Trista

Här är gatukonstnären får hela New York att le
Här är målarkillen som gör livet lättare för stressade New Yorkbor. Mungiporna drar osvikligen uppåt när man ser Tom Bobs gatukonst. Han förvandlar trista rör och cementblock till glada, färgstarka gatufigurer.
Läs mer om New York och New Yorkbor.
Malmöpolisens trista rekord – 86 häktade
Under sommaren står det klart att Malmö ligger i topp på antalet personer som sitter häktade för olika typer av brott.I jämförelse med Göteborg och Stockholm har Malmö dubbelt så många häktade.– Det talar sitt tydliga språk att det är i Malmö det händer och det är här resurserna måste finnas, säger Stefan Sintus, polisområdeschef för Malmö.
Läs mer om Göteborg, Malmö och Stockholm.

Dollarns fall slår mot svensk industri

Trista Fed-besked och en svag Trumpadministration har fått den amerikanska dollarn på fall. I Sverige sätter det spår i industrisektorn, enligt Christopher Lyrhem, aktiestrateg på SEB.
Tv-profilen akut till sjukhus efter anfall
Bachelorette-profilen Trista Sutters familjesemester slutade i katastrof.Tv-kändisen drabbades av ett epilepsianfall, och berättar om svåra sjukdomen på Instagram.Två timmar efter att jag fick ett anfall skriver Trista Sutter på Instagram.
Skyll på politikerna – inte på snön
Vi måste prata om ert sätt att bemöta snö här nere i södern. Jag är så oändligt trött på ert guldfiskminne. På att behöva höra ert gnäll och era trista öknamn så fort det singlar lite snygga flingor från himlen.
Enkelt knep! Fixa drömträdgård med ljuvliga torkställningar
Trött på trista tvättlinor och runda torkvindor som stör utsikten? Nya torkställningarna Classic och Elegant blir som smycken i trädgården. – Jag drömmer om en till mitt lantställe i Dalarna, säger Ulrika Nordlinder, redaktionell chef och ansvarig för LEVABO Shopping.
Den trista slutsatsen om världens första krig
Det märkligaste av allt i krigshistorien, om vi lyfter upp frågan till ett övergripande förnuftsperspektiv, är varför vi överhuvudtaget uppfann det idiotiska system som går ut på att vi stundom slår ihjäl varandra i organiserad skala. När började människan kriga? Vem eller vilka introducerade kriget i vår kultur?
Så många Windows-mobiler blir utan Creators Update
Trista nyheter för dig som har Lumia 535, 930, 730 eller 540. Men det finns faktiskt en lösning för att kringgå systemkravet.
Läs mer om Lumia och Windows-mobiler.
Så många Windows-mobiler blir utan Creators Update
Trista nyheter för dig som har Lumia 535, 930, 730 eller 540. Men det finns faktiskt en lösning för att kringgå systemkravet.
Läs mer om Lumia och Windows-mobiler.
Så många Windows-mobiler blir utan Creators Update
Trista nyheter för dig som har Lumia 535, 930, 730 eller 540. Men det finns faktiskt en lösning för att kringgå systemkravet.
Läs mer om Lumia och Windows-mobiler.
Piffa ditt trista porslin – stänkmåla tallrikarna
Just nu syns stänkmålade fat överallt.Och visst är det betydligt roligare att äta på ett sånt än dina annars trista, helvita tallrikar.Så här enkelt fixar du det trendiga porslinet!
Snart slut för uppdateringar till äldre IOS-enheter
Trista nyheter för dig som har Iphone 5, Iphone 5C eller fjärde generationens Ipad.
Läs mer om Ipad och Iphone.
Min flickvän tycker att vi har för lite sex
Vi har ofta bråk hemma för att min flickvän inte tycker att jag har lust tillräckligt ofta – vilket inte direkt gör mig mer sugen på henne. Finns det något sätt att bryta den här trista cirkeln
Åsa Beckman: Nej, jag orkar inte ge feedback till ett enda företag till!
Jag har just tagit mig igenom några vintertrötta marsveckor med trista stressymptom. Lite svårt att sova, lite hjärtklappning och några spöklika minnesluckor. Ja ni vet, små tecken som gör att man inser att man måste slå av på takten för att få tillbaka balansen.
Uppgifter: Linköping ute efter Mårtensson
Slutspelet står runt hörnet men sportcheferna runtom i landet har redan börjat se sig om inför nästa säsong. En som kan återvända till SHL är Tony Mårtensson, som uppges vara högt upp på Linköping HC:s önskelista. – Tyvärr får du det trista svaret att vi i det här läget bestämt oss för att inte kommentera några spelare, varken de som kan lämna eller komma till oss, säger klubbdirektör Anders Mäki till Aftonbladet.
Karin Bojs: Så blir nya trista tomater som gamla godingar
Om några veckor är det dags att börja så årets tomater – om man är fritidsodlare med eget växthus, vill säga.
Uppkopplade bilar ska vända trista trenden för den fallna smartphone-jätten
Blackberry – som en gång var herre på smartphone-täppan – vill vända den vikande försäljningen. Nu är det fordonsindustrin som gäller för den gamla mobiljätten.
Trista jubileum för Lundqvist och Zibanejad
Tampa. Henrik Lundqvist spelade sin 700:e match i NHL och blev den 25 målvakten som nått den milstolpen. Men Aleksander Barkov förstörde festen för Henke och avgjorde med en Foppa-straff när Florida vann med 3–2 i Madison Square Garden.
Emelie förvandlade trista studentlyan till ett mysigt krypin
Emelie trodde inte att ett kalt, litet studentrum kunde bli så fint. Men med kreativa ider och en känsla för inredning har hon förvandlat sitt krypin –och vill aldrig flytta!