Twitter

Vågade bilderna på Skarsgård förvirrar

Alexander Skarsgård förvirrar tittarna i senaste avsnittet av Big little lies när han visar upp sin penis. Tittarna kan nämligen inte bestämma sig för om det är en protes eller inte, skriver Men's Health. Bäst för er att det där är Alexander Skarsgårds penis, annars kommer jag stämma er skriver en person på Twitter.
Läs mer om Big, Skarsgård och Twitter.

Portugisiska missen – inför landskampen

Glenn Strömberg uppmärksammas inför Portugal-Sverige. Eller Glenn Srtomberg, som han heter i matchprogrammet – som han också pryder. Eller? Det är dansken Michael Manniche som spelade med mig där på bilden. Undrar hur intervjun ser ut, skriver Strömberg på Twitter.
Stora ilskan efter stjärnans tilltag
Här lyfter skådespelaren Cuba Gooding Jr. på sin kollega Sarah Paulsons kjol under ett panelframträdande, skriver Variety. Nu kritiseras Gooding Jr. för infallet på Internet. Total brist på respekt mot kvinnor skriver en person på Twitter.
Palmolja får Blom att rasa: Myndigheterna onda djävlar
Edward Blom rasar på Twitter över de myndigheter som tillåter cancerogen palmolja som ingrediens i bröstmjölksersättning. – De som låter detta fortsätta borde rullas i tjära och fjädrar och springa gatlopp, säger han till SvD.
Läs mer om Blom, SvD och Twitter.

Trumps twitter mot kongressen: Bluff

Donald Trump riktar kritik mot kongressen. Anledningen: De lägger för stor vikt vid hans samröre med Ryssland - och för lite vikt vid Clintonparets kopplingar till landet i öst. Trump-Rysslandhistorien är en bluff, skriver presidenten på Twitter.
Läs mer om Ryssland och Twitter.
Sean Spicers lunchmiss blev snackis på Twitter
NEW YORK. Men vad har du mellan tänderna, Sean Spicer?Frågan väcktes på Twitter efter att Vita husets pressekreterare kallat till presskonferens – lite för tätt inpå lunchen.
Läs mer om Sean Spicer.Frågan, Twitter och Vita.
Nya uppgifter – USA:s herrar kan bojkotta VM
Det amerikanska damlandslaget i hockey vägrar spela VM på hemmaplan i protest mot det amerikanska förbundet. Nu säger NHL-spelaragenten Allan Walsh att herrarna även de kan komma att bojkotta VM. Snacket går bland NHL-spelare att amerikanska spelare kommer att vägra spela herr-VM av solidaritet till damerna, skriver han på Twitter.
Läs mer om Twitter.
Justyna Kowalczyk i trafikolycka i Sverige
Den polska skidstjärnan Justyna Kowalczyk var med i en trafikolycka norr om Kiruna på söndagen. Hon färdades på väg E10 på väg mot Narvik när olyckan inträffade. Lyckligtvis är vi i säkerhet, skriver hon på Twitter.
Vilken nyhetssajt tror ni Åkesson gillar mest?
För att hålla Donald Trump på gott humör och undvika vredesutbrott på Twitter serverar medarbetarna honom nyheter från Breitbart och Fox News. Om presidentens fotfolk har tur kompenserar denna välvilliga rapportering de kritiska perspektiven på CNN eller i New York Times.
Så hedrades Carrie Fisher och Debbie Reynolds
Under lördagskvällen hedrades Hollywood-stjärnorna Debbie Reynolds och Carrie Fisher på en minnesceremoni i Los Angeles. Trots att vännen och Star wars-stjärnan Mark Hamill inte kunde närvara skickade han en hälsning via Twitter. Det fanns en tid då hon lovade mig att hon skulle skämta på min begravning, om jag dog först. Jag vet att hon skulle vilja att vi alla skrattade idag.
Så vill David Hellenius skydda sin son
Under fredagskvällen är det premiär för den andra säsongen av Finaste familjen i TV4. Nu berättar David Hellenius hur han försöker skyddar sin son, som också medverkar i komediserien, från de taskiga kommentarerna. – Folk skriver elaka saker på Twitter och så där, det är väl det man vill skydda både sig själv och barnen ifrån, har David Hellenius tidigare sagt.
Läs mer om Finaste, TV4 och Twitter.
Trump: Jag ångrar inget
Istället för att gå ut på sitt eget Twitter valde president Donald Trump att berätta om beslutet att dra tillbaka sitt förslag till en reporter på Washington Post. President Trump ringde just upp mig, skrev politikreportern Robert Costa på Twitter.
Elon Musk visar kort film på Tesla Model 3 – och avslöjar 7 intressanta detaljer
Teslachefen Elon Musk har varit väldigt aktiv på Twitter de senaste timmarna. Han har bland annat lagt ut en film där vi får se en tidig version av Model 3 gasa iväg. Filmen visar inget nytt jämfört med vad som redan är känt om den hajpade elbilen men i några av alla tweets avslöjar han en del nya detaljer kring bilen. De första Model 3-exemplaren som rullar av bandet blir bakhjulsdrivna. Den fyrhjulsdrivna Dual Motor-versionen dröjer mellan sex och nio månader för att hålla produktionen så simpel som möjligt och för att Tesla ska kunna hålla produktionsschemat. Model S fanns också bara
Twitter kan börja ta betalt för premiumtjänst
För första gången kan Twitter komma att ta betalt av sina användare. Företaget undersöker nu intresset för att lansera en premiumversion av tjänsten Tweetdeck, rapporterar Reuters.
Läs mer om Tweetdeck och Twitter.
Glada beskedet under Nordlunds behandling
I december berättade Camilla Nordlund, en av C Mores mest profilerade reportrar, att hon drabbats av cancer. Men nu kommer glädjande besked –Nordlund behöver inte längre behandlas dagligen. Då var man officiellt en fri kvinna igen... Ja, alltså fri från dagliga behandlingar! Har fortfarande man och jobb (tack å lov), skriver hon på Twitter.
Kristofer Ahlström: Hollywood besatt av vittvättsprogrammet
Man vinner inga Oscars för roller som inte finns. Så skrev den svarta skådespelaren Viola Davis på Twitter och syftade till hur vita personer tilldelas rasifierade roller.
Läs mer om Twitter.
Steffo Törnquist: Jag kan knappt gå
08.43 Steffo förbereder sitt låtsläpp. Det är en av programpunkterna i TV4:s Nyhetsmorgon på fredagen. Precis den dagen passar hans fot på att ställa till det. – Ankballe! Vänsterfoten har låst sig, kan knappt gå, skriver programledaren på Twitter.
Läs mer om Twitter.
Ännu ett dödsoffer efter attentatet i London
En 75-årig man som skadades svårt vid onsdagens attentat i London har avlidit, skriver polisen på Twitter.
Läs mer om London och Twitter.
Disney gör ny version av Lejonkungen
Det står klart att Disney återigen tar klassikern Lejonkungen till vita duken. Efter succn regissören Jon Favreau hade med Djungelboken kommer han nu också återskapa savannen i Afrika. Jag är exalterad över mitt nya projekt skriver Jon Favreau på sin Twitter.
Jessica Almenäs vaccinationsilska
Allt färre föräldrar vaccinerar sina barn – något som upprör Jessica Almenäs. Nu säger Kanal 5-programledaren ifrån på Instagram och Twitter. Tänk om man satt där med sitt ovaccinerade spädbarn skriver Jessica Almenäs på Instagram.
Läs mer om Instagram, Kanal och Twitter.
Officiellt: Olsson är klar för Djurgården
SportExpressens avslöjande är bekräftat: Jonas Olsson är klar för Djurgården. Det meddelar klubben via sportchefen Bosse Anderssons Twitter.
Läs mer om Djurgården.
Trump Jr kritiseras för tweet om Londonattacken
Donald Trump Jr försökte citera Londons borgmästare Sadiq Khan om att terrordåd ingår i storstadslivet. Men citatet var inte en kommentar till det misstänkta terrordådet i London på onsdagen, därtill taget ur sitt sammanhang, och på Twitter möter presidentsonen en kritikstorm.
Ronnie Moran är död – han blev 83 år gammal
Liverpool FC är i sorg. Den tidigare lagkaptenen Ronnie Moran har gått bort 83 år gammal, skriver Daily Mail. En legendarisk figur, skriver Jamie Carragher på Twitter.
Twitter har stängt en halv miljon extremismkonton
Twitter har stängt mer än 600.000 konton med misstänkta extremismkopplingar. Det skriver företaget i en rapport.