Upplands bro

Justin Timberlake spelade golf i Sverige

Justin Timberlakes Sverigebesök fortsätter – världsstjärnan njuter av den svenska huvudstaden. Efter det hemliga mötet med Max Martin häromdagen, spelade Timberlake under onsdagen golf på Bro Hof slott i Upplands-Bro. – Han är en stor fantast av golf så han provade det mesta, säger Michel Berendji, krögare på restaurangen.

Mr Galopp oroar sig inte över tvångsflytten

Galoppsporten samlar sig för den allra sista tävlingsdagen på Täby på onsdagen. En helt ny stadsdel - Täby Park - ska växa fram på platsen när verksamheten nu flyttas till Upplands Bro, strax norr om Stockholm. - Galoppsporten ska ju leva vidare och kan det inte vara på Täby så får det vara någon annanstans. För mig är galoppen inte platser utan de enskilda människorna och hästarna, säger Björn Zachrisson, Mr Galopp kallad som bland annat såg till att Täby utrustades med startboxar.
En död i brand i Upplands-Bro
En person har omkommit i samband med en brand i ett flerfamiljshus i Bro i Upplands-Bro, nordväst om Stockholm. Räddningstjänsten larmades vid 00.34 och personen påträffades i den utbrända lägenheten.
Läs mer om Bro, Stockholm och Upplands-Bro.
En död i brand i Upplands-Bro
En person har omkommit i samband med en brand i ett flerfamiljshus i Bro i Upplands-Bro, nordväst...
Läs mer om Bro och Upplands-Bro.

Jagad man kraschade bil efter lång polisjakt

Manne i bilen var efterlyst. När han fick se att polisen följde efter så försökte han fly. Det slutade med en 45 minuter lång biljakt och en krasch på E 18 i Upplands-Bro
Läs mer om Upplands-Bro.
Polisjakt efter två beväpnade rånare
Polishelikopter jagar nu minst två beväpnade rånare efter ett tillslag mot ett varuhus i Upplands Bro på torsdagsmorgonen. De kan ha skjutvapen. Personalen och en väktare bands vid tillslaget. – De har tilltvingat sig kontanter och avvikit på okänt sätt, säger Towe Hägg vid Stockholmspolisens presstjänst. Sökandet efter dem pågår.
Läs mer om Towe Hägg.
En död i singelolycka
En person dog efter att ha kört av vägen i hög hastighet på E18 i Upplands-Bro norr om Stockholm....
Läs mer om E18, Stockholm och Upplands-Bro.
Körde av vägen – en person död i bilolycka
En person har dött i en bilolycka på E18 i Upplands-Bro. Enligt polisen har bilisten kört av vägen i hög hastighet. – Bilföraren var avliden då räddningstjänst och polis anlände, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om E18 och Upplands-Bro.
Två fordon har kört av vägen efter olycka
En allvarlig trafikolycka har inträffat på onsdagsmorgonen på Berglidsvägen i Upplands Bro i norra Stockholm. – Det kom in till oss klockan 8.37, säger Stockholmspolisens presstalesperson Tove Hägg.
Dykare letar efter försvunnen person
En skridskoåkare misstänks ha gått igenom isen i Upplands-Bro. Dykare är på plats för att hitta personen. – Det är en person som gått igenom och försvunnit, säger Lars Lindberg, ledningsoperatör på Storstockholms brandförsvar.
Läs mer om Upplands-Bro.
Villa brinner i kraftigt i Upplands-Bro
En brand har brutit ut i en större villa i Upplands-Bro. – Vi har just nu två enheter på plats men vi har larmat åtta enheter, säger Johan Winsnes på Stockholms Brandförsvar
Läs mer om Upplands-Bro.
Man åtalas för barnvåldtäkt
En man som jobbat på en förskola i Upplands-Bro kommun, norr om Stockholm, åtalas för flera...
Läs mer om Stockholm och Upplands-Bro.
Åtalas för mord på 7-åring: Jag var sjuk
I juli hittades en sjuårig flicka död i Upplands-Bro. Nu åtalas en 36-årig man för mord, enligt Aftonbladet. – Jag var sjuk och ingen kunde hjälpa mig, ska mannen ha sagt i förhör.
Läs mer om Aftonbladet och Upplands-Bro.
Utredning om barnövergrepp växer
En sexualbrottsutredning mot en man som är anställd vid en förskola i Upplands-Bro växer. Mannen är...
Läs mer om Upplands-Bro.
Fler anmälningar mot förskoleanställd
Polisutredningen mot en förskoleanställd man i Upplands Bro, som misstänks för två fall av våldtäkt mot barn, växer. Totalt misstänks mannen nu för brott mot sex målsägare. – Vi får vara aktsamma om alla inblandade, det är väldigt viktigt, säger gruppchef i Stockolm, polisområde nord.
Läs mer om Stockolm.
Man häktad för fler förskoleövergrepp
En man anställd vid en förskola i Upplands-Bro häktades i fredags på sannolika skäl misstänkt för flera fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn.
Läs mer om Upplands-Bro.
Häktad för fler förskoleövergrepp
En man anställd vid en förskola i Upplands-Bro häktades i fredags på sannolika skäl misstänkt för...
Läs mer om Upplands-Bro.
Butik i Upplands-Bro utsatt för väpnat rån
Polisen jagar ett misstänkt fordon efter ett väpnat rån i Upplands-Bro. Två misstänkta gärningsmän söks nu med hundpatrull och helikopter. – Vi följer efter en bil just nu som vi är intresserade av, säger polisens presstalesperson Hesam Akbari.
Läs mer om Hesam Akbari och Upplands-Bro.
Person rånad på sin Audi under knivhot
En person blev under knivhot rånad på sin bil, en nyare Audi, i Upplands-Bro på måndagsmorgonen. Rånaren ska ha burit någon slags mask för ansiktet och polisen söker nu efter gärningsmannen.
Läs mer om Audi och Upplands-Bro.
Tre bilar inblandade i olycka i Upplands-Bro
Tre fordon är inbladade i en olycka på E 18 vid Upplands-Bro. Ett av fordonen ska enligt polisen ha kört in i en bergvägg. Det är ännu oklart om någon har skadats i olyckan.
Läs mer om Upplands-Bro.
Barnvåldtäktsanklagad häktades ej
Den man som utreds för våldtäkt på en förskola i Upplands-Bro försattes på fri fot efter...
Läs mer om Upplands-Bro.
Misstänkt för våldtäkt mot barn
En anställd på en förskola i Upplands-Bro har anhållits som misstänkt för våldtäkt mot barn,...
Läs mer om Upplands-Bro.
Förskoleanställd man misstänks för våldtäkt
Den förskoleanställde i Upplands-Bro som misstänktes för brott mot barn anhölls i torsdags. Han är nu misstänkt för våldtäkt mot barn, uppger polisen. – Ja, det stämmer han är misstänkt för våldtäkt mot barn, säger Måna Max, polisens presstalesman vid Norrortspolisen.
Dagispersonal misstänks för brott
Upplands-Bro kommun i Stockholms län har polisanmält en av sina anställda på en förskola. Vad det är för slags brott vill inte polisen berätta. – Vi har bestämt att vi inte går ut med en brottsrubricering på grund av att de målsägande är barn, säger Måna Max, presstalesman vid polisen.
Läs mer om Måna Max.