Tv4

Ellen Bergström bekräftar romansen med TV4-profilen

Efter det tuffa uppbrottet och den oväntade kyssen på nyårsafton.Nu berättar Ellen Bergström, 28, om relationen med Niclas Lij, 32, känd från TV4-gruppens dokusåpa Bachelor.– Vi dejtar och ses, säger hon till Hänt.
Läs mer om Bachelor, Ellen Bergström och Hänt.

Lill-Babs hemlighet – som hon inte vill prata om i tv

Barbro Lill-Babs Svensson, 79, öppnar upp sig för Anders Öfvergård i premiäravsnittet av TV4:s nya satsning Anders knackar på.Men det fanns flera saker som stjärnan inte ville prata om.– Det finns vissa saker som Barbro är jävligt trött på att prata om, säger Anders Öfvergård.
Läs mer om Barbro.
Print: Petra Medes supersucc på Guldbaggen
Petra Mede, som byter kanal till TV4, ledde Guldbaggegalan för sista gången – ännu en gång gjorde programledaren succ.Hon inledde med att beröra #metoo, något som hyllades med applåder och jubel, och avslutade med en vass pik mot SVT.– Jag ska byta kanal – och för första gången få betalt för mitt jobb, sa Mede.
Läs mer om Guldbaggegalan, Guldbaggen, Mede, SVT och TV4.
Petra Medes stora pik mot SVT – innan hon slutade
Petra Mede ledde i kväll Guldbaggegalan för sista gången – härnäst väntar ett kanalbyte från SVT till TV4.I slutminuterna av sin sista SVT-sändning delade programledaren ut en rejäl pik mot kanalen.– Jag ska byta kanal – och för första gången få betalt för mitt jobb, sa Mede.
Läs mer om Guldbaggegalan, Mede och SVT.

Därför byter Mede jobb efter filmgalan

Petra Mede leder Guldbaggegalan för sjätte gången.Nu berättar hon om nervositet – och om kanalbytet från SVT till TV4.– Det är på blodigt allvar, säger hon.
Läs mer om Guldbaggegalan, Mede, SVT och TV4.
TV4-stjärnan akut sjuk – under tv-inspelningen
Elina Casell Hjalmarsson var med under ett drama under inspelningen av senaste Playmakers.Mitt i avsnittet fick hon åka till sjukhus för att få vård.– Det var jättehemskt, säger Casell Hjalmarsson i programmet.
Skrattet i sändning – efter flera tabbar i TV4-studion
Plötsligt slocknade ljuset i studion.Under måndagsmorgonen drabbades TV4:s Nyhetsmorgon av flera tekniska fadäser, något som fick meteorologen Linda Eriksson att brista ut i skratt.– Nu ska vi se om vi kan få ljus här, sa hon i sändning.
Läs mer om Linda Eriksson.
Lill-Babs ensamma liv – utan en partner
Barbro Lill-Babs Svensson, 79, tycker att det är skönt att vara själv.Samtidigt känner hon sig ensam – och hemma i Järvsö står tv:n alltid på för att hålla henne sällskap.I TV4:s Anders knackar på berättar artisten att hon inte längre söker efter någon att dela livet med.– Jag söker inte. Den dagen kommer. Och kommer den inte så är det inte meningen.
Läs mer om Järvsö.
Loke, 4, får dödliga anfall – nekas assistans
Loke får livshotande kramper flera gånger om dygnet.Fyraåringen är en av flera tusen personer – som trots läkarintyg – nekats eller fått den statliga assistansen indragen de senaste åren.– Det kommer en dag när jag inte orkar mer och kollapsar. Och jag vet inte om det är jag eller Loke som kollapsar först, säger Lokes mamma Michelle Jansson till TV4:s Kalla fakta.
Läs mer om Loke och Michelle Jansson.
Profilens mörka förflutna – visas inte i programmet
Farmen är tuffare än fängelset.Det menar Robert Mulle Dahlgren, årets första storbonde i TV4-programmet.Nu berättar han om miljonskulderna, livet som narkoman och åren bakom galler.– Många tror att man är en farlig, bara för att man har varit knarkare och kriminell, säger Mulle.
Läs mer om Mulle och Robert Mulle Dahlgren.
Lustig: Känner att det är deras förlust
Hon gör succ i TV4-programmet Playmakers.I det senaste avsnittet öppnar Josefin Lustig upp och berättar om den ostadiga relationen till sina föräldrar.– Jag känner att det är deras förlust, säger Josefin Lustig i programmet.
Läs mer om Josefin Lustig.
Southwind Feji överlägsen igen
Southwind Feji var stor favorit i stoloppet på Romme – och hon visade varför.Trots att det blev dödens hela loppet så vann hon överlägset.– Jag har ju sagt att det nog är den värsta häst jag kört, sa kusken Mikael J Andersson i TV4-sändningen.
Läs mer om Mikael J Andersson och Romme.
On Track Piraten skrällvann i guld
På förhand handlade snacket mest om Anna Mix och Indoor Voices.Men när Hans R Strömberg körde On Track Piraten för första gången sedan 2016 så visade duon att gammal är äldst – och skrällvann i V75-3.– Det går inte att beskriva, sa skötaren Lina Pergenius i TV4-sändningen.
TV4-profilen bestulen: Värd mycket pengar
Det var när TV4-experten Sofia Aronsson skulle besöka sitt stall under torsdagen som hon upptäckte att något saknades.Natten mellan onsdag och torsdag hade hon fått besök av en tjuv – som plockat med sig en ägodel värd 60-70-tusen kronor.Nu har hon tagit hjälp av folk från utlandet för att få tillbaka den.– Jag har utnyttjat alla kontakter jag har, säger hon.
TV4-profil förlovad – med NHL-stjärna
Ida Björnstad och NHL-stjärnan Mattias Ekholm har förlovat sig.Det avslöjar den tidigare TV4-profilen Björnstad på sin Instagram.En vecka som fästmö, skriver hon i bildtexten.
Läs mer om Instagram.En.
Stjärnorna flockas till Elle-galan – minglar tillsammans på röda mattan
Under fredagskvällen är det dags för årets största modegala! På anrika Grand Htel i Stockholm går Elle-galan av stapeln och de största kändisarna och stjärnorna kommer mingla på röda mattan och titta på modeshowen. Några av de som står på gästlistan är TV4-profilerna Jenny Alversjö, Tilde de Paula, deckarförfattaren Camilla Läckberg och artisten Niklas Strömstedt.
Strömstedts stora ilska mot Postnord – efter upptäckten
TV4:s Jenny Strömstedt har tröttnat rejält på Postnord.Efter flera misslyckade leveranser ryter programledaren nu ifrån på sin Instagram – efter att hon ha beställt en mobiltelefon – där själva telefonen saknades vid leveransen.Vad är det som händer?, skriver hon på Instagram.
Hultman lämnade TV4 – visar att något är fel
Solvalla lanserar en intressant nysatsning som påminner om Hasse Skarplöths gamla framgångsrecept på Viasat.Enda frågan är varför Skarplöths ATG inte själv följer det?
Läs mer om TV4 och Viasat.Enda.
Gry Forssell ersätter David Hellenius
Sveriges bästa är tillbaka.Programmet har premiär på TV4 i början av mars och leds av Gry Forssell som ersätter David Hellenius.– Jag ser oerhört mycket fram emot att få nagelfara så mycket härlig tv-historia, säger Gry Forssell i ett pressmeddelande.
Läs mer om Gry Forssell och TV4.
Bianca Ingrosso avslöjar – här är miljonkontrakten
Talang i TV4, Wahlgrens värld i Kanal 5 och en av Sveriges största bloggar.Tv-profilen Bianca Ingrosso syns överallt och nu berättar hon om miljonerna hon tjänar på arbetet.– Det är en jävla trygghet, säger hon i sin podcast Alice Bianca – har du sagt A får du säga B.
Läs mer om Alice Bianca, Kanal och TV4.
Regeringen vill stoppa bilmålvakterna
Regeringen tillsätter en utredning för att minska antalet så kallade bilmålvakter, rapporterar TV4 Nyheterna.– Det handlar bland annat om att ge polisen och Kronofogden bättre verktyg att till exempel kunna beslagta fordon, säger infrastrukturminister Thomas Eneroth.
Läs mer om Kronofogden.
Tomas Ledin mötte knarket i USA
En röst, en akustisk gitarr, ett antal klassiska låtar – Tomas Ledin bjuder på en intim konsert på Capri.Sångaren återvänder till musiken från 1969, samma år han kom i kontakt med hippiekulturen och drogerna.– Det var en chock. Begåvade människor knarkade bort sina liv, säger artisten i Ledin på Capri på TV4.
Läs mer om Capri, Capri.Sångaren, Ledin, TV4 och USA.
Steffo Törnquists pik mot SVT:s Morgonstudion
SVT väljer att göra om sitt morgonprogram Morgonstudion efter kritik från tittarna.TV4-programledaren Steffo Törnquist hyllar nu beslutet - och pikar SVT.Vi på NyMo behöver konkurrens för att hålla oss på tå skriver Steffo Törnquist på Instagram.
Efter sågningarna – SVT gör om Morgonstudion
SVT:s nya morgonprogram Morgonstudion har mötts med hård kritik.Nu ska SVT göra om storsatsningen för att minska tittartappet till TV4.Det rapporterar Dagens Nyheter.
Läs mer om Morgonstudion och SVT.
SVT:s Morgonstudion görs om efter kritiken
SVT:s storsatsning Morgonstudion förlorar tittarandelar mot huvudkonkurrenten, TV4:s Nyhetsmorgon. Efter kritiken ändrar SVT nu i programmet för att sänka tempot.
Läs mer om Morgonstudion och SVT.