Ullared

Ullared kopierar blomkruka från Svenskt Tenn

50 kronor eller eller 1000 kronor för en blomkruka – vad väljer du?På Ullared kan du nu hitta en identisk kopia från Svenskt Tenn.– Det stämmer att krukan har vissa likheter, säger vd Malin Helde.
Läs mer om Malin Helde och Svenskt Tenn.

Fullt utvecklad brand i torp

Räddningstjänsten är på väg till en brand i ett torp nordost om Ullared.– Den är fullt utvecklad, säger Peter Karlborg, inre befäl vid räddningstjänsten.
Läs mer om Peter Karlborg och Ullared.
93-årig miljardär vill ta över E6 med nytt Gekås
Olav Thon kan det här med köpcentrum. Han äger fler än 100 stycken, flera i Sverige. Senaste köpet i hans fastighetsimperium är Tanums Shoppingcentrum.Bit för bit tar han därmed över shoppingen längs E6 även i Sverige – och planen är att göra Tanum till ett nytt Gekås och bli kungen av E6.– Vi har börjat fundera på att använda samma koncept som de gjort så bra i Ullared, säger den 93-årige norske miljardären.
Läs mer om Sverige, Tanum och Ullared.
Ola-Conny bjuder på sina smultronställen i Ullared
Under en rast på Gekås Ullared bjuder Ola-Conny Wallgren på sina smultronställen i trakten. Här kring lågprisvaruhuset har han hittat sin plats på jorden. Nyligen testade han berg- och dalbanor över hela världen för Kanal 5. Men allra bäst trivs han hemma i Halland. För Allt om Resor berättar om sitt strandliv, dansbandskvällarna och spöklika upplevelser.

Semestra i Ullared – mer än shopping

Fiska, bada, cykla eller spela golf.Ströva utmed Högvadsån och duka upp picknick vid Sumpafallen.Ja, förutom att shoppa förstås.Det finns massor att upptäcka i trakterna runt Ullared utan kundvagn.
Så ska Gekås slå tillbaka mot tjuven
Under påskhelgen ser tjuvarna sin chans när butikerna och köpcentrumen är välfyllda med kunder – och polisen uppmanar nu till särskild uppmärksamhet.I Ullared rustar Gekås genom att kalla in extra vakter.– Ju fler människor, desto fler tillfällen för tjuven, säger Anders Persson, stationsbefäl vid polisen i Falkenberg.
Läs mer om Falkenberg.
Namnmissen i Ullared – Ola-Conny om vad han egentligen heter
För svenska folket är han känd som Ola-Conny. Men i själva verket heter han något annat.Nu avslöjar Ullaredsprofilen sitt riktiga namn.
Ola-Connys ord om sin hund: Ser andar
Tisdagens Ullared berör det paranormala - när Ola-Conny låter ett hundmedium idka tankeöverföring med hans hund. Orsaken är att Ola-Conny tror att hunden Wolf ser andar i huset där de bor. – Han ser andar, absolut, den här hunden är medial, säger mediet Pehr i sin analys av Wolf.
Läs mer om Ola-Conny, Pehr och Wolf.
10 anledningar att hata Gekås i Ullared
Hyser du också starka känslor för Gekås i Ullared? Kanske du inte riktigt vågar säga vad du känner. Vi förstår dig – här är 10 anledningar att hata Ullared! (Läs med glimten i ögat ;)
Läs mer om Ullared.
Nu kan du bli granne med Gekås i Ullared
Älskar du Gekås och Ullared men bor långt därifrån? Då har du chansen nu – för 1,5 miljoner kan du flytta dit. Shoppa varje dag och bli granne med Ullared-Morgan!
Läs mer om Ullared, Ullared-Morgan och Ullared.
Gekås vd om nya planen: Finns inte någon gräns
Gekås Ullared har stora planer i tankarna. Ett 60-tal stugor till campingen, nytt hotell och ny väg, är bara några av planerna från den växande shoppingjätten.– Vi ser oss själva som ett stort shoppingäventyr. Jag tror inte att det finns någon speciell gräns, säger vd Jan Wallberg.
Läs mer om Jan Wallberg.
Mamma döms – örfilade fyraåring på Gekås
Den mamma som slagit sin fyraårige son i ansiktet under ett besök på Gekås Ullared, döms nu till ringa misshandel, enligt Hallandsposten.Det var en annan besökare som såg när kvinnan slog pojken på barnavdelningen.Kvinnan döms till dagsböter på 2 500 kronor.
Läs mer om Hallandsposten.Det.
Mamma gav 4-åring örfil på Gekås – döms
En mamma döms av Varbergs tingsrätt för barnmisshandel sedan hon gett sin 4-årige son en örfil under ett besök på Gekås i Ullared.
Läs mer om Ullared.
Ullared-Morgan relaxknep – dricker vatten ur uråldrig källa
Ullared-Morgan har ett knep för att varva ned.Han åker till en naturskön källa – och fyller på kaffekannan.–Det är skönt, säger han i Kanal 5-programmet Ullared.
Läs mer om Kanal och Ullared.
Lilla Signe föddes efter mammas Gekås-metod
I fredags föddes lilla Singe.Det efter att hennes mamma Jenny Berndtsson använt sig av ett, för henne, väl beprövat knep för att få i gång förlossningen – en shoppingrunda på Gekås i Ullared.– Det har fungerat fem gånger nu, säger Jenny med ett skratt.
Här är Gekås nya drag i kampen mot tjuvarna
Gekås i Ullared har haft stora problem med bilinbrott på parkeringen.Nu tar man krafttag mot tjuvarna.Företagets säkerhetschef vill öka kameraövervakningen.– Det är jäkligt frustrerande och det är ett typ av brott som ökat i hela landet, säger Boris Carlsson, säkerhetschef på Gekås till Hallands Nyheter.
Läs mer om Ullared.
Orädd varg promenerar längs vägarna i Ullared
Till synes helt orädd för bilarna har en varg vid ett par tillfällen de senaste dagarna synts utmed vägarna runt Okome, söder om Ullared.–Den verkar helt orädd, säger en ortsbo.
Läs mer om Okome, Ullared och Ullared.Den.
Promenerande varg söder om Ullared
Läs mer om Ullared.
Malins handikappilska på Gekås: Ett hån
Personlige assistenten Malin Nordstrand, 24, har fått nog.Nu riktar hon skarp kritik mot kunder på Gekås-Ullared som inte respekterar personer med funktionsnedsättningar.– De är människor precis som alla andra. Det här är ett hån! säger hon.
Stor kupp mot Gekås – stal för 146 000 kr
Varje dag under en veckas tid besökte ligan Gekås i Ullared och stal stora mängder smink för totalt 146 000 kronor. Nu åtalas en av dem, en man i 60-årsåldern.– Enligt uppgifter från butiken kostar produkterna runt 80–90 kronor styck, så det blir snabbt ett högt värde även om det är småprodukter, säger åklagare Olof Åberg.
Läs mer om Olof Åberg och Ullared.
Ola-Conny visar upp sin nya superkropp
Ola-Conny Wallgren, 53, visar upp sin nya superkropp i kvällens avsnitt av Ullared. Där går han en wrestlingmatch – under namnet O-C crush. – Det gör ont kan jag säga, säger Ullared-profilen i programmet.
Läs mer om O-C, Ullared-profilen och Ullared.
Ola-Conny knockad: Det svartnade
När Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 53, gick sitt livs första wrestlingmatch var han nära att tuppa av. Det svartnade för ögonen. Men han ångrar inte att han ställde upp. – Det var jädrigt kul. Men jag hade ont i några dagar efteråt, säger han.
Morgans mobilvägran – har aldrig skickat sms
Har Ullared-Morgan inte svarat på det där sms:et som du skickade?Nu får du förklaringen.Han har nämligen aldrig skickat ett textmeddelande i hela sitt liv.– Det har jag faktiskt inte, men det har jag också sparat många kronor på, säger Morgan Karlsson.
Läs mer om Morgan Karlsson.
Här är okända Ullared-butiken
Finns nog inte någon i Sverige i dag som inte känner till Gekås i Ullared. Men hur många känner till butiken Ullared2, numera Karlsson, med samma grundare? Den hemliga konkurrenten med exakt samma koncept. Läs här var de finns!