Upplands bro

Man allvarligt skärskadad under bråk

En man i 55-årsåldern skadades allvarligt i ett lägenhetsbråk i Upplands-Bro, i norra Stockholm.
Läs mer om Stockholm och Upplands-Bro.

Man allvarligt skadad i knivbråk i Stockholm

En man i 55-årsåldern skadades allvarligt i ett lägenhetsbråk i Upplands-Bro, i norra Stockholm. –Han har skärskador i nacke, säger Carina Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Stockholm, till TT.
Brand i stuga – två räddade sig ur lågorna
Två personer lyckades ta sig ur lågorna när en brand utbröt i en stuga i ett koloniområde i Upplands-Bro på fredagskvällen.
Läs mer om Upplands-Bro.
Efter rånet – kontantlöst spel
Efter rånet vid galoppbanan Bro Park i Upplands-Bro testar nu Svensk galopp kontantlösa tävlingar....
Läs mer om Bro Park, Svensk och Upplands-Bro.

Galoppbanans drag efter rånet: Kontantfritt

Den 11 september rånades Bro Park i Upplands-Bro. Nu gör galoppbanan förändringar – och plockar bort kontantbetalningarna. – Efter den oerhörda händelsen känns det mer än angeläget att i så stor utsträckning som möjligt trygga arbetsplasten för våra anställda och givetvis även mötesplasten för våra besökare, säger Ulf Hörnberg, vd för Svensk Galopp.
Kraftig brand i skola i Kungsängen
En kraftig brand bröt på tisdagskvällen ut i Källskolan i Kungsängen i Upplands-Bro kommun norr om...
Just nu: Skola brinner utanför Stockholm
En skola i Upplands-Bro är övertänd efter att en brand bröt ut på tisdagskvällen. Det brinner kraftigt i skolan, säger Nils-Inge Karlsson vid Storstockholms räddningscentral.
Bilspåret i jakten på galopprånarna
Rånet mot galoppbana Bro Park i Upplands-Bro var planerat in minsta detalj, erfar Expressen. Skyltarna på flykt-Audin misstänks ha stulits från en vit Renault bara några timmar före den väpnade rånkuppen i norra Stockholm. Efter att flyktbilen dumpats och satts i brand, väntade en båt som tog minst en av de flyende ut på Mälaren. – Det var en person i båten, berättar en boende.
Polis utreder koppling till andra liknande rån
Vittnen beskriver det väpnade rånet mot galoppbana Bro Park i Upplands-Bro som militärt utfört. Nu utreder polisen eventuella kopplingar till andra grova rån i jakten på de maskerade gärningsmännen. – Vi kikar på om det finns beröringspunkter, säger polisens presstalesman Lars Byström.
Läs mer om Bro Park och Upplands-Bro.
Galopprånarna fortfarande på fri fot
De tre beväpnade personer som rånade galoppbanan i Upplands-Bro är fortfarande på fri fot.– Vi...
Läs mer om Upplands-Bro.
Jag såg tre rånare med stora vapen
Flera personer hamnade mitt i råndramat på galoppbanan Bro Park i Upplands-Bro på söndagskvällen. De vittnar om kaos, chockade människor – och beväpnade svartklädda män. – Jag fick springa i väg så jag inte skulle bli påkörd, säger vittnet Sofie Olsson, 19 år.
Polisen jagar galoppbanerånare
Flera beväpnade personer har rånat galoppbanan i Upplands-Bro, nordöst om Stockholm. Rånet skedde...
Läs mer om Stockholm och Upplands-Bro.
Polisen jagar beväpnade galoppbanerånare
Flera beväpnade personer har rånat galoppbanan i Upplands-Bro, nordöst om Stockholm. Rånet skedde vid 19-tiden, skriver Aftonbladet.
Maskerade män rånade galoppbana
Minst tre personer har rånat en galoppbana i Upplands Bro och sedan flytt. Polisen misstänker att de kan ha automatvapen. Nu har polisen inlett ett stort sökpådrag efter rånarna. – Det var ett fullbordat rån, säger Lars Byström vid polisen till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Svårt brännskadad i bostadsbrand
En äldre man fick allvarliga skador i en brand i Upplands-Bro norr om Stockholm på...
Läs mer om Stockholm och Upplands-Bro.
En man svårt skadad i brand i lägenhet
En man har skadats i en lägenhetsbrand i Upplands-Bro, skriver polisen på sin hemsida. Han är svårt brännskadad.
Läs mer om Upplands-Bro.
Lastbil i brand på E18: Det brann rejält
Strax innan 15-tiden började en lastbil att brinna på en bro på E18, Upplands-Bro.
Läs mer om E18 och Upplands-Bro.
Två skadade i fyrhjulingsolycka
En fyrhjuling med två personer har vält i Upplands-Bro. Båda personerna har förts till Karolinska...
Läs mer om Karolinska och Upplands-Bro.
Här brinner bilarna på parkeringsplatsen
En husbil, en husvagn och fyra bilar eldhärjades i Upplands-Bro natten till torsdagen. – Det är förbannat tråkigt att man ska behöva oroa sig för det här, säger sexbarnspappan Åke Holm, 51, som blev vittne till händelsen.
Läs mer om Upplands-Bro och Åke Holm.
Justin Timberlake spelade golf i Sverige
Justin Timberlakes Sverigebesök fortsätter – världsstjärnan njuter av den svenska huvudstaden. Efter det hemliga mötet med Max Martin häromdagen, spelade Timberlake under onsdagen golf på Bro Hof slott i Upplands-Bro. – Han är en stor fantast av golf så han provade det mesta, säger Michel Berendji, krögare på restaurangen.
Mr Galopp oroar sig inte över tvångsflytten
Galoppsporten samlar sig för den allra sista tävlingsdagen på Täby på onsdagen. En helt ny stadsdel - Täby Park - ska växa fram på platsen när verksamheten nu flyttas till Upplands Bro, strax norr om Stockholm. - Galoppsporten ska ju leva vidare och kan det inte vara på Täby så får det vara någon annanstans. För mig är galoppen inte platser utan de enskilda människorna och hästarna, säger Björn Zachrisson, Mr Galopp kallad som bland annat såg till att Täby utrustades med startboxar.
En död i brand i Upplands-Bro
En person har omkommit i samband med en brand i ett flerfamiljshus i Bro i Upplands-Bro, nordväst om Stockholm. Räddningstjänsten larmades vid 00.34 och personen påträffades i den utbrända lägenheten.
Läs mer om Bro, Stockholm och Upplands-Bro.
En död i brand i Upplands-Bro
En person har omkommit i samband med en brand i ett flerfamiljshus i Bro i Upplands-Bro, nordväst...
Läs mer om Bro och Upplands-Bro.
Jagad man kraschade bil efter lång polisjakt
Manne i bilen var efterlyst. När han fick se att polisen följde efter så försökte han fly. Det slutade med en 45 minuter lång biljakt och en krasch på E 18 i Upplands-Bro
Läs mer om Upplands-Bro.
Polisjakt efter två beväpnade rånare
Polishelikopter jagar nu minst två beväpnade rånare efter ett tillslag mot ett varuhus i Upplands Bro på torsdagsmorgonen. De kan ha skjutvapen. Personalen och en väktare bands vid tillslaget. – De har tilltvingat sig kontanter och avvikit på okänt sätt, säger Towe Hägg vid Stockholmspolisens presstjänst. Sökandet efter dem pågår.
Läs mer om Towe Hägg.