Utdelning v75

Kennedys nya storvinst: Synd med utdelningen

Hammarby har fått en succstart på allsvenskan – och toppar just nu tabellen.Vid sidan av planen? Där gör lagkaptenen Kennedy Bakircioglü stor succ – som travtippare.I helgen drog Bajen-ikonen in 334 000 kronor på V75.– Hoppas på högre utdelning i framtiden, säger han.

SHL-profilen drog in miljonvinst till fansen

En skrällfylld omgång gjorde att utdelningen blev hög på V75 i helgen. En av de lyckliga vinnarna var den förre SHL-stjärnan Sebastian Enterfeldt.Vars miss bäddade för en utdelning på över två miljoner kronor.– Det var mycket tur, säger han.
Läs mer om V75.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev en favoritbetonad omgång på Romme.Där vi fick bland annat se hedershästarna On Track Piraten och Månprinsen visa klassen.Se rätta raden, utdelning och omsättning nedan.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Flera fina V75-tävlingar avslutades med Pastore Bobs skrällseger i avslutningen.Annars skedde inte mycket oväntat, och bland annat vann storfavoriten Southwind Feji återigen enkelt.Se den rätta raden, utdelning och omsättning nedan.
Läs mer om Southwind Feji.

V75-resultat – här kan du rätta raden

Det blev en favoritbetonad omgång på Momarken, där utdelningen på sju rätt stannade under 5 000 kronor.Desto gladare var Björn Goop – som vann fyra av fyra lopp på den norska banan.Se rätta raden raden, utdelning och omsättning nedan.
Läs mer om Björn Goop och Momarken.
Vann 10,3 miljoner: Slår inga frivolter
En skrällfylld omgång bäddade för hög utdelning på V75 i helgen.Mest vann en pensionär i Mellansverige.Som ensam plockade hem över tio miljoner kronor. – Han var kolugn och slår inga frivolter över det här, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
Läs mer om Mellansverige.Som och V75.
Miljonutdelning på V75 – rätta din rad
Det blev en skrällfylld V75-omgång från start till mål på Halmstad.Flera favoriter föll – och när det skrällde även i den sista avdelningen var miljonutdelningen ut faktum.Se rätta raden, utdelning och omsättning nedan.
Läs mer om Halmstad.Flera och V75.
Johan spelade in tre miljoner kronor
En skrällfylld eftermiddag bäddade för hög utdelning på V75 under lördagen.Den största vinsten spelades in av Johan, som gör andelssystem på Hedlunds i Vällingby.Johans system gav en vinst på över tre miljoner kronor.– Det var chockartat, framför allt eftersom jag ändrade raden tio minuter innan spelstopp, säger han.
Läs mer om Johan och V75.
Jätteutdelning på V75 – här kan du rätta raden
Det blev en skrällfylld lördag på Solvalla när V75-Champions avgjorde.Två enprocentare vann – vilket gjorde att utdelningen steg rejält.Se rätta raden, utdelning och omsättning nedan.
Läs mer om Solvalla och V75.
V64 och DD: Härdad i V75 – kan få välförtjänt utdelning
Spelvärd: Fredrik EdholmTisdag 20 februariV64 och Dagens Dubbel, SolvallaBeräknat spelstopp: 19.30 (V64), 20.56 (DD)
Läs mer om SolvallaBeräknat och V75.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev visserligen en ny seger för superfavoriten Southwind Feji.Men även en hel del skrällar, som höjde utdelningen på sju rätt.Se rätta raden, utdelning och omsättning nedan.
Läs mer om Southwind Feji.Men.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev en favoritbetonad V75-omgång på Åby och jackpottmiljonerna rullar därmed vidare till nästa vecka.Noterbart är att det inte gick att hitta någon vinnare i avdelning sju, där 2 och 6 fick dela på segern.Se rätta raden, utdelning och omsättning nedan.
Läs mer om Åby.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev många favoritsegrar på Romme där On Track Piraten var den största skrällen.Se rätta raden, utdelning och omsättning nedan.
Läs mer om On Track Piraten och Romme.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev en favoritbetonad omgång på Jägersro med få oväntade segrar.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Jägersro.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev både favorit- och skrällsegrar när V75 avgjordes på Bergsåker under lördagen.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Bergsåker och V75.
Svensk tog hem galen miljonvinst
Tre system fixade sju rätt och en utdelning på 17 miljoner kronor under förra lördagens V75-spel.Ett utav dem lämnades in på Malta – av en svensk man i 40-årsåldern.Som berättar att han har kusken Carl-Johan Jepson att tacka för mycket.– Ryktet säger att han gillar Las Vegas. Om det stämmer kan han förvänta sig en resa dit som han sent kommer glömma, säger vinnaren.
Läs mer om Carl-Johan Jepson och Malta.
Miljonutdelning på V75 – här kan du rätta raden
Skrällarna avlöste varandra under V75-finalerna på Solvalla – och det dröjde fram till den sjätte avdelningen innan vi fick se en favoritseger.Skrällar som bäddade för miljonutdelning på 7 rätt.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Solvalla och V75.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det bjöds på en hel del situationer - och ett par skrällar, då Axevalla arrangerade V75 under lördagen.Bland annat vann familjehästen Dollar Access som stor underdog.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Axevalla och V75.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev någon enstaka skräll, men också en hel del favoritsegrar när V75 avgjordes på Åby.Gulddivisionen vann Västerboonthenews, som stod för en mäktig uppvisning.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättning för omgången nedan.
Läs mer om V75 och Åby.Gulddivisionen.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Under lördagen 2 december var det V75 på Jägersro i Malmö.Dagens höjdpunkt var Uppfödningslöpning och där fick vi se Svante Båths Global Welcome vinna efter en toppinsats.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättning för omgången nedan.
V75-resultat – här kan du rätta raden
V75-finaler stod på schemat under dagens omgång på Solvalla.Dagens höjdpunkt var Solvalla Grand Prix och där fick vi återigen se Johan Untersteiners superhäst Cyber Lane vinna.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättning för omgången nedan.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det bjöds på en hel del situationer - och ett par skrällar, då Bjerke arrangerade V75 under lördagen.Norske stjärnan Lionel stod för en fin insats inför sin Frankrike-resa, och Ferrari B.R. vann.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Då började man få ont i magen...
Det blev hög utdelning på V75 i lördag – där sju rätt gav knappt 250 000 kronor.En av de som prickade in alla rätt var Christian Jonsson från Härnösand.Som dessutom vann den fjärde etappen i VM i V75.– Min kompis ringde och gormade inför det sista loppet, då började man få ont i magen, säger vinnaren.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Peter Untersteiner och Staro Ivo League överraskade många i V75-6.En skräll i avdelning sex bäddade för hög utdelning på sju rätt under lördagens V75-omgång på Eskilstuna.Här kan du rätta din V75-rad.
Det ser ut att bli bra utdelning på lördag
SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.Här är ESKIL HELLBERGS tidiga ider inför V75 på Bergsåker lördag 4 november.
Läs mer om Bergsåker och V75.