Vegas skyttens

Flickvännens liv ihop med massmördaren

NEW YORK. Las Vegas-skyttens flickvän raderade sitt Facebookkonto – samma dag som massakern.Men klockslaget fick polisen att reagera, visar nya dokument.Och frågan kvarstår: Vad visste egentligen Marilou Danley om Stephen Paddocks planer?
Läs mer om Facebookkonto och Marilou Danley.
Las Vegas-skyttens hårddisk saknas
En bärbar dator som fanns på Las Vegas-skyttens hotellrum saknar hårddisk. Därmed saknar utredarna den kanske viktigaste källan för att förklara motiven bakom den värsta masskjutningen i USA:s historia.
Las Vegas-skyttens egna ord om de underliga vanorna innan massmordet
Han åt lugnande och kunde spela för en miljon dollar per natt på lyxiga kasinon – men han tyckte inte själv att det var mycket pengar. Det framgår i ett dokument där massmördaren Stephen Paddock med egna ord beskriver sitt liv innan skotten föll i Las Vegas. – Jag brukar spela på natten och sova på dagen.
Läs mer om Stephen Paddock.

Besökte fler i Las Vegas-skyttens rum?

Okända personer kan ha varit i det rum som Las Vegas-skytten Stephen Paddock använde när han sköt ihjäl minst 58 människor och skadade över 500. Polisen tror inte att det finns någon annan skytt, men flera märkliga detaljer i rummet förbryllar, rapporterar NBC News.
Misstanke: Fler personer i Las Vegas-skyttens rum
Okända personer kan ha varit i det rum som Las Vegas-skytten Stephen Paddock använde när han sköt ihjäl minst 58 människor och skadade över 500. Det misstänker utredarna och hänvisar till flera underliga detaljer, enligt NBC News.
Skyttens flickvän visste inget om dådet
Las Vegas-skytten Stephen Paddocks flickvän säger i ett uttalande att hon inte visste något om hans planer. Hon beskriver honom som en omtänksam och tystlåten man.
Handskriven lapp kan avslöja Las Vegas skyttens motiv
Myndigheterna har släppt filmer från Las Vegas polisernas kroppskameror som de bar när dödsskjutningen bröt ut. BIlderna visar kaos och förvirring när polisen försöker få människor att ta skydd undan kulregnet från hotellrummet. Nya uppgifter om en handskriven lapp som låg vid Paddocks kropp kan ge svar på motivet till massakern.
Las Vegas-skyttens flickvän har landat i USA
Flickvännen till Las Vegas-skytten Stephen Paddock är på väg till USA från Filippinerna. Plane lyfte från Manila på tisdagskvällen, lokal tid. Amerikanska myndigheter har sagt att hon är en person av intresse för utredningen.
Läs mer om Filippinerna, Manila och USA.
Las Vegas-skyttens flickvän på väg till USA
Flickvännen till Las Vegas-skytten Stephen Paddock är på väg till USA från Filippinerna. Plane lyfte från Manila på tisdagskvällen, lokal tid. Amerikanska myndigheter har sagt att hon är en person av intresse för utredningen.
Läs mer om Filippinerna, Manila och USA.