Ullared

Gekås nya satsning: Vi vill förhöja upplevelsen

Gekås Ullared forstsätter expandera med nya attraktioner och planer för alla shoppingentusiaster.Den senaste stora investeringen är en enorm lekpark för varuhusets allra yngsta besökare.– Vi har mycket barnfamiljer här. Ganska nyligen så har vi gjort en äventyrsbana för de lite större barnen, så då hade vi planen att göra något för de minsta upp till åtta år, säger Jan Wallberg.
Läs mer om Jan Wallberg.

Gekås nya satsning i Ullared: En enorm lekpark

Skandinaviens största varuhus, Gekås i Ullared, vill även locka barnen.Därför bygger de nu något som kan vara Sveriges största lekpark.1000 kvadratmeter stor äventyrspark med allt barnen kan önska sig.
Läs mer om Ullared.
Ullared-profilen: Jag har gett upp
Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren har gått på nitar i kärlekslivet och säger att han blivit bränd. Nu sätter han sitt hopp till att hitta kärleken utomlands – där kvinnor inte lockas av hans kändisskap. – Då är man på samma plan, med samma villkor, förklarar han.
Strejkhotet i Ullared: Måste lösa det här
Här är strejkhotet som ligger över Gekås i Ullared:Städpersonalen kan komma att sluta städa.– Vi måste på något kreativt sätt lösa det här om det blir så, säger Gekås vd Jan Wallberg.

Carolina ledde polisen till försvunne Samers bil

Samer, 40, är mystiskt försvunnen sedan den 1 maj – men en dryg vecka efter att han anmälts försvunnen är Carolina Erlandsson säker på att hon såg honom vid Ullared.Hon tipsade Missing People – som åkte dit samma kväll och hittade Samers bil på en parkering i närheten.– Han såg väldigt nervös ut. Det såg ut som om han hade bråttom, säger Caroline.
Flickans skräckupplevelse – i produkten från Gekås
I likhet med tusentals andra svenskar har Helena Westlin sparat en kasse från besöket i Ullared.Nu vill hon varna småbarnsföräldrar för att låta barn leka med dessa utan tillsyn – efter en obehaglig upplevelse i sitt eget hem.– Min femåring kröp ner och gömde sig i en kasse, drog igen dragkedjan men sen kunde hon inte få upp den, berättar Helena Westlin.
Läs mer om Helena Westlin och Ullared.Nu.
40-årig man försvunnen – bilen hittad i Ullared
En man i 40-årsåldern som har varit försvunnen sedan 1 maj söks nu av polisen. På måndagen gick polisen ut med att man misstänker att mannen kan ha utsatts för brott.
Läs mer om Ullared.
Man försvann vid Ullared – polisen misstänker brott
Polisen i Halland söker just nu efter en man i 40-årsåldern som försvann när han var på väg till sitt jobb i Älvsered den 1 maj.Nu misstänker polisen att mannen har utsatts för brott och rubricerar händelsen som människorov.– Alla tips är värdefulla för oss i det här arbetet. Det kan vara en liten pusselbit som vi saknar, säger utredningsledaren Lars-Gunnar Perlinger.
Ullared kopierar blomkruka från Svenskt Tenn
50 kronor eller eller 1000 kronor för en blomkruka – vad väljer du?På Ullared kan du nu hitta en identisk kopia från Svenskt Tenn.– Det stämmer att krukan har vissa likheter, säger vd Malin Helde.
Läs mer om Malin Helde och Svenskt Tenn.
Fullt utvecklad brand i torp
Räddningstjänsten är på väg till en brand i ett torp nordost om Ullared.– Den är fullt utvecklad, säger Peter Karlborg, inre befäl vid räddningstjänsten.
Läs mer om Peter Karlborg och Ullared.
93-årig miljardär vill ta över E6 med nytt Gekås
Olav Thon kan det här med köpcentrum. Han äger fler än 100 stycken, flera i Sverige. Senaste köpet i hans fastighetsimperium är Tanums Shoppingcentrum.Bit för bit tar han därmed över shoppingen längs E6 även i Sverige – och planen är att göra Tanum till ett nytt Gekås och bli kungen av E6.– Vi har börjat fundera på att använda samma koncept som de gjort så bra i Ullared, säger den 93-årige norske miljardären.
Läs mer om Sverige, Tanum och Ullared.
Ola-Conny bjuder på sina smultronställen i Ullared
Under en rast på Gekås Ullared bjuder Ola-Conny Wallgren på sina smultronställen i trakten. Här kring lågprisvaruhuset har han hittat sin plats på jorden. Nyligen testade han berg- och dalbanor över hela världen för Kanal 5. Men allra bäst trivs han hemma i Halland. För Allt om Resor berättar om sitt strandliv, dansbandskvällarna och spöklika upplevelser.
Semestra i Ullared – mer än shopping
Fiska, bada, cykla eller spela golf.Ströva utmed Högvadsån och duka upp picknick vid Sumpafallen.Ja, förutom att shoppa förstås.Det finns massor att upptäcka i trakterna runt Ullared utan kundvagn.
Så ska Gekås slå tillbaka mot tjuven
Under påskhelgen ser tjuvarna sin chans när butikerna och köpcentrumen är välfyllda med kunder – och polisen uppmanar nu till särskild uppmärksamhet.I Ullared rustar Gekås genom att kalla in extra vakter.– Ju fler människor, desto fler tillfällen för tjuven, säger Anders Persson, stationsbefäl vid polisen i Falkenberg.
Läs mer om Falkenberg.
Namnmissen i Ullared – Ola-Conny om vad han egentligen heter
För svenska folket är han känd som Ola-Conny. Men i själva verket heter han något annat.Nu avslöjar Ullaredsprofilen sitt riktiga namn.
Ola-Connys ord om sin hund: Ser andar
Tisdagens Ullared berör det paranormala - när Ola-Conny låter ett hundmedium idka tankeöverföring med hans hund. Orsaken är att Ola-Conny tror att hunden Wolf ser andar i huset där de bor. – Han ser andar, absolut, den här hunden är medial, säger mediet Pehr i sin analys av Wolf.
Läs mer om Ola-Conny, Pehr och Wolf.
10 anledningar att hata Gekås i Ullared
Hyser du också starka känslor för Gekås i Ullared? Kanske du inte riktigt vågar säga vad du känner. Vi förstår dig – här är 10 anledningar att hata Ullared! (Läs med glimten i ögat ;)
Läs mer om Ullared.
Nu kan du bli granne med Gekås i Ullared
Älskar du Gekås och Ullared men bor långt därifrån? Då har du chansen nu – för 1,5 miljoner kan du flytta dit. Shoppa varje dag och bli granne med Ullared-Morgan!
Läs mer om Ullared, Ullared-Morgan och Ullared.
Gekås vd om nya planen: Finns inte någon gräns
Gekås Ullared har stora planer i tankarna. Ett 60-tal stugor till campingen, nytt hotell och ny väg, är bara några av planerna från den växande shoppingjätten.– Vi ser oss själva som ett stort shoppingäventyr. Jag tror inte att det finns någon speciell gräns, säger vd Jan Wallberg.
Läs mer om Jan Wallberg.
Mamma döms – örfilade fyraåring på Gekås
Den mamma som slagit sin fyraårige son i ansiktet under ett besök på Gekås Ullared, döms nu till ringa misshandel, enligt Hallandsposten.Det var en annan besökare som såg när kvinnan slog pojken på barnavdelningen.Kvinnan döms till dagsböter på 2 500 kronor.
Läs mer om Hallandsposten.Det.
Mamma gav 4-åring örfil på Gekås – döms
En mamma döms av Varbergs tingsrätt för barnmisshandel sedan hon gett sin 4-årige son en örfil under ett besök på Gekås i Ullared.
Läs mer om Ullared.
Ullared-Morgan relaxknep – dricker vatten ur uråldrig källa
Ullared-Morgan har ett knep för att varva ned.Han åker till en naturskön källa – och fyller på kaffekannan.–Det är skönt, säger han i Kanal 5-programmet Ullared.
Läs mer om Kanal och Ullared.
Lilla Signe föddes efter mammas Gekås-metod
I fredags föddes lilla Singe.Det efter att hennes mamma Jenny Berndtsson använt sig av ett, för henne, väl beprövat knep för att få i gång förlossningen – en shoppingrunda på Gekås i Ullared.– Det har fungerat fem gånger nu, säger Jenny med ett skratt.
Här är Gekås nya drag i kampen mot tjuvarna
Gekås i Ullared har haft stora problem med bilinbrott på parkeringen.Nu tar man krafttag mot tjuvarna.Företagets säkerhetschef vill öka kameraövervakningen.– Det är jäkligt frustrerande och det är ett typ av brott som ökat i hela landet, säger Boris Carlsson, säkerhetschef på Gekås till Hallands Nyheter.
Läs mer om Ullared.