Tv4

Lindorffs stora kärleksplaner

Det är inte bara romantik under inspelningen av Bonde söker fru utan även i Linda Lindorffs privatliv. På TV4-profilens blogg avslöjar Lindorff att hon ska åka på kärlekssemester tillsammans med maken Jacob Lindorff.Ser otroligt mycket fram emot detta, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Efter succhiten – duon återförenas

1987 tog de Sverige med storm.Under lördagens avsnitt av Sommarkrysset i TV4 återförenas Tommy Nilsson och Tone Norum för att framföra duetten Allt som jag känner.– Det är soundtracket till min tonårstid, säger programledaren Gry Forssell.
Grys miss – efter snuskskämtet i tv
Tommy Nilsson gästar Sommarkrysset i TV4.Och nästan direkt blev det ett snuskskämt i rutan.– Jag blir ju alldeles till mig. Är ju ändå ett familjeprogram detta, säger Gry Forssell i programmet.
Läs mer om Gry Forssell och Sommarkrysset.
TV4-Henrik om missen i direktsändning: Kris
TV4-profilen satt och gnagde på en penna i studion.Då hände det jobbiga – med tre minuter kvar till direktsändning.Kris!, skriver Henrik Alsterdal på Instagram.
Läs mer om Henrik Alsterdal och Instagram.

Broderns kamp för Ted Gärdestad

Kenneth Gärdestad levde med Ted Gärdestad under hans sista tid i livet - och med hjälp av Janne Schaffer lyckades de spela in en sista skiva tillsammans.I TV4:s Nyhetsmorgon berättar Kenneth om minnena av sin bror, som gick bort för 20 år sedan.– Utan Janne hade Ted inte levt så länge, säger Kenneth Gärdestad i Nyhetsmorgon.
Ernsts frustration: Det är lika bra att kapitulera
Under torsdagskvällen är det premiär för årets Sommar med Ernst i TV4.Den folkkära profilen avslöjar vilket som blir årets byggprojekt – och hyllar lök.Samtidigt stöter Ernst Kirchsteigers inredningskunskaper på patrull:– Det spelar ingen roll hur mycket man inreder – sjön där ute kommer alltid vara vinnare eller kung. Det är lika bra att kapitulera, utbrister han i kvällens program.
Läs mer om Ernst och Sommar.
Minskat stöd för Moderaterna
Endast 16,2 procent av väljarna skulle rösta på Moderaterna om det vore val i dag. Det rapporterar TV4 Nyheterna.
Läs mer om Moderaterna.
Albins fråga får Steffo att skratta
I tisdagens Nyhetsmorgon efterlyste åttaåriga Albin Magnusson programledaren Steffo Törnquist.– Jobbar aldrig den där Steppo här? frågade han då.På onsdagen var Steffo Törnquist på plats i TV4-studion. Programledaren ringde upp Albin för att höra vad han egentligen ville fråga den där Steppo.
Sirius succspelare på väg till Malmö
Sirius succspelare Kingsley Sarfo är nära en övergång till det regerande mästarlaget Malmö FF, rapporterar flera medier. – Jag kommer göra en läkarundersökning i morgon. Min agent har sagt till mig att Sirius har accepterat ett bud från Malmö, säger Sarfo till TV4:s Fotbollskanalen.
Glädjetårarna i Nyhetsmorgon – TV4-profilen om bebislyckan
Det blir känslosamt i Nyhetsmorgon när TV4-profilen och programledaren Soraya Lavasani berättar om sin bebislycka – och avslöjar bebisens namn.Och Jenny Alversjö kan inte hålla tårarna tillbaka.– Nu börjar jag gråta, säger programledaren och tar händerna för ansiktet.
Bodström om inlägget: Är som på medeltiden
Stjärnadvokaten Thomas Bodström attackerade Patrik Sjöberg verbalt i TV4:s Nyhetsmorgon.Anledningen: Den före detta höjdhopparstjärnans val att hänga ut en misstänkt pedofil med namn och bild i sociala medier.– Du kan inte avgöra om någon är skyldig, säger Thomas Bodström.
Läs mer om Patrik Sjöberg.
Bodström om inlägget: Är som på medeltiden
Stjärnadvokaten Thomas Bodström attackerade Patrik Sjöberg verbalt i TV4:s Nyhetsmorgon.Anledningen: Den före detta höjdhopparstjärnans val att hänga ut en misstänkt pedofil med namn och bild i sociala medier.– Du kan inte avgöra om någon är skyldig, säger Thomas Bodström.
Läs mer om Patrik Sjöberg.
Kommunala bostadsbolaget festar för miljoner
Hyresgästernas pengar går till bostadsbolagets lyx.Sveriges största kommunala bostadsbolag festar och roar sig för miljonbelopp.TV4 har granskat Svenska bostäder som ägs av Stockholms stad.
Läs mer om Svenska.
Bebislyckan: TV4- profilen har fått barn
Bebislycka!TV4-programledaren Soraya Lavasani har fått en liten dotter, tillsammans med maken Ralph Olsson.Det meddelar hon på Instagram:Den 19 juni klockan 10:12 kom hon äntligen till oss, skriver hon.
TV4:s miss – efter Marias miljonvinst i Nyhetsmorgon
Det blev stor dramatik under triss-skrapet i Nyhetsmorgon i TV4.Maria Hagström från Nacka skrapade fram hela 2,5 miljoner kronor – men från början visade TV4 upp en skylt i direktsändningen som bara visade en vinst på 500 000.–Gud, du bara skakar, sätt dig ner hjärtat och smält det här, säger programledaren Jenny Alversjö efter vinsten.
Programledarens stora panik i Nyhetsmorgon
Under tisdagens Nyhetsmorgon i TV4 utbröt panik när Jonas Wahlström från Skansen visade upp en enorm vandrade pinne.Programledaren Jenny Alversjö hoppar och skriker när Jonas Wahlström vill placera insekten i hennes händer.– Nej, det går inte. Jag får panik, skriker Jenny Alversjö.
TV4-profilens sång – en Youtube-succ
Man ville bli rockstjärna när man var yngre, nu fick man leka lite
Läs mer om Youtube-succ.
Lotta Engbergs kamp mot smärtorna – i direktsändning
Lotta Engberg skadade sig så illa på en fjällvandring att premiären av Lotta på Liseberg var i farozonen.Artisten har spräckt två revben och kämpade mot smärtorna under TV4-direktsändningen – och kanalen fick ändra i showen.– Det klart att jag har känt av det, säger hon.
Läs mer om Liseberg och Lotta.
Engbergs hyllning till Sven-Erik Magnusson
Lotta Engberg hyllade Sven-Erik Magnusson i TV4-programmet Lotta på Liseberg.Artisten berättade i direktsändning om sina varma minnen från vännen och artistkollegan.– De här goda minnena får vi bära med oss, säger hon i TV4-programmet.
TV4:s kupp – mitt i direktsändningen
Under premiären av Lotta på Liseberg syntes hundratals norska flaggor i publikhavet – efter TV4:s kupp.Programmet sänds numera i Norge och TV4 hade förberett med flaggorna inför premiären.– Norska flaggor i publiken var ett trevligt sätt att välkomna alla norska tittare, säger Jonathan Nordin, producent på TV4.
Läs mer om Jonathan Nordin, Liseberg, Lotta, Norge och TV4.
TV4 tvingas ändra – efter Lottas olycka
Artisten Lotta Engberg skadade sig så illa på en fjällvandring att premiären av Lotta på Liseberg var i farozonen. Produktionen har tvingats till ändringar i sista minuten – för att hon ska klara av sändningen. – Under eftermiddagen blev vi tvungna att justera några delar i programmet för att inte belasta hennes rygg i onödan, säger Jonathan Nordin på TV4.
Läs mer om Jonathan Nordin, Liseberg, Lotta och TV4.
TV4-profilens bröstbudskap
När hon var yngre hade Ellen Bergström komplex för sina små bröst, och ville inte visa sig i bikini utan inlägg.Nu vill hon hjälpa andra att tänka positivt kring sina kroppar.Låt inte dina tankar om din kropp stoppa dig att leva fullt ut skriver Ellen Bergström på Instagram.
Läs mer om Ellen Bergström och Instagram.
Flickvännen lämnade landet: Orkade inte
Ellinore De Silva och NHL-stjärnan Pontus Åberg lever tillsammans i Milwaukee.Men under slutspelet kallades Åberg upp till Nashville, varpå De Silva reste hem till Sverige.– Jag orkar inte vara kvar här helt ensam, säger hon i TV4-programmet Playmakers.
Gatorna med flest inbrott där du bor
Med sommaren ökar risken för inbrott. Ligor härjar över hela landet och innebär ett osäkerhetsmoment för alla som reser bort på helger och semestrar. – De ringde från vaktbolaget och sa: Ert larm har gått. Vi ser på kamerorna att det befinner sig en person i ert vardagsrum, ska den personen vara där?, berättar TV4-journalisten Jens B Nordström som nyligen drabbades av inbrott.
Hedman: Den här stunden kommer jag aldrig att glömma
16-åriga Lance Hedman var på söndagen med i TV4:s Nyhetsmorgon där han berättade om passionen för thaiboxningen och hur han lyckats bearbeta sin bror Isaks tragiska död.Bredvid honom i morgonsoffan satt pappa Magnus Hedman som på Instagram delar med sig av stoltheten han känner.Den här stunden kommer jag aldrig att glömma..., skriver han.
Läs mer om Instagram och Lance Hedman.