Travexpressen se

11.00: Livesändning - direkt från Solvalla

Det är årets stora travfest. Travexpressen.se storsatsar under elitloppet och direktsänder från Solvalla både lördag och söndag. Kuskar, kändisar och experter gästar - och ger dig senaste nytt. Häng med!
Läs mer om Solvalla.

Svanstedt: Han kan spetsa om jag vill

Åke Svanstedt vann Elitloppet förra året. På söndag gör han en ny attack med Torvald Palema, som närmast tycks ha glömts bort av spelarna. - Jag förstår dem, det är många bra emot och det är svårt att veta vad dom utländska hästarna går för, säger Svanstedt till TravExpressen.se:s bloggare Harley.
Jepson överklagar domen: Oriktig
Carl-Johan Jepson har överklagat sin dom i den uppmärksammade Svanstedt-härvan. Genom sin advokat Hans Berglund har Jepson valt att skicka in en överklagan till Göta Hovrätt. - Vi anser att tingsrättens dom är oriktig, säger Berglund till TravExpressen.se.
Ny överklagan i Svanstedt-fallet
Nu har samtliga dömda i Svanstedt-härvan bestämt sig för att överklaga till Göta hovrätt. I dag på måndagen valde även Carl Johan Jepson, genom sin advokat Hans Berglund, att skicka in en överklagan. - Vi anser att tingsrättens dom är oriktig, säger Berglund till TravExpressen.se.

Glenn H Persson: Jag är missnöjd

Åke Svanstedts försteman i stallet, Glenn H Persson, döms inte bara för medhjälp till brott mot djurskyddslagen utan även för olaga hot. Enligt tingsrätten ska han ha hotat ett vittne med Hells Angels. - Jag är missnöjd eftersom det är en felaktig dom, säger Persson til TravExpressen.se.
Leif Silbersky: Vi kommer överklaga
Åke Svanstedts advokat Leif Silbersky tänker överklaga tingsrättens fällande dom. Han anser att Svanstedt borde ha friats helt. - Därför kommer vi att överklaga, säger Silbersky till TravExpressen.se.