Victoria

Victoria har förlorat över 230 000 kr på H&M-raset

Kungafamiljen äger många aktier i HM och har tillsammans förlorat strax över en miljon kronor på bolagets ras.Kronprinsessan Victoria, nära vän till HM-vd:n Karl-Johan Persson, aktieinnehav har tappat över 230 000 kronor i värde.Men klädjättens ras slår hårdast mot prinsessan Madeleine.
Läs mer om HM-vd.n och Madeleine.
Här drar Estelle och Oscar i gång julfirandet
Det lackar mot jul – också i kungahuset.I morse tog Victoria, Estelle och Oscar emot årets granar till julfirandet i kungafamiljen.– Det är en årlig tradition som funnits i kungafamiljen under lång tid, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Hon fann kärleken i SVT – var redan gift
Kärlekssagan mellan Victoria Tori Allen och Nathan Younggren föddes i SVT-programmet Allt för Sverige.Men kärleken hade sitt pris.Nu avslöjar Victoria Tori Allen hur hon redan var gift sedan två år tillbaka –och att SVT visste om det.– Har jag sårat människor? Ja. Är jag ledsen? Väldigt ledsen, säger Tori till Nöjesbladet.

Victoria och Claudia mördades på lucia – av sina pojkvänner

Victoria, 19, och Claudia, 29, mördades av sina pojkvänner på lucia.Samtidigt som familjerna kämpar för att komma vidare vägrar mördarna Timothy Kombrecht och Omar Ali Abdalsalam att acceptera sina straff.– Vi hoppas innerligt att han lider, säger Claudias syster Patricia.
Victorias besked: Firar födelsedagen på Öland
Kronprinsessan Victoria kommer att fira sin 41-årsdag med svenska folket.Nu står det klart att Victoriadagen arrangeras i Borgholm på Öland – i år igen, enligt ett pressmeddelande från arrangören Kay Wiestål.–Det känns alldeles fantastiskt, säger han.
Getingbetyg: De strålade mest på kungens middag
Under måndagskvällen hölls kungen sin traditionsenliga middag på Slottet.Victoria återupprepade sin stilsucc och Madeleine återanvände en lyxblåsa.Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt getingbetygen på gästerna.
Låt oss hoppas att Victoria inte gör bort sig i kväll
Dags för Nobelfesten igen. Festernas fest!Finkalas, glitter och glam, tv-sändningar, kungligheter och prominenta gästerOch nog blir det en och annan skandal – eller åtminstone snackis – under kvällen.
Läs mer om Nobelfesten och Victoria.
Kronprinsessans val av klänningar får hård kritik
Kronprinsessan Victoria syns ofta i klänningar från Hennes Mauritz. Både vid prinsbröllopet och förra årets Nobelprisutdelning valde kronprinsessan klänningar från den svenska klädkedjan – som fått hård kritik för att textilarbetarna inte kan leva på sina löner.
Läs mer om Nobelprisutdelning.
Victorias hyllning till Göteborg
Det var med stora leenden som kronprinsesseparet anlände till Konserthuset i Göteborg för att lyssna på Göteborgs Symfoniska Kör, som firar 100-årsjubileum.– Det är alltid härligt att vara i Göteborg, sa kronprinsessan Victoria.
Läs mer om Göteborg, Konserthuset och Victoria.
Allt om Sverige-paret visar förlovningslyckan
De svenskättade amerikanerna Victoria Tori Allen, 28, och Nathan Younggren, 25 fann varandra i Allt för Sverige.Och kärleken håller i sig, Younggren har ställt den stora frågan om flickvännen vill dela sitt liv med honom – och fick ett ja!Nu delar paret med sig av en exklusiv förlovningshälsning och visar upp ringen för svenska folket.
Prins Daniel om tiden innan Victoria: Jag var inte rädd
HELSINGFORS. Prins Daniel har varit på entreprenörsresa till Finland.Trots många möten med unga företagare och inspirerande företagsledare ångrar Daniel inte sitt val att lämna livet som entreprenör – för att bli prins av Sverige.– Jag var inte rädd för att misslyckas, säger prins Daniel i en intervju med Expressen om sin resa som företagare.
Läs mer om Daniel, Expressen, Sverige och Victoria.
Så blir Allt för Sverige- parets svenska bröllop
Det amerikanska paret med svenska rötter fann varandra i Allt för Sverige.På nyårsafton gifter sig Victoria Tori Allen, 28, och Nathan Younggren, 25. – Det blir lite svenska flaggor också. Och så ska vi äta svenska köttbullar, säger de till Aftonbladet.
Kärleksparet tvingas lämna varandra i tårar
Nathan Younggren, 25, tvingades lämna Allt för Sverige.Då brast Victoria Tori Allen, 28, ut i gråt – efter den starka kärleksförklaringen.Nu ska paret gifta sig.– Jag älskar dig så mycket, säger Victoria Allen i programmet.
Victoria Bruun bästa vårdchefen 2017
Kris, trasiga scheman och bemanningsbrist. Så såg avdelning 46 ut för knappt två år sedan då Victoria Bruun, sjuksköterska med ett förflutet i byggsvängen, tog över. – Det var en utmaning som hette duga, säger hon. I år fick Victoria Bruun pris som årets vårdchef.
Läs mer om Victoria Bruun.
De klädde sig bäst på kungliga dopet
Höga betyg gavs ut till kungligheternas kläder av Expressens modeexpert Magda Omerspahic. Men kronprinsessan Victoria såg lite väl julig ut under dagens dop:– Nästan lite väl mycket tomtemor, säger hon.
Läs mer om Magda Omerspahic och Victoria.
Krisen: De lever inte ihop längre
Fotbollsproffset David Beckhams äktenskap är på väg att gå i kras.Det hävdar den tyska tidningen OK – som också påstår att Victoria Beckham misstänker att hennes make har varit otrogen.
Läs mer om Victoria Beckham.
Daniel reser utan Victoria – med näringslivshöjdarna
HELSINGFORS. Prins Daniel är på resande fot i Finland – men det är inte kronprinsessan Victoria som är ressällskap.Under resan får han i stället sällskap av bland andra krögaren Melker Andersson, näringslivsprofilen Marcus Wallenberg och entreprenören Gunilla von Platen.– Han sätter fokus på ämnet. Det har vi aldrig haft någon prins eller prinsessa som har gjort tidigare, säger hon.På torsdagen får Daniel träffa ex-vicepresidenten Al Gore och prins William.
Delstat i Australien inför aktiv dödshjälp
Delstaten Victoria blir den första i Australien som tillåter kroniskt sjuka hjälp att dö. Efter över 100 timmar av politiska debatter i delstatsparlamentet röstades den nya lagen igenom på onsdagen.
Läs mer om Australien.
Sammanblandningen av rollerna är djupt problematisk
REPLIK DN Debatt 23/11 Det är djupt bekymmersamt utöver den slängiga debattstilen att tjänstemän med regeringsuppdrag uttalar sig starkt och ensidigt positivt om genusforskningen, skriver Anna Victoria Hallberg, fil dr i litteraturvetenskap, utredare Södertörns högskola.
Läs mer om Anna Victoria Hallberg och Det.
Victoria Sandell: Jag är chockad
Victoria Sandell har fått Diamantbollen två gånger, spelat 166 landskamper och 267 matcher i damallsvenskan. Men hon har aldrig varit i ett omklädningsrum där spelarna kallat varandra hora eller fitta. – Jag är jättechockad över det här, säger hon om spelaren som berättar att hon blivit våldtagen.
Läs mer om Diamantbollen.
Beckham tar in 330 miljoner från ny partner
Victoria Beckham har fått 30 miljoner pund i en investering från en private equity-firma som ska finansiera tillväxt för hennes modemärke.
Så enkelt dämpar du stress och ökar koncentrationen
Kronprinsessparet Victoria och Daniel vill hjälpa till att förbättra barn hälsa och har grundat organisationen Generation Pep. Men det är aldrig försent att börja röra på sig – till och med en promenad kan öka koncentrationsförmågan.
Läs mer om Daniel och Generation Pep.
Katy Perry portad från Kina – efter missen
Världsartisten Katy Perry, 33, skulle ha deltagit i Victoria Secret Fashion Show i Kina. Nu har artisten bannlysts från landet - efter en kontroversiell incident i Taiwan 2015, skriver Hollywoodlife.
Så skolas Victoria till drottning
Förra veckan gjorde kronprinsessan Victoria ännu en landskapsvandring.Delvis för att Victoria har ett stort naturintresse – men det finns också en annan viktig anledning bakom vandringen:– Det är också ett steg i det vi kallar för Drottningskolan, hennes utbildning och inskolning i att bli drottning, säger Expressens kungliga krönikör Karin Lennmor i Expressen TV:s Kungafamiljen.