Ullared

Shoppingsugna söks till Ullared

Det populära tv-programmet Ullared som sänds på kanal 5 laddar för en ny säsong.Nu efterlyser tv-produktionen personer som vill medverka i programmet.Ullareds-älskare av alla slag söks.
Läs mer om Ullared.

Jörgen blev biten av piraya – i Ullared

För Jörgen Nilsson inleddes akvariemässan på Gekås med ett blodigt pirayabett, tre stygn och en stelkrampsspruta.Nu varnas besökarna på mässan att akta fingrarna i närheten av pirayaakvariet.– De har enormt vassa tänder, säger Jörgen Nilsson.
Läs mer om Jörgen Nilsson och Ullared.
Smällen: Gekås omsättning minskar – med 50 miljoner
I fjol minskade Gekås varuhus sin omsättning med 50 miljoner kronor, det skriver Hallands Nyheter.Det är historiska siffror.Gekås Ullared har aldrig tidigare inte redovisat en tillväxt.– Vi kan bättre, säger koncern-vd:n: Boris Lennerhov till HN.
Dags för Rosengård att ta sig an Ullared
Rosengård spelar hemma mot Ullared i dag i division 2 västra Götaland. Det har varit en tuff start på säsongen för Ullared, som är helt utan poäng efter två spelade matcher. Rosengård har fyra poäng.
Läs mer om Götaland, Rosengård och Ullared.

Mammans enda fråga – efter Robins mystiska död

38 minuter efter att Robin Nilsson hittats död i ett skogsparti utanför Ullared, konstaterade polisen att det inte fanns någon misstanke om brott.Men efter massiv kritik har förundersökningen åter öppnats.– Jag hade en tilltro till att polisen gjorde vad de kunde, men de gjorde ju ingenting, säger Robins mamma, Malin Leskoviku.
Hittarp tar emot Ullared i dag i division 2 västra Götaland
Ullared gästar Laröds IP för match mot Hittarp i division 2 västra Götaland. Det blev seger i premiären för Hittarp, 6-1 mot Olympic hemma, Ullared lyckades inte lika bra och förlorade mot Varbergs GIF. Hittarps IK Ullareds IK
Läs mer om Götaland, Hittarp, Olympic och Ullared.
I dag spelar Varbergs GIF hemma mot Rosengård
Hemmamatch för Varbergs GIF mot Rosengård i dag i division 2 västra Götaland. Varbergs GIF vann i seriestarten med 2-0 mot Ullared, medan Rosengård spelade lika, 1-1, mot IFK Malmö.
Läs mer om Götaland, Rosengård och Ullared.
Gekås rivstartar året
Trots fjolårets uteblivna försäljningstillväxt och konkurrerande e-handlare, har Gekås i Ullared inlett året starkt. Enligt Boris Lennerhov, tf vd, är det nu den internationella lågprishandeln på nätet som är en tuff motståndare.
Läs mer om Ullared.
Seriestart när Ullared tar emot Varbergs GIF på hemmaplan
I dag är det äntligen premiär i division 2 västra Götaland. Ullared möter Varbergs GIF hemma på Hedevi i första matchen. Ullareds IK Varbergs GIF FK
Läs mer om Götaland, Hedevi och Ullared.
Leksak blixtstoppas – exploderade på Tess, 7
Marie Paulsns köp på Gekås Ullared slutade i panik.På vägen hem exploderade leksaken i bilen –i dotterns Tess knä.– Hon blev riktigt ledsen och rädd, säger Marie.Nu stoppar Gekås försäljningen av produkten med omedelbar verkan.
Läs mer om Marie.Nu.
Nu avslöjas Gekås hemliga miljonplan
Nu avslöjas Gekås nya, hemliga satsning i Ullared.– Ingen ska kunna slå oss prismässigt, det är hela grejen, säger vd:n Boris Lennerhov till Hallands Nyheter.
Läs mer om Ullared.
Efter GW:s hårda kritik: Robins död utreds igen
Robin Nilsson, 25, hittades mystiskt död i ett skogsparti i Ullared – men redan efter en dryg halvtimma fastslog polisen att inget brott låg bakom.Efter massiv kritik i SVT:s Veckans brott öppnas nu utredningen igen, rapporterar SVT Halland.– Det är en ny grupp människor som tar sig an fallet med nya ögon, säger Mats Palmgren, polisområdeschef i Halland, till SVT.
Läs mer om Halland, SVT och Ullared.
Ullared-profilen blev årets Falkenbergare
Gekås nygamla vd Boris Lennerhov blir Årets Falkenbergare. Det presenterade förre statsministern Fredrik Reinfeldt under Näringslivsdagen i Falkenberg, skriver P4 Halland.
GW:s hårda kritik – efter Robins död
Robin Nilsson, 25, hittades död i ett skogsparti i Ullared förra året.Bara en dryg halvtimme efter att han hittats konstaterade polisen att det inte fanns någon misstanke om brott.I SVT:s Veckans brott riktar Leif GW Persson stark kritik mot polisens agerande.– Det här måste återupptas, det är fullkomligt givet, säger han i Veckans brott.
Läs mer om Leif GW Persson och Ullared.
Tog lån för att shoppa i Ullared - nu är hon med i Lyxfällan
I den här veckans avsnitt av Lyxfällan besöker Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk och Frida, 25, och Emil, 24, från Kristianstad. Paret har två barn tillsammans men trots det är det bara Frida som tar hand om dem.
Stenhårda kritiken mot Gekås: Totalt förkastliga
Greenpeace riktar skarp kritik mot Gekås i Ullared.Miljöorganisationen menar att varuhuset måste stänga om inte verksamheten ändras, rapporterar SVT Nyheter Halland.– Att sälja prylar billigt, när den verkliga kostnaden för människor och miljö är mycket högre, är inte något som kan fortgå, säger Isadora Wronski, talesperson för Greenpeace, till SVT.
Det krävs för att du ska bli Gekås nästa vd
I en intervju med tidningen Market listar Boris Lennerhov, tillförordnad vd för Gekås i Ullared, de egenskapar han vill se hos sin efterträdare.
Läs mer om Market och Ullared.
Svar: "Andra kanaler ska inte behöva ändra tablån på grund av sport"
Svar till signaturen "Kämpa Larz" 26 februari: Svar: Larz tycks sakna Ullared Jag har aldrig ens sett ett enda avsnitt av det idiotiska "Ullared". Det har jag heller inga planer på att göra.
Läs mer om Kämpa Larz, Ullared Jag och Ullared.
Barnvagnsliga stal för jättebelopp från Gekås
Spelproblematik, arbetslöshet och svårigheter att hålla i pengarna – det säger ett gift par och deras inneboende låg bakom de omfattande butiksstölder som de erkänt och nu dömts till fängelse för.Totalt har gärningsmännen stulit varor värda mer än en halv miljon kronor, bland annat från från Gekås i Ullared.
Läs mer om Ullared.
Svar: Larz tycks sakna Ullared
Svar till Larz Gustafsson 15 februari: Svar: "Ingen sport är intressant" Larz Gustafsson tycker inte att någon sport är intressant, och att andra program alltid får stå tillbaka för sport och idrott.
Läs mer om Larz Gustafsson och Ullared.
Barnvagnsligans kupp på Gekås
Tre personer misstänkta för en serie stölder på bland annat Gekås i Ullared får sina domar på måndag.Trion har enligt åtalet vid upprepade tillfällen fyllt en barnvagn med filmer som man sedan sålt vidare.– Det är en väldigt tragisk historia, säger åklagaren Andreas Bergman som vill se fängelsestraff för en av de åtalade.
Läs mer om Ullared.
Gekås Ullared laddar upp inför sommaren
Det är en omvälvande tid för detaljhandeln när allt fler handlar på nätet. Men Gekås Ullareds vd Boris Lennerhov vänder allt sådant ryggen. – Det handlar om att göra precis så mycket tvärtemot näthandel som möjligt, säger han.
Gekås knep för att stå emot näthandeln
Detaljhandeln hotas av näthandeln. Samtidigt säljer Gekås Ullared för fyra miljoner - i timmen. Och de har inga planer på att bli digitala. Hör vd Boris Lennerhovs knep för succ.
Quiz: Vad kan du om Gekås Ullared?
Till Gekås Ullared reser människor från hela landet och den populära tv-serien om platsen har visats i flera år. Hur mycket kan du om det välbesökta varuhuset? Testa dina kunskaper i DN:s quiz.