Twitter

Förstår om folk tycker att det här är pinsamt

TV4-profilerna Josefin Lustig och Elin Wass fick testa på att vara hallåor.Nu har Playmakers-stjärnornas insats blivit en snackis på Twitter.– Jag förstår om folk tycker att det är pinsamt. Den bjuder vi på, säger Lustig.
Läs mer om Lustig och Twitter.

Svaret: Därför har stjärnan försvunnit

Henrikh Mkhitaryan ses som en av Manchester Uniteds mest kreativa spelare.Ändå får han inte spela, trots att han inte är skadad. Nu har Jos Mourinho förklarat varför.Det ser riktigt illa ut, skriver Manchester Evening News-skribenten Hesham Bilal-Hafiz på Twitter.
Gör inte så här – om du tänkt imponera vid poolen
Alla börjar vi någonstans.Flera Twitter-användare har delat med sig av filmer från simhopp som inte direkt blivit några tiopoängare.Kanske något att se och lära sig av inför nästa sommar?
Zara Larsson stoppas efter läkarnas besked
Den svenska stjärnartisten Zara Larsson har drabbats av lunginflammation.Nu tvingas hon vila i upp till tio dagar och gå på antibiotika för att bli frisk.Det meddelar hon på Twitter under onsdagskvällen.
Läs mer om Twitter och Zara Larsson.

Fansen rasar efter ryktet om Karlsson

Ottawa hackar i NHL. Eller vad sägs om endast en seger på tolv matcher?Nu kommer uppgifter om Erik Karlssons framtid i klubben som får fansen att rasa.Enligt Sportsnet och SBNATION öppnar nu klubben för att trejda bort svensken.Du trejdar inte Erik Karlsson. Du betalar honom, skriver en kritiker på Twitter.
Läs mer om Erik Karlsson, Karlsson, NHL och Twitter.
Han hyllas – efter de vidriga bilderna
Boxningsmatchen mellan Stephen Smith och Francisco Vargas slutade i blodiga scener när de båda skallade ihop med varandra.På bilderna kan man se hur Smiths öra ser ut att lossna från sitt fäste.En av de värsta skadorna i boxningshistorien, skriver Sportbible på Twitter.Men Smith ville fortsätta.
Nyckelfigur lämnar Twitter efter nio år
Utvecklingschefen för sociala nätverket Twitter, Jessica Verrilli, slutar efter nio år på företaget.Hon beskriver åren som ett ständigt Marathon-lopp i sprinttempo.– Jag är redo att vara ledig, ladda batterierna och fundera på vad som kommer härnäst, twittrade hon under fredagen.
Agnes Wolds kritik – efter kungens ord
Kung Carl XIV Gustafs ord vid skålen på Nobelfesten vittnar om en ojämn könsfördelning bland pristagarna.Nu reagerar Agnes Wold kraftfullt efter uttalandet.– Alfred Nobel hade inte gillat detta!, skriver hon på Twitter.
Läs mer om Nobelfesten och Twitter.
Svenske ikonen om den omtalade bilden
En bild på Nicklas Lidström som vaktmästare i Västerås spreds via Twitter tidigare i veckan.Nu berättar fyrfaldige Stanley Cup-mästaren Nicklas Lidström själv om sitt uppdrag.–Jag tycker att det är roligt, säger Lidström till SVT.
Läs mer om Lidström, SVT och Twitter.
Tittarnas känslostorm efter hyllningen till Sven-Erik Magnusson
Hyllningen till Sven-Erik Magnusson i TV4 ledde till många tårar.Här är tittarnas känslostorm efter kvällens Så mycket bättre.Kanske det bästa 'Så mycket bättre' någonsin i kväll, skriver en tittare på Twitter.
Läs mer om Sven-Erik Magnusson, TV4 och Twitter.
Starka reaktioner på attacken mot synagogan
Ledande politiker fördömer attacken mot synagogan i Göteborg.Liberalerna vill se en en reaktion med full kraft efter dådet.Fullständigt oacceptabelt. Rättsstaten måste reagera beslutsamt, skriver L-ledaren Jan Björklund på Twitter.
Sjödin slår tillbaka efter anklagelserna
Brynässtjärnan Kevin Clark fick hård kritik efter lördagens kross mot Luleå i SHL.C Mores expert Niklas Wikegård rasade mot en påstådd filmning från Kevin Clarks sida.Nu rider Brynäs tränare Tommy Sjödin ut till försvar för sin stjärnspelare.Ang. Clarks så kallade filmning. Det händer i stort sett varje match, skriver Sjödin på Twitter.
Läs mer om Luleå, Sjödin, Tommy Sjödin och Twitter.
Ilskan mot Chris Kläfford efter vinsten
Chris Kläfford blev vinnaren i årets Idol.Men nu rasar tittarna på sociala medier efter vinsten - och menar att det är orättvist.TV4 riggade vinnaren! Sämsta vann skriver en person på Twitter.
Läs mer om Idol.Men och Twitter.
Cilic bryter med Jonas Björkman
Världssexan Marin Cilic bryter med tränaren Jonas Björkman.Det meddelade tennisstjärnan på Twitter.Det var ett stort nöje att jobba med honom, skriver Cilic.
Läs mer om Cilic och Twitter.Det.
Osannolika bilden – som chockar fansen
Tennisstjärnan Eugenie Bouchard tog en av sina Twitter-följare på en dejt efter att ha förlorat ett vad.Nu har de synts till sängs tillsammans – tio månader senare.Kolla vem som hälsade på mig, skriver Bouchard på Instagram.
Skidstjärnan i tårar – efter fina videon
Sadie Bjornsen, 28, har varit ett utropstecken i inledningen av säsongen.Nu hyllas hon av lagkompisen Kikkan Randall – i amerikansk tv.Jag får tårar i ögonen av det här, skriver Bjornsen på Twitter.
Läs mer om Bjornsen, Kikkan Randall och Twitter.
Efter beskedet: Det känns skit
Karin Frick och Hasse Backe har blivit ett radarpar i Discovery Networks Swedens fotbollssändningar.Nu går kollegerna skilda vägar.Det känns skit, skriver Frick på Twitter.
Läs mer om Frick, Hasse Backe och Twitter.
Huselius stjärna till Robert Bergh
Kristian Huselius stjärnhäst Tesio byter tränare.Världens snabbaste 3-årings-debutant går från Timo Nurmos till Robert Bergh.– Dags för nya äventyr och miljö för snabbaste 3-års debutanten någonsin!, skriver Huselius på sitt Twitter-konto.
Läs mer om Robert Bergh, Tesio och Twitter-konto.
Trump mest omtalade på Twitter - men Obama populärast
Donald Trump har under året varit den mest omnämnde ledaren på Twitter. Men det är hans företrädare Barack Obama som har fått mest gilla-markeringar på mikrobloggen i år, enligt CNBC.
Läs mer om Barack Obama, Obama och Twitter.
Hyllningarna till Rikard Wolff efter julkalendern
I SVT:s julkalender Jakten på tidskristallen gjorde skådespelaren Rikard Wolffs en av sina sista roller.Skådespelaren gjorde entr i serien under tisdagen – och hyllas nu av tittarna.Man blir ju alldeles salig av hans leende. Blir nog att sitta uppe till två och invänta nästa avsnitt. Fine Rikard., skriver en person på Twitter.
Läs mer om Jakten, Rikard Wolff och Twitter.
Obama brädas av chicken nuggets
Med sina drygt 97 miljoner följare på Twitter har USA:s före detta president Barack Obama världens tredje största Twitterkonto räknat i antal följare.Men trots sin gigantiska räckvidd var han chanslös när 2017 års mest interagerade tweets summeras.Där är Barack Obama chanslös - mot friterad kyckling.
Tesla Model 3 uppdateras – nu har den FM-radio!
Har Tesla Model 3 ingen FM-radio? Den frågan var det många som ställde sig tidigare under hösten när de första exemplaren av folkelbilen dök upp på vägarna. I de första genomgångarna av bilen på Youtube fanns det faktiskt ingen FM-radio. Men det gör det nu, när Tesla skickat ut en ny uppdatering av mjukvaran till bilen. Funktionen som funnits som standard i bilvärlden sedan årtionden tillbaka finns nu alltså också i Tesla Model 3. En annan nyhet i mjukvaran är att förarstolen och ratten justeras automatiskt för att göra det enklare att kliva i och ur bilen. Det är en funktion so
Läs mer om FM-radio, Tesla, Tesla Model och Youtube.
Kikkis glädjebesked – efter svåra olyckan
Kikki Danielsson bröt foteni samband med Melodifestivalens presskonferens förra veckan.Stjärnan fick föras till Sankt Görans sjukhus – men nu är hon tillbaka.På Twitter meddelar hon att hon fått lämna sjukhuset och är på bättringsvägen.STORT TACK till underbara personalen på St Görans skriver hon.
Elton Johns sorg efter dödsbeskedet
Artisten Elton John är i chock efter sin mammas plötsliga död.På Twitter berättar artisten om sin sorg efter sin mamma som han nyligen återförenats med.Tack för allt. Jag kommer att sakna dig så mycket., skriver han.