V75

Favoritens kross: Det är jätteroligt

Your Highness var storfavorit inför V75:s tredje avdelning på Färjestad.Då visade stjärnstoet klassen och vann överlägset.– Det är jätteroligt, oj vad glad jag är, säger skötaren Henrietta Wirola till TV12 efter loppet.

V75 i sista stund: Låset i V75-4 borde bara sitta

Inte pluggat på inför V75 på Färjestad?Ingen fara – Jonas Noreen bjuder på alla sina tips.
Läs mer om Färjestad.Ingen och V75.
Heavy Sound redo för eliten
Kulltopp som tre- och fyraåring.Två lopp i kroppen efter långt uppehåll.Heavy Sound är redo att möta den äldre eliten i V75.- Han är jättetaggad i jobben och jag åker till Färjestad med ambitioner, säger Kenneth Haugstad.
Läs mer om Färjestad, Kenneth Haugstad och V75.
Västerbo Hard Cash är ett bra spikförslag
Peter och Johan Untersteiner leder SportExpressens V75-panel den här veckan.Tillsammans med Örjan Kihlström och Ulf Ohlsson ger de er sina tips inför lördagens V75.Att ta rygg på dem kan vara helgens mest lönsamma tips.
Extra skönt att slå svenskarna
På lördag är det dags för Unionstravet på Färjestad.Och innan V75-spelet drar i gång gör den norska monteliten upp med den svenska i montkampen.En av de som kommer till start är den norska profilen Malin Berås, som tävlar med Frode Hamres stjärna Special Envoy.– Det är extra skönt att slå svenskarna, säger hon.
Dubbelt Berne på hemmaplan
Senaste V75-segern ramlade in i fjol somras med trotjänaren On Hold.Till lördagens omgång på Färjestad laddar hemmamatören Berne Gustafsson med sina för dagen två bästa hästar - Wellino Avenue och Global Trackmaster.- Jag spikar mina två i det där tipset man bad mig göra!
Träder fram – efter hoten: Är en idiot
Polisanmäldes efter att ha skickat hot via sms – nu väljer V75-kusken att träda fram
V75-kuskens förklaring – efter hotfulla sms:en
Under fredagen rapporterade Trottosport att en känd V75-kusk hotat en amatörtränare.Nu väljer kusken i fråga att träda fram i ett öppet brev på Facebook.Kusken och tränaren det rör sig om är Nicklas Westerholm.– Jag är en stor idiot i vissa situationer, skriver han i ett inlägg som publicerats i Travgruppen på Facebook.
V75-kusken kan bli borta resten av året
Den norska travkusken Geir Vegard Gundersen tar en paus från tävlandet.Detta efter att hans rygg strulat – och det nu gått för långt. Det kan bli så att han tävlat färdigt för i år.– Jag kommer ta god tid på mig, och inte förhasta mig, säger Geir Vegard Gundersen till TGN.no.
V75-vinnare fick cancer – opereras i tv: Blev orolig
Tvingas till ingrepp efter oväntade upptäcken boVarning för starka bilder
Duons nya miljonsucc: Är nästan osannolikt
Tipsduon Pontus och Matte har på kort tid blivit två aktade namn i Spelsverige.Och storvinsterna fortsätter att regna in...I lördags fick de på nytt sju rätt på V75 – och drog in 1,5 miljoner kronor.– De har ruskigt bra koll om man får skryta lite, säger pappan till Pontus, Per-Arne Chorell.
De gör upp i avslutningen
SportExpressens travredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.
Det var ingen vanlig lördag
Jan-Olov Persson tog 2000:e segern.En amatör vann med proffstränad häst på V75.Peter Untersteiners sällsynta besök resulterade i två vinster.
Galna segerglädjen – efter storskrällen
Jessika Sidbäck slog till med en storskräll på V75.Och i TV12-intervjun efter loppet hade hon känslorna på utsidan.– Jag hittar nästan inga ord, säger Jessika Sidbäck i TV12.
Läs mer om Jessika Sidbäck.
15.00: Följ V75 – ta hjälp av experterna
Dags för V75 på Bollnäs. SportExpressens experter bjuder på tips inför – och under – V75. Under live-fönstret finns veckans genomgångar av V75.
Läs mer om V75.
V75 i sista stund: Sture kan leda loppet runt om
Inte pluggat på inför V75 på Bollnäs?Ingen fara – Jonas Noreen bjuder på alla sina tips.
Läs mer om Bollnäs.Ingen och V75.
Allt om helgens V75 i Bollnäs
Läs mer om V75.
Nadal Broline blir den bästa spiken
Peter Untersteiner leder SportExpressens V75-panel den här veckan.Tillsammans med Robert Bergh och Ulf Ohlsson ger de er sina tips inför lördagens V75.Att ta rygg på dem kan vara helgens mest lönsamma tips.
Läs mer om Robert Bergh och Ulf Ohlsson.
Hon debuterar på hemmaplan
På lördag får vi stifta bekantskap med ett nytt ekipage i V75-sammanhang.Det handlar om Primus Altero och hans tränare Helena Ehn, som för första gången ska köra mot landets bästa kuskar i travets elitserie.- Det är såklart lite spänt men jag är den som känner hästen bäst och kan lika gärna prova att köra själv, säger Bollnäsamatören.
Läs mer om Bollnäsamatören och Helena Ehn.
Loppet har flera segerkandidater
SportExpressens travredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.
Ferrari BR tar hem det norska Derbyt
Inte pluggat på inför extra V75 från Bjerke?Ingen fara – här bjuder Fredrik Edholm på en genomgång av omgången.
Den långa resan var inte förgäves
Pär Hedberg reste långt.Men inte förgäves.Två V75-vinster av tre möjliga gav trippen till Örnsköldsvik.
Läs mer om Örnsköldsvik.
15.00: Följ V75 – ta hjälp av experterna
Dags för V75 på Solänget. SportExpressens experter bjuder på tips inför – och under – V75. Under live-fönstret finns veckans genomgångar av V75.
Läs mer om Solänget och V75.