Twitter

Tv-profilen antastad utanför Friends arena

Isabelle Boltenstern försökte bara göra sitt jobb.Då antastades hon av flera män utanför Friends arena – och polis fick hjälpa Kanal 9-reportern att utföra sitt arbete.Vad FAN är det för fel på männen?, skriver hon på Twitter.
Läs mer om Kanal och Twitter.
Tennisstjärnan kollapsade: Fruktansvärt
Laura Siegemunds insats i Nürnbergs WTA-turnering fick en otäck upplösning.Svenskbekantingen kollapsade på banan och fick bäras ut på bår av sjukvårdare.Det ser fruktansvärt ut, skriver portugisiske journalisten Jos Morgado på Twitter.
Läs mer om Twitter.
Friends arena sågas inför Europa League-finalen
Ett dygn kvar till final.Då tränade Ajax på Friends arena.Och gräsmattan? Ja, den fick sig en sågning.Arenan är imponerande, men gräset..., skriver den engelske fotbollsjournalisten Duncan Castles på Twitter.

Roger Moores dotter dog i cancer

Roger Moore har gått bort i sviterna av cancer, 89 år gammal.Han dog bara ett år efter att hans styvdotter Christina Knudsen dött i samma sjukdom.Vi var alla med henne och omringade henne med kärlek, till slutet skrev Roger Moore om dödsfallet på Twitter.
Manchester United: Vi är djupt chockade
Knappt två dygn före Europa League-finalen på Friends Arena nåddes Manchester United av nyheten om det misstänkta terrordådet i staden. Vi är djupt chockade, skriver klubben på Twitter.
Polisen bekräftar: Vi behandlar det som ett möjligt terrordåd
Manchesterpolisens chef Ian Hopkins bekräftade vid 4-tiden på morgonen svensk tid de uppgifterna som man tidigare publicerat på Twitter: 19 människor har dött och omkring 50 skadats i samband med vad som utreds som ett terrordåd.
Läs mer om Twitter.
Flera döda vid konsert i Manchester
Flera personer är döda och ytterligare personer har skadats efter en incident vid Manchester Arena, bekräftar polisen. Polisen i Manchester uppmanar på Twitter personer att hålla sig borta från området.
TT-FLASH: DÖDSFALL VID ARENA
Flera personer har dödats i en incident vid en arena i Manchester. Flera har skadats, uppger polisen på Twitter.
Läs mer om Manchester och Twitter.
Larm om explosion vid arena i Manchester
Polisen i Manchester uppmanar på Twitter personer att hålla sig borta från Manchester Arena efter rapporter om en incident, rapporterar Reuters.
Isaks hån mot Dif – efter AIK:s seger
Inte en derbyseger mot AIK på 2 072 dagar.Efter derbyt passade Alexander Isak på att håna Djurgården på Twitter –ett uttalande som har väckt stor ilska bland Dif-fansen.
Twitter vill vara gratis – men utesluter inte betaltjänst
Mikrobloggen Twitter kan tänka sig att starta en tjänst där användare får tillgång till premiummaterial mot en prenumerationsavgift – i framtiden. Just nu är det viktigaste att tjänsten är gratis, sa Twitters verställande direktör Jack Dorsey på måndagen.
Läs mer om Jack Dorsey.
Cher hyllas efter vågade numret
Cher har hyllats stort efter sitt framträdande på Billboard Musical Awards.Stjärnan tog emot ett pris och gick upp på scenen i en väldigt vågad trådklänning – sedan körde hon histen Turn back time och Believe.Cher är en legend, skriver ett fan på Twitter.
Elon Musk: Tesla Model 3 börjar levereras i juli
Det verkar som att Tesla är på banan för att börja leverera Model 3 i juli. Tesla har tidigare lovat att leveranserna till kunderna ska köras igång i juli men det har funnits vissa frågetecken kring om det är möjligt. Nu återupprepar Teslachefen Elon Musk sitt löfte på Twitter.
Krönikörens sågning av William Nylander
William Nylander är Sverige bästa poängplockare i VM med sina 14 poäng.Men han imponerar inte allt för mycket på Ilta Sanomats sportchef Vesa Rantanen.Nylander skulle vara en bättre spelare om han inte älskade pucken så mycket, skriver han på Twitter.
Melania Trump utan slöja – trots Trumps tweet mot Obama
För två år sedan skrev president Donald Trump på Twitter att Michelle Obama förolämpade saudierna genom att inte bära slöja. Men inte heller Melania Trump bar slöja när det nya presidentparet landade i Riyadh på lördagen.
Twitter ligger nere för många användare
Twitter ligger nere för många användare. Vissa användare har inte tillgång till sociala medier-plattformen och kan inte twittra, skriver Twitter själva.
Läs mer om Twitter.
Becky James vädjan efter mammans olycka
Idrottsstjärnan Rebecca James har fått sig en rejäl chock. Hennes mamma har lagt ut en bild på Twitter där hon är helt blåslagen. Min stackars mamma, skriver James.
Läs mer om Twitter.
Vonn: Hon var nära att dö efter förlossningen
Mors dag i USA.Då väljer Lindsey Vonn att hylla sin stora inspirationskälla i livet.– Min mamma fick en stroke när hon födde mig och hon dog nästan. Hon har lärt mig allt om styrka, säger Vonn i ett klipp på Twitter.
Läs mer om Lindsey Vonn, Twitter och Vonn.
Trumps utbrott: Värsta häxjakten i USA:s historia
Donald Trump rasar mot att en särskild åklagare utsetts för att utreda Rysslands inblandning i fjolårets presidentval och huruvida Moskva agerade i maskopi med hans kampanj. Den värsta politiska häxjakten i USA:s historia, skriver han på Twitter. Samtidigt kommer nya för presidenten besvärande uppgifter om Rysslandskontakter.
SD bojkottar TV4 efter våldstweet
En TV4-journalist ska på Twitter ha uppmuntrat till fler våldsdåd efter att SD-ledaren Jimmie Åkessons hem i Sölvesborg vandaliserades på tisdagen. Nu bojkottar partiet tv-kanalen.
Läs mer om Sölvesborg, TV4 och Twitter.
Vännernas sorg: Otroligt saknad
Soundgarden-sångaren Chris Cornell har gått bort plötsligt, 52 år gammal.Nu hyllas han av vänner och kändisar på sociala medier.RIP Chris Cornell, Otroligt talangfull, Otroligt ung, Otroligt saknad skriver Led Zeppelin-gitarristen Jimmy Page på Twitter.
Stjärnan twittrade timmar innan sin död
Chris Cornell, sångare i Soundgarden, dog under onsdagen, 52 år gammal.Men bara timmar innan sin död så twittrade han om en kommande konsert.Äntligen tillbaka till Rock city skrev Chris Cornell på Twitter.
Läs mer om Rock, Soundgarden och Twitter.
Bildts skämt om lock- down i Vita huset
Här är Carl Bildts ironiska tweet efter att någon försökte ta sig in på Vita husets område under tisdagen, ett tilltag som ledde till en så kallad lockdown – skarpt läge.– Rapporter om att Vita huset har stängs ner efter att någon försökt klättra över stängslet. Det står inget om i vilken riktning, skriver han på Twitter.
Läs mer om Twitter och Vita.
10.30: Åkesson håller pressträff
VIDEO | Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson håller presskonferens 10.30. På Twitter skriver han Jag har något viktigt att berätta. Tidigare på onsdagen rapporterade Expressen att Åkessons hem attackerades på tisdagen. Följ direktsändningen nedan.
Läs mer om Expressen, Jag och Jimmie Åkesson.