Tv4

Jag ser min sons barnvagn i två delar

MMA-fajtern Marcus Kowal förlorade sin 15 månader gamle son för snart ett år sedan. En rattfyllerist körde ihjäl lille Liam när han var i sin barnvagn på en promenad tillsammans med sin moster. Nu kommer emellertid glädjande nyheter: Marcus Kowals fru Michelle är gravid igen. – Det är ett ljus i ett väldigt mörk tunnel, säger Kowal i TV4:s Nyhetsmorgon.
Läs mer om Kowal, Liam och Michelle.

Kamprads tårar för döde vännen

Ingvar Kamprad är smålänningen som byggde upp ett möbelimperium. I TV4-programmet Felix möter Ingvar Kamprad berättar han öppenhjärtigt om pengarna, familjen och hans bortgångna vän Gillis Lundgren. – Det första hans hustru gjorde när han dog var att ringa mig och då satt vi båda två och grät i luren, säger han i programmet.
Läs mer om Ingvar Kamprad.
Ebba Kleberg von Sydow avslöjar namnet på sonen
Ebba Kleberg von Sydows son blir namne med TV4-kollegan Ernst Kirchsteiger.Det avslöjar programledaren i sin blogg.Även den Ernst är ju en utomordentligt genombra och härlig person, skriver hon.
Läs mer om Ernst och Sydow.
Det ska Ebba Kleberg von Sydows son heta
Ebba Kleberg von Sydows son blir namne med TV4-kollegan Ernst Kirchsteiger.Det avslöjar programledaren i sin blogg.Även den Ernst är ju en utomordentligt genombra och härlig person, skriver hon.
Läs mer om Ebba Kleberg och Ernst.
Stora problem i TV4:s Talang
Semifinalen av TV4:s talangjakt hade knappt börjat.Då drabbades direktsändningen av ett tekniskt haveri.– Det är sådant här som händer live, säger programledaren Pär Lernström.
Läs mer om Pär Lernström.
Linda Lindorffs ilska mot nakenbilderna
TV4-programledaren Linda Lindorff har fått nog.Nu slår hon tillbaka mot de avklädda bilder som hon får skickat till sig.– Det är olämpligt och osexigt, skriver hon på sin blogg enligt Hänt.
Läs mer om Hänt.
Anja Pärsons kamp för familjen under Let's dance
Det hektiska schemat i Let's dance tar ut sin rätt.Nu berättar Anja Pärson om sin kamp för familjen under TV4-cirkusen.– Vi gör inte avkall på våra barn, säger skidlegendaren.
Läs mer om Anja Pärson.
Därför lämnade Ellen Bergström TV4-studion
De senaste veckorna har varit tuffa mot Ellen Bergström – trots succerna.Hon har blivit magsjuk och dessutom kämpat mot smärtorna i kroppen. Efter programmet valde hon att lämna Let's dance-studion.– Jag har ont i ryggen, benen, fötterna och huvudet ibland, sa Ellen Bergström i direktsändningen.
Stina Wollter tvingas lämna Let's dance
Kvartsfinalen i Let's dance är över. Och när rösterna var räknade stod det klart att Stina Wollter tvingades lämna programmet. – Jag hade inte orkat med Tonys vrede en vecka till, säger hon i TV4
Läs mer om Stina Wollter och TV4.
Stina Wollters tuffa fall som tittarna inte såg
Stina Wollter skulle dansa ringdans med Anja Pärson, Ellen Bergström och Jesper Blomqvist – då flög konstnären som en vante.Här ramlar hon mitt under Let's dance i TV4.– Alltså jag vet inte vad det var som hände, säger Stina Wollter.
Strömstedts hyllas för roliga bilden
Saknar Niklas Strömstedt sin fru Jenny Strömstedt om morgnarna?Nu har han hittat ett sätt att umgås med henne när hon jobbar i TV4:s Nyhetsmorgon.Det är viktigt att man som par får lite fin kvalitetstid på morgonen skämtar Niklas Strömstedt med en bild på Instagram.
Läs mer om Instagram och Jenny Strömstedt.
Lindmarker i sorg efter hundens skada
TV4-profilen Anna Lindmarkers hund Bina har skadat sig.I ett inlägg på Instagram berättar nyhetsankaret om skadan.Hon är pigg och glad ändå men har väldigt ont, skriver hon.
Läs mer om Bina och Instagram.
Kändisarna ska vara med i Biggest loser
TV4 spelar just nu in en kändisversion av succprogrammet Biggest loser, som i titeln får tillägget VIP.Det avslöjar programledaren Anna Brolin på Instagram.Enligt tidningen Metro kommer artisten Anna Book och Carolas ex-man Runar Sögaard på något sätt att medverka.
UPPGIFTER: Anna Book till Biggest Loser
TV4 spelar just nu in en kändisversion av succprogrammet Biggest loser, som i titeln får tillägget VIP.Det avslöjar programledaren Anna Brolin på Instagram.Enligt tidningen Metro kommer artisten Anna Book och Carolas ex-man Runar Sögaard på något sätt att medverka.
Runars nya affärs- partner: TV4-profilen
Runar Sögaard och TV4-profilen Cecilia Benjaminson har startat ett projekt ihop. De har nämligen kört igång RC-racing with Friends. Men mycket är fortfarande hemligt – exempelvis vilka som gömmer sig bakom Friends. - Vi kan inte gå ut med några namn än men vi har lyckats få med personer med enorm erfarenhet, kunskap och kapital, säger Runar Sögaard till Kanal 75.
Läs mer om Kanal, RC-racing och Runar Sögaard.
Jonas, 25, tv-revansch efter stora blåsningen
25-årige Jonas Wiman, som har Downs syndrom, lurades på pengar av okända män under sommaren 2015. Fallet fick stor uppmärksamhet när Brottscentralen efterlyste mannen och inom ett dygn var han gripen. Nu har Jonas lämnat händelsen bakom sig, men har på nytt fått medielampan riktad mot sig – som tv-stjärna i TV4.
Läs mer om Brottscentralen och TV4.
Fembarnspappans glädje efter vinsten i TV4
Fembarnspappan Habib kom till Sverige för fyra år sedan.På onsdagsmorgonen skrapade han hem 100 000 kronor i Nyhetsmorgon.Nu ska han sponsra sonens bröllop.
Läs mer om Nyhetsmorgon.Nu, Sverige och TV4.
Missen som avslöjar TV4-programledaren
Här är missen som avslöjar TV4-profilen Steffo Törnquist.Det var när det gick lite för fort i bilen som TV4-profilen valde att lägga upp lagöverträdelsen på Instagram:Kul som fan, skriver han om trafikmissen - som polisen nu säger kan ge böter.
Läs mer om Instagram.Kul.
Rakhmat Akilovs bror greps i Uzbekistan
Den misstänkte Stockholmsterroristen Rakhmat Akilovs bror greps i Uzbekistan efter terrordådet i Stockholm. Det uppger TV4 Nyheterna. Nu har brodern försatts på fri fot.
Läs mer om Stockholm och Uzbekistan.
Rakhmat Akilovs bror gripen i Uzbekistan
Den misstänkte Stockholmsterroristen Rakhmat Akilovs bror har gripits i Uzbekistan, skriver TV4 Nyheterna.
Läs mer om Uzbekistan.
Expedition Robinson tillbaka
Nu avslöjar TV4 att det populära programmet Expedition Robinson får en ny säsong.– Det oerhört spännande att fortsätta förvalta men också utveckla denna populära tittarsucc i en ny spännande säsong, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4-Gruppen i ett pressmeddelande.
Bonde-Eriks nya bröllopsbesked
Erik Bäckman och Linnea Åberg fann varandra i TV4-serien Bonde söker fru.De förlovade sig kort därefter – men nu skjuts bröllopet upp på obestämd tid.– Vi ska fokusera på gården, säger Linnea Åberg till Hänt.
Läs mer om Hänt och Linnea Åberg.
Bonde-Linneas besked: Vi skjuter på böllopet
Erik Bäckman och Linnea Åberg fann varandra i TV4-serien Bonde söker fru. De förlovade sig kort därefter – men nu skjuts bröllopet upp på obestämd tid. – Vi ska fokusera på gården, säger Linnea Åberg till Hänt.
Läs mer om Hänt och Linnea Åberg.
Bara Hellenius bra på giriga TV4
Läs mer om TV4.