Väla mark

Här showar Måns inför tusentals fans

En vecka efter segern i Wien stod Europas egen Eurovision-hjälte åter på skånsk mark. Under lördagskvällen uppträdde Måns Zelmerlöw inför nästan 15 000 personer under Pink Party i Helsingborg. – Det är svårt att få en bättre uppställning, säger Ulrika Nordström, marknadschef för Väla Centrum.

Wihlborgs: Köper mark och säljer två mindre fastigheter

SIX) Fastighetsbolaget Wihlborgs köper mark på Väla i Helsingborg och säljer två fastigheter i Rydebäck respektive Limhamn, enligt ett pressmeddelande.
Läs mer om Helsingborg, Limhamn, Rydebäck och Väla.
Gröna linjen rockar på
Maria Bergström laddar inför entrn på scen. Väla mark & trädgård, The Landscapers, vann Företagsrockens Helsingborgsfinal. Vi får se om de tvingas bita i gräset på Skånefinalen.
Läs mer om Skånefinalen.
Domstolen ger bakläxa åt Helsingborgshem
Helsingborgshems upphandling av yttre skötsel har inte gått rätt till och måste göras om. Det konstaterar förvaltningsrätten efter att ha prövat ett överklagande från Helsingborgsföretaget Väla mark och trädgård.

Grönyteföretag får dansk ägare

Väla mark & trädgård får dansk ägare. Det är internationella grönyteföretaget HedeDanmark som köper Helsingborgsföretaget som ett led i en stundande expansion på den svenska marknaden inom grönyteskötsel.Företaget är i dag störst i Danmark på service inom de gröna näringarna, och målet är att nå en liknande position på den svenska marknaden.Väla mark & trädgård grundades 1998 av Ulf Karlberg.
Fyra band klara till Företagsrocken
Fyra band är nu klara till Företagsrockens final. Från torsdagens semifinal på The Tivoli gick Fregatten Vårdrockarna och Väla mark The Landscape vidare, medan Svalöfs gymnasium och HD/NST:s The Deadliners kvalificerade sig redan för en vecka sedan.– Det var otroligt jämnt. Vårdrockarna vann publikens röster med två rösters marginal, säger Anders Tallberg, juryordförande i Företagsrock.
Bank & Trädgård toppade rocken
Cerdo Bankpartner och Väla Mark och Trädgård fick publiken och juryn med sig i Företagsrocken på The Tivoli, Helsingborg. Knapp Moving gick vidare till uppsamlingsheatet. Nästa deltävling är på torsdag 2 februari.
Entekbeslut överklagat
Stadens beslut att i två separata upphandlingar låta Peab och Landscape Services ta över Enteks drift och underhåll av park och gata i Helsingborg har överklagats av bland andra Väla Mark och Trädgård och går nu till överprövning enligt lagen om offentlig upphandling (LoU).