Ullared

Orädd varg promenerar längs vägarna i Ullared

Till synes helt orädd för bilarna har en varg vid ett par tillfällen de senaste dagarna synts utmed vägarna runt Okome, söder om Ullared.–Den verkar helt orädd, säger en ortsbo.
Läs mer om Okome, Ullared och Ullared.Den.

Promenerande varg söder om Ullared

Läs mer om Ullared.
Malins handikappilska på Gekås: Ett hån
Personlige assistenten Malin Nordstrand, 24, har fått nog.Nu riktar hon skarp kritik mot kunder på Gekås-Ullared som inte respekterar personer med funktionsnedsättningar.– De är människor precis som alla andra. Det här är ett hån! säger hon.
Stor kupp mot Gekås – stal för 146 000 kr
Varje dag under en veckas tid besökte ligan Gekås i Ullared och stal stora mängder smink för totalt 146 000 kronor. Nu åtalas en av dem, en man i 60-årsåldern.– Enligt uppgifter från butiken kostar produkterna runt 80–90 kronor styck, så det blir snabbt ett högt värde även om det är småprodukter, säger åklagare Olof Åberg.
Läs mer om Olof Åberg och Ullared.

Ola-Conny visar upp sin nya superkropp

Ola-Conny Wallgren, 53, visar upp sin nya superkropp i kvällens avsnitt av Ullared. Där går han en wrestlingmatch – under namnet O-C crush. – Det gör ont kan jag säga, säger Ullared-profilen i programmet.
Läs mer om O-C, Ullared-profilen och Ullared.
Ola-Conny knockad: Det svartnade
När Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 53, gick sitt livs första wrestlingmatch var han nära att tuppa av. Det svartnade för ögonen. Men han ångrar inte att han ställde upp. – Det var jädrigt kul. Men jag hade ont i några dagar efteråt, säger han.
Morgans mobilvägran – har aldrig skickat sms
Har Ullared-Morgan inte svarat på det där sms:et som du skickade?Nu får du förklaringen.Han har nämligen aldrig skickat ett textmeddelande i hela sitt liv.– Det har jag faktiskt inte, men det har jag också sparat många kronor på, säger Morgan Karlsson.
Läs mer om Morgan Karlsson.
Här är okända Ullared-butiken
Finns nog inte någon i Sverige i dag som inte känner till Gekås i Ullared. Men hur många känner till butiken Ullared2, numera Karlsson, med samma grundare? Den hemliga konkurrenten med exakt samma koncept. Läs här var de finns!
Ola-Conny: Tänkte på döden varje dag
Ola-Conny Wallgren, 53, har kämpat sig igenom sitt livs största kris. Efter att modern gick bort – rasade allt för Ullared-profilen. Sorgen, rädslan för cancern och stressen ledde till att han förlorade minnet och tappade håret. – Jag stängde in mig själv, säger han.
Läs mer om Ullared-profilen.
Så vände Ola-Conny livet efter tuffa tiden
Ola-Conny i Ullared har förändrat sitt liv – och kropp. Efter en tuff period – där han tappade både livsgnistan och håret – är han tillbaka i storform. Ola-Conny Wallgren har odlat skägg och slitit i gymmet. – Jag är envis, säger Ullared-profilen.
Den kompletta guiden till Ullared
ULLARED. Gekås i Ullared är världens största varuhus och Sveriges populäraste turistmål. Lågprisbutiken är populärare än Colosseum i Rom och lockar omkring 5 miljoner besökare varje år. Allt om Resors guide är den enda du behöver till Ullared.
Läs mer om Colosseum, Rom och Ullared.
Sannas varning för mynttricket på Gekås
För varje enskild person rör det sig bara om 5-10 kronor. Men i det stora hela kan tjuvarna tjäna tusentals kronor på att länsa kundvagnar på mynt på varuhuset Gekås i Ullared.Sanna Larsson, 52, är en av besökarna som råkat ut för det fula mynttricket.– Man blir ju irriterad, säger hon och uppmanar andra att hålla koll på sin kundvagn.
Läs mer om Ullared.Sanna.
Philip löste mysteriet: Här hittar du rätt sås
Philip Svensson och hans kompis Frida fick nog av ovetskapen och tog tag i mysteriet som alla har funderat på:Var finns den bästa kebabsåsen?Kartläggningen har börjat och tyckarna verkar inte få nog.– Jag tror att folk bryr sig mer än vad de vill erkänna, säger Philip Svensson från Ullared.
Läs mer om Frida, Philip Svensson och Ullared.
Ola-Connys stora förvandling
Här är Ola-Connys stora förvandling. Ullared-profilen sportar nu ett maffigt skägg. – Jag tycker om skägg. Det är enda sättet för oss män att få visa vår manlighet, säger han till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Väg avstängd efter olycka
Väg 153 mellan Rolfstorp och Ullared är avstängd efter en olycka. Det är en personbilsom har kört på en lastbil.
Läs mer om Rolfstorp och Ullared.
Nu är det påsk – på Gekås i Ullared
Det är över fyra månader kvar till påsk, men på Gekås i Ullared har man redan tjuvstartat och bytt ut julpynt till påskägg, harar och kycklingar. – Vi är alltid tidiga med säsongsskiftet - nu ska påsken in, säger Jan Wallberg, vd på Gekås i Ullared.
Läs mer om Jan Wallberg och Ullared.
Bert Karlsson sågar Ullared-Boris beslut
Boris Lennerhov tackade nej till att bli delägare i Gekås när det begav sig – något som med facit i hand var en diger karriärmiss.För Hallands Nyheter berättar jättevaruhusets förre vd att företagaren Bert Karlsson brukar såga honom för beslutet – något som Karlsson inte är ett dugg sen att bekräfta.– Jag har sagt till honom att han är korkad många gånger, säger entreprenören.
Läs mer om Bert Karlsson och Karlsson.
Tjuven på Gekås döms till fängelse
En man i 45-årsåldern liftade till Ullared och försökte stjäla varor på Gekås.Inne i varuhuset lastade han en kundvagn full med fotfilar –till ett värde av nästan 11 000 kronor.Men det dröjde inte länge innan han blev upptäckt och nu döms han till fängelse.
Läs mer om Gekås.Inne och Ullared.
Gekås Ullared: Därför är våra priser hemliga
Det går aldrig ta reda på varken varor eller priser innan besöket. Gekås i Ullared är benhårda på det. Allt ska vara superhemligt! Men varför är både varor och priser hemliga? Här är svaren!
Läs mer om Ullared.
Ola-Connys viktiga uppmaning inför jul
Se Ola-Connys fina julhälsning till LEVABO:s läsare! – Jag passa på att önska er en jättegod jul och gott nytt år från oss alla på Ullared, hur ni än firar och var ni än befinner er på jordklotet.
Läs mer om Ullared.
Här är Gekås nya superrekord
Gekås i Ullared har nått ett nytt superrekord - 170 miljoner på en vecka.Hösten är det populära varuhusets högsäsong och i juletider slås rekord på rekord.–Naturligtvis ska vi fira, det gör vi alltid, säger vd:n Jan Wallberg.
Läs mer om Ullared.
Så mycket billigare är det på Gekås i Ullared
Kanske finns det fler som gillar att jämföra priser på Ullared? Linda Wågemar frågade på Facebook för att höra andras erfarenheter. För priserna är inte offentliga någonstans. De är hemliga tills du kommer dit. Lönar det sig prismässigt att handla på Ullared? Och varför är priserna hemliga? Här är svaren!
Läs mer om Facebook och Ullared.
Ullared-Boris viktiga besked: Stor lättnad
Under våren 2014 vändes dåvarande Gekås-vd:n Boris Lennerhovs tillvaro upp och ned.Han fick vet att han hade cancer – och hela livet sattes på paus.Nu, två och ett halvt år senare, står det äntligen klart att han har gått segrande ur kampen mot sjukdomen.– En stor lättnad, nu är det här ett avslutat kapitel i mitt liv, säger Boris.
Läs mer om Gekås-vd.n.
Skulle bo på Gekås – hamnade i knarkstuga
När Sussie Persson och hennes ressällskap checkat in i den hyrda stugan i Ullared kände man att det luktade väldigt illa. Och under husesynen blev det bara värre.Man hittade ett antal spår efter en knarkfest.– Vi hittade rester av något slags knark i flera av rummen, berättar Sussie.Förslaget på kompensation från Gekås gjorde henne inte gladare: rabatt på stugpriset vid nästa besök.
Läs mer om Sussie.Förslaget och Ullared.
Skulle övernatta på Gekås – hamnade i knarkstuga
När Sussie Persson och hennes ressällskap checkat in i den hyrda stugan i Ullared kände man att det luktade väldigt illa. Och under husesynen blev det bara värre.Man hittade ett antal spår efter en knarkfest.– Vi hittade rester av något slags knark i flera av rummen, berättar Sussie.Förslaget på kompensation från Gekås gjorde henne inte gladare: rabatt på stugpriset vid nästa besök.
Läs mer om Sussie.Förslaget och Ullared.