Tre

Höjdpunkter: Lugi bortaslog H65 Höör - finaldrömmen lever

Höjdpunkter från semifinal tre mellan H65 Höör och Lugi i damernas handbollsslutspel.
Läs mer om Lugi.

USA-börserna: Energibolag blnd vinnare

New York-börsernas svängde mellan upp- och nedgångar i onsdagshandeln men stängde till slut med en blandad utveckling. Investerare reflekterade över konsekvenserna av ökade obligationsräntor och flera rapporter som var till besvikelse. Dollarn fortsatte sitt rally och ökade till den högsta nivån på tre månader.
JUST NU - PÅ FD: MFF visar sympati med AIK - vill komma åt problem
Är allsvenska lag mogna att spela tre matcher i veckan?". Hård öppen fråga från AIK:s Björn Wesström i går. Nu får han sympati för sitt resonemang från Daniel Andersson. - Det blir ju för komprimerat.
Läs mer om AIK och Daniel Andersson.
Moderedaktören tipsar: Så stylar du jeansjackan på 3 olika sätt
Jeansjackan är trendigare än någonsin! Här tipsar ELLE om tre sköna sätt att uppdatera denimklassikern i vår. Artikeln innehåller reklam - Klassiskt med en twist Inspireras av fina Emilia de Porets klockrena styling.
Läs mer om Emilia och Klassiskt.

De kan bli Årets samhällsbyggare

Tre kandidater tävlar om titeln Årets samhällsbyggare 2018 när Dagens Samhälle för fjärde gången delar ut priset.
Nu är det nästan klart var Tex Williamsson spelar nästa säsong
Tex Williamsson. Foto: Ronnie Rönnkvist Det är än så länge oklart var Tex Williamsson spelar nästa säsong. Han tillhör Malmö som har tre målvakter på kontrakt.
Läs mer om Malmö och Tex Williamsson.
Kamp mot klockan för Astvald - som går en personlig match i matchen mot HIF-tränaren: "Har lite revansch att utkräva"
Han haltade av med en fotskada senast mot Gais. Nu hoppas Brages offensive mittfältare, Marcus Astvald, att hinna bli spelklar till söndagens match mot Helsingborg. En match där Astvald hoppas på tre poäng.
Läs mer om Astvald och Helsingborg.
I pappas fotspår - men inte när det kommer till klubbsympatierna: "Lyckades inte konvertera över mig"
Peder Nilssons son, landslagsmålvakten Anders, har tidigare haft Hovet som hemmaplan. Foto: Arkivbild och Ronnie Rönnkvist Tre Kronor förbereder sig som bäst inför hockey-VM.
Sänkta priser och avgiftsfria månader för nya bostäder
Det är tvärstopp för Tobin Properties, en av flera hårt pressade bostadsbyggare aktiva i Stockholmsområdet. Under första kvartalet blev det noll produktionsstarter och tre sålda lägenheter med bindande avtal. Nu planerar bolaget prissänkningar och avgiftsfria perioder för köpare.
Läs mer om Stockholmsområdet.
Vad minns du från Tre Kronors VM-guld 2017?
Den 4 maj inleds hockey-VM i Danmark. Sverige kommer dit som regerande världsmästare. Testa dig själv: Vad minns du från Tre Kronors guldjakt i fjol?
Läs mer om Danmark.
Timrås sportchef om nya tjänsten, nyförvärven och profilerna som lämnat: "Första året i SHL är extremt tufft"
Bitarna i lagpusslet börjar ligga på rätt plats. Och sedan ett par dagar står det klart att Kent Norberg fortsätter som sportchef i Timrå IK i tre år till. Nu på heltid. - Det hade varit ohållbart att fortsätta med dubbla jobb, säger "Nubben".
Läs mer om Kent Norberg, Nubben, SHL och Timrå IK.
Spårvagn och bil i krock – person kan vara fastklämd
En spårvagn och en personbil har krockat på Redbergsvägen i Göteborg, uppger polisen.Tre personer ska ha befunnit sig i personbilen.– Eventuellt kan en person vara fastklämd, enligt räddningstjänsten, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson.
Tre som vill in - en som lämnar
Ett viktigt uppdrag och en unik möjlighet att påverka - men också taktik, toppstyrning och en kamp i motvind. Så berättar fyra läkare om sina egna erfarenheter av att sitta i riksdagen.
Borlänge Kammarkör ger sig in i filmens värld
Borlänge Kammarkör kastar sig in i filmens värld. Borlänge Kammarkör bjuder på tre konserter på Maximteatern fredag och lördag (The sounds of movies). Ja, vad vore alla dessa storfilmer utan musiken?
Läs mer om Maximteatern.
Här är storbankernas nya miljardvinster på dina lån
De tre storbanker som hittills rapporterat har dragit in cirka 25 miljarder kronor på lån – bara under det senaste kvartalet.På endast ett kvartal tjänar de fyra storbankerna mer än hela polismyndighetens budget för hela 2018.Samtidigt kommer signaler om att ökad konkurrens hotar storbankernas marginalfest.
Konstgräset på Jernvallen byts för drygt två miljoner kronor
Sandvikens IF vägrade spela på den bristfälliga fotbollsplanen på Jernvallen. Nu byts konstgräset ut efter bara fem år. Konstgräset på Jernvallen i Sandviken byttes ut år 2013. Kostnaden landade på cirka tre miljoner kronor.
Läs mer om Jernvallen och Sandviken.
SHL-meriterad talang klar för Vännäs HC
Ishockey. Tre matcher med Skellefteå AIK i SHL i vintras. Nu är Edwin Enstrand klar för Vännäs HC. 19-årige forwarden Edwin Enstrand gjorde 67 poäng på 33 J20 Elit-matcher för Clemensnäs 2016/17.
Lifvens jubilerar i tre akter
Foto: Daniel Svensson Lifvens firar 25. Hultsfredsbandet Lifvens fyller 25. Det ska firas med ett jubileum i tre akter. Fakta Lifvens Patric Engqvist, gitarr, mandolin och sång. Tommy Eklund, trummor och sång.
Mycket Strängnäs på distriktsläger
IK Viljan fick tre spelare med i den sörmländska flicktrupp i fotboll (F03) som deltar i det stundande distriktslägret i Enköping. Uttagna från Strängnäsklubben är Anna Fredriksson, Aryanna Uzohue Henriksson samt Ella Wallmark.
Elias Pettersson spelklar för Tre Kronor till helgen
SHL:s slutspelskung Elias Pettersson har haft några hektiska dagar sedan SM-guldet med Växjö. Han finns inte tillgänglig i torsdagens match mot Tjeckien. Samtidigt väntar Rikard Grönborg på besked från ytterligare NHL-spelare.
Tre års fängelse för barnvåldtäkt står fast
Göta hovrätt fastställer tingsrättens fängelsedom på tre års fängelse för den man i 50-årsåldern från Skaraborg som åtalats för flera fall av våldtäkt mot barn.
Läs mer om Skaraborg.
Tre års fängelse för barnvåldtäkt står fast
Göta hovrätt fastställer tingsrättens fängelsedom på tre års fängelse för den man i 50-årsåldern från Skaraborg som åtalats för flera fall av våldtäkt mot barn. Brottsoffret är en flicka som är närstående till mannen.
Läs mer om Skaraborg.
Ewa Stenberg: Migrationspolitiken kan spränga alliansen
Tre frågor till DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg om Moderatledaren Ulf Kristerssons hårda kritik mot Centern.
Läs mer om Centern och Ewa Stenberg.
Kina höjer kvoter för fonders utlandsinvesteringar
Kina höjer kvoterna för fonder att investera i utländska värdepapper för första gången på tre år och ökar därmed ansträngningarna för att öppna landets finansiella sektor och lätta kapitalreglerna. Det rapporterar Bloomberg News och hänvisar till data från Kinas valutaadministration, SAFE.
Gottnes anfallsess återvänder till klubben efter tre matcher: "Skottat in mycket mål för oss"
Det blev en kort sejour i lokalrivalen för Cherubin Tindani.
Läs mer om Cherubin Tindani.