Utdelning v75

V75-resultat – här kan du rätta raden

Det blev en favoritbetonad kväll på Åby under lördagen.Bland höjdpunkterna fanns bland annat Readly Express nya maktdemonstration och Sofia Adolfsson historiska seger i Mont-SM.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Mont-SM.Se, Sofia Adolfsson och Åby.

Resultat från V75 – rätta raden här

Det bjöds på mängder med topprestationer och storskrällar då Solvalla arrangerade Kriterie-söndagen.Bäst av alla var Villiam – som vann Kriteriet på världsrekordtid.Här hittar du den rätta V75-raden och utdelning efter lördagens lopp.
V75: Resultat – rätta raden här
Det bjöds på flera fina lopp under första dagen av storloppshelgen på Solvalla.I loppet med mest prispengar, Europaderbyt – blev det fransk seger i form av Drole de Jet efter ett dramatiskt upplopp.Här hittar du den rätta raden och utdelning efter lördagens lopp.Artikeln uppdateras med övrig info.
Läs mer om Drole, Europaderbyt, Jet och Solvalla.I.
V75: Resultat – rätta raden här
Färjestad bjöd på traditionsenlig Unionskamp. Sverige mot Norge.Den blågula flaggan segrade komfortabelt – med klara fem mot ett.Your Highness passade även på att tysta en hel del tvivlare.Här finns alla V75-resultat, målbilder, rätta rader, utdelning och omsättning.
Läs mer om Norge.Den och Unionskamp.

Balfour kan runda alla på Åby ikväll

Även Åby får en egen V75:a denna vecka och det ser ut att kunna bli hög utdelning då flera av loppen ser riktigt jämna och svårrankade ut på förhand.14 Balfour i V75-1 har snart tjänat en miljon i år och det känns som omgångens bästa vinstchans. Även treårsmärren 3 Fleek Hanover i V75-2 tror vi hårt på med Johnny Takter upp.
Läs mer om Fleek Hanover, Johnny Takter och Åby.
V75: Hemmakusk har flera bra segerchanser
Som så många gånger förr är det Peter Untersteiner som befinner sig ihuvudrollen när V75 gästar hans hemmabana Halmstad. Totalt elva hästar ut där ett flertal har bra chans! Dubbla stolopp är placerade på kvällens kupong och dessutom gäller fulla fält med 15 hästar. Det finns som alltid chans till hög utdelning på V75!
Läs mer om Halmstad, Peter Untersteiner och V75.
Första tanken: Det borde bli bra utdelning
SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen. Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Adielsson: Risk för färglös favoritparad
Vad ATG behöver? En riktigt svår omgång. Och en rejäl V75-utdelning. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Veckans spel: Full utdelning från spets?
Travexperten och Åbyprofilen Sören Englund ger oss varje vecka sin bästa spelid på V75. Den här helgen vänds blickarna mot hemmabanan Åby. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Bra utdelning – här är flera vassa drag
Sportbladets Patrik Fernlund guidar dig mot sju rätt på V75
Läs mer om V75.
Hög utdelning – mitt drag rensar friskt
Sportbladets Patrik Fernlund guidar dig mot sju rätt på V75
Läs mer om V75.
Vann sexsiffrigt på V75 - trots låg utdelning
V75 denna lördag blev favoritbetonad och delade ut 5 348 kronor för sju rätt. Desto mer delades ut till kunder på Willys Uppsala Kungsgatan - de hade även rätt boostnummer.
Läs mer om V75.
Extra V75: Candor Hall blir svårslagen
Samtidigt som Prix d'Amerique ska avgöras på Vincennes så körs det V75-tävlingar på Solvalla. Omgången ser mycket spelvänlig ut och det skulle inte vara någon skräll för oss om det blir sexsiffrig utdelning på sju rätt. Vi testar med två spikar körda av Johnny Takter och Peter Ingves!
Läs mer om Johnny Takter, Prix och Solvalla.
Har inte fått den utdelning vi vill
Jennifer Tillman om Royal Fighter inför V75
Läs mer om Royal Fighter och V75.
Succ för Väsby Spel Jätteglad
V75 bjöd på rejäl utdelning under söndagen. Knappt en och en halv miljon betalade sju rätt - och Väsby Spel Tobak satte den klockrent. - Jag är jätteglad. Jag och alla andra som vann, säger butiksägaren och systemmakaren Jean Azar till SportExpressen.
Adielsson: Bäddat för hög V75-utdelning nu
Nu är det vår. Fina hästar i loppen. Och en riktig V75-omgång.
Extra V75: Harry Boy fixade största vinsten
Det blev sexsiffrig utdelning under söndagens extra V75-omgång på Sundbyholmstravet. Av 27 system med sju rätt gick den största vinsten till andelsystemet på Coop Extra i Filipstad.
Extra V75: Full form och offensivt upplägg
Derbydagen på Jägersro är en av årets höjdpunkter inom svensk travsport. Finalen är väldigt öppen i år – det gäller hela V75-omgången i helhet. Hög utdelning?
Läs mer om Jägersro.
Fin vinst på andelskupong
Av WA. Uppdaterad Vid helgens V75-omgång på Dannero blev det hög utdelning på sju rätt. En andelskupong inlämnad hos Söderköpings Tobak i Söderköping gav hela 106 960 kronor.
Läs mer om Dannero och Söderköping.
Ljungskileettan känns stark
Spelexpert Carl-Johan Goth bjuder på Helgspelet - ider och drag kring stryktipset, odds och V75-travet. Förra veckan bjöd på många oavgjorda matcher och hög utdelning. Sex kryss lade
Läs mer om Helgspelet.
Untersteiner skördar framgång utan sulky
Stallet Untersteiner imponerade stort i helgens finaldag av V75. Far och son tog sammanlagt sex segrar - varav en i det prestigefyllda Stochampionatet. Men pappa Peter Untersteiners, 58, framgångar slutar inte på banan. Han prickade dessutom in sju rätt i Expressens system. – Bra att man kunde komma med information som gav utdelning, säger han till SportExpressen.
Över 100 000 i vinst på trav
Vid lördagens V75-omgång på Axevalla blev det hög utdelning på sju rätt. En andelskupong inlämnad hos Direkten Hultsfred gav 101 215 kronor. Andelskupongen kostade drygt 2 000 kronor
Läs mer om Axevalla och Direkten Hultsfred.
Storvinst till Kalix
Kalix Idag har en person har lämnat in en andelskupong till Centralkiosken i Kalix. Personen vann hela 175 104 kronor på V75. Under lördagens V75-omgång på Axevalla blev det hög utdelning
Läs mer om Axevalla, Centralkiosken, Kalix och V75.
Stor V75-vinst till Ockelbo
Ockelbo I lördagens V75-omgång på Färjestad blev det hög utdelning på sju rätt. En kupong inlämnad hos Centrumkiosken Ockelbo i Ockelbo gav hela 207 136 kronor. Kupongen, som kostade