Två

Rögle jagar KHL-målvakt – klubbdirektör bekräftar

Rögles målvaktjakt går framåt.Enligt Helsingborgs Dagblad arbetar klubben hårt med att värva antingen Niklas Svedberg eller Lars Johansson.– De finns med på bruttolistan och är två jätteintressanta spelare, säger Marcus Thuresson, klubbdirektör, till tidningen.
Sjuksköterska i USA åtalas för två barnamord
Sjusköterskan Genene Jones misstänks för mord på upp till 60 barn. Nu åtalas hon för två av dem, en tvåårig flicka och en elva månader gammal pojke som dog 1981, rapporterar New York Times.
Läs mer om USA.
Nu tar Skam slut – sörjs av stjärnorna
På tisdag är det över.Då sänder SVT det sista avsnittet av den hyllade norska tv-serien Skam.I en intervju med NRK berättar nu stjärnorna om succn och framtiden.– Det var väldigt tråkigt att spela in det sista avsnittet. Jag tittade mig omkring och såg på människorna som jag arbetat med i två år. Jag grät massor, säger Ulrikke Falch till NRK.
Läs mer om NRK, SVT, Skam, Skam.I och Ulrikke Falch.

Bengtsson ställer in tävlingar – borta en månad

Stavhopparen Angelica Bengtssons stukade fötter gör att hon ställer in sitt deltagande i två av tre planerade tävlingar före VM i London i augusti.
Läs mer om London.
Banksys identitet kan ha blivit röjd – av DJ
Det är ett av våra största konstmysterier i modern tid – i två decennier har Banksy förbryllat världen.Nu kan den brittiske DJ:n Goldie ha råkat avslöja den anonyma gatukonstnärens verkliga identitet – Massive Attack-medlemmen Robert Del Naja.
Man våldtog två kvinnor – med dagars mellanrum
En man i 20-årsåldern anhölls under midsommaraftonen misstänkt för en våldtäkt som ska ha ägt rum mellan natten mellan torsdag och fredag.Samme man misstänks också ha våldtagit en annan kvinna några dagar tidigare, skriver Ttela.
Läs mer om Ttela.
JUST NU: Bil kraschade in i träd – en till sjukhus
En bil har kraschat in i ett träd i centrala Skara på lördagseftermiddagen.En person ska ha förts till sjukhus med oklara skador.– Det ska ha befunnit sig två personer i bilen vid olyckan, säger Ola Jakobsson, stabsbrandmästare vid räddningstjänsten i mellersta Skaraborg.
Läs mer om Ola Jakobsson, Skara och Skaraborg.
Här trivs Johannes Brost som en kung på slottet
Få kan säga att de bor på ett slott.Men det kan skådespelaren Johannes Brost.Om somrarna byter han Stockholms storstadspuls mot lugnet vid Skottorps slott.– De två första nätterna vaknar jag alltid mitt i natten och tänker vad är fel? Då är det tystnaden. Man drabbas av tystnaden och det är helt underbart.
Stefan Holms kritik: Det är skitlöjligt
Lag-EM tog slut tidigt för stavhopparen Michaela Meijer – trots att hon bara hade två rivningar på höjden 4,15.Nu riktar den förre höjdhopparen Stefan Holm kritik mot regelverket.Den regeln är skitlöjlig, skriver han på Twitter.
Stora störningar efter olycka
Två personbilar krockade på lördagseftermiddagen i Helsingborg.Ingen människa har skadats allvarligt fysiskt men olyckan orsakar stora störningar.– Bilarna står väldigt illa till och måste bärgas, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisen.
Två bilar i krock – en person klagar på nacksmärtor
Två bilar har krockat närheten av en skola i Grundsund.– Vi har kallats till platsen och en person ska ha klagat på nacksmärtor, men det är oklart skadeläge, säger polisens presstalesman Jenny Widn.
Läs mer om Grundsund och Jenny Widn.
Kartellmisstankar mot Getinge
Två av medicinteknikkoncernen Getinges brasilianska dotterbolag omfattas av en utredning om misstänkt kartellbildning som myndigheter i Brasilien inlett, enligt ett pressmeddelande från bolaget.
Läs mer om Brasilien och Getinge.
Politik går före hedersförtryckta
Hundratusentals unga lever under hedersförtryck.I flera år har de svikits av två stora grupper.
Motivationen blir avgörande
Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!
Läs mer om Johan Videll.Varje.
Två stensäkra spikar inleder
Topptipset 24 juniSpelstopp: 16.59Spelexpert: Eskil Hellberg
Två allvarligt skadade – föraren smet
Fyra personer har skadats vid en olycka längs Lundbyleden i Göteborg. Två av dem är allvarligt skadade, enligt polisen.
Läs mer om Göteborg och Lundbyleden.
Fem döda i strömförande basäng
Tre tonåringar och två vuxna omkom när en vattenpark i Turkiet blev strömförande. Ytterligare fem personer fördes till sjukhus med allvarliga skador.
Läs mer om Turkiet.
Jag tänkte bara: Kan han prata?
GÖTEBORG. De två senaste gångerna tvillingarna Lundqvist har spelat tillsammans har det blivit guld.För tolv år sedan firade de SM-guldet med Frölunda på Götaplatsen.För fem veckor sedan stod Henrik och Joel och firade VM-guldet på Sergels Torg.Tänker ni fira fler gemensamma framgångar?– Jag hoppas det. Jag har fyra år kvar i New York och Joel vill ju hålla på i många år till. Jag hoppas att vi får chansen tillsammans igen i landslaget, säger storebror Henrik.
Man knivhuggen i Söderhamn
En man i Söderhamn blev knivhuggen under midsommarnatten. Två personer har gripits misstänkta för grov misshandel, enligt vakthavande befäl Emil Sundqvist vid polisregion Mitt.
Läs mer om Emil Sundqvist, Mitt och Söderhamn.
Många vill sälja gamla silvermynt
I veckan är sista chansen att betala med de gamla en-, två- och femkronorna. Många försöker i samma veva sälja de gamla mynt som innehåller silver.
Man knivskuren i Söderhamn
En man har knivhuggits under midsommarnatten.Två personer är gripna misstänkta för grov misshandel.Den skadade är förd till sjukhus.
Läs mer om Söderhamn.
Journalister ännu kidnappade i Colombia
Först twittrade ELN-gerillan i Colombia att två kidnappade journalister från Nederländerna släppts, i utmärkt skick.
Läs mer om Colombia och Nederländerna.
Två slungades ur bil vid olycka
Två personer har skadats efter att de slungats ur en bil vid en krasch.Fyra personer var inblandade i olyckan som inträffade på midsommardagens morgon.
Två svenskar valdes tidigt i NHL-draften där schweizare blev historisk
Tampa. Nico Hischier blev den första hockeyspelaren från Schweiz att väljas först i NHL:s draft i natt. Elias Pettersson valdes som femma av Vancouver och Lias Andersson som sjua av New York Rangers. En svensk Stanley Cup-mästare fick också byta klubb.