Uppgifter

IFK Göteborg nära att värva succförsvarare

IFK Göteborg är nära att göra klart med en ny försvarare.Enligt SportExpressens uppgifter vill Blåvitt värva Brommapojkarnas mittback Carl Starfelt - där klubben varit i kontakt med både BP och spelaren under en längre tid.22-åringen sitter på ett utgående kontrakt och är fri att skriva på för en ny klubb redan i sommar och sedan lämna BP efter säsongen.- Jag vill inte kommentera några namn men vi tittar på att stärka upp mittbackssidan, säger sportchefen Mats Gren.
Läs mer om Blåvitt och Carl Starfelt.

Efter Trump Jr:s löfte – USA tvingas skicka hem diplomater

Hundratals diplomater kan tvingas återvända hem till USA från Ryssland, rapporterar Reuters.Detta efter att USA beslutat om att införa nya sanktioner mot landet.Samtidigt kommer uppgifter om att Donald Trump Jr ska ha kommit överens om att lätta på sanktionerna under sitt möte med den ryska advokaten.
Uppgifter: Spricka mellan Beckhams
David Beckhams avsked till fotbollen kan innebära slutet på hans äktenskap.Det hävdar den brittiska tabloiden The Sun – som menar att Victoria Beckham blir alltmer irriterad på legendarens beteende.– Han har inte lyckats få till ett ordentligt liv när han inte har fotbollsrutinerna kvar, säger en källa till The Sun.
Läs mer om The Sun och Victoria Beckham.
Neymar i bråk med lagkamrat på träning
Det är mycket rykten som figurerar kring Neymar just nu. Kanske har det försatt brassen i mental obalans. Uppgifter gör gällande att Neymar ska ha varit inblandad i storbråk på dagens träning - och hamnat i brottningsmatch med lagkamrat.
Läs mer om Neymar.

Uppgifter: Google slår ihop sina strömningstjänster

En sammanslagning av Google Play Music och Youtube Red tycks vara på gång.
Uppgifter: Trump Jr lovade Ryssland att släppa sanktioner
Att släppa på sanktionerna mot Ryssland i utbyte mot information som kunde skada Hillary Clinton. Det kom Donald Trump Jr överens om med en rysk advokat, enligt affärsmannen Bill Browder. Browder är själv en stark anhängare av sanktioner mot Ryssland.
Då presenteras krisklubbens nyförvärv
Kvällsposten har tidigare rapporterat om Kalmar FF:s intresse för Hermeet Singh.Enligt uppgifter till tidningen kommer spelaren att presenteras som klar för klubben klockan 12 på fredagen – och vara spelklart till nästa omgång borta mot AIK.
Läs mer om AIK och Hermeet Singh.Enligt.
Allt fler svenskar drar sig ur oljeinvesteringar
Allt fler svenskar drar sig ur investeringar i oljefält i USA, enligt uppgifter till SvD. Investeringarna faller med 10 procent om året – och bedömare är pessimistisk kring oljeinvesteringarnas framtid.
Läs mer om SvD och USA.
Dyr fjällvandring för trött kvinna
Polisen larmades av ett par som fjällvandrade i Jokkmokk. Enligt uppgifter hade kvinnan problem med att gå och kunde inte ta sig ner från fjället.
Läs mer om Jokkmokk.
Uppgifter: Över 50 döda i Nigeria
Över 50 personer dödades i en attack av terrorgruppen Boko Haram i nordöstra Nigeria tidigare i veckan. Dådet riktade sig mot en stor grupp människor som letade efter oljefyndigheter, uppger nu källor för AFP.
Läs mer om AFP, Boko Haram och Nigeria.
Man häktad misstänkt för grov våldtäkt
En man sitter häktad misstänkt för en grov våldtäkt i Visby.Åklagaren beskriver ärendet som speciellt och kan inte gå in på varför det rubriceras som en grov våldtäkt.– I det här fallet är vi väldigt beroende av att få fram teknisk bevisning, då det finns flera uppgifter som inte går ihop, säger åklagaren Mats Wihlborg till Hela Gotland.
Wiland är klar för Hammarby
Johan Wiland är klar för Hammarby.Enligt uppgifter till SportExpressen är nu övergången i hamn - och går allt som planerat åker MFF:s målvakt till Stockholm inom kort för att skriva på kontraktet med Bajen.
Lastbil har kört in i järnvägsbro
En lastbil har kört in i en järnvägsviadukt, strax norr om Åstorp.Enligt uppgifter från platsen ska ingen vara skadad.Men vägen är blockerad i båda riktningar.
Läs mer om Åstorp.Enligt.
Löfvens hemliga löfte till Ygeman – lovad comeback
Efter 25 timmar och 50 minuter fick alliansledarna det kaxiga svaret av Löfven: Två nya ministrar – och en regeringsombildning. Enligt uppgifter till Expressen sparkades infrastrukturminister Anna Johansson av statsministern. Samtidigt fick inrikesminister Anders Ygeman ett hemligt löfte om att göra comeback i regeringen redan nästa år – om Socialdemokraterna vinner valet.
Så mycket får Malmö FF för Konate
Pa Konate presenterades under dagen officiellt som klar för italienska Serie A-nykomlingen SPAL.Enligt uppgifter till trovärdiga Sky Sport och journalisten Gianluca DiMarzio får Malmö FF 2,9 miljoner kronor för spelaren.– Vi i MFF är nöjda, annars hade hade vi inte skrivit på, säger Daniel Andersson till Skånesport.
Larm om drunkning – insats på väg
Strax innan klockan tre på torsdagen fick SOS ett larm om drunkning i Österlen.Ambulans har skickats till platsen.Övriga uppgifter är inledningsvis oklara.
Uppgifter: Spurs och United slåss om konkurrentens stjärna
När Evertons manager Ronald Koeman fick frågan om han räknar med att tappa sin mittfältsstjärna Ross Barkley, 24, var svaret lika övertygande som tydligt.– Ja, hundra procent säker.Nu slåss två engelska storklubbar om Barkleys signatur.
Läs mer om Ronald Koeman och United.
Brand på HVB-hem
Klockan halv tolv på torsdagen fick polisen larm om en brand på ett HVB-hem i Karlskrona.Enligt uppgifter ska branden vara fullt utvecklad och räddningstjänsten är på plats för släckningsarbetet.Byggnaden har evakuerats.
Läs mer om Karlskrona.Enligt.
Guldhjälten på väg till Norge
Molde är nära att värva IFK Norrköpings vänsterytter Christopher Telo.Enligt SportExpressens uppgifter har den norska klubben lagt ett bud på spelaren och vill köpa loss honom redan i sommar.–Som vanligt kommenterar jag inte rykten kring våra spelare, säger IFK Norrköpings manager Jens Gustavsson.
Efter avslöjandet – BMW stoppar samarbetet med Mercedes
Daimler ska enligt uppgifter ha tipsat tyska myndigheter om den omfattande kartellbildningen.Då väljer BMW att tillfälligt stoppa sitt samarbete med biltillverkaren, rapporterar Reuters.
Läs mer om BMW.
Uppgifter: Ryssland spionerade på Macron via Facebook
Den ryska underrättelsetjänsten GRU försökte tidigare i år spionera på Emmanuel Macrons valkampanj med hjälp av Facebook. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters, och hänvisar till en amerikansk kongressledamot samt två anonyma källor.
Läs mer om Facebook, GRU och Macron.
Forsberg vill lämna klubben
I går kom uppgifter om att Manchester United är intresserade av Emil Forsberg.Nu har engelsk press fått tag på ny information som pekar på att en affär kan vara på gång.
Djurgården har kontakt med förre skyttekungen
Djurgården hoppas fortfarande på att göra klart med Gustav Engvall på lån säsongen ut.Samtidigt jobbar klubben på andra spår - där sportchefen Bosse Andersson varit i kontakt med förre skyttekungen Michael Olunga, enligt SportExpressens uppgifter.Anfallaren är på väg att lånas ut från sin kinesiska klubb Guizhou Zhicheng och flera utländska klubbar är med dragkampen.
Tillerson stannar: Går ingenstans
USA:s utrikesminister Rex Tillerson förnekar att han har planer på att avgå efter uppgifter om en fnurra på tråden med Vita huset.
Läs mer om Rex Tillerson och Vita.