Vaggeryd

Smet från kontroll – polisjakt på motorväg

Polisen har gripit två män efter en biljakt på E4 nära Vaggeryd söder om Jönköping.– De stannade inte vid en fordonskontroll. Männen är misstänkta för narkotikabrott, berättar Monica Bergström, presstalesperson vid polisen i region Öst.

Bil har kört in i träd – oklart skadeläge

En bil har kört in i ett träd på en mindre ort utanför Vaggeryd enligt ett larm från SOS Alarm, uppger polisen.Skadeläget är okänt.
Läs mer om Vaggeryd.
Polisen varnar för halka – flera olyckor under morgonen
En bilist körde av vägen på E4 i Vaggeryd under morgonen. Bilen hamnade i diket och fick bärgas från platsen.Flera trafikolyckor har inträffat i Jönköping under tisdagsmorgonen, och polisen varnar nu för det rådande vinterväglaget.
Läs mer om Jönköping och Vaggeryd.
Bilist vägrade stanna – flera polispatruller i biljakt
En bilist i Vaggeryd vägrade stanna för polisen, utan körde vidare i hög hastighet. Flera polispatruller deltog i jakten på bilisten, som tidvis körde i 180 kilometer i timmen.Bilisten stoppades till sist med hjälp av spikmattor.Föraren, en man i 20-årsåldern, greps.
Läs mer om Vaggeryd.

Bil i brand – spridit sig till lada

En bil parkerad i en lada i Vaggeryd har börjat brinna. Flera räddningsstyrkor är på plats, enligt Jönköpingsposten.
Läs mer om Jönköpingsposten och Vaggeryd.
Hus träffat av blixten – räddningstjänsten på väg
Blixten har slagit ned i en villa norr om Vaggeryd. Larmet kom in till räddningstjänsten 16.43.– Vi är på väg fram, säger Fredrik Malm, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping.
Svår singelolycka – ung man till sjukhus
En singelolycka har inträffat i Vaggeryd på måndagsmorgonen.– En personbil har kört av vägen och in i ett träd. Det är en kraftig olycka, säger Lars-Göran Nilseryd, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping.En man har förts med ambulans till sjukhus.
Kollision mellan lastbil och personbil på motorväg
En olycka har inträffat på E4 i Vaggeryd kommun.Enligt larmet från SOS handlar det om en kollision mellan en personbil och en lastbil.Larmet kom runt klockan 19.30 under lördagskvällen.
Läs mer om Vaggeryd.
Han brukar slå detta motstånd
Favoriterna radade upp sig förra veckan på Vaggeryd. Det innebär att vi har en saftig jackpott den här omgången med tanke på att det inte var någon utdelning på vare sig sju eller sex rätt.Eskilstuna tar över stafettpinnen och bästa spiken återfinns i montloppet. Nantucket brukar slå dessa hästar – och gör det på nytt.
Läs mer om Vaggeryd.
När luckan väl kom var det inget snack
Mika Forss gästade inte Vaggeryd i onödan.Och ibland är det tillfälligheterna som styr...
Läs mer om Vaggeryd.
Känns som en häst utöver det normala
Sommartrav i busken.Då vill Carl-Otto Göransson vara med.- Vaggeryd är en härlig sommarbana och är värd en hel V86-omgång, säger Halmstadtränaren som har en fin chans på onsdagen med fyraåriga stoet Rani Face.
Ödmjuke krigaren storfavorit på V86
I flera år har han tillhört eliten över längre distanser och han är still going strong.Alfas da Vinci blir tuff för konkurrenterna att stå emot i Smålandsstayern när V86-spelets sommarturn på onsdagen kommer till Vaggeryd.- Det ser väl ut som en lämplig uppgift på förhand, säger hästens tränare och kusk Joakim Lövgren.
Han kan skrälla trots bakspåret
Vi bjöds på kanonfina lopp förra onsdagen på Solvalla. Nu pausar huvudstadsbanan ett bra tag och V86-cirkusen beger sig ut i landet.Det är Vaggeryd som arrangerar veckans omgång. Jag spar spikarna till slutet. Alfas da Vinci visade uppåtform senast. Blåser förbi allt nu. Moni to Spare då? Ledning runt om.
Läs mer om Solvalla, Spare, Vaggeryd och Vinci.
Tåg körde på träd – flicka skadad
En flicka i tonåren skadades allvarligt i en ovanlig olycka vid järnvägen i Vaggeryd. Ett träd hade fallit över spåret, där ett tåg kom och knuffade iväg det så olyckligt att flickan träffades av delar från trädet. Flickan gick på en gångbana när hon träffades, skriver Värnamo Nyheter.
Läs mer om Vaggeryd och Värnamo Nyheter.
Två personbilar i krock – en ligger i diket
Två personbilar kolliderade på måndagsmorgonen på riksväg 30 mellan Jönköping och Vaggeryd.En av bilarna ska ha landat i diket efter kollisionen och två ambulanser har skickats till platsen.– Det kan nog vara en kraftigare krock. Det är nog inte helt osannolikt, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson i Jönköping.Två personer har förts till sjukhus.
Personbil och lastbil i krasch
En personbil och en lastbil har kolliderat på gamla E4:an mellan Skillingaryd och Vaggeryd i Småland.Föraren fick klippas loss ur bilen och är förd till sjukhus.
JUST NU: Bil har voltat – förare klämdes fast
En bil har voltat av vägen efter en kollision på väg 812 utanför Vaggeryd.En man som fick brytas loss ur den voltade bilen har förts till sjukhus med okända skador.– Han misstänks också för rattfylleri eller drograttfylleri, säger Jan Fryksn, vakthavande befäl vid polisen i Region Öst.
JUST NU: Bil har voltat – misstanke för rattfylla
En bil har voltat av vägen efter en kollision på väg 812 utanför Vaggeryd.En man som fick brytas loss ur den voltade bilen har förts till sjukhus med okända skador.– Han misstänks också för rattfylleri eller drograttfylleri, säger Jan Fryksn, vakthavande befäl vid polisen i Region Öst.
JUST NU: Bil har voltat – en person fastklämd
Två bilar har kolliderat på väg 812 utanför Vaggeryd.En av bilarna körde av vägen och voltade efter kollisionen.– Minst en person är fastklämd, säger Jan Fryksn, vakthavande befäl vid polisen i Region Öst.
JUST NU: En person till sjukhus efter olycka
Tre personer har behövt vård efter en trafikolycka, utanför Vislanda, Alvesta på onsdagen.Samtidigt uppges det vara besvärligt i trafiken på flera håll i syd.Bland annat i Staffanstorp och Vaggeryd där olyckor också har inträffat – och i Karlshamn har en bil voltat av vägen.
Buss och personbil i kollision – två till sjukhus
En buss och en personbil var på fredagsmorgonen inbladade i en olycka i närheten av Vaggeryd.Två personer har transporterats till sjukhus med oklara skador.– De två personer som suttit i personbilen har fått åka till sjukhus, säger Fredrik Kliman, polisens presstalesperson i Jönköping.
Tåg utrymt efter motorbrand
En brand upptäcktes vid 14-tiden i ett motorrum på ett dieseldrivet passagerartåg som befann sig i Byarum, nära Vaggeryd.
Läs mer om Byarum och Vaggeryd.
Brand i tåg – tåget evakueras
En brand utbröt på ett tåg i Byarum utanför Vaggeryd på måndagseftermiddagen. Räddningstjänsten ryckte ut för att släcka elden. Tåget har evakuerats.
Läs mer om Byarum och Vaggeryd.