Trav365

Drog in miljonvinst: Hon tog sitt kvitto och sprang

Flera personer drog in stora vinster på V75 i helgen.En utav dem var Micke som är spelläggare för Tullinge Spel.Totalt drog systemet in svindlande 2,3 miljoner kronor.– En del stod och hängde på låset i söndags, säger Alan Issa, som driver butiken, till Trav365.

Hultman: När jag satt still vägde jag 154 kilo

Efter en lång och framgångsrik karriär drabbades Stefan Hultman av en svår nervsjukdom.I ett inlägg på Facebook skriver han nu om den tuffa perioden.Och att läkarna frågade om han vill dö.– När jag satt helt still vägde jag 154 kilo, säger han till Trav365.
Läs mer om Facebook, Stefan Hultman och Trav365.
Tv-profilens lycka: Har fått barn igen
Sandra Svensson och Tony Mårtensson har fått tillökning.Tv-profilen och SHL-veteranen har nämligen fått en son.Lillebror kom i lördags efter lunch. Allt har gått bra och hela familjen mår fint, skriver Sandra Svensson i ett sms till trav365.
Nygren vann sexsiffrigt belopp mitt i matchen
Davos föll i den viktiga slutspelsmatchen mot Biel.Trots det kunde den svenske hockeystjärnan Magnus Nygrens glädjas efter matchen.Han drog nämligen in ett sexsiffrigt belopp på travspelet V64.– Jag kom till bilen och behövde skrapa rutorna och i väntan på att bilen skulle bli varm gick jag in och kollade vinnarna i telefonen, säger han till trav365.
Läs mer om V64.

Franske stjärnan till nordiska storloppen

Travbanorna Bjerke och Åby får franskt finbesök i sommar.Stjärnhästen Bird Parker är nämligen inbjuden till Oslo Grand Prix och Åby Stora Pris.– För mig är det nästan den hetaste hästen som finns i Europa, säger Åbys sportchef Jon Walter Pedersen till Trav365.
Stjärnan slungas ur sulkyn på Jägersro
I tisdagens första lopp på Jägersro var olyckan framme.Kusken Johnny Takter slungades ur sulkyn i startmomentet och for i backen.– Jag mår inte bra, jag får åka in och röntga ryggen. säger Johnny Takter till trav365.
Läs mer om Johnny Takter och Jägersro.
Hockeystjärnan vann stort – två dagar i rad
Magnus Nygren är till vardags hockeyproffs i Schweiz.Nu gör han succ – som travtippare.I helgen tog Nygren hem storvinster två dagar i rad.– Det var verkligen min tur den här helgen, säger han till Trav365.
Läs mer om Nygren, Schweiz.Nu och Trav365.
Redn om väderkaoset: Vi har riktiga problem
Daniel Redns stjärnhäst fick ett drömspår i Prix de France.Uppladdningen är dock långtifrån optimal.För Trav365 berättar han att vädret ställt till det rejält.– Vi har riktiga problem, det är minus åtta grader här och banorna är inte alls bra, säger han till sajten.
Läs mer om France.Uppladdningen och Prix.
Timo Nurmos gårdsbyte blev en stor miljonsucc
Timo Nurmos skrev in sig i historieböckerna när Readly Express vann Prix d'Amerique.Nu berättar han om flytten till miljongården – som bäddat för succn.– Jag vet inte om det finns någon bättre gård i Sverige, säger han till Trav365.
Läs mer om Prix, Sverige och Trav365.
Miljonvinnaren träffades av Solvallamördarens kula
För 20 år sedan drog Janne Raninen fram en pistol och dödade gangsterledaren Dragan Joksovic på Solvalla.Nu berättar välkände 57-miljonersvinnaren Christer Eriksson att en av kulorna gick igenom Dragan, och träffade honom, det berättar han i en intervju med– Jag har fortfarande kulhålet kvar i armen. I 20 år har jag velat berätta vad som hände, säger Christer Eriksson till trav365.
Mest osportsliga jag upplevt i min karriär
Kim Eriksson orsakade en omstart under onsdagens V86-tävlingar.Då gick kuskkollegan Andr Eklundh till rejäl attack på Twitter.– Det mest osportsliga jag upplevt i min karriär, skriver han.– Han kanske är en dålig förlorare, säger Kim Eriksson till Trav365.
En centimeter till och jag hade inte överlevt
En hästspark ledde till att Jan-Åke Hoas fick ansiktet krossat och att han blev blind på vänster öga.Nu berättar han hur han mår i dag – och hur nära det var att olyckan kostade honom livet.– Hade det varit en centimeter till hade jag inte överlevt, säger han till Trav365.
Läs mer om Trav365.
Jeppe Juel om kritiken: Jag förstår besvikelsen
Gårdagens stora snackis blev Jeppe Juel och hans styrning under onsdagens V86.På sociala medier rasade flera mot kuskens defensiva styrning.Nu svarar Juels på kritiken.– Jag har förståelse för spelarnas besvikelse, säger han till Trav365.
Läs mer om Jeppe Juel och Trav365.
Alfas da Vinci avlivad efter hemsk olycka
En av landets bästa travhästar över lång distans, Alfas da Vinci, bröt benet i ett lopp på Vincennes på lördagen. Hästens liv gick inte att rädda. – Det var en hemsk olycka, säger hästens tränare Joakim Lövgren till Trav365.
Läs mer om Joakim Lövgren, Trav365 och Vinci.
Stjärnan fixade storvinst på V75
V75-omgången på Axevalla under uppesittarkvällen var riktigt svårlöst.Sju rätt gav 874 204 kronor, och endast 29,34 system klarade att sätta sjuan.Handbollsmålvakten Johan Sjöstrand låg bakom ett av dessa system.– Det var kul, jag hade inte en andel själv dock, men det var härligt för andelsspelarna. Det blev drygt 37 000 tror jag så det var ju en perfekt julklapp för många, säger han till trav365.
Läs mer om Axevalla och V75.
Stefan Hultman: Jag skakar – är lite orolig
Travprofilen och den tidigare stjärntränaren Stefan Hultman tvingas ställa in sitt uppdrag som julvärd för ATG-live.Det efter att ha fått bakslag på vägen tillbaka från muskel- och nervsjukdomen myastenia gravis.– Åker jag in så lägger de in mig till hundra procent, säger han till Trav365.
Läs mer om Stefan Hultman och Trav365.
Han vann VM i V75: Är helt fantastiskt
I samband med V75-tävlingarna på Åby avgjordes VM i V75.Segrare blev till slut Kalle Sandström från Sigtuna.Som belönades med 250 000 kronor.– Världsmästare blir man nog bara en gång i livet, säger han till Trav365.
Vann sexsiffrigt belopp – efter stora miljonmissen
ATG:s miss gjorde att tre personer fick dela på miljonutdelningen på Top7 i söndags.Något som fick en man i 65-årsåldern att jubla, det rapporterar trav365.– Först fattade jag inte, det gick inte, säger mannen, som var en av de som fick dela på miljonvinsten, till Trav365.
Läs mer om Top7 och Trav365.
Expressen och Jorma – en guldduo till ditt stall?
Jorma Kontio verkar vara högaktuell som den kusk som ska köra Readly Express under vinterns tävlingar i Frankrike.Där fokus naturligtvis är på Prix d' Amerique.Duon har firat stora triumfer tillsammans tidigare – och bör vara ett hett tips till de som vill samla in poäng under sluttampen av Guldstallet.– Jorma har kört hästen på Vincennes en gång tidigare och då vann han, säger Timo Nurmos till Trav365.
Nurmos ilska: Det är orättvist mot Jorma
Det har under den senaste tiden spekulerats mycket kring vem som kommer köra stjärnhästen Readly Express i Prix d' Amerique.Nu ilsknar tränaren Timo Nurmos till över spekulationerna.– Jag tycker det är konstigt, och onödigt, och orättvist, säger han till Trav365.
Läs mer om Amerique.Nu, Jorma, Prix och Trav365.
TV4-experten gravid – pausar från tävlandet
TV4-experten, och travkusken, Jennifer Tillman är gravid.Hon kommer därför inte att köra några fler travlopp i år, något trav365 tidigare skrivit om.– Man vill ju köra in i det längsta, men det ger ju sig självt lite, när man börjar bli lite otymplig, säger hon.
Läs mer om Jennifer Tillman.
Eftertraktade drömgården till salu: Ett stort intresse
En högt eftertraktad hästgård är just nu till salu.Gården det rör sig om är Sörgården Härvesta – och säljs för 6,5 miljoner kronor.Något som Trav365 var först med att uppmärksamma.Enligt mäklaren Pia Eriksson har det knappast saknats intressenter.– Jag har suttit i telefon ända fram till lunch, säger hon.
Stjärnhästen skadad – karriären troligtvis över
Det blir förmodligen inga fler tävlingar för Luddes stjärna El Mago Pellini.Hästen har råkat ut för en misstänkt gaffelbandsskada.– Då är karriären troligen över, säger Lutfi Kolgjini till Trav365.
Stjärnstoets karriär över – går till avel
Your Highness visade sig från sin bästa sida när hon vann på Färjestad i helgen.Men nu står det klart att det var hästens sista start.– Vi har beslutat att hon går till avel nu, säger tränaren Björn Goop till trav365.
Läs mer om Björn Goop och Färjestad.