Twitter

Så hyllas Michael Nyqvist i sociala medier

Efter nyheten om Michael Nyqvists bortgång har många tagit till sociala medier för att uttrycka sin sorg och sin uppskattning för skådespelaren. Både i Sverige och utomlands hyllas han på Twitter, Facebook och Instagram.

Avslöjat: Anfallaren som AIK vill värva

AIK har haft stora problem med målskyttet under våren, och fått kritik för sin anfallsbesättning.Nu har man emellertid agerat – och lagt ett bud på en argentinsk anfallare vid namn Nicols Chico Stefanelli.Det delger 22-årige Stefanellis klubb Defensa y Justicia i ett pressmeddelande på Twitter.
Läs mer om AIK, Defensa, Justicia och Twitter.
Martin Jönsson: Trumps CNN-drev på Twitter är farligt
President Trump vaknade av allt att döma på fel sida i morse. Eller om det var den vanliga sidan. I vilket fall som helst inledde han arbetsdagen med en serie upprörda tweets om det han lika konsekvent som felaktigt kallar fake news media.
Läs mer om Twitter.
Tv-profilen stämmer Zlatans agent Raiola
Den italienska journalisten Paola Ferrari stämmer Mino Raiola för förtal, skriver hon själv på Twitter.Exakt vilket uttalande som Zlatan Ibrahimovics agent stäms för är ännu oklart.Man kan inte acceptera allt, skriver Ferrari på Twitter.

Trump stöder ny lag – som gör att 22 miljoner amerikaner förlorar sjukförsäkring

22 miljoner fler amerikaner förlorar sin sjukförsäkring om republikanernas nya försäkringslag går igenom. Detta enligt kongressens budgetkontor, rapporterar amerikanska medier. Men president Trump försvarar lagförslaget på Twitter.
Läs mer om Trump och Twitter.
Reaktionerna: Rörande och glädjande besked
Johan Gustafsson som suttit kidnappad av al-Qaedas nordafrikanska gren Aqim i Mali har nu frisläppts. Här är reaktionerna på Twitter efter hans frisläppning.
Läs mer om Aqim, Mali och Twitter.
Stora ilskan: Alla kommer hata dig
Välkommen till NBA, Lauri Markkanen.Den finska basketstjärnan byttes bort till klassiska Chicago Bulls - och har redan hamnat i kläm med fansen.Anledningen är hans val av tröjnummer.Alla kommer att hata dig, skriver en användare på Twitter.
Läs mer om Lauri Markkanen.Den, NBA och Twitter.
Efter ryktena – Zara och modellen visar sin kärlek
Att Zara Larsson ska ha hittat kärleken i modellen Brian Whittaker har fansen spekulerat kring länge – men artisten har inte gått ut med vem hennes nya pojkvän är.Nu visar modellen sin kärlek till den svenska stjärnan öppet på sociala medier, och fansen går i taket över parets relation.Älskling, skriver Whittaker till en bild på Zara Larsson på Twitter.
Stefan Holms kritik: Det är skitlöjligt
Lag-EM tog slut tidigt för stavhopparen Michaela Meijer – trots att hon bara hade två rivningar på höjden 4,15.Nu riktar den förre höjdhopparen Stefan Holm kritik mot regelverket.Den regeln är skitlöjlig, skriver han på Twitter.
Tv-serie-hackare stängs av från Twitter
Hackarna som kallar sig The Dark Overlord, mest kända för att de tidigare i år läckte nya avsnitt av Orange is the new black, har fått sitt Twitterkonto avstängt, skriver Variety.
Mystiska bilden: Zlatan klar för storklubben?
Zlatan Ibrahimovic kopplas ihop med Milan.Nu kan en återkomst i staden vara aktuell.Välkommen tillbaka till Milano, skriver svenskens sportklädesföretag A-Z på Twitter.
Läs mer om A-Z, Milan.Nu, Milano och Twitter.
Kritiken mot prins Williams twitter-bild
Prins William poserade kärleksfullt med sin son, prins George, i en fars dag-hälsning.Hans dotter, prinsessan Charlotte, fanns inte med – och nu växer ilskan mot William.
Läs mer om Charlotte, George och William.
Trump nekar: Har inga inspelade samtal
Donald Trump har inga ljudinspelningar på samtal mellan honom och sparkade FBI-chefen James Comey, skriver han på Twitter.
Läs mer om Twitter.
Ikonen: Besviken och överraskad!
Efter den personliga konkursen stöttas Boris Becker av sina tennisfans.Tennisikonen bryter nu tystnaden – och slår tillbaka mot den brittiska bank som har vidtagit rättsliga åtgärder mot honom för att driva in skulden.Överraskad och besviken över att Arbuthnot Latham väljer att driva den här processen mot mig!, skriver han på twitter.
Läs mer om Arbuthnot Latham.
USA tackar Sverige för stöd i Nordkorea
USA:s utrikesdepartement tackar Sverige för att ha försökt hjälpa den amerikanska studenten Otto Warmbier i en film som lagts ut på Twitter.
Peter Crouch tweet får 100 000-tals att garva
Peter Crouch är en av Premier League-historiens bästa målskyttar.Frågan är också om han är en av de roligaste.På nytt gör han succ på Twitter – efter att ha delat en klassisk bild från semestern.
Läs mer om Twitter.
Stor ilska mot Kanal 5 under Sverige–Polen
Sverige fick en mardrömsstart mot Polen i U21-EM. Polen gjorde 1-0 redan efter sex minuter.Men i samband med målet gick ljudet från kommentatorerna Niklas Jarelind och Johan Arneng ett par sekunder före bilderna från matchen. Det väckte frustration bland tittarna.Ljud före bild. God natt! Lös det bara, skriver en användare på Twitter.
Polisinsats i Paris – allmänheten varnas
Fransk polis gör för närvarande en insats på Champs-Elyses, paradgatan i Paris. Via Twitter uppmanar man människor att hålla sig där ifrån.
Han är Zara Larssons nya kärlek
Zara Larsson har hittat kärleken igen - och stjärnans hjärta verkar tillhöra 17-åriga modellen Brian Whittaker.Bilder på paret cirkulerar på nätet, och Zara Larsson har själv bekräftat att hon är kär.Hej alla, jag vill bara berätta för er att jag är kär så mitt nästa album kommer nog att bli smörigt, skriver Zara Larsson på Twitter.
Jada Pinkett Smiths ilska – mot filmen om Tupac
Skådespelaren Jada Pinkett Smith har sett filmen om rapparen Tupac Shakur.Och hon är inte nöjd med resultatet.Återberättandet av min relation med Pac är djupt smärtsam, skriver hon på Twitter.
Läs mer om Pac, Tupac Shakur.Och, Tupac och Twitter.
Lena Dunhams hårda kritik efter Cosby-rättegånegn
Lena Dunham kritiserar det amerikanska rättsystemet efter att rättegången mot Bill Cosby ogiltigförklarats.Girls-stjärnan beskrev sin avsky på Twitter.Rättegången mot Bill Cosby handlar om mer än bara Bill Cosby, skriver hon.
Anti-SD-skylt låg i Sveriges Radios bil
Under lördagen har en bild på en anti-SD-skylt placerad i Sveriges Radios bil cirkulerat.Texten på skylten lyder Jimmie = rasist – nu svarar SR på frågorna som bilden väckt.Någon satte en skylt på Ekots bil i Järva på söndagskvällen. Den togs ned och lades i bilen för att sedan kastas på väg därifrån, skriver SR på Twitter.
Läs mer om Jimmie, Järva och Twitter.
Fick veta att han blev bortbytt – via Twitter
Den ryske backtalangen Michail Sergatjov trejdades i veckan mot Jonathan Drouin i en uppmärksammad affär.Sergatjov själv var dock på semester på Cypern – och fick nys om det hela via Twitter.– Min första tanke var att jag var frustrerad och chockad, säger han till sin nya klubbs hemsida enligt Hockeysverige.
Katy Perry slår Twitterrekord
Albumaktuella Katy Perry är första person att passera 100 miljoner följare på Twitter. Stjärnan har länge varit en av de mest populära på mikrobloggen men efter den nya milstolpen drygade hon ut avståndet till Justin Bieber, som ligger på en andra plats med sina nära 97 miljoner följare.
Missen: Det där var ingen Brolin-straff
Sverige var nederlagstippade på förhand mot ett England späckat med Premier League-spelare.Länge stod det 0-0 – men med drygt tio minuter kvar fick de blågula straff.Linus Wahlqvist stegade fram – men bommade chansen från elva meter.Ingen Brolin-straff det där inte, skriver Tomas Brolin på Twitter.