Upplands bro

Polis sköt varningsskott vid rånarjakt

Flera personer har frihetsberövats efter ett rån mot en spelbutik i Västerås. De greps i Upplands–Bro efter en biljakt på E18.
Läs mer om E18 och UpplandsBro.
Polis sköt varningsskott
Inrikes. Flera personer har frihetsberövats efter ett rån mot en spelbutik i Västerås. De greps i Upplands-Bro efter en biljakt på E18. Image-text: Flera personer har frihetsberövats efter ett rån mot en spelbutik i Västerås. Arkivbild.
Läs mer om E18 och Upplands-Bro.
Polis sköt varningsskott vid rånarjakt
Flera personer har frihetsberövats efter ett rån mot en spelbutik i Västerås. De greps i Upplands-Bro efter en biljakt på E18.
Läs mer om E18 och Upplands-Bro.
Två gripna efter väpnat rån – polisen sköt varningsskott
Beväpnade rånare tvingade till sig kontanter i en spelbutik i Skiljebo i Västmanland vid halvtvåtiden på måndagen.Senare greps minst två personer i Upplands-Bro. Varningsskott avlossades i samband med gripandet.
Man blev skjuten i Upplands bro
Vid 23.11-tiden på torsdagskvällen blev en man skjuten i benet i Upplands bro. Han fördes med ambulans till sjukhus.
Sju bilar i brand i Upplands Bro
En brand på en parkeringsplats i Upplands Bro norr om Stockholm gjorde att sju bilar skadades. Branden ska ha inträffat under natten mot måndag.
Läs mer om Stockholm.
Man rånad på sin bil – blev knivskadad i handen
En person blev av med sin vita Audi i Upplands-Bro under lördagen.– Vi har inga spår, den som har blivit utsatt har fått en knivskada i handen, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.
Rån i varuhus – hundpatrull letar efter misstänkt
Ett varuhus i Upplands-Bro har blivit utsatt för ett rån.
Läs mer om Upplands-Bro.
Minnesord: Per Olov Karlsson
Per Olov Peo Karlsson, Upplands-Bro har avlidit i en ålder av 83 år. Han efterlämnar tre barn med familjer.
Läs mer om Upplands-Bro.
Industrilokal totalförstörd i brand
En kraftig brand har rasat i en industrilokal i Upplands-Bro under natten. Räddningsmanskap från fyra stationer har arbetat med släckningsarbetet.
Läs mer om Upplands-Bro.
Tre bilar i krock – bil voltade
Tre personbilar har kolliderat på väg 269 i Upplands-Bro.En fil är stängd i riktning mot bro under räddningsarbetet.I kollisionen har en av bilarna voltat.– Alla tre inblandade personer är ute ur bilarna, säger Åsa Dehlin, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral.
Läs mer om Upplands-Bro.En och Åsa Dehlin.
Fräck tobakskupp mot matjätte inatt
Matjätten Willys i Upplands Bro utsattes för en fräck tobakskupp under natten mot måndagen.Genom att forcera en personalingång med en Toyota tog de sig in i ett lager med cigaretter och snus.– 01.20 kom inbrottslarmet, säger Sylvia Oldin vid Stockholmspolisen.
Två personer till sjukhus efter trafikolycka i Kungsängen
Två förare har förts till sjukhus efter en trafikolycka i Kungsängen.Skadeläget är oklart.– Det är lite körigt men vägen är inte helt avstängt, säger Hans Eriksson, ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Upplands-Bro.
Två personer gripna för människorov
Två personer har gripits misstänka för människorov.De kunde gripas tidigt på torsdagsmorgonen vid en polisinsats i Upplands-Bro, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Upplands-Bro.
Misstänkt människorov - två gripna
Tidigt på torsdagsmorgonen greps två personer misstänkta för människorov under en insats i Upplands-Bro, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Upplands-Bro.
Ny hundgrupp ska öka trygghet för motionärer
En nystartad hundgrupp i Upplands-Bro ska öka tryggheten för motionärer.Medlemmen Helene Loewinski, 30, berättar att hon ofta känner sig otrygg på hundpromenaden.– Det börjar bli höst och mörkt, kan man möta upp folk i närheten känns det både tryggare för mig och trevligare för hunden, säger hon.
Läs mer om Upplands-Bro.
Bromsfel bakom dödsolycka
Enligt polisens tekniska undersökning hade såväl bilen som husvagnen allvarliga fel på bromsarna vid dödsolyckan i Upplands Bro i början på juni, skriver P4 Stockholm.
Person påkörd av lastbil på E18
En person ska ha blivit påkörd av en lastbil med släp på E18 i höjd med Bro, en tätort i Upplands-Bro kommun. Polisen larmades klockan 12.23.
Läs mer om Bro, E18 och Upplands-Bro.
Kvinna hittad flytande i vattnet
En kvinna har hittats flytande i vattnet vid Ryssgraven, en vik till Mälaren, i Upplands-Bro kommun, nordväst om Stockholm. Hon sågs av några kanotister som var ute och de plockade upp henne och förde kvinnan till land.
Larm om drunkning – kvinna flyter i vattnet
Räddningstjänsten rycker ut på drunkningslarm i Upplands-Bro.En person har tagits upp ur vattnet.
Läs mer om Upplands-Bro.En.
Två bilar i krock – förare fastklämd
Två bilar krockade i Upplands Bro, nära Bålsta, på torsdagsmorgonen, enligt räddningstjänsten.
Läs mer om Bålsta.