Tumba

Död person påträffad vid radhus – utreds som möjligt mord

En person påträffades på måndagskvällen död utanför en fastighet i Tumba, sydväst om Stockholm. Polisen är fåordig med uppgifter om fallet, då personen ännu vid 21-tiden på kvällen inte hade identifierats.
Läs mer om Stockholm och Tumba.

Död man funnen i villaområde

Inrikes. En man har hittats död i ett villaområde i Tumba, sydväst om Stockholm, skriver Aftonbladet. Enligt tidningen inkom larmet till polisen strax efter 17-tiden på måndagseftermiddagen. Därefter har en förundersökning om mord inletts.
Läs mer om Aftonbladet, Stockholm och Tumba.
Död man funnen i Tumba
En man har hittats död i ett villaområde i Tumba, sydväst om Stockholm, skriver Aftonbladet. Enligt tidningen inkom larmet till polisen strax efter 17-tiden på måndagseftermiddagen.
Läs mer om Aftonbladet, Stockholm och Tumba.
Död man funnen i Tumba
Läs mer om Tumba.
Död person i villaområde – misstänkt mord
En man har hittats död i ett villaområde i Tumba, skriver Aftonbladet.Enligt tidningen har polisen inlett en förundersökning om mord.
Läs mer om Aftonbladet.Enligt och Tumba.
Formen håller i sig för Tumba HBK - men sju raka förluster för Härnösand
Två sviter förlängdes när andraplacerade Tumba HBK tog emot Härnösand hemma i division 1 norra i handboll. Tumba HBK vann nämligen och har nu fem raka segrar, medan Härnösand har sju raka förluster. Matchen slutade 37-19 (17-9).
Läs mer om Härnösand och Tumba HBK.
Trafikkaos vid Södertälje: "Det är ingen idé att ge sig ut på E4"
Det är glashalt på E 4. Under morgonen har det kommit larm om flera olyckor kring Södertälje och i Stockholms län. Mellan Tumba och Järna är det tvärstopp, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Järna och Södertälje.
Elevflykten stoppas inte med hårdare studier
Det är bråttom att få tillbaka eleverna till yrkesprogrammen. Men om det ska lyckas krävs andra strategier än att krångla till det med mer undervisningstimmar för eleverna med längst och tuffast veckoschema, skriver Alf Solander, rektor för Tumba gymnasium i Botkyrka.
Läs mer om Alf Solander, Botkyrka och Tumba.
Knivhuggen man förd till sjukhus
En man i Tumba, söder om Stockholm har förts till sjukhus med helikopter efter att ha blivit knivhuggen, uppger Stockholmspolisen på sin sajt.
Man knivhuggen i Tumba
En man har blivit knivhuggen i Tumba. Mannen har förts till sjukhus med helikopter, uppger polisen på sin hemsida.
Läs mer om Tumba.
Ung man knivhuggen i bröstet
En ung man har blivit knivhuggen i bröstet i Tumba i Stockholm, skriver Aftonbladet.Mannen har förts till sjukhus med ambulanshelikopter.
Man knivhuggen i bröstet i Tumba
Läs mer om Tumba.
Person knivhuggen – flera misstänkta jagas
En person har hittats misstänkt knivhuggen på marken i Tumba söder om Stockholm, enligt Aftonbladet.Flera misstänkta gärningspersoner jagas, enligt polisen.
Misstänkt knivskärning i Tumba
Läs mer om Tumba.
Larm om skottlossning i Tumba
Läs mer om Tumba.
Vittnen har hört smällar i Tumba – uppfattas som skott
Vittnen har hört smällar som uppfattas som skott i Tumba, skriver polisen på sin hemsida.Tomhylsor har hittats på platsen – men ingen person har skadats.Flera poliser är nu på plats för att utreda vad som har hänt.
Läs mer om Tumba.
Misstänkt skottlossning i Tumba
Vid halv tretiden på torsdagseftermiddagen fick polisen uppgifter om misstänkt skottlossning i Tumba.
Läs mer om Tumba.
Larm om skottlossning i Tumba
Läs mer om Tumba.
Banger kastad in i matsal på skola – två poliser till sjukhus
Två poliser och en lärare har fått uppsöka sjukhus efter att någon kastat en banger in i matsalen på en gymnasieskola i Tumba, söder om Stockholm. Inga elever skadades vid händelsen, men skolledningen har beslutat sig för att stänga ner skolan för dagen.
Läs mer om Stockholm och Tumba.
De unga känner igen sig i pjäs om mansrollen
Eleverna på Tumba gymnasium ler flera gånger igenkännande under föreställningen om mansrollen, samtycke och sexuella övergrepp som spelas i deras klassrum. – Vi tror att allt blir bättre och så sitter vi fortfarande i ett sunksamhälle, säger en av eleverna i diskussionen efteråt.
Läs mer om Tumba.
Hagasessan Birgitta om vänskapen med Lill-Babs
Prinsessan Birgitta, Lill-Babs och Mona Tumba.En trio av damer som varit bästisar i över 55 år berättar i Svensk Damtidning om den speciella vänskapen:– Barbro och Mona är tuffa, roliga, snälla och trofasta vänner, säger prinsessan Birgitta.