Tv4

Elsa Billgrens nya liv efter svåra kampen

Elsa Billgren är färdigbehandlad. Efter att ha tvingats operera bort sin livmoder kan hon nu tänka på livet i stället för på döden. I april är hon tillbaka i Äntligen hemma i TV4. Det kan bli som vanligt, men ändå inte så klart. Jag är en ny människa, skriver Elsa Billgren på sin blogg.
Läs mer om Elsa Billgren, TV4 och Äntligen.

Flincks egna ord: Därför stoppades jag

Thorsten Flinck klarade inte hälsotestet och petades ur Let's dance i TV4. Nu berättar ha med sina egna ord om beslutet - och kallar kanalens agerande för riktigt klåparaktigt och amatöristiskt Samtidigt är det oklart om TV4 hinner få fram en ersättare. – Vi är mitt i en castingprocess. När vi har en deltagare kommer vi att presentera den, säger Anika Beclijevski, producent på TV4
Läs mer om Anika Beclijevski, Samtidigt och TV4.
Här bryter deltagarna ihop i tårar i Farmen
I Farmen på TV4 på söndag kväll är det flera deltagare som brister ut i gråt.Känslorna blir för stora när deltagarna helt oväntat får en belöning - och tårarna väller fram.– Det blev både en och två tårar, säger Robert Persson.
Läs mer om Farmen, Robert Persson och TV4.
Thorsten Flincks ilska mot TV4
Thorsten Flinck petades ur populära programmet Let's dance i TV4 sedan kanalens läkare vägrat ge honom klartecken.Nu slår han tillbaka - och kallar beslutet för snopet och helt onödigt.– Det är riktigt klåparaktigt, amatöristiskt , säger han till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och TV4.
Mattias Hargin åkte ur i VM: Herrejävlar
Mattias Hargin åkte för VM-medalj efter ett lovande förstaåk. Men i andra åkets slutskede körde svensken ur och medaljdrömmen krossades. – Herrejävlar. Han hade något stort på gång, säger expertkommentatorn Anders Pärsson i TV4.
Läs mer om TV4 och VM-medalj.
Hargin på väg mot leding – då åkte han ur
Mattias Hargin hade häng på medalj och var på väg mot ledning i herrarnas VM-slalom. Då hände det som inte fick hända. Han åkte ur. – Det såg ut som han tappade fokus för en stund. Han hamnade lite bak och hann inte med, säger TV4:s expertkommentator Jessica Lindell Vikarby.
Hargin nio hundra- delar från VM-medalj
Mattias Hargin gjorde ett starkt första slalomåk. Svensken är nio hundradelar från pallen. – Jag fick bra drag i starten, säger Mattias Hargin till TV4.
Läs mer om TV4 och VM-medalj.
Danny Saucedo om sin stora barnlängtan
Danny Saucedo håller inte sin barnlängtan hemlig. I Nyhetsmorgons soffa på söndagen berättar artisten om de stora känslorna han känner inför att en gång få ett eget barn. – Det är nästan så att det är ohälsosamt. Jag har så mycket planer för hur jag ska bli som pappa, berättar han för Jenny Alversjö i TV4.
Läs mer om Jenny Alversjö och TV4.
Ylva, 61, vinner miljonen i Postkodmiljonären
Ylva Orrmell visste att en hanrej är en bedragen äkta man - och lyckades därmed vinna en miljon kronor i Postkodmiljonären på TV4 på lördagskvällen. – Jag tycker att det var väldigt lätta frågor, säger Ylva Orrmell som nu ska fira vinsten med en resa för hela familjen. Programmet spelades in i slutet av januari - och Ylva Orrmell har lyckats hålla vinsten hemlig för sina anhöriga ända tills i kväll.
Anna Brolin: Vågar knappt tänka på det
SANKT MORITZ. Dramatiska scener utspelade sig i VM-backen i Sankt Moritz under fredagens storslalom. En flyguppvisning orsakade stora skador på VM-arenan - och chockade åskådare. – Man vågar knappt tänka på vad som kunde ha hänt, säger Anna Brolin. TV4:s reporter skakades av olyckan och berättar nu om sina känslor för SPORT-Expressen.
Tredje raka VM-guldet: Tänkte bara: Herregud
Mikaela Shiffrin tog VM-guld i slalom. Amerikanskan krossade allt motstånd och tog som andra kvinna sitt tredje raka VM-guld i slalom. – Jag tänkte bara herregud, säger hon till TV4.
Läs mer om TV4, VM-guld och VM-guldet.
Jenny vann 2,7 miljoner – säkrade mormors pension
Jenny Gustavsson, 27, från Ödåkra skrapade fram 2,7 miljoner i Nyhetsmorgon på lördagen. Trisslotten var köpt av hennes mormor som hejade på i kulisserna – och pengarna säkrar hennes pension. – Hennes pension är ju tryggad. Det är ju skönt, säger Jenny i TV4.
Läs mer om Jenny, Nyhetsmorgon, TV4 och Ödåkra.
Maria PH bröt ihop i TV4: Frustrerande
SANKT MORITZ/STOCKHOLM. Maria Pietilä Holmners medaljdröm dog i det första slalomåket. 30-åringen, som fick VM-uppladdningen förstörd av en knäskada, var knäckt efter det misslyckade åket –och bröt ihop i tårar i TV4. – Man blir väldigt besviken när det inte fungerar. Herregud, det är mycket känslor, säger hon till kanalen.
Läs mer om TV4 och VM-uppladdningen.
Ankaret till sjukhus – stoppas från TV4
TV4:s Anna Lindmarker är sjukskriven. Tidigare i veckan fick nyhetsankaret uppsöka sjukhus efter att ha skadat sig när hon rastade hundarna. – Jag är borta ett tag, oklart hur länge. Det handlar väl om hur ont det gör, säger Lindmarker.
Läs mer om Lindmarker och TV4.
Därför får Flinck inte vara med i Let's dance
Thorsten Flinck klarade inte hälsoundersökningen inför sitt deltagande i Let's dance i TV4. Därför stoppas han nu från att delta. – Thorsten Flinck fick beskedet i dag att han inte kan vara med. Det är klart att han är besviken, säger Tanja Tabrizian Selfors på presstjänsten på TV4.
Läs mer om Flinck och TV4.
Lisa Ekdahl: När alla vägar leder hem
Lisa Ekdahl är inte den första som fått en nystart tack vare TV4:s Så mycket bättre och tolkningarna drygar ut nya plattan. Efter elva år har hon åter börjat sjunga på svenska och När alla vägar leder hem är på många sätt en hemvändarskiva. Om Pärlor av glas var vuxnare och tråkigare – mer Winnerbäcksk – är framtoningen nu mer frisläppt och flummig igen.
Läs mer om När och Winnerbäcksk.
Matts Olsson missade medalj i storslalomen
Det blev ingen medalj. Matts Olsson lyckades inte följa upp det fina första åket i storslalomen – och slutade sexa. – Åh, vad synd att Matts inte hittade rytmen. Det var en riktig skitsväng, säger experten Anders Pärson i TV4.
Läs mer om TV4.
Thorsten Flinck hoppar av Let s dance
Skådespelaren Thorsten Flinck ställer in sin medverkan i tv-programmet Let s dance av hälsoskäl, skriver TV4 på Twitter.
Läs mer om Let, TV4 och Twitter.
Anna Brolin: Det här är en stor skandal
En kamera föll ner från en vajer ner på slalombacken efter en flyguppvisning under alpin-VM i Saint Moritz. Loppet blev uppskjutet – och TV4-teamet reagerade starkt på händelsen. – Det här en stor, stor skandal. Det hade kunnat gå riktigt illa, säger Anna Brolin i TV4. – Det är superläskigt, säger experten Jessica Lindell Vikarby.
TV4: Thorsten Flinck hoppar av Let's dance
Thorsten Flinck hoppar av Let's dance – av hälsoskäl. På fredagsförmiddagen fick TV4 ett hastigt besked från skådespelaren och tvingas nu jaga ersättare. – Han hade sett fram emot att vara med i programmet, säger Tanja Tabrizian Selfors, pressansvarig för Let's dance på TV4.
Läs mer om TV4.
Olssons jätteåk i VM: Har världens chans
SAINT MORITZ/STOCKHOLM. Matts Olsson har slagläge inför andra VM-åket i storslalom. Svensken var bara 39 hundradelar bakom schweiziske suveränen Marcel Hirscher. – Det är extremt kul att han tar chansen, säger svenske tränaren Calle Enocson till TV4.
Tårarna i TV4: Blev jobbigt
Hon fick lämna Stjärnkusken efter dramatisk duell: Jag är ledsen
Läs mer om Stjärnkusken och TV4.
Klart: Mandelmann får ny säsong
Här är glädjebeskedet till tv-tittarna. Mandelmanns gård får en ny säsong – det bekräftar TV4 i dag.
Läs mer om TV4.
Tv-profilerna reagerar starkt på bilderna i TV4
Deltagarna i Stjärnkusken får i kvällens avsnitt se skräckbilder på en otäck travolycka. Något som får flera av profilerna att reagear med avsmak. – Det var katastrof, säger Saga Scott i programmet.
Läs mer om Saga Scott, Stjärnkusken och TV4.