Tv4

Runar Sögaards dolda sjukdom – berättar nu

Under sin medverkan i Biggest loser bar deltagaren Runar Sögaard på en stor hemlighet – han led nämligen av diabetes.Något han absolut inte ville att TV4 skulle ta med i programmet.Nu berättar han för första gången om sin sjukdom som han nu är frisk ifrån.– Det här har inte framkommit i programmet för jag gav läkaren Stefan munkavel, säger han.
Läs mer om Biggest, Runar Sögaard, Stefan och TV4.

Gjorde ett val när jag skaffade barn

För några år sedan spåddes Sandra Svensson bli nästa stora stjärna på travhimlen.Sedan fick hon en dotter och valde att pausa karriären.Fullt fokus är nu i stället på familjen och TV4-jobbet.– För min del var det omöjligt att fortsätta med travet som aktiv, säger hon.
Läs mer om Sandra Svensson.
Ica-stigs nya liv – efter två år i tystnad
För några år sedan blev Hans Mosesson ersatt av Loa Falkman som fick ta över rollen som Ica-Stig. Sedan dess har Mosesson hållit låg profil – men nu är han aktuell igen i TV4:as nya succserie Sjölyckan där Hans Mosesson har en av rollerna. Nu berättar han om sitt nya liv – och han har inga planer att gå i pension. – Nej för tusan, det vill jag inte göra, säger 73-åriga Hans Mosesson.
Runar Sögaards dolda sjukdom – berättar nu
Under sin medverkan i Biggest loser bar deltagaren Runar Sögaard på en stor hemlighet – han led nämligen av diabetes. Något han absolut inte ville att TV4 skulle ta med i programmet. Nu berättar han för första gången om sin sjukdom som han nu är frisk ifrån. – Det här har inte framkommit i programmet för jag gav läkaren Stefan munkavel, säger han.
Läs mer om Biggest, Runar Sögaard, Stefan och TV4.

Serneholts flört – med Stefan Holm

Stefan Holm erkänner att han inte blev kysst under hela sin högstadietid - och får snabbt en flörtig kommentar från Marie Serneholt. I trailern till TV4:s Klassfesten avslöjar tidigare A-teens-artisten detaljer om sin tonårstid för höjdhopparen. – Jag gick ju okysst genom hela högstadiet, säger Stefan Holm.
Här får Anders Öfvergård byggaren att byta bransch
Laura skulle hjälpa sina föräldrar med att betala en renovering av deras hus – i stället slutade det i byggkaos.I TV4:s Fuskbyggarna ställer Anders Öfvergård hantverkaren mot väggen och får honom att lämna branschen.– Han har fattat att han ska bort från den här branschen, säger Anders Öfvergård i programmet.
Anders Öfvergårds stora ilska i TV4
Halvfärdiga husbyggen, försvunna pengar och desperata kunder.I TV4:s Fuskbyggarna jagar Anders Öfvergård lurande hantverkare tillsammans med Martin Timell – och ställer dem mot väggen.– Det är skrupelfria människor, och när jag konfronterar dem kan de bli som ormar, säger Anders Öfvergård.
Läs mer om Martin Timell och TV4.
Anna Brolin är gravid: Det är svårt att fatta
Anna Brolin och maken Jesper Rodhborn väntar tillökning i familjen.I början av nästa år får de sitt andra barn.– Det är lite svårt att fatta men vi är jättelyckliga, säger TV4-programledaren.
Läs mer om Jesper Rodhborn.
Man får nypa sig i armen varje dag
Från hästskötare till Ina Scot – till TV4
Läs mer om Ina Scot och TV4.
Lillieborg: De ska fungera i klassen
Guldstallet är tillbaka. För att hjälpa läsarna på traven har SportExpressen pratat med några av profilerna inom sporten. Matteus Lillieborg, TV4-reportern, bjuder här på sina ider för att lyckas i spelet. – Det är väldigt kul att det är tillbaka, säger han.
Läs mer om SportExpressen.
Här gör realityprofilen succ i Idol – och irriterar Lernström
Ex on the beach-profilen Jack Stengel Dahl byter kanal och tv-program.I måndagens Idol på TV4 för Dahl succ med juryn – och får en av programmets första guldbiljetter.– Det här blir ju löjligt, nu ramlar alla tjejer över popcornpåsen, säger jurymedlemmen Anders Bagge i programmet.
Pinsamma missen: Vad ska vi skylla på?
Peder Fredricson är ett namn som kommer att hemsöka Tilde de Paula Eby och Jesper Börjesson framöver.TV4 Nyhetsmorgons programledarduo stod för en praktgroda när de helt tappade bort namnet på ryttaridolen. – Jag vet inte vad vi ska skylla på att vi sa fel namn fyrtio gånger, säger de Paula Eby i programmet.
Här går allt fel – mitt i sändning
Idol har premiär under måndagen - men när juryn skulle prata om programmet i TV4:s Nyhetsmorgon så gick allting fel.Efter att Anders Bagge tagit sönder en kaffekopp i direktsändning börjar Alexander Kronlund spruta vatten.– I direktsändning, utbrister Anders Bagge i Nyhetsmorgon, efter missen.
GW missnöjd med domen: Kom väldigt lindrigt undan
Barnflickan i Knutbydramat sköt ihjäl Helge Fossmos fru och skottskadade en granne svårt.År 2004 dömdes hon för mord och mordförsök till rättspsykiatrisk vård.Leif GW Persson tycker att hon kom för lindrigt undan.– Hon tycks inte ha haft några som helst problem rent mentalt med att skjuta en sovande kvinna som ligger i sin säng, knacka på hos grannen, och så fort han öppnar sin sovrumsdörr så skjuter hon honom, säger kriminologiprofessorn i säsongspremiären av GW:s mord i TV4.
Läs mer om Knutbydramat och TV4.
Familjens känslosamma ord om mördade Aki, 42
Han hittades död för två år sedan och Johanna Möller är skyldig till i vart fall anstiftan till mord på honom, enligt tingsrätten.Nu lämnar Aki Paasilas familj ett första uttalande om fallet, något som även TV4 publicerat.– Han var en älskad fyrbarnspappa, en son, en bror och en vän. Han, liksom vi i familjen, behöver ytterligare ett steg mot rättvisa, skriver familjen till Expressen.På måndagen faller domen.
Leif GW:s viktras: Jag var verkligen smällfet
Det har gått bra för Leif GW Persson med nyårslöftet. Kriminologiprofessorn har redan gått ner 26 kilo – men han är långt ifrån nöjd. – Jag måste gå ner 25 kilo till om jag ska bli, åtminstone på avstånd, lik Gunde Svan, säger han i TV4:s Nyhetsmorgon.
Läs mer om Gunde Svan och Leif GW Persson.
Första bilderna från Så mycket bättre
Så mycket bättre är tillbaka i höst i TV4.Men redan i lördagens Sommarkrysset visades de första bilderna från programmet.– Det är jätteläskigt, det är skämskudde, säger Eric Saade efter att ha fått se klippet.
Läs mer om Eric Saade och Sommarkrysset.
Leif GW om Anders Borg: Mindre lyckat bidrag till sällskapslivet
Efter uppmärksamheten runt Anders Borgs skandal på skärgårdsfesten i somras har kriminologiprofessor Leif GW Persson konstaterat att Borg fick ett elavbrott i sitt så dags obefintliga huvud.Men i TV4:s Nyhetsmorgon tog han också chansen att nyansera bilden av sin vän.– Jag tycker han är hygglig och framför allt moralisk människa, säger Leif GW Persson.
Läs mer om Borg och Leif GW Persson.
Samirs kärlekslögn mot Sigrid i TV4
Samir Badran och Sigrid Bernson besegrade Lina Hedlund och Nassim Al Fakir i Fångarna på fortet.Nu backar artisten och tv-profilen om löftet att gifta sig med kärleken.– Giftermål är nog ganska hårt att gå in på direkt, säger han till Aftonbladet.
Lina Hedlunds kärleksutbrott mot Nassim Al Fakir i TV4
Nassim Al Fakir och Lina Hedlund tävlar i Fångarna på fortet.Då får Alcazar-stjärnan ett kärleksutbrott och ställer ett hårt krav på på sin sambo.– Gift dig med mig då, fria, skriker hon i programmet.
TV4:s besked till Ernst efter kritiken
TV4 valde ifjol att inte ge Ernst Kirchsteiger några klara besked om framtiden innan sista programmet för säsongen var avklarat.Men i år är det annorlunda - redan innan torsdagens avsnitt är saken biff - han är aktuell för både nya sommar- och julprogram.Ernst är en av våra allra största och mest folkkära profiler och vi är superstolta att ha honom i kanalen, skriver TV4 i ett mejl.Som om det inte räckte blir det även två specialprogram för att hylla Kirchsteigers tio år i kanalen.
Läs mer om Ernst, Ernst Kirchsteiger och TV4.
Intressant fynd har gjorts i sökandet efter svenska journalisten
Svenska sjöräddningssällskapet som är med i letandet efter den försvunna svenska journalisten har nu gjort ett intressant fynd i Öresund. – Föremålet tillhör ubåten, säger Fredrik Winbladh på Sjöräddningssällskapet till TV4.
MFF:are skjuter TFF närmare allsvenskan
När skyttekungen haltar ut kliver en MFF:are fram och skjuter Trelleborgs FF ett steg närmare allsvensk comeback.Malmölånet Erik Andersson trycker in två bollar i segermatchen (5-1) mot Norrby och lyfter TFF i superettan.– Skönt att få göra första målen i TFF, säger han till TV4.
Läs mer om Norrby, TFF och TV4.
Triss-vinnarens hemlighet avslöjades i direktsändning
Britt-Marie Håkansson hade en vinnande strategi för att kamma hem 250 000 kronor på Triss i Nyhetsmorgon.För att hålla nerverna schack hade hon inte berättar för bekanta eller kolleger att hon skulle medverka i TV4-studion.– Jag ville inte ha så stor uppmärksamhet och veta att alla satt och tittade, säger hon.
Läs mer om Nyhetsmorgon.För.
TV4-profilens förändring – ber tittarna om råd
TV4-programledaren Henrik Alsterdal gjorde comeback i Nyhetsmorgon.Alsterdal har låtit skägget växa sedan sist – och flera tv-tittare har starka åsikter om den nya looken.Inte du också!, skriver en person.