Ullared

Anställda bakom stöldliga på Gekås

En stöldliga med flera anställda inblandade har avslöjats på Gekås i Ullared. Varor för tiotusentals kronor har smugglats ut från varuhuset, rapporterar Hallands Nyheter.
Läs mer om Ullared.

Efter Ullared-succn – Ola-Conny jagas av unga kvinnor

Ola-Conny Wallgren är en omtyckt profil i Ullared, som nu är tillbaka med en ny säsong i Kanal 5.Som singel får 54-åringen en hel del inviter – och han tycks vara hett villebråd bland betydligt yngre tjejer.– Ja, jag skäms lite grann för att säga det. Men ja, vad ska jag säga? Det är så, säger han till Expressen.
Läs mer om Expressen, Kanal och Ullared.
Gekås Ullared-Boris stora livsförvandling
Tidigare i år hoppade Boris Lennerhov, 62, tillbaka till den post på Gekås Ullared som gjort honom folkkär.Men valet att återvända var inte självklart, och efter att ha friskförklarats från den cancer han drabbades av 2014, lever han nu ett hälsosammare liv än någonsin.– Om jag inte hade varit i det fysiska och mentala skick som jag är nu, så hade jag aldrig övervägt att ta uppdraget på Gekås igen. Känner man sig pigg i kroppen så påverkar det självklart psyket positivt också, säger han.
Person påkörd utanför Gekås: Skadeläget oklart
På lördagskvällen har en person blivit påkörd av en personbil i Ullared.– Det är utanför Gekås, säger Peter Karlborg, vakthavande befäl vid räddningstjänsten Väst.Skadeläget är oklart.
Person fastklämd i hiss på Gekås – ambulans på plats
Räddningstjänst och ambulans har larmats till Gekås i Ullared.– Det är en person som sitter fastklämd i hissen. Ambulans och räddningstjänst är på plats, säger Andreas Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten Väst.
Läs mer om Ullared och Väst.
Gekås varnar för falsk tävling
Gekås i Ullared går ut med en varning på torsdagsförmiddagen.Företaget varnar för en falsk tävling via sms.I meddelandet står att man kan vinna presentkort som är värt 5 000 kronor i varuhuset.
Läs mer om Ullared.
Ola-Conny hamnade i tingsrätten: Ett helvete
Ola-Conny Wallgren, 53, träffade en ny tjej – men kärlekshistorien blev till en mardröm.Enligt Ullared-profilen förbjöd kvinnan honom från att prata med andra.– Det var ett helvete, säger Ola-Conny Wallgren till Hänt.
Läs mer om Hänt och Ola-Conny Wallgren.
Sambons reaktion efter Sofias helg på Ullared
Sofia Nilsson, 24, är närmast besatt av att handla på Gekås i Ullared.Efter ett två dagar långt shoppingmaraton reagerade hennes sambo Joakim med bestörtning.– Han sa bara skjut mig, han kallar mig för shop-a-holic nästan varje dag, säger Sofia.
Läs mer om Joakim, Sofia, Ullared och Ullared.Efter.
Stölderna ökar på Gekås
Höstlovet innebär rejält kassaklirr på Gekås i Ullared.Det är varuhusets bästa försäljningsvecka under hela året – men ett orosmoln är alla stölder som förekommer i varuhuset.Varje år stjäls varor för miljontals kronor.– Stölderna ökar och vi jobbar mer aktivt än någonsin med detta, säger Gekås säkerhetschef Boris Carlsson.
Läs mer om Ullared.Det.
Oljeutsläpp orsakade olycka – vägen till Ullared avstängd
En trafikolycka har inträffat på väg 153 mellan Varberg och Ullared.– Vi har stängt av vägen och det tar säkert en timma innan vi kan släppa på trafiken, berättar Niklas Rosenberg, inre befäl vid räddningstjänsten i Halland.
Läs mer om Halland, Ullared och Varberg.
Äldre man slagen och rånad – stor sökinsats
En äldre man har rånats i anslutning till sitt hem på landet utanför Ullared.Rånaren slog mannen i ansiktet och stal hans plånbok.Polisen söker med hundpatrull efter gärningsmannen.
Läs mer om Ullared.Rånaren.
Moped och bil i krock – oklart skadeläge
En mopedist och en bilist ska ha krockat i Ullared, enligt larmet till SOS.– Vi är på väg dit nu, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.Mopedisten ska ha svimmat av, men sedan vaknat till igen.
Läs mer om Ullared och Väst.Mopedisten.
Misshandel utanför Gekås – slog knytnävsslag
Två bilister hamnade i en dispyt på parkeringen utanför Gekås i Ullared på måndagseftermiddagen, skriver Hallands nyheter.
Läs mer om Ullared.
Tjejsuccn på Gekås: Tog knappt en timme
Trycket på årets tjejhelger på Gekås i Ullared har varit stort.Båda helgerna sålde slut på mindre än en timme.– Vi har skapat ett koncept som vi tror tjejer i alla åldrar kan tycka om, säger Johanna Olesen, försäljningschef på Gekås.
Läs mer om Johanna Olesen och Ullared.
Man försökte råna Sparbanken i Ullared
En man klev under fredagsförmiddagen in på Sparbanken i Ullared.Han uppgav att han ville ha pengar och sa att han hade ett vapen, enligt polisens presstalesperson Ulla Brehm.– Han greps när han kom ut. Han har inte visat upp något vapen, säger hon.
Två bilar i frontalkrock – skadeläget oklart
Två bilar har frontalkrockat på länsväg 154, strax norr om Ullared.– Det är fyra personer inblandade i krocken, säger Ulla Brehm, polisen presstalesperson i region Väst.Skadeläget är oklart.
Berg sprack vid sprängning – sten rasade över Gekås
En sprängolycka ägde rum vid Gekås Ullared i mitten av september.Ett berg sprack och rasade ned mot varuhuset i form av stora stenbumlingar.Fastigheten fick ett flertal skador – och nu har olyckan rapporterats in till Arbetsmiljöverket.
Läs mer om Arbetsmiljöverket.
Gekås Ullared hackat med nazistpropaganda
Nazistiska slagord och bilder på Adolf Hitler mötte besökarna på Gekås Ullareds webbsida på söndagen. – Det är förfärligt naturligtvis, säger Gekås vd Jan Wallberg till GT.
Läs mer om Adolf Hitler och Jan Wallberg.
Intäkterna rasar för Ullareds-profilerna
Efter en flygande start har intäkterna rasat i Ullared-profilerna Morgan och Ola-Connys båda bolag.I Morgans fall har intäkterna dalat från nästan 40 000 i månaden – till drygt 2 000.– Det är klart – mycket vill ha mer, säger Ola-Conny Wallgren.– Jag kan tyvärr inte uttala mig om det där, för jag har ingen aning, säger Morgan Karlsson.