V75

Han har fått rejäl snurr på hästen

Dubbla V75-segrar på hemmaplan.Nicklas Westerholm har fått en oerhörd snurr på Nakoda Goj.Fyra vinster på fem försök talar sitt tydliga spåk.
Läs mer om Nakoda Goj.Fyra.

V75-resultat – här kan du rätta raden

Det blev många favoritsegrar på Romme där On Track Piraten var den största skrällen.Se rätta raden, utdelning och omsättning nedan.
Läs mer om On Track Piraten och Romme.
On Track Piraten skrällvann i guld
På förhand handlade snacket mest om Anna Mix och Indoor Voices.Men när Hans R Strömberg körde On Track Piraten för första gången sedan 2016 så visade duon att gammal är äldst – och skrällvann i V75-3.– Det går inte att beskriva, sa skötaren Lina Pergenius i TV4-sändningen.
Stark känsla för den här skrällen
Inte pluggat på inför V75-jackpotten på Romme?Ingen fara – Stefan Jönsson bjuder på alla sina tips.
Läs mer om Romme.Ingen och Stefan Jönsson.

Toppkuskarna bjuder på sina bästa V75-tips

Robert Bergh leder SportExpressens V75-panel den här veckan.Tillsammans med Örjan Kihlström och Ulf Ohlsson ger de er sina tips inför lördagens V75.Att ta rygg på dem kan vara helgens mest lönsamma tips.
V75-podden Systemet – lyssna på avsnitt 215
Hellberg, Jönsson och Falk knåpar ihop veckans V75-system – lyssna!
Läs mer om Falk och Jönsson.
Det har verkligen rullat på jättebra
Han har gjort succ första året som proffstränare och är populär bland hästägarna.Inför V75 på hemmabanan Romme har Nicklas Westerholm laddat ordentligt med flera heta chanser.- Målet är att ha dem i toppskick på lördag, säger han och spikar två av hästarna i det officiella tipset Fem tippar V75.
Läs mer om Fem, Romme och V75.
ATG lanserar ny jackpot-satsning
Multijackpot på V75 inget aprilskämtDet började med Winter Burst och fortsatte med Summer Heat.Nu lanserar ATG ännu en multijackpot på V75, Spring Race.- Vi ser fram mot en ordentlig travfest under hela påsken med förhoppning om en stor pott och många miljoner att spela om på påskdagen, säger Mikael Bäcke produkt- och affärsutvecklingschef på ATG.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev en favoritbetonad omgång på Jägersro med få oväntade segrar.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Jägersro.
Det är nästan äckligt att se
Västerboonthenews var storfavorit inför V75:s tredje avdelning på Jägersro.Befogat skulle det visa sig.Lars Brindeborgs häst var överlägsen – och vann enkelt.– Magiskt vad snabb han är, det är nästan äckligt att se, säger Sofia Aronsson i TV12:s sändning.
Nancy blir svår att nå från spets
Inte pluggat på inför V75 på Jägersro?Ingen fara – Jonas Noreen bjuder på alla sina tips.
Läs mer om Jägersro.Ingen och V75.
Stjärnskottet jagar femte raka segern
Han har tidigare tränat dubbelmiljonären Big Alex som var en följetång i V75.Nu har amatören Christer S A Karlsson en ny topphäst på gång i Erwin som är obesegrad felfri och har vunnit åtta lopp på tio starter.- Han har börjat klart bäst av de hästar jag har haft. Han känns ännu finare nu efter senaste segern, säger Christer S A Karlsson inför V75-starten på Jägersro.
Läs mer om Big Alex, Erwin och Jägersro.
Toppkuskarna bjuder på sina bästa V75-tips
Peter och Johan Untersteiner leder SportExpressens V75-panel den här veckan.Tillsammans med Örjan Kihlström och Ulf Ohlsson ger de er sina tips inför lördagens V75-omgång.Att ta rygg på dem kan vara helgens mest lönsamma tips.
Storspelaren Christer: Det måste åtgärdas
2012 blev Christer Eriksson uppmärksammad när han vann osannolika 56 miljoner kronor på V75.Han har även gjort sig känd som en åsiktsmaskin – och har ofta varit kritisk i frågor som rör spel.Nu berättar storspelaren att han fortfarande är arg – och kräver ändring.– Det är inte trevligt att höra när de säger att det inte spelar någon roll, säger han.
Läs mer om Christer Eriksson.
V75-podden Systemet – lyssna på avsnitt 214
Hellberg, Noreen och Edholm knåpar ihop veckans V75-system – lyssna här
Läs mer om Edholm och Noreen.
Bergh: Alla tre har lite chans
Han vann allsvenska tränarligan, V75-ligan och flera stora lopp i fjol.Det firar Robert Bergh och hans personal med en gemensam skidresa till Åre kommande veckoslut.Men innan dess har stallet tre intressanta hästar till start i onsdagens V86-jackpot.- Jag tycker att alla tre har lite chans, säger Bergh.
Läs mer om Bergh, Robert Bergh och Åre.
Christer, 38, drog in 3,8 miljoner på V75
Gänget bakom sajten spelvärde fortsätter att göra stor succ. I lördags slog de till igen – när Christer Lagerströms V75-spel drog in sammanlagt 3,8 miljoner kronor till andelsköparna.En miljonvinst som är långtifrån den första som spelexperterna satt ihop.– Man märker verkligen hur genuint glada många är, säger han.
Läs mer om V75.
Han förlorar inte vid ett sådant scenario
SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Det blev både favorit- och skrällsegrar när V75 avgjordes på Bergsåker under lördagen.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
Läs mer om Bergsåker och V75.
Beskedet: Nuncio avslutar karriären
Det blir inga fler lopp för Nuncio.Det bekräftade tränaren Stefan Melander under lördagens V75-sändning i TV12.Stjärnhästen kommer nu i stället fortsätta karriären som avelhingst.
Läs mer om Nuncio.Det och Stefan Melander.
Dagens drag: Tar Inken revansch?
Bana: BergsåkerSpel: Vinnare, 3 Digital Ink (V75-3, lopp 7).Spelstopp: 17.05.
Läs mer om Digital Ink.
Svensk tog hem galen miljonvinst
Tre system fixade sju rätt och en utdelning på 17 miljoner kronor under förra lördagens V75-spel.Ett utav dem lämnades in på Malta – av en svensk man i 40-årsåldern.Som berättar att han har kusken Carl-Johan Jepson att tacka för mycket.– Ryktet säger att han gillar Las Vegas. Om det stämmer kan han förvänta sig en resa dit som han sent kommer glömma, säger vinnaren.
Läs mer om Carl-Johan Jepson och Malta.
Varning för Digital Ink
Robert Bergh leder SportExpressens V75-panel den här veckan.Tillsammans med Örjan Kihlström och Ulf Ohlsson ger de er sina tips inför lördagens V75.Att ta rygg på dem kan vara helgens mest lönsamma tips.
Jag tänker inte så mycket på siffror
Nicklas Westerholm avslutade fjolåret med tre raka segrar, varav två i V75.På lördag hoppas han fortsätta på den inslagna vägen när V75-året 2018 inleds på Bergsåker.- Jag tror i alla fall att han är med och strider om segern, säger Rommetränaren om Persos Smokie.
Läs mer om Bergsåker och Rommetränaren.
V75-podden Systemet – lyssna på avsnitt 213
Hellberg, Noreen & Rebecka Falk med årets första V75-system – lyssna här!
Läs mer om Noreen och Rebecka Falk.