Utdelning v75

V75-resultat – här kan du rätta raden

Det blev många favoritsegrar på Romme där On Track Piraten var den största skrällen.Se rätta raden, utdelning och omsättning nedan.
Läs mer om On Track Piraten och Romme.

V75-resultat – här kan du rätta raden

Det blev en favoritbetonad omgång på Jägersro med få oväntade segrar.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Jägersro.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev både favorit- och skrällsegrar när V75 avgjordes på Bergsåker under lördagen.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Bergsåker och V75.
Svensk tog hem galen miljonvinst
Tre system fixade sju rätt och en utdelning på 17 miljoner kronor under förra lördagens V75-spel.Ett utav dem lämnades in på Malta – av en svensk man i 40-årsåldern.Som berättar att han har kusken Carl-Johan Jepson att tacka för mycket.– Ryktet säger att han gillar Las Vegas. Om det stämmer kan han förvänta sig en resa dit som han sent kommer glömma, säger vinnaren.
Läs mer om Carl-Johan Jepson och Malta.

Miljonutdelning på V75 – här kan du rätta raden

Skrällarna avlöste varandra under V75-finalerna på Solvalla – och det dröjde fram till den sjätte avdelningen innan vi fick se en favoritseger.Skrällar som bäddade för miljonutdelning på 7 rätt.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Solvalla och V75.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det bjöds på en hel del situationer - och ett par skrällar, då Axevalla arrangerade V75 under lördagen.Bland annat vann familjehästen Dollar Access som stor underdog.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Axevalla och V75.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev någon enstaka skräll, men också en hel del favoritsegrar när V75 avgjordes på Åby.Gulddivisionen vann Västerboonthenews, som stod för en mäktig uppvisning.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättning för omgången nedan.
Läs mer om V75 och Åby.Gulddivisionen.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Under lördagen 2 december var det V75 på Jägersro i Malmö.Dagens höjdpunkt var Uppfödningslöpning och där fick vi se Svante Båths Global Welcome vinna efter en toppinsats.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättning för omgången nedan.
V75-resultat – här kan du rätta raden
V75-finaler stod på schemat under dagens omgång på Solvalla.Dagens höjdpunkt var Solvalla Grand Prix och där fick vi återigen se Johan Untersteiners superhäst Cyber Lane vinna.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättning för omgången nedan.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det bjöds på en hel del situationer - och ett par skrällar, då Bjerke arrangerade V75 under lördagen.Norske stjärnan Lionel stod för en fin insats inför sin Frankrike-resa, och Ferrari B.R. vann.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Då började man få ont i magen...
Det blev hög utdelning på V75 i lördag – där sju rätt gav knappt 250 000 kronor.En av de som prickade in alla rätt var Christian Jonsson från Härnösand.Som dessutom vann den fjärde etappen i VM i V75.– Min kompis ringde och gormade inför det sista loppet, då började man få ont i magen, säger vinnaren.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Peter Untersteiner och Staro Ivo League överraskade många i V75-6.En skräll i avdelning sex bäddade för hög utdelning på sju rätt under lördagens V75-omgång på Eskilstuna.Här kan du rätta din V75-rad.
Det ser ut att bli bra utdelning på lördag
SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.Här är ESKIL HELLBERGS tidiga ider inför V75 på Bergsåker lördag 4 november.
Läs mer om Bergsåker och V75.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev en favoritbetonad kväll på Åby under lördagen.Bland höjdpunkterna fanns bland annat Readly Express nya maktdemonstration och Sofia Adolfsson historiska seger i Mont-SM.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Mont-SM.Se, Sofia Adolfsson och Åby.
Resultat från V75 – rätta raden här
Det bjöds på mängder med topprestationer och storskrällar då Solvalla arrangerade Kriterie-söndagen.Bäst av alla var Villiam – som vann Kriteriet på världsrekordtid.Här hittar du den rätta V75-raden och utdelning efter lördagens lopp.
V75: Resultat – rätta raden här
Det bjöds på flera fina lopp under första dagen av storloppshelgen på Solvalla.I loppet med mest prispengar, Europaderbyt – blev det fransk seger i form av Drole de Jet efter ett dramatiskt upplopp.Här hittar du den rätta raden och utdelning efter lördagens lopp.Artikeln uppdateras med övrig info.
Läs mer om Drole, Europaderbyt, Jet och Solvalla.I.
V75: Resultat – rätta raden här
Färjestad bjöd på traditionsenlig Unionskamp. Sverige mot Norge.Den blågula flaggan segrade komfortabelt – med klara fem mot ett.Your Highness passade även på att tysta en hel del tvivlare.Här finns alla V75-resultat, målbilder, rätta rader, utdelning och omsättning.
Läs mer om Norge.Den och Unionskamp.
Balfour kan runda alla på Åby ikväll
Även Åby får en egen V75:a denna vecka och det ser ut att kunna bli hög utdelning då flera av loppen ser riktigt jämna och svårrankade ut på förhand.14 Balfour i V75-1 har snart tjänat en miljon i år och det känns som omgångens bästa vinstchans. Även treårsmärren 3 Fleek Hanover i V75-2 tror vi hårt på med Johnny Takter upp.
Läs mer om Fleek Hanover, Johnny Takter och Åby.
V75: Hemmakusk har flera bra segerchanser
Som så många gånger förr är det Peter Untersteiner som befinner sig ihuvudrollen när V75 gästar hans hemmabana Halmstad. Totalt elva hästar ut där ett flertal har bra chans! Dubbla stolopp är placerade på kvällens kupong och dessutom gäller fulla fält med 15 hästar. Det finns som alltid chans till hög utdelning på V75!
Läs mer om Halmstad, Peter Untersteiner och V75.
Första tanken: Det borde bli bra utdelning
SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen. Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Adielsson: Risk för färglös favoritparad
Vad ATG behöver? En riktigt svår omgång. Och en rejäl V75-utdelning. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Veckans spel: Full utdelning från spets?
Travexperten och Åbyprofilen Sören Englund ger oss varje vecka sin bästa spelid på V75. Den här helgen vänds blickarna mot hemmabanan Åby. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Bra utdelning – här är flera vassa drag
Sportbladets Patrik Fernlund guidar dig mot sju rätt på V75
Läs mer om V75.
Hög utdelning – mitt drag rensar friskt
Sportbladets Patrik Fernlund guidar dig mot sju rätt på V75
Läs mer om V75.