Trafikolycka

En person till sjukhus efter trafikolycka

En person fick föras till sjukhus efter en krock mellan två bilar.Båda bilarna fick bärgas.Skadeläget är i nuläget okänt.

En död i kollision med lastbil

En man dog och två personer skadades i en svår trafikolycka på E4 utanför Härnösand på torsdagsmorgonen.
Läs mer om Härnösand.
Stor ökning av smitningar från trafikolyckor
Brottsförebyggande rådet, Brå, har släppt preliminär statistik över anmälda brott under fjolåret. Störst ökning av alla områden är trafikbrott.Smitning från trafikolycka ökade med hela 38 procent.
Läs mer om Brå.
Två fastklämda under långtradare – E4 avstängd
En allvarlig trafikolycka har inträffat på E4 i Sollefteå kommun. Vägen är avstängd i båda riktningar och en person har förts till sjukhus.– Två personer är fatklämda under en långtradare, säger räddningsledaren Andreas Åström.
Läs mer om Sollefteå.
Kvinna till sjukhus efter olycka
En kvinna har förts till sjukhus efter en trafikolycka i Häljarp mellan en bil och en cyklist.
Läs mer om Häljarp.
Två personer till sjukhus efter olycka - men föraren försvunnen
Två personer fördes i ambulans till sjukhus efter en trafikolycka på E22 vid Rockneby norr om Kalmar på onsdagen.Men polisen upptäckte att bilföraren var försvunnen - vittnen uppgav att han lämnat platsen till fots.
Läs mer om E22, Kalmar och Rockneby.
Störningar i morgontrafiken
Under onsdagsmorgonen råder stopp i tågtrafiken mellan Karlstad och Göteborg. Det är även begränsad framkomlighet på E18 mot Karlstad efter en trafikolycka.
Läs mer om E18, Göteborg och Karlstad.
Buss och personbil i kollision
Räddningstjänst, ambulans och polis har kallats till en trafikolycka vid Varnhem utanför Skara. Det är en buss som kört in i bakändan på en personbil. Skadeläget är just nu oklart, polisen varnar för att det är halt väglag i området.
Läs mer om Skara och Varnhem.
JUST NU: Lastbilsförare gripen efter dödskrasch
En person har omkommit i en trafikolycka på E4 utanför Klippan.Det var en lastbil och personbil som var inblandade i olyckan.Lastbilschauffören har gripits.
Läs mer om Klippan.Det.
En död i olycka – lastbilsförare gripen
En person har omkommit i en trafikolycka på E4 utanför Klippan. Det var en lastbil och personbil som var inblandade i olyckan. Lastbilschauffören har gripits.
Läs mer om Klippan.
Fyra personer till sjukhus efter olycka
Fyra personer fick föras till sjukhus efter en trafikolycka i Ljungby.Föraren av bilen fick skjuts till sjukhuset av en polispatrull.
Läs mer om Ljungby.Föraren.
Körde in i bilen framför – misshandlade föraren
En trafikolycka på E20 vid Folkesta, i riktning mot Eskilstuna, slutade med att en man greps misstänkt för misshandel, skriver Eskilstuna-Kuriren. Fyra personer var totalt inblandade i krocken.
Scanias nya gasbussar orsakade trafikolycka
I slutet av augusti 2017 levererade Scania 95 biogasanpassade bussar till Kalmar länstrafik.Tolv dagar senare inträffade en incident på Ölandsbron när en kåpa som omger gastankarna på taket lossnade och träffade en personbil.– Det är oerhört allvarligt, säger Scanias presstalesperson Hans-Åke Danielsson.Scania åtgärdade problemet direkt genom att förse alla gastankar med spännband.
Ung kvinna i trafikolycka: Väldigt halt på platsen
På onsdagseftermiddagen har en singelolycka inträffat utanför Strömstad.– Det är väldigt halt på platsen, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.Skadeläget för föraren, en ung kvinna, är oklart.
Trafikolycka – lastbil har kört av vägen
En lastbil med släp har kört av vägen utanför Ängelholm och polisen är på plats.Skadeläget är fortfarande oklart.
Läs mer om Ängelholm.
Olycka stör trafiken på Huddingeleden
Framkomligheten söder om Stockholm är begränsad på Huddingeleden sedan en trafikolycka med tre bilar har inträffat på vägen.
Läs mer om Huddingeleden och Stockholm.
Efter tredje dödsfallet – nu stängs trafiken helt vid olyckor
Efter tre dödsfall på kort tid har räddningstjänst och polis tröttnat – nu stänger man av alla körbanor vid trafikolyckor. Det innebär att det blir totalstopp i trafiken med långa köer som resultat. Å andra sidan är förhoppningen att inte fler personer ska behöva dö när de arbetar på och vid en olycksplats. Det senaste exemplet på räddningstjänstens nya metoder inträffade under söndagskvällen, på E20 utanför Eskilstuna. En personbil körde in i vajerräcket vid 17-tiden och under bärgningen stängde polis och räddningstjänst av motorv&#
Läs mer om E20 och Eskilstuna.
Personbil och fotgängare i kollision i Lund
En personbil och en fotgängare är inblandade i en trafikolycka på Malmövägen vid Södra Storgatan i Lund.Ambulans, räddningstjänst och polis har larmats till platsen.
Person död efter olycka i Skellefteå
En person har omkommit i samband med en trafikolycka på Järnvägsleden i Skellefteå, rapporterar Norran.
JUST NU: Bil kom över på fel körbana
Minst en person uppges ha skadats efter en trafikolycka utanför Höganäs på måndagskvällen.Enligt polisen kom en bil över på fel körbana och krockade med mötande trafik.
Två personbilar i olycka på Öland
En trafikolycka med två personbilar inträffade vid 11-tiden på söndagen på väg 137 vid Algutsrum på Öland.Det finns i nuläget inga uppgifter om personskador.
Läs mer om Algutsrum, Öland och Öland.Det.
Larm om olycka mellan lastbil och personbil
Räddningstjänst och polis har larmats om en trafikolycka på riksväg 23 mellan en lastbil och en personbil.Det är inte känt om någon är allvarligt fysiskt skadad i krocken.
Minst åtta personer i trafikolycka
Minst åtta personer är inblandade i en trafikolycka i Färgelanda, skriver Bohusläningen.Vägen är avstängd i båda riktningarna.