Victoria

Sonens avsky mot Victoria Beckham efter beslutet

Victoria Beckham har tagit till ett knep för att inte dricka alkohol.Men någon som inte uppskattar hennes nya vana är sonen Brooklyn.– Brooklyn är ganska äcklad, säger en källa till Female First.

Hon har orsakat kris för Beckhams

Det sägs vara kris i äktenskapet mellan David och Victoria Beckham.En skandalmodell med adlig bakgrund anklagas för att ligga bakom trätan.
Läs mer om David och Victoria Beckham.En.
Kronprinsessan Victoria tog med familjen på utflykt
Kronprinsessan Victoria och familjen lämnade Haga i helgen för en familjeutflykt.Tillsammans tog kronprinsessfamiljen sig till Villa Fridhem i Östergötland på lördagen – där åt de middag ihop i en avskild del av matsalen.På menyn: Hummersoppa, vilt från Östergötland, utvalda ostar – och trippelefterrätt.
Victoria om Estelles svåra frågor: Skarp tjej
MALMÖ. Kronprinsessan Victoria får många svåra frågor från prinsessan Estelle, 5.I samband med invigningen av Marinpedagogiskt center i Malmö berättade Victoria:– Det är en skarp tjej!

Malmö kopplar rena hav till stadens sociala hållbarhet

I dag inviger kronprinsessan Victoria havskonferensen Life below water i Malmö. Det är en uppföljning på FN:s havskonferens i New York i somras. Samtidigt öppnar Malmös nya Marinpedagogiska center, men hållbarhetsarbetet i Sveriges tredje största stad handlar om långt mer än havet. De största utmaningarna återfinns bland miljonprogrammens innergårdar i betong.
Victorias dolda budskap i jackan
MALMÖ. Här anländer kronprinsessan Victoria till den stora vattenkonferensen i Malmö.Under hela dagen ska Victoria fördjupa sig i vattenfrågor – vilket märktes på hennes utstyrsel.– Det är ingen tillfällighet, säger Magda Omerspahic, Expressens modeexpert.
Kronprinsessan Victoria på plats vid serbiskt bröllop
Prins Philip av Serbien och Danica Marinkovic har svurit trohet till varandra.Paret gifte sig under lördagen i Belgrad och bland gästerna fanns kronprinsessan Victoria.Kronprinsessan syns på flera bilder som publicerats i serbiska medier.– Vi är så lyckliga att dela detta lyckliga ögonblick med er, säger prins Philip i ett officiellt uttalande.
Kronprinsessan Victoria tog täten på cykeln i tallskogen
Kronprinsessan Victoria tycker om att röra på sig och är gärna ute i naturen.På fredagen reste hon till Västerbotten – och träffade skolbarn och cyklade glatt genom gammal tallskog och myrlandskap.Barn och ungdomar måste uppmuntras att röra på sig, menar kronprinsessan.– Det är vad det handlar om, att vi sitter stilla för mycket, säger hon till SVT.
Läs mer om SVT och Västerbotten.
Susanne Ljung: Därför ratar Victoria Beckham avklätt, tajt och urringat
STILKRÖNIKA. Posh Spice har gått över till löst och ledigt – och blivit en framgångsrik modeskapare.
Läs mer om Victoria Beckham.
Daniels kommentar om förlusten mot Victoria
Prins Daniel fick erkänna sig besegrad av kronprinsessan Victoria.När paret hade sprungit hinderbana var det en luttrad Daniel som erkände:– Jag hänger inte med i tempot!
Läs mer om Daniel, Victoria och Victoria.När.
Victoria, 13, hamnade på sjukhus av energidryck: Drick det inte
På väg hem från skolan köpte Victoria med sig energidrycker. Det slutade med ett hjärta som skenade och en natt på sjukhus.
Läs mer om Victoria.
Victorias sportiga stil i Hagaparken
Kronprinsessparet är redo för att springa hinderbana.Victoria valde en sportig stil – medan Daniel satte på sig kavaj och slips.
Läs mer om Daniel och Hagaparken.
Jag fick en chock när hon dök upp
Landslagsanfallaren Isaac Kiese Thelin och kronprinsessan Victoria råkade hamna på samma plan.Belgien-proffset vågade sig fram för att ta en selfie.– Hon var jättetrevlig, säger Kiese Thelin.
Läs mer om Kiese Thelin och Victoria.
Stjärnans oväntade möte med Victoria
Isaac Kiese Thelin skulle ta flyget hem till Sverige inför VM-kvalmatchen mot Luxemburg på lördag.På planet hem hade han kungligt sällskap – passade på att ta en selfie.
Stjärnans oväntade möte med Victoria
Isaac Kiese Thelin skulle ta flyget hem till Sverige inför VM-kvalmatchen mot Luxemburg på lördag.På planet hem hade han kungligt sällskap – passade på att ta en selfie.
Här får Estelle följa med Victoria till jobbet
Det hör inte till vanligheterna att prinsessan Estelle har officiella åtaganden.Men på fredagsförmiddagen fick hon följa med mamma Victoria till Askölaboratoriet.– Prinsessan Estelle blev väldigt förtjust i den kinesiska ullhandskrabban, säger Tina Elfwing, föreståndare, som tog emot kungligheterna.
Victoria Silvstedts sorg efter Hefner
Hugh Hefner har gått bort, vid 91 års ålder.Playboy-ikonen har betytt mycket för flera svenskars karriärer, och har flera gånger främjat modeller från Sverige.– Jag hade inte den lyckan tyvärr (att bli hans flickvän). Jag försökte verkligen men han ville inte ha mig. Jag fick Playmate of the year-titeln i stället, har Victoria Silvstedt tidigare sagt om Hugh Hefner.
FI:s förra ledare åtalas för brott mot upphovrätten
Feministiskt initiativs före detta partiledare, Victoria Kawesa, åtalas för brott mott upphovsrättslagen, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Victoria Kawesa.
Förra Fi-ledaren Kawesa åtalas
Tidigare Fi-ledaren Victoria Kawesa åtalas för upphovsrättsbrott, uppger Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Förre FI-ledaren åtalas för upphovsrättsbrott
Victoria Kawesa, tidigare partiledare för Feministiskt Initiativ, åtalas för upphovsrättsbrott, rapporterar Aftonbladet.Hon har kopierat en annan forskares verk under en föreläsning, enligt åklagaren.
FI:s förre ledare åtalas för brott mot upphovrätten
Feministiskt initaitivs före detta partiledare, Victoria Kawesa, åtalas för brott mott upphovsrättslagen, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Victoria Kawesa.
Getingbetyg – här strålar Victoria i budgetblåsan
Under kungens Sverigemiddag på Stockholms slott strålade kungafamiljen.Men det var kronprinsessan som stal showen i en återanvänd budgetblåsa.Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt getingbetygen.
Filmrecension: En oväntad vänskap i Victoria
Sagoslöjan skymmer ett äkta möte mellan monark och tjänare i Stephen Frears nya film Victoria .
Läs mer om Victoria.