Vanessa trump

Meddelandet till Trumps son: Du är avskyvärd

Donald Trumps son och svärdotter utsattes för ett angrepp i sitt hem på måndagen.Svärdottern Vanessa Trump fick föras till sjukhus efter att hon öppnat ett kuvert med vitt pulver och ett meddelande.Pulvret var ofarligt – nu har meddelandets innehåll avslöjats:Du är en avskyvärd, avskyvärd person, stod det enligt NBC.
Läs mer om NBC.

Trumps svärdotter undersöks på sjukhus efter pulverbrev

USA:s president Donald Trumps svärdotter Vanessa Trump undersöks på sjukhus sedan hon öppnat ett paket med pulver i, skriver amerikanska medier.
Läs mer om Vanessa Trump.
Vanessa Trump till sjukhus – fick misstänkt brev
Vanessa Trump, den amerikanske presidentens svärdotter, har förts till sjukhus efter att hon öppnat ett misstänkt brev, rapporterar NBC News.
Vanessa Trump till sjukhus efter att ha öppnat brev med vitt pulver
Vanessa Trump – fru till Donald Trump Jr– har tagits till sjukhus efter att ha öppnat ett brev med ett vitt pulver, säger polisen enligt ABC News.
Läs mer om Donald Trump Jr.

Ivanka Trump semestrar – och har tjejkväll

Sommar betyder semester – även för presidentdottern Ivanka Trump.Hon har besökt golfanläggningen i Bedminster, New Jersey – som ägs av pappa Donald Trump.Ivanka har även hunnit med en tjejkväll med systern Tiffany och svägerskorna Lara och Vanessa Trump.
Donald Trumps svärdotter på hemligt besök i Danmark
Det är inte varje dag som en Trump besöker Danmark.Nyligen besökte Vanessa Trump, gift med Donald Trumps son, i hemlighet sin danska släkt, rapporterar DR Sjælland.