Ullared

Man försökte råna Sparbanken i Ullared

En man klev under fredagsförmiddagen in på Sparbanken i Ullared.Han uppgav att han ville ha pengar och sa att han hade ett vapen, enligt polisens presstalesperson Ulla Brehm.– Han greps när han kom ut. Han har inte visat upp något vapen, säger hon.
Två bilar i frontalkrock – skadeläget oklart
Två bilar har frontalkrockat på länsväg 154, strax norr om Ullared.– Det är fyra personer inblandade i krocken, säger Ulla Brehm, polisen presstalesperson i region Väst.Skadeläget är oklart.

Berg sprack vid sprängning – sten rasade över Gekås

En sprängolycka ägde rum vid Gekås Ullared i mitten av september.Ett berg sprack och rasade ned mot varuhuset i form av stora stenbumlingar.Fastigheten fick ett flertal skador – och nu har olyckan rapporterats in till Arbetsmiljöverket.
Läs mer om Arbetsmiljöverket.
Gekås Ullared hackat med nazistpropaganda
Nazistiska slagord och bilder på Adolf Hitler mötte besökarna på Gekås Ullareds webbsida på söndagen. – Det är förfärligt naturligtvis, säger Gekås vd Jan Wallberg till GT.
Läs mer om Adolf Hitler och Jan Wallberg.
Intäkterna rasar för Ullareds-profilerna
Efter en flygande start har intäkterna rasat i Ullared-profilerna Morgan och Ola-Connys båda bolag.I Morgans fall har intäkterna dalat från nästan 40 000 i månaden – till drygt 2 000.– Det är klart – mycket vill ha mer, säger Ola-Conny Wallgren.– Jag kan tyvärr inte uttala mig om det där, för jag har ingen aning, säger Morgan Karlsson.
Caroline handlade för 21 000 på Ullared – hyllas på sociala medier
Caroline från Tierp kan vara en av Ullareds bästa och största kunder.Varje år åker hon med tjejgänget och shoppar för stora summor.Senaste vändan nu slutade på mer än 21 000 kronor! Men:– Pengarna har jag samlat in genom att sälja begagnat, säger Caroline som hyllas i sociala medier.
Läs mer om Caroline, Tierp och Ullared.
Stora Miljonsmällen för Morgan och Ola-Conny efter succn
De har gjort succ i framför allt Ullared och blivit rikskändisar på köpet.Men nu rasar intäkterna för tv-profilerna Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren.– Vi har inte haft så många projekt, säger Morgan Karlsson.
Polisens expert: Dataintrången skulle kunna ha förhindrats
Tiotals miljoner kronor tros ha stulits i en jättehärva av dataintrång och bedrägerier. Men mycket tyder på att attackerna hade kunnat stoppas – enkla medel hade räckt, enligt polisens egen expert. Bland de drabbade finns bland annat Swedbank, Kriminalvården och Gekås i Ullared.
Läs mer om Kriminalvården, Swedbank och Ullared.
Bevisen på att du har blivit beroende av Ullared
Älskar du att åka och handla på Gekås i Ullared?Drömmer du om nästa besök fastän du nyss varit där?Här är 7 tydliga tecken på att du blivit beroende av Ullared.
Läs mer om Ullared och Ullared.Drömmer.
JUST NU: Hackaren kom över miljoner – från Gekås
Den huvudmisstänkte i den stora datorhärvan är en 37-åring som varit bosatt på en finare adress i Västra hamnen i Malmö.Enligt åklagaren är han inblandad i ett 60-tal fall av grovt dataintrång eller försök därtill, samt grova bedrägerier.Bland de utsatta offren finns både privatpersoner och företag, som Gekås i Ullared, flera banker och finansbolag samt advokater –och kriminalvården.
Läs mer om Malmö.Enligt, Ullared och Västra.
Sprängolycka vid Gekås Ullared: Rasade ner stenar
Under onsdagen skedde en sprängolycka vid Gekås Ullared.Stenar rasade ner från ett berg och skadade fastigheten, skriver HN.– Det rasade ner stenar från berget och förstörde en lastport som vi använder, säger Jan Wallberg, vd på Gekås, till tidningen.
Läs mer om Jan Wallberg.
Gekås i Ullared startar direktflyg till varuhuset
Ullared och Gekås popularitet sprider sig även till grannländerna.Över 100 000 norrmän reser redan till Ullared för att shoppa varje år.Till deras glädje startar Ullared direktflyg från Norge och Stavanger.Och inte nog med det – på planet kommer Ola-Conny och Morgan att servera!
Morgan förd akut till sjukhus efter inspelning
Ullared-profilen Morgan Karlsson får det tufft i Biggest loser.I måndagens avsnitt hittar de andra deltagarna honom vandra planlöst på gården och misstänker det värsta – att han drabbats av en stroke.Ambulans tillkallas och Morgan Karlsson förs akut till sjukhus.– Han går omkring nästan som en zombie och då blir man superorolig, säger Jonas Hallberg i programmet.
Läs mer om Biggest och Morgan Karlsson.
Hotellet i Ullared kan bli asylboende
Hotell Ulla och varuhuset Gekås har slutit fred efter skyltbråket och Pierre Heramb kan fortsätta sin hotellverksamhet.Men nu kan allt ta en ny vänding – hotellet kan i stället bli asylboende.– Vi gjorde ett bra jobb med det asylboendet vi hade tidigare och det är något vi funderar över, säger Pierre Heramb.
Läs mer om Pierre Heramb och Ullared.
Yxman hotade väktare vid Gekås i Ullared
En man med yxa hotade på torsdagseftermiddagen en väktare vid stormarknaden Gekås i halländska Ullared. Mannen, som ska ha suttit intill kundtjänstdisken och hållit i en yxa, blev arg när väktarna konfronterade honom, rapporterar Expressen.
Läs mer om Expressen och Ullared.
Yxman hotade väktare vid Gekås
En man med yxa hotade på torsdagseftermiddagen en väktare vid stormarknaden Gekås i halländska Ullared. Mannen, som ska ha suttit intill kundtjänstdisken och hållit i en yxa, blev arg när väktarna konfronterade honom, rapporterar Expressen.
Läs mer om Expressen och Ullared.
JUST NU: Yxman hotade väktare inne på Gekås
En man har hotat väktare med en yxa inne på Gekås i Ullared.Mannen, som satt med yxan intill kundtjänsten, blev arg när väktarna konfronterade honom.
Läs mer om Ullared.Mannen.
Så spenderade paret offrets pengar – efter rånmordet
Mannen som misstänks för rånmordet på en äldre man i Svenljunga ska enligt åklagaren ha stulit 200 000 kronor från sitt offer.Mannen och hans fru – som hade stora skulder – misstänks ha spenderat pengarna på bilinköp, Gekås Ullared och utlandsresor.– Man har velat kommat över den mördades pengar, har åklagaren Maria Thorell, tidigare sagt.
Läs mer om Maria Thorell och Svenljunga.
Vd:n om Gekås nya superrekord: Skojigt
Miljarderna rullar på Gekås Ullared.2016 omsatte varuhuset rekordhöga 4 080 000 000 kronor – vilket är 64 miljoner mer än året före.– Jag är jätteglad över att vi klarar av att hålla tempot uppe, säger bolagets vd Jan Wallberg.
Läs mer om Jan Wallberg.
Efter entrkraschen – nu höjer Gekås säkerheten
Efter att en bil kraschade in i entrn på Gekås i Ullared för en vecka sedan höjer nu varuhuset säkerheten. Betongbarriärer har satts ut runt ett större område utanför utgången.– Detta ska ses som en första åtgärd, säger Boris Carlsson, säkerhetschef Gekås Ullared, i ett pressmeddelande.
Läs mer om Ullared.
Betonghinder uppe efter Gekåskrasch
Varuhuset Gekås i Ullared ökar säkerheten efter förra veckans händelse, då en man körde in en bil i entrn. Nio betongbarriärer står nu utställda runt varuhuset.
Läs mer om Gekåskrasch och Ullared.
Uppgifter: Tv-profilen klar för Biggest loser
Populära tv-profilen Morgan Karlsson från Ullared pekas ut som deltagare i Biggest loser.– Jag kan inte kommentera det, säger profilen till Hänt.
Gekås vd: Det är fruktansvärt
När det närmade sig stäning på Gekås Ullared på tisdagskvällen, körde en man in sin bil bland människorna vid entrn.Två personer skadades lindrig.Gekås vd, Jan Wallberg, är glad över att ingen blivit allvarligt skadad men förskräckt av händelsen.– Det är fruktansvärt tråkigt att man ska behöva leva i en sån värld och vara orolig, säger Jan Wallberg.
Läs mer om Jan Wallberg.