsbron efter krock
Det uppges vara stopp i trafiken på Ölandsbron efter en trafikolycka på fredagseftermiddagen.Två personbilar ska ha krockat med varandra. Det finns inga uppgifter om skadeläget.
Läs mer om Ölandsbron.
Postnord-bil i olycka på E6 – vägen delvis avstängd
En trafikolycka har inträffat på E6 i Munkedals kommun.– Det ska enligt larmet från SOS handla om en personbil och en Postnord-bil som är inblandade.Inga personskador är rapporterade men ena filen i norrgående är avstängd, säger Peter Adlersson vid polisen.
Läs mer om Peter Adlersson och Postnord-bil.
Man påkörd – förd till sjukhus
En man har förts till sjukhus efter en trafikolycka i Malmö.Enligt polisen blev mannen påkörd.Hur allvarligt han skadade sig är okänt.
Läs mer om Malmö.Enligt.