Ullared

Yxman hotade väktare vid Gekås i Ullared

En man med yxa hotade på torsdagseftermiddagen en väktare vid stormarknaden Gekås i halländska Ullared. Mannen, som ska ha suttit intill kundtjänstdisken och hållit i en yxa, blev arg när väktarna konfronterade honom, rapporterar Expressen.
Läs mer om Expressen och Ullared.

Yxman hotade väktare vid Gekås

En man med yxa hotade på torsdagseftermiddagen en väktare vid stormarknaden Gekås i halländska Ullared. Mannen, som ska ha suttit intill kundtjänstdisken och hållit i en yxa, blev arg när väktarna konfronterade honom, rapporterar Expressen.
Läs mer om Expressen och Ullared.
JUST NU: Yxman hotade väktare inne på Gekås
En man har hotat väktare med en yxa inne på Gekås i Ullared.Mannen, som satt med yxan intill kundtjänsten, blev arg när väktarna konfronterade honom.
Läs mer om Ullared.Mannen.
Så spenderade paret offrets pengar – efter rånmordet
Mannen som misstänks för rånmordet på en äldre man i Svenljunga ska enligt åklagaren ha stulit 200 000 kronor från sitt offer.Mannen och hans fru – som hade stora skulder – misstänks ha spenderat pengarna på bilinköp, Gekås Ullared och utlandsresor.– Man har velat kommat över den mördades pengar, har åklagaren Maria Thorell, tidigare sagt.
Läs mer om Maria Thorell och Svenljunga.

Vd:n om Gekås nya superrekord: Skojigt

Miljarderna rullar på Gekås Ullared.2016 omsatte varuhuset rekordhöga 4 080 000 000 kronor – vilket är 64 miljoner mer än året före.– Jag är jätteglad över att vi klarar av att hålla tempot uppe, säger bolagets vd Jan Wallberg.
Läs mer om Jan Wallberg.
Efter entrkraschen – nu höjer Gekås säkerheten
Efter att en bil kraschade in i entrn på Gekås i Ullared för en vecka sedan höjer nu varuhuset säkerheten. Betongbarriärer har satts ut runt ett större område utanför utgången.– Detta ska ses som en första åtgärd, säger Boris Carlsson, säkerhetschef Gekås Ullared, i ett pressmeddelande.
Läs mer om Ullared.
Betonghinder uppe efter Gekåskrasch
Varuhuset Gekås i Ullared ökar säkerheten efter förra veckans händelse, då en man körde in en bil i entrn. Nio betongbarriärer står nu utställda runt varuhuset.
Läs mer om Gekåskrasch och Ullared.
Uppgifter: Tv-profilen klar för Biggest loser
Populära tv-profilen Morgan Karlsson från Ullared pekas ut som deltagare i Biggest loser.– Jag kan inte kommentera det, säger profilen till Hänt.
Gekås vd: Det är fruktansvärt
När det närmade sig stäning på Gekås Ullared på tisdagskvällen, körde en man in sin bil bland människorna vid entrn.Två personer skadades lindrig.Gekås vd, Jan Wallberg, är glad över att ingen blivit allvarligt skadad men förskräckt av händelsen.– Det är fruktansvärt tråkigt att man ska behöva leva i en sån värld och vara orolig, säger Jan Wallberg.
Läs mer om Jan Wallberg.
Ola-Conny om bilkraschen på Gekås Ullared: Det var det värsta jag har hört
En bil körde rakt in i entrn på Gekås Ullared på tisdagskvällen.När Ullareds-profilen får höra om händelsen uttrycker han sina känslor:– Det var det värsta jag hört, säger tv-profilen till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
En bil körde in i Gekås Ullared – det här vet vi
Klockan 19.55 fick polisen in larmet om att en man kört in vid entrn vid Gekås Ullared.Två personer skadades lindrigt vid händelsen.Det här är vad vi vet om kraschen vid varuhuset.
Anställd: Trodde det var en attack
Paula Mendez jobbade på Gekås i Ullared när bilen körde in i varuhusets utgång. – Jag blev rädd när kollegor skrek vi måste utrymma, säger Paula Mendez.
Läs mer om Paula Mendez och Ullared.
Bil körde in i entrn på Gekås
En bil har kört in i entrn på varuhuset Gekås i Ullared. Det verkar röra sig om en olyckshändelse.
Läs mer om Ullared.
JUST NU: Bil har kört in i entrn på Gekås Ullared
En bil ska ha kört in i entrn till Gekås Ullared.– Det ska vara någon form av trafikolycka. En bil har kört in mot utgången, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region Väst.Ordnignsvakter ska ha tagit hand om föraren till bilen.
Gekås Ullared varnar – efter ny blufftävling
Att oseriösa aktörer använder sig av välkända varumärken för attrahera människor – och lura dem – är inget nytt.Senast i raden är det Gekås Ullareds varumärke som missbrukats – och nu går varuhuset ut och varnar för en blufftävling som sprider sig på Facebook.En person som valde att delta i tävlingen blev nedring av telefonförsäljare efter att hon skrivit i sina kontaktuppgifter.– Det är svårt att värja sig mot det här. Det gäller att försöka agera så fort de dyker upp, säger Jan Wallberg, vd på Gekås.
Läs mer om Facebook.En och Jan Wallberg.
Svenska platser vi älskar – och avskyr – att resa till
Stockholm, Göteborg och Gotland är de svenska platser bussturister helst besöker i sommar. Och till platserna de allra mest vill slippa hör Malmö, Skara sommarland och Ullared.
Läs mer om Gotland, Göteborg, Malmö, Skara och Ullared.
Svår krock nära Ullared
Läs mer om Ullared.
Timmerbil och personbil i frontalkrock
En svår olycka mellan en timmerbil och en personbil har inträffat mellan Ullared och Varberg.– Fordonen har frontalkrockat, säger Andreas Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten i Halland.
Läs mer om Halland, Ullared och Varberg.
Emmelies oväntade syn på utlandsresan
Halvsovandes på transferbussen fick Emmelie Mikkonen, 30, plötsligt syn på något som fick henne att gnugga sig lite extra i ögonen.Någonstans mellan flygplatsen och hotellet i den turkiska badorten Side tornade köpcentret Turkiska Ullared upp sig.– Jag bara tänkte Men gud, vart har jag hamnat någonstans?, säger hon.
Marielles skräckfynd från Gekås: Äckligt
När Marielle Bengtsson, 28, skulle förbereda köttbiten för grillen gjorde hon skräckfyndet.I fläskytterfiln som hon hade köpt på Gekås Ullared satt en flera centimeter lång spik – vid bordet satt hennes hungrige son.– Det var skrämmande, min son kunde ha fått den i halsen, säger hon.