Trista

Filmrecension: Pacific rim - uprising

1 av 2 Filmrecension: Pacific rim - uprising Telegram. Gigantiska robotar och monster som fajtar loss - är vi inte trötta på det efter alla superhjälteslagsmål, Transformers-överdoser och trista Godzilla-satsningar?

Filmrecension: Pacific rim - uprising

Gigantiska robotar och monster som fajtar loss - är vi inte trötta på det efter alla superhjälteslagsmål, Transformers-överdoser och trista Godzilla-satsningar?
Brynäs bröt den trista hemmasviten - krigade sig till seger mot Skellefteå
Brynäs hade sex raka hemmaförluster - men krigade sig till en knapp seger mot Skellefteå. Ett Skellefteå som man inte besegrat i Gavlerinken på tio matcher - och Linus Fernström som inte spelat på länge höll nollan.
Läs mer om Gavlerinken och Skellefteå.
Tjeckien straffade USA – vidare till semifinal
Efter två raka kvartsfinaluttåg i OS-ishockeyn bröt Tjeckien den trista sviten. Efter en straffrysare slog laget ut USA med 3–2.
Läs mer om OS-ishockeyn, Tjeckien och USA.

Tjeckien straffade USA

Efter två raka kvartsfinaluttåg i OS-ishockeyn bröt Tjeckien den trista sviten. Efter en straffrysare slog laget ut USA med 3-2.
Läs mer om OS-ishockeyn, Tjeckien och USA.
Trista möten kostar miljarder - så undviker du dem
Trista, dåliga och långrandiga möten på jobbet kostar näringsliv och offentlig verksamhet miljarder varje år. – Alla anställda behöver utbildas i att hålla möten och ha spelregler för hur möten ska gå till, säger Sylvia Nylin, vd på organisationen Svenska möten.
Läs mer om Svenska och Sylvia Nylin.
Koden du absolut inte vill se på ditt boardingkort
Här är bokstavskoden du aldrig vill få på ditt boardingpass.Många amerikaner som får den menar att det då är lika bra att ställa in semestern och åka hem från flygplatsen.Bokstavskoden kan betyda timtals av trista förseningar.
Peter Wolodarski: En hyllning till den grå, trista kompromissen.
Veckans pensionsuppgörelse är resultatet av ett givande och tagande. Det är ett styrkebesked för Sverige att så många olika partier kunnat komma överens.
Läs mer om Sverige.
Stini åker hem till äldre och lagar mat
Hemlagad mat av närproducerade råvaror, sällskap och någon att prata med i stället för gråa trista färdigrätter i ensamhet.Stina Hermansson, 44, fick nog av den opersonliga måltidstunden efter sin tid i hemtjänsten och startade ett företag där hon åker hem till pensionärer och lagar mat.– När man bygger upp en relation med en annan människa så är det helt fantastiskt, och åldern är bara en siffra, säger hon.
IBM bättre än väntat – men den trista trenden vägrar ge sig
IBM är nu uppe i 22 kvartal i rad med fallande intäkter. Men trendbrottet närmar sig så sakteliga och tredje kvartalet inger hopp.
IBM bättre än väntat – men den trista trenden vägrar ge sig
IBM är nu uppe i 22 kvartal i rad med fallande intäkter. Men trendbrottet närmar sig så sakteliga och tredje kvartalet inger hopp.
Rogic ordnade sällsynt bortaseger för Örebro
Andra halvlek och bortamatcherna har varit sorgebarn för Örebro hela säsongen. Men de två trista trenderna lyckades Filip Rogic bryta – med ett hattrick – efter en galen avslutning på Studenternas IP mot Sirius, 4–3.
Läs mer om Filip Rogic och Örebro.
En börsfest med få eftersläppsbiljetter
Den vädermässigt hittills trista hösten bekommer inte Stockholmsbörsen som är på väg mot ett nytt all time high. För alla som inte kom med på börståget så finns fortfarande möjlighet att hoppa på i farten – men inte utan risk.
Läs mer om Stockholmsbörsen.
Tunga beskedet: Hammarbys back borta resten av säsongen
Hammarbys danske mittback Mads Fenger är borta för resten av säsongen. Det trista beskedet fick han efter en magnetkameraröntgen.
Linus Larsson: Två saker sticker ut i Iphone X
Efter flera år av ganska trista nyheter från Apple presenterade företaget på tisdagen en större uppdatering av Iphone.
Läs mer om Apple, Iphone X och Iphone.
Här är gatukonstnären får hela New York att le
Här är målarkillen som gör livet lättare för stressade New Yorkbor. Mungiporna drar osvikligen uppåt när man ser Tom Bobs gatukonst. Han förvandlar trista rör och cementblock till glada, färgstarka gatufigurer.
Läs mer om New York och New Yorkbor.
Malmöpolisens trista rekord – 86 häktade
Under sommaren står det klart att Malmö ligger i topp på antalet personer som sitter häktade för olika typer av brott.I jämförelse med Göteborg och Stockholm har Malmö dubbelt så många häktade.– Det talar sitt tydliga språk att det är i Malmö det händer och det är här resurserna måste finnas, säger Stefan Sintus, polisområdeschef för Malmö.
Läs mer om Göteborg, Malmö och Stockholm.
Dollarns fall slår mot svensk industri
Trista Fed-besked och en svag Trumpadministration har fått den amerikanska dollarn på fall. I Sverige sätter det spår i industrisektorn, enligt Christopher Lyrhem, aktiestrateg på SEB.
Tv-profilen akut till sjukhus efter anfall
Bachelorette-profilen Trista Sutters familjesemester slutade i katastrof.Tv-kändisen drabbades av ett epilepsianfall, och berättar om svåra sjukdomen på Instagram.Två timmar efter att jag fick ett anfall skriver Trista Sutter på Instagram.