Trafikolycka

Kvinna till sjukhus efter krock

En kvinna i 70-årsåldern har förts till sjukhus i ambulans efter en trafikolycka på väg 25 i Alvesta.Föraren av bilen kvinnan färdades i, en man i samma ålder, misstänks för vårdslöshet i trafik.
Läs mer om Alvesta.Föraren.

MC med två personer har kraschat i rondell

En trafikolycka har inträffat i Bjuv där en motorcykel med två personer på kraschat i en rondell.Skadeläget för de två personerna är okänt
Läs mer om Bjuv.
Singelolycka på bro – skadeläget oklart
På lördagsförmiddagen har räddningstjänsten larmats om en trafikolycka på Älvsborgsbron i Göteborg i riktning mot centrum.– Det är en singelolycka där en bil kört in i mitträcket, vi är precis på plats, säger Rolf Kagelind, larm– och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg vid 10.20-tiden.Skadeläget är oklart.
Trafikolycka vid skola tidigt på lördagsmorgonen
Vid 05-tiden på lördagsmorgonen inträffade en trafikolycka vid Korstaskolan i Sundsvall, rapporterar Sundsvalls Tidning.
Läs mer om Korstaskolan och Sundsvall.

Rattfyllerist körde ihjäl Johanna – nu talar systern ut om sorgen

Jenny Hasselberg förlorade sin syster i en våldsam trafikolycka i maj i år.Den 32-årige mannen som körde bilen hon färdades i har åtalats, misstänkt för bland annat grovt vållande till annans död.Nu talar Jenny Hasselberg ut om sorgen och saknaden efter systern.– Det är nu allting har börjat komma ifatt en. Nu börjar det värsta, när saknaden kommer, det är skittufft, säger Jenny Hasselberg.
Läs mer om Jenny Hasselberg och Johanna.
Perrelli lider av kronisk smärta
Charlotte Perrelli var inblandad i en trafikolycka för fyra år sedan - men fortfarande har artisten känningar av olyckan.Enlig Hänt lider Perrelli av whiplashskador, och i ett blogginlägg förklarar artisten att hon har svårt att sova på grund av värken.Inte kul alls kan jag säga. Blir tung över ögon och panna skriver Charlotte Perrelli i ett blogginlägg.
Läs mer om Charlotte Perrelli och Perrelli.
JUST NU: E6 helt avstängt
E6 är på onsdagskvällen avstängd efter en olycka, vid Glumslöv.Detta på grund av en trafikolycka – där tre bilar är inblandade.Omständigheterna kring olyckan och trafikanternas skadestatus är i nuläget okänt, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Glumslöv.Detta.
Hund vårdas akut – flög ut genom fönstret i trafikolycka
Vid 13.47 larmades polisen om en trafikolycka på E6 mellan Kvibille och Getinge, Halmstad kommun.Enligt polisens uppgifter ska inga personer ha kommit till skada.I olyckan flög dock en hund ut genom bakrutan och är nu förd till djursjukhus.Bilen behöver även bärgas.
Läs mer om Getinge, Halmstad och Kvibille.
Lastbil och personbil i krock vid Värnamo
En trafikolycka mellan lastbil och personbil inträffade vid 14-tiden på tisdagen på riksväg 27 utanför Värnamo.Initiala uppgifter talar om en skadad person.
Läs mer om Värnamo och Värnamo.Initiala.
Äldre cyklist påkörd – dog av sina skador
En 79-årig man omkom i samband med en trafikolycka mellan personbil och cykel Yngsjövägen utanför Åhus på tisdagsmorgonen.Händelsen har rubricerats som grov vårdslöshet i trafik och vållande till annans död.
Läs mer om Yngsjövägen.
Två personbilar i krock i Skånes Fagerhult
En trafikolycka med två personbilar inträffade strax före klockan tio på tisdagsförmiddagen i Skånes Fagerhult i norra Skåne.
Läs mer om Skåne.
Basebolltalangen död i trafikolycka
Baseboll-laget Baltimore Orioles är i sorg.På måndagen dog lagets talang Miguel Gonzalez av skadorna han ådrog sig i en bilolycka.Han blev 21 år gammal.
Läs mer om Miguel Gonzalez.
Flera bilar inblandade i trafikolycka i på E6
Flera bilar är inblandade i en trafikolycka på E6 vid Laxvik i Halmstad.Larmet kom in till polisen klockan 15:55 på måndagen.Trafiken är helt stängd i norrgående riktning.
Läs mer om Halmstad.Larmet och Laxvik.
Larm om påkörd cyklist i korsning
Vid 15.42 på måndagseftermiddagen larmades polisen om en trafikolycka i Burlövs kommun där en cyklist har blivit påkörd. Ambulans och polis åker till platsen.– De har precis kommit fram och börjat jobba på platsen, säger Anna Göransson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Anna Göransson.
Krock på E6 – lastbil och flera personbilar inblandade
En trafikolycka har inträffat på E6 i centrala Göteborg.– Det är en olycka med en lastbil och två personbilar inblandade enligt larmet som kom precis, berättar Tommy Nyman, polisens presstalesman vid region väst klockan 15.25.
Läs mer om Göteborg och Tommy Nyman.
Personbil och cyklist i krock
En personbil och en cyklist är inblandade i en trafikolycka i Alvesta.Skadeläget är inledningsvis okänt.Polis har skickats till platsen.
Läs mer om Alvesta.Skadeläget.
Förra skidskyttestjärnan allvarligt skadad
Den förra OS-mästarinnan i skidskytte, ryskan Olga Medvedtseva, blev allvarligt skadad i en trafikolycka.
OS-hjältar i bilkrasch – drabbad av hjärnskada
Rysk idrott är i chock.Tre OS-stjärnor, bland dem OS-mästaren Olga Medvedtseva, har varit med om en allvarlig trafikolycka.
E22 helt avstängd efter trafikolycka vid Lund
En trafikolycka inträffade strax före klockan 16 på söndagen på E22 i närheten av södra infarten till Lund.Två bilar ska ha kolliderat med varandra och vägen är tills vidare avstängd.
Läs mer om E22, Lund och Lund.Två.
Minst en till sjukhus efter olycka på E4
En personbil har inblandad i en trafikolycka på E4 norr om Nyköping på lördagskvällen.Bilen voltade och fastnade i mitträcket.– En person, eventuellt två har förts till sjukhus med ambulans, säger Henrik Holm, insatsledare vid räddningstjänsten.
Läs mer om Henrik Holm och Nyköping.
Misstänkt rattfull mopedist bakom olycka
En trafikolycka med två personbilar och en moped inträffade på E6 vid västra infarten till Trelleborg vid 17.30-tiden på lördagen.Skadeläget är inledningsvis oklart.
Läs mer om Trelleborg.
Mia efterlyser sina hjältar efter olyckan: Tacksam
Lommabon Mia Setthammar, 33, var med i en trafikolycka och hamnade i chock – då ryckte två förbipasserande in och tog hand om henne.Nu hoppas hon kunna hitta de okända hjältarna.– Jag skulle vilja säg att jag är evigt tacksam, säger Mia Setthammar.
Läs mer om Mia Setthammar.
Bil och cyklist i kollision
Klockan 16:23 fick polisen larm om en trafikolycka i Malmö.Där ska en bil och en cyklist ha kolliderat.Skadeläget är inledningsvis okänt.
Läs mer om Malmö.Där.
Flera fordon i krock – köbildning på plats
Flera fordon är iblandade i en trafikolycka på E6 i höjd med trafikplats Lomma.Enligt uppgifter rör det sig om en kökrock.Klockan 15:50 meddelade polisen att vägen är helt avstängd norr om trafikplatsen.
Läs mer om Lomma.Enligt.
Två personbilar i krock – en person skadad
15.19 larmades polisen till en trafikolycka på Norrmalm i Stockholm
Läs mer om Norrmalm och Stockholm.