Trots

Asllani och Granqvist årets bästa spelare

Vilka som skulle få fotbollsgalans finaste pris var i år osäkrare än någonsin. Skulle Zlatan Ibrahimovic och Hedvig Lindahl få guldbollen trots skadorna? Nej, inte den här gången.
Läs mer om Granqvist och Hedvig Lindahl.

Haptx ger fingerkänsla i vr-upplevelserna

Vr handlar om total inlevelse, men trots att det audiovisuella har kommit långt har det inte funnits något sätt att verkligen känna virtuella objekt. Tills nu.
Charles Manson – hippien som arrangerade ett blodbad
Den ökända sektledaren Charles Manson mördade skådespelerskan Sharon Tate och sex andra 1969. Trots att morden begicks för drygt femtio år sedan har han fortsatt att fascinera en hel värld.
Läs mer om Sharon Tate.
Han är Anna Ankas nya hemliga kärlek
Anna Anka har hittat kärleken igen, i en ung svensk man.Men trots att Hollywoodfrun är hemlig med sin kärleks identitet, så uppges mannen heta David, vara 26 år, och vara idrottsman, skriver Hänt.– Han har gett mig det jag vill ha mest av allt: ovillkorlig kärlek, säger Anna Anka.
Läs mer om Anna Anka, David, Hollywoodfrun och Hänt.

Två barn dog av förgiftning – familjen kan tvingas bo kvar

Två barn dog och flera skadades i förgiftning i oktober tidigare i år i Danmark.Nu kan familjen tvingas flytta tillbaka till samma lägenhet – trots att de fick löfte från kommunen om en ny bostad.– De vill inte tillbaka till lägenheten. Mina föräldrar kan inte bo där efter vad som hänt, säger Francois Mumbere, 18, till BT.
Läs mer om Danmark.Nu.
Efter rekordutvecklingen: Bostadspriserna bromsar
Bostadspriserna i Göteborg bromsar in, men mäklarna spår trots allt en stabil marknad det närmsta året.En mer normal situation kan gynna köparna.– Vi har en lång period av en historiskt kraftig prisutveckling bakom oss. Om det lugnar ner sig så är det välkommet, säger Joakim Lusensky, analys- och kommunikationschef på Mäklarsamfundet.
Källor till CNN: Mugabe avgår trots allt
Zimbabwes president Robert Mugabe kommer att lämna sitt ämbete. Men han kommer att meddela sin avgång i ett brev i stället för ett tv-tal. Det hävdar tv-kanalen CNN på måndagen.
Läs mer om CNN och Robert Mugabe.
DI: Köp industribemannaren trots Tysklandstrubbel
Industribemannaren Uniflex kan bli ett bra köp med utgångspunkten att Tysklandsfrågan löses inom kort.
Marias son fick en puss – det kunde ha blivit hans död
16 månader gamla Parker har varit med om mycket trots sin korta tid på jorden.Efter att han fått en puss av en bekant fick han utslag över hela kroppen –något som kunde ha blivit hans död.– Nu är jag väldigt försiktig med vilka som får gosa och pussa på honom, säger mamma Maria O'Neill till Daily mail.
Läs mer om Daily och Parker.
Dubbelt Guarato i Prix de Bretagne
Trots att Sbastien Guarato var tvungen att stryka Bold Eagle tog han hem Prix de Bretagne.Valko Jenilat vann nämligen med Eric Raffin i sulkyn.Guarato tränar dessutom tvåan Billie de Montfort.– Sebastien Guarato kvalar in två hästar, trots att han stryker Bold Eagle. Och då har en jättebra häst till också, hans team har det verkligen väl förspänt, säger Jan-Olov Molin i ATG Live.
Strömproblem i Surface Book 2 – laddaren orkar inte med
Om du kör riktigt tunga program eller spel på Microsofts Surface Book 2 kan batteriet ladda ur trots att du har laddaren ansluten.
Läs mer om Surface Book.
Strömproblem i Surface Book 2 – laddaren orkar inte med
Om du kör riktigt tunga program eller spel på Microsofts Surface Book 2 kan batteriet ladda ur trots att du har laddaren ansluten.
Läs mer om Surface Book.
Jättemyt att laktosfritt skulle vara nyttigare
Allt fler svenskar utesluter livsmedel trots att de tål dem. Bakom den laktos- och glutenfria hajpen finns många fall av inbillad intolerans och ibland förtäckta ätstörningar.
Släkten värst när nästjumbon nollade Djurgården
Djurgården dominerade mötet i SHL med Karlskrona, men trots 37 skott blev det inga mål. Karlskrona vann med 1–0. Matchens enda mål gjordes av förra djurgårdaren Mattias Guter som tillsammans med målvakten Johannes Jönsson blev de stora matchvinnarna i Karlskrona.
Läs mer om Djurgården, Karlskrona och SHL.
Man undrar ju – är Zlatan omänsklig?
LONDON. Sju månader efter sin allvarliga knäskada gjorde Zlatan Ibrahimovic en sensationell comeback i Manchester Uniteds tröja.Rekordsnabbt - i tröja nummer tio.Det är inte utan att man undrar om han är omänsklig trots allt.
Läs mer om Zlatan och Zlatan Ibrahimovic.
Efter politikuppropet: Flera partier utreder medlemmar
I ett samlat upprop kräver fler än 1 300 kvinnliga politiker att sexövergrepp och trakasserier ska upphöra i maktens korridorer. Flera partier startar därför interna utredningar. Men inte Socialdemokraterna – trots att S-politiker finns med bland vittnesmålen, enligt uppgift för SvD.
Förre Metallbasen tror på höjd pensionsålder
Den tidigare metallordföranden och pensionsutredaren Göran Johnsson tror att pensionsgruppen enas om höjd pensionsålder. Trots Svenskt Näringslivs motstånd mot höjd åldergräns. - De förnuftiga krafterna inom borgerligheten är inne på att det här måste lösas, säger han.
Läs mer om Göran Johnsson.
Polisens livsfarliga upptäckt i bilen: Tror man sett allt
I Sverige kan förare som använder mobiltelefon på ett trafikfarligt sätt bötfällas.Liknande lagstiftning finns på flera håll i världen –men trots detta finns de som gör allt för att kunna använda mobiler och surfplattor när de kör bil.Till exempel gjorde kanadensisk polis nyligen en livsfarlig upptäckt i en personbil, något som brittiska Metro rapporterat om.
Läs mer om Metro.
Nour El Refai: Det mest feministiska jag gjort för mig själv är att tjäna pengar
Nour El Refai gör succ i pjäsen Swede Hollow – trots att hon periodvis haft svår scenskräck. Här berättar hon om depressionerna, pengarna och hur de lesbiska vännerna reagerade när hon blev kär i den 20 år äldre Henrik Schyffert.
Åkesson har inte träffat Wigh – trots löfte
Partiledaren har tidigare lovat att träffa den avhoppade riksdagsledamoten Hanna Wigh efter att hon riktat anklagelser mot en högt uppsatt partimedlem som ska ha utsatt henne för ett sexuellt övergrepp. I en intervju med TV4:s Nyhetsmorgon berättar han varför det inte skett.– Jag har inte haft den möjligheten. För egen del hade jag säkert kunnat träffa henne, men hon har valt att efter det här föra någon slags kampanj mot partiet och anklagat mig för att ljuga.
Läs mer om Hanna Wigh och Wigh.
Förlust trots storspel av Lundqvist
Läs mer om Lundqvist.
Maria Gunther: Hoppfullt trots Trumps beslut
Världens klimatarbete fortsätter även utan Trump.
Läs mer om Trump.
Succ för 18-åringen: Så mycket adrenalin
I fjärde matchen på lika många dagar spräckte han målnollan i SHL.Linköpingstalangen Olle Lycksell, 18, störs inte av trötthet i kroppen trots det tuffa schemat.– Det är bara adrenalin nu när man får spela med a-laget och det känns väldigt skönt att få stänka dit det där målet, säger Lycksell.
Läs mer om Lycksell.