Tv4

Oliver, 12, läxar upp Batra efter succn

Han rockade loss och tog sig direkt till semifinalen av Talang 2017 i TV4. En dag senare gästade Oliver Rytting, 12, Nyhetsmorgon där han berättade om framträdandet – och passade på att läxa upp David Batra. – Det är ett familjeprogram Batra, tänk lite på vad du säger, utbrister Oliver Rytting i Nyhetsmorgon.

Lastbilschaffören Lasses fina hälsning

I lördagens TV4 Nyhetsmorgon skrapar lastbilschaffören Lasse, 53, från Norrtälje triss och det blir känslosamt. Efter att ha skrapat fram 15 000 kronor i månaden i 15 år så skickar Lasse en fin hälsning. – Och så vill jag hälsa till mina fina barnbarn, säger han med tårar i ögonen.
Läs mer om Lasse och Norrtälje.
Kärleksstödet till Stina efter tuffa kriserna
Hon går från succ till succ i TV4:s Let's dance – och är känd för sin kroppsaktivism. Efter ytterligare en hyllad dans, där budskapet var att alla kvinnor har rätt att vara precis som de är, berättar Stina Wollter tragedin som fick henne att börja engagera sig i frågan. När Stina Wollter var 28 år gammal förlorade hon sin syster Ylva, som var sjuk i anorexi och diabetes. Nu dansar Stina för Ylva. – Har du stått vid en dödsbädd som jag har gjort, det är ingen bullshit, säger hon.
Läs mer om Stina, Stina Wollter och Ylva.
Oliver, 12, gör enorm rock-succ i Talang
Han kan vara den hårdaste 12-åringen någonsin. Oliver Rytting rockar loss till en av Kiss absolut största hits – och gör Alexander Bard, LaGaylia Frazier, Kakan Hermansson och David Batra mållösa. Här tar 12-åringen sig direkt till semifinalen av TV4:s Talang – med sin stenhårda show. – Det jag ska bjuda juryn på är varenda katoliks mardröm. Det är rena demonens röst, säger han i programmet.

David Batras bråk med Alexander Bard i TV4

Definitionen av dålig smak. I TV4:s Talang går David Batra till verbal attack mot jurykollegan Alexander Bard. – Kan man inte sköta sitt eget skägg så har jag svårt att se hur man kan sköta det här juryarbetet, säger komikern i programmet.
Läs mer om Alexander Bard, David Batra och TV4.
Moneybrother klar för Så mycket bättre
Kikki Danielsson, Tomas Andersson Wij, Eric Saade, Sabina Ddumba och Icona Pop är alla klara för Så mycket bättre. I lördagens Nyhetsmorgon på TV4 avslöjas det att Moneybrother också kommer tolka låtar i årets säsong.
Sms:et som ändrade Peter Kondrups liv
TV4-meteorologen Peter Kondrup fick 2011 ett sms som ändrade hans liv. En man påstod att de var syskon – och det visade sig att Kondrup hade fem okända halvsyskon. – Det har berikat mitt liv, säger Kondrup i Malou efter tio
Läs mer om Kondrup och Malou.
TV4:s bluff om Ingemar Stenmark
TV4:s drag att bjuda in Ingemar Stenmark kan slå tillbaka mot Anja Pärson. Under fredagen rådde stor förvirring kring vem som bjudit in skidlegendaren till Let's dance-studion och sent på kvällen backade kanalen. Ingemar Stenmark säger sig inte vara säker på att Anja Pärson i sin tur kan ta hem Let's dance. – Det beror på vem som har publikstöd, säger han.
Så vill David Hellenius skydda sin son
Under fredagskvällen är det premiär för den andra säsongen av Finaste familjen i TV4. Nu berättar David Hellenius hur han försöker skyddar sin son, som också medverkar i komediserien, från de taskiga kommentarerna. – Folk skriver elaka saker på Twitter och så där, det är väl det man vill skydda både sig själv och barnen ifrån, har David Hellenius tidigare sagt.
Läs mer om Finaste, TV4 och Twitter.
Dansarnas kritik mot ändringen i Let's dance
Under påskhelgen kommer TV4 att sända två avsnitt av Let's dance. Flera av deltagarna känner sig oroliga inför dubbelprogrammet eftersom det kommer att innebär en hel del extra träning. – Jag kan inte ligga något steg före. Det är så jäkla mycket så jag tar allt som det kommer, säger Stina Wollter.
Läs mer om Stina Wollter och TV4.
Jenny Strömstedts kritik mot Let's dance
Let's dance handlar inte om dans utan är en popularitetstävling. Det säger journalisten Jenny Strömstedt, som var med i TV4-programmet för två år sedan. – Ingmar Stenmark var väl kanske inte någon stjärna på att dansa om man säger så, säger hon i podcasten Tankar med....
Läs mer om Jenny Strömstedt och Tankar.
C More introducerar hologram i studion
C More moderniserar den allsvenska studion. Med hjälp av hologramteknik ska tränarna dela med sig av taktiska analyser och ta tittarna närmare spelet. – Vi har fått ett väldigt positivt bemötande från de allsvenska tränarna, säger Rickard Segeborn, operativ chef för C More och TV4-gruppen.
Läs mer om C More och Rickard Segeborn.
Pappa Sven hyllar Stina Wollter: Stolt
Sven Wollter var skeptisk till att dottern Stina Wollter skulle medverka i TV4-programmet Let's dance. Efter dotterns succ i programmet har Sven Wollter ändrat uppfattning: – Jag är så stolt att jag nästan gråter, säger han i TV4 Nyhetsmorgon.
Läs mer om Stina Wollter och Sven Wollter.
Tar över allsvenska rättigheterna till 2025
Discovery Networks Sweden tar över de allsvenska tv-rättigheterna efter TV4/C More. Det nya avtalet sträcker sig över åren 2020-2025, skriver Aftonbladet. Prislappen: cirka 540 miljoner per år.
Läs mer om Aftonbladet.
Sabina Ddumba klar för tv-succn
Kikki Danielsson, Tomas Andersson Wij, Eric Saade, Uno Svenningsson och Icona Pop är alla klara för Så mycket bättre. I fredagens Nyhetsmorgon på TV4 framkom det att Sabina Ddumba också kommer tolka låtar i årets säsong.
Steffo Törnquist: Jag kan knappt gå
08.43 Steffo förbereder sitt låtsläpp. Det är en av programpunkterna i TV4:s Nyhetsmorgon på fredagen. Precis den dagen passar hans fot på att ställa till det. – Ankballe! Vänsterfoten har låst sig, kan knappt gå, skriver programledaren på Twitter.
Läs mer om Twitter.
Mikaela Laurn: Hade inte med det att göra
Mikaela Laurn åkte i helgen ut ur TV4-programmet Let's Dance. Det var en välsignelse i förklädnad. För nu kan hon satsa helhjärtat på att förbereda sig inför titelmatchen mot Ewa Piatkowska. – Jag hade gått in i väggen om jag hade fortsatt dansa, säger hon.
Läs mer om Ewa Piatkowska.
Så förändrar Lindorff Bonde söker fru
Linda Lindorff fick blodad tand av Let's dance – och nu blir det mer dans i hennes kärleksprogram på TV4. Så här förändras Bonde söker fru inför nya säsongen. Dans plockar fram känslor och det vill vi ju så klart ta vara på, skriver programledaren i sin blogg.
Läs mer om Bonde, Lindorff Bonde och TV4.
Uno Svenningsson klar för tv-succn
Kikki Danielsson, Tomas Andersson Wij, Eric Saade och Icona Pop är alla klara för Så mycket bättre. I torsdagens Nyhetsmorgon på TV4 avslöjas det att Uno Svenningsson också kommer tolka låtar i årets säsong. – Det känns lite flummigt, men kul, säger Uno Svenningsson i Nyhetsmorgon.
TV4 sänder film om Sven-Erik Magnusson
Sven-Erik Magnusson har gått bort, 74 år gammal, i sviterna av cancer. Nu hyllar TV4 artisten med att visa dokumentären om Sven-Ingvars 60-årsjubileum igen. Dokumentären sänds den 26:e mars, 21.00.
Läs mer om Sven-Erik Magnusson och TV4.
Icona Pop i Så mycket bättre
Icona Pop är klara för årets upplaga av Så mycket bättre. Den svenska duon, som består av Aino Jawo och Caroline Hjelt, är därmed det fjärde artistsläppet från TV4 inför höstens omgång av musikprogrammet.
Läs mer om Aino Jawo, Caroline Hjelt och TV4.
Klart: TV4 sänder allsvenska premiären
GÖTEBORG. Stormöte och publikfest på Ullevi.Nu står det klart att TV4 sänder den allsvenska premiären mellan IFK Göteborg och Malmö FF den 1 april.
Läs mer om Malmö FF, TV4 och Ullevi.Nu.
Anna Book om sin obotliga viktsjukdom
Anna Books obotliga sjukdom gör att hon har svårt att hålla vikten. I Malou efter 10 berättar artisten om kampen mot PCOS. – Det är svårt när människor inte är med mig i mitt hem och ser att jag tränar och egentligen äter alldeles, alldeles för lite, säger Anna Book i TV4-programmet.
Läs mer om Anna Book.