Ullared

Ola-Connys ord om sin hund: Ser andar

Tisdagens Ullared berör det paranormala - när Ola-Conny låter ett hundmedium idka tankeöverföring med hans hund. Orsaken är att Ola-Conny tror att hunden Wolf ser andar i huset där de bor. – Han ser andar, absolut, den här hunden är medial, säger mediet Pehr i sin analys av Wolf.
Läs mer om Ola-Conny, Pehr och Wolf.

10 anledningar att hata Gekås i Ullared

Hyser du också starka känslor för Gekås i Ullared? Kanske du inte riktigt vågar säga vad du känner. Vi förstår dig – här är 10 anledningar att hata Ullared! (Läs med glimten i ögat ;)
Läs mer om Ullared.
Nu kan du bli granne med Gekås i Ullared
Älskar du Gekås och Ullared men bor långt därifrån? Då har du chansen nu – för 1,5 miljoner kan du flytta dit. Shoppa varje dag och bli granne med Ullared-Morgan!
Läs mer om Ullared, Ullared-Morgan och Ullared.
Gekås vd om nya planen: Finns inte någon gräns
Gekås Ullared har stora planer i tankarna. Ett 60-tal stugor till campingen, nytt hotell och ny väg, är bara några av planerna från den växande shoppingjätten.– Vi ser oss själva som ett stort shoppingäventyr. Jag tror inte att det finns någon speciell gräns, säger vd Jan Wallberg.
Läs mer om Jan Wallberg.

Mamma döms – örfilade fyraåring på Gekås

Den mamma som slagit sin fyraårige son i ansiktet under ett besök på Gekås Ullared, döms nu till ringa misshandel, enligt Hallandsposten.Det var en annan besökare som såg när kvinnan slog pojken på barnavdelningen.Kvinnan döms till dagsböter på 2 500 kronor.
Läs mer om Hallandsposten.Det.
Mamma gav 4-åring örfil på Gekås – döms
En mamma döms av Varbergs tingsrätt för barnmisshandel sedan hon gett sin 4-årige son en örfil under ett besök på Gekås i Ullared.
Läs mer om Ullared.
Ullared-Morgan relaxknep – dricker vatten ur uråldrig källa
Ullared-Morgan har ett knep för att varva ned.Han åker till en naturskön källa – och fyller på kaffekannan.–Det är skönt, säger han i Kanal 5-programmet Ullared.
Läs mer om Kanal och Ullared.
Lilla Signe föddes efter mammas Gekås-metod
I fredags föddes lilla Singe.Det efter att hennes mamma Jenny Berndtsson använt sig av ett, för henne, väl beprövat knep för att få i gång förlossningen – en shoppingrunda på Gekås i Ullared.– Det har fungerat fem gånger nu, säger Jenny med ett skratt.
Här är Gekås nya drag i kampen mot tjuvarna
Gekås i Ullared har haft stora problem med bilinbrott på parkeringen.Nu tar man krafttag mot tjuvarna.Företagets säkerhetschef vill öka kameraövervakningen.– Det är jäkligt frustrerande och det är ett typ av brott som ökat i hela landet, säger Boris Carlsson, säkerhetschef på Gekås till Hallands Nyheter.
Läs mer om Ullared.
Orädd varg promenerar längs vägarna i Ullared
Till synes helt orädd för bilarna har en varg vid ett par tillfällen de senaste dagarna synts utmed vägarna runt Okome, söder om Ullared.–Den verkar helt orädd, säger en ortsbo.
Läs mer om Okome, Ullared och Ullared.Den.
Promenerande varg söder om Ullared
Läs mer om Ullared.
Malins handikappilska på Gekås: Ett hån
Personlige assistenten Malin Nordstrand, 24, har fått nog.Nu riktar hon skarp kritik mot kunder på Gekås-Ullared som inte respekterar personer med funktionsnedsättningar.– De är människor precis som alla andra. Det här är ett hån! säger hon.
Stor kupp mot Gekås – stal för 146 000 kr
Varje dag under en veckas tid besökte ligan Gekås i Ullared och stal stora mängder smink för totalt 146 000 kronor. Nu åtalas en av dem, en man i 60-årsåldern.– Enligt uppgifter från butiken kostar produkterna runt 80–90 kronor styck, så det blir snabbt ett högt värde även om det är småprodukter, säger åklagare Olof Åberg.
Läs mer om Olof Åberg och Ullared.
Ola-Conny visar upp sin nya superkropp
Ola-Conny Wallgren, 53, visar upp sin nya superkropp i kvällens avsnitt av Ullared. Där går han en wrestlingmatch – under namnet O-C crush. – Det gör ont kan jag säga, säger Ullared-profilen i programmet.
Läs mer om O-C, Ullared-profilen och Ullared.
Ola-Conny knockad: Det svartnade
När Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 53, gick sitt livs första wrestlingmatch var han nära att tuppa av. Det svartnade för ögonen. Men han ångrar inte att han ställde upp. – Det var jädrigt kul. Men jag hade ont i några dagar efteråt, säger han.
Morgans mobilvägran – har aldrig skickat sms
Har Ullared-Morgan inte svarat på det där sms:et som du skickade?Nu får du förklaringen.Han har nämligen aldrig skickat ett textmeddelande i hela sitt liv.– Det har jag faktiskt inte, men det har jag också sparat många kronor på, säger Morgan Karlsson.
Läs mer om Morgan Karlsson.
Här är okända Ullared-butiken
Finns nog inte någon i Sverige i dag som inte känner till Gekås i Ullared. Men hur många känner till butiken Ullared2, numera Karlsson, med samma grundare? Den hemliga konkurrenten med exakt samma koncept. Läs här var de finns!
Ola-Conny: Tänkte på döden varje dag
Ola-Conny Wallgren, 53, har kämpat sig igenom sitt livs största kris. Efter att modern gick bort – rasade allt för Ullared-profilen. Sorgen, rädslan för cancern och stressen ledde till att han förlorade minnet och tappade håret. – Jag stängde in mig själv, säger han.
Läs mer om Ullared-profilen.
Så vände Ola-Conny livet efter tuffa tiden
Ola-Conny i Ullared har förändrat sitt liv – och kropp. Efter en tuff period – där han tappade både livsgnistan och håret – är han tillbaka i storform. Ola-Conny Wallgren har odlat skägg och slitit i gymmet. – Jag är envis, säger Ullared-profilen.
Den kompletta guiden till Ullared
ULLARED. Gekås i Ullared är världens största varuhus och Sveriges populäraste turistmål. Lågprisbutiken är populärare än Colosseum i Rom och lockar omkring 5 miljoner besökare varje år. Allt om Resors guide är den enda du behöver till Ullared.
Läs mer om Colosseum, Rom och Ullared.
Sannas varning för mynttricket på Gekås
För varje enskild person rör det sig bara om 5-10 kronor. Men i det stora hela kan tjuvarna tjäna tusentals kronor på att länsa kundvagnar på mynt på varuhuset Gekås i Ullared.Sanna Larsson, 52, är en av besökarna som råkat ut för det fula mynttricket.– Man blir ju irriterad, säger hon och uppmanar andra att hålla koll på sin kundvagn.
Läs mer om Ullared.Sanna.
Philip löste mysteriet: Här hittar du rätt sås
Philip Svensson och hans kompis Frida fick nog av ovetskapen och tog tag i mysteriet som alla har funderat på:Var finns den bästa kebabsåsen?Kartläggningen har börjat och tyckarna verkar inte få nog.– Jag tror att folk bryr sig mer än vad de vill erkänna, säger Philip Svensson från Ullared.
Läs mer om Frida, Philip Svensson och Ullared.
Ola-Connys stora förvandling
Här är Ola-Connys stora förvandling. Ullared-profilen sportar nu ett maffigt skägg. – Jag tycker om skägg. Det är enda sättet för oss män att få visa vår manlighet, säger han till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Väg avstängd efter olycka
Väg 153 mellan Rolfstorp och Ullared är avstängd efter en olycka. Det är en personbilsom har kört på en lastbil.
Läs mer om Rolfstorp och Ullared.
Nu är det påsk – på Gekås i Ullared
Det är över fyra månader kvar till påsk, men på Gekås i Ullared har man redan tjuvstartat och bytt ut julpynt till påskägg, harar och kycklingar. – Vi är alltid tidiga med säsongsskiftet - nu ska påsken in, säger Jan Wallberg, vd på Gekås i Ullared.
Läs mer om Jan Wallberg och Ullared.