V75

V75-resultat – här kan du rätta raden

Det bjöds på en hel del situationer - och ett par skrällar, då Bjerke arrangerade V75 under lördagen.Norske stjärnan Lionel stod för en fin insats inför sin Frankrike-resa, och Ferrari B.R. vann.Se hela den rätta raden, utdelning och omsättningen för omgången nedan.
V75 i sista stund: Norska stjärnan har toppchans
Inte pluggat på inför V75 på Bjerke?Ingen fara – Jonas Noreen bjuder på alla sina tips.
Läs mer om Bjerke.Ingen och V75.

Nu utmanar han norrmännen igen

Succkusken, storseger-staplaren och VM-mästaren.Christoffer Eriksson har tagit två av årets större segrar i grannlandet.I helgen utmanar han åter norrmännen när V75 gästar Bjerke i Oslo.
Toppkuskarna bjuder på sina bästa V75-tips
Robert Bergh leder SportExpressens V75-panel den här veckan.Tillsammans med Örjan Kihlström och Johan Untersteiner ger de er sina tips inför lördagens V75.Att ta rygg på dem kan vara helgens mest lönsamma tips.
Stjärnan siktar på sista segern – innan flytten
Det blir en ny vinter i världseliten för Prix d Amerique-trean Lionel.Ägaren Göran Antonsen gläder sig åt att köra hästen i det sista loppet innan man sätter kurs mot Frankrike.- Jag har stor tro på att vi vinner lördagens lopp, säger Göran Antonsen inför V75 i Oslo.
V75-podden Systemet – lyssna på avsnitt 204
Hellberg, Noreen & Hultman syr ihop veckans V75-system – lyssna här!
Läs mer om Hultman och Noreen.
Ferrarin står inför största utmaningen
På lördag blir det Norge mot Sverige i Oslo.V75 drar väster ut där norrmännen laddar med världsrekordhållaren Ferrari B.R. i fyraåringarnas uppgörelse Axel Jensens Minneslopp.- Ferrari har aldrig mött hästar av den här kalibern tidigare men visst ska han kunna vara med och kämpa i toppen, säger Per Oleg Midtfjeld.
Då började man få ont i magen...
Det blev hög utdelning på V75 i lördag – där sju rätt gav knappt 250 000 kronor.En av de som prickade in alla rätt var Christian Jonsson från Härnösand.Som dessutom vann den fjärde etappen i VM i V75.– Min kompis ringde och gormade inför det sista loppet, då började man få ont i magen, säger vinnaren.
Första tanken: Fint läge – kan vara ett segerbud
SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.
Extra V75 i sista stund: Hon blir svår att plocka ned
Inte pluggat på inför V75 på Eskilstuna?Ingen fara – Fredrik Edholm bjuder på alla sina tips.
V75-resultat – här kan du rätta raden
Peter Untersteiner och Staro Ivo League överraskade många i V75-6.En skräll i avdelning sex bäddade för hög utdelning på sju rätt under lördagens V75-omgång på Eskilstuna.Här kan du rätta din V75-rad.
Favoriten vann – efter kaoset
Regnet öste ner i Eskilstuna under lördagens V75-omgång.Något som orsakade kaos inför den tredje avdelningen – då startbilen slirade.När det väl var dags för lopp visade Nadal Broline klassen.– Det här borde vi ha blivit informerade om på förhand, säger Bandit Hornlines kusk Ulf Eriksson, som var irriterad efter omstarten, till TV12.
Magiska uppvisningen – efter märkliga missen
Very Kronos var storfavorit inför V75:s andra avdelning.Då gav hästen övriga konkurrenter ett rejält försprång i starten.Men stod sedan för en makalös upphämtning och vann enkelt.– Det är klart att det blev mycket tapp i starten, säger tränaren Svante Båth till TV12 efter loppet.
Läs mer om Svante Båth.
V75 i sista stund: Han är klassen i gänget – bara vinner
Inte pluggat på inför V75 på Eskilstuna?Ingen fara – Jonas Noreen bjuder på alla sina tips.
Läs mer om Eskilstuna.Ingen och V75.
Extra V75: Spetsläge – då blir han svårbesegrad
Det är dags för Breeders Crown-finaler i Eskilstuna. Som vanligt är det högklassiga lopp och många har detta som slutpunkt på en lång säsong.Valet av spikar var inte alldeles enkelt. Disco Volante (V75-5) har dock spetsläge och i den positionen är han svår att besegra. Och Husse Boko (V75-6) tror vi på trots förlust senast.
Läs mer om Eskilstuna.
Allt om helgens V75 i Eskilstuna
Läs mer om Eskilstuna och V75.
Toppkuskarna bjuder på sina bästa V75-tips
Peter och Johan Untersteiner leder SportExpressens V75-panel den här veckan.Tillsammans med Örjan Kihlström och Ulf Ohlsson ger de er sina tips inför lördagens V75-omgång i Eskilstuna.Att ta rygg på dem kan vara helgens mest lönsamma tips.
V75-podden Systemet – lyssna på avsnitt 203
Eskil & Jonas gästas av vinnaren av andra vinnaren av interna tävlingen
Han var bara bäst från dödens nu
Hårdhet från V75.Och bara bäst från dödens.
Det här handlar om vanlig empati
Det är stor travfest i Eskilstuna i helgen. Vid sidan av helgens dubbla V75-omgångar arrangeras det på lördag en familjedag på Berga Gård i Eskilstuna – till förmån för barncancerfonden.– Det handlar om vanlig empati. Att man hoppas slippa hamna i den situationen själv och kunna bidra till de som drabbas, säger Patrik Jacobsson, som arrangerar dagen.
Satt själv hemma och bara gapade
Precis som förra veckans etappvinnare litade Lars Danielsson i Torslanda på fyra spikar när han på lördagen prickade in sju rätt och tog hem den tredje etappen i VM i V75.- Jag är både stolt och glad, jätteroligt!
Läs mer om Torslanda och V75.
Han är en mycket kapabel treåring...
SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från någon av SportExpressens experter.Här är våra tidiga tips inför V75 på Eskilstuna den 11 november.
Läs mer om Eskilstuna och V75.