Victoria

Här visar svenska modellen upp kärleken

Den svenska supermodellen Elsa Hosk visade upp pojkvännen Tom Daly på en romantisk vandring genom New Yorks gator.Victoria's Secret-modellen verkade lyckligare än någonsin tillsammans med sin kärlek.
Läs mer om Elsa Hosk och Tom Daly.

Kronprinsessan: Jag har fått en härlig man

TOKYO. Som 24-åring gjorde kronprinsessan Victoria sin första egna utlandsresa. Mer än ett decennium senare är hon tillbaka i Japan - där allting började. Expressens Elias Giertz och Sven Lindwall följde henne under resan och mötte en intresserad kronprinsessa - som vuxit in i sin roll sedan Japanbesöket 2001. - På det personliga planet har det hänt väldigt mycket sedan dess, säger Victoria.
Titta, så har du aldrig sett kronprinsessan
SENDAI. En vit skepnad sveper fram över golvet. Det är kronprinsessan Victoria – som besöker en fiskfabrik.
Läs mer om Victoria.
Här glänser Victoria – i Silvias gamla klänning
TOKYO. Kronprinsessan Victoria försöker leva med hållbarhet som en röd tråd genom livet. Även när det kommer till att välja kläder. I onsdags bar hon en klänning som mamma Silvia hade för 37 år sedan, skriver Svensk Damtidning.

Victorias miljövädjan: Det är vår skyldighet

TOKYO. Kronprinsessan Victoria har fått en oväntad, men välkommen, framgång under resan i Japan. Ytterligare ett fiskeföretag har skrivit på ett historiskt avtal som Victoria dragit iland – och nu har hon en uppmaning till svenska folket: – Ställ frågor! Oavsett om det är i fiskdisken, på restaurang eller när man handlar kläder så ska man ställa frågor, säger kronprinsessan Victoria.
Läs mer om Japan och Victoria.
Victorias garv när hon träffar roboten Pepper
TOKYO. Kronprinsessan Victoria träffade roboten Pepper. Mitt under ett samtal avbröt han Victoria – vilket fick henne att brista ut i ett stort skratt. – Det känns kul att vara här, sa kronprinsessan Victoria under dagen.
Läs mer om Pepper och Victoria.
Partysessan bjöd in Victoria på lyxmiddag
TOKYO. Här träffar den partyglada japanska prinsessan Takamado vår svenska kronprinsessa.På onsdagskvällen bjöd Takamado Victoria på en lyxmiddag på Tofuya Ukai.Men när fotograferna strax innan ville ta bilder av henne var det arga miner.
Victoria ordnade souvenirer till barnen
TOKYO. Här går kronprinsessan Victoria runt bland fisk inne på stormarknaden Aeon. Men först fixade hon souvenirer till barnen Estelle, 5, och Oscar, 1.
Läs mer om Aeon, Estelle, Oscar och Victoria.
Victorias modeval hos japanska kejsarparet
TOKYO. Prins Alexander fyller ett år på onsdag. När kronprinsessan Victoria landade i Japan under tisdagen valde hon att bära den speciella klänning som hon hade på Alexanders dop. Noga genomtänkt –eller en tillfällighet?
Läs mer om Japan och Victoria.
Nu till salu: Bo granne med Victoria & Daniel
Den kungliga Hagaparken i Solna är känd för sina vackra promenadstråk och för Haga slott, där kronprinsessan Victoria och prins Daniel bor sedan 2010.Men i parken finns även en handfull privatägda byggnader.Nu är en av dem, en lyxig 1800-talsvilla, till salu.För 29 miljoner kronor har du en unik chans att bli granne med kronprinsessparet.
Läs mer om Daniel, Haga, Hagaparken, Solna och Victoria.
Victoria återvänder till Tokyo efter 16 år
TOKYO. Nu börjar Victorias speciella resa. Hennes första utlandsresa någonsin gick till Japan – och den här veckan återvänder hon.
Läs mer om Japan och Tokyo.
Victorias boende är ett av de lyxigaste i Tokyo
TOKYO. Kronprinsessan Victoria bor på femstjärniga Hotel Okura när hon är på jobbresa i Tokyo. Kvar på Haga slott är pappalediga prins Daniel – som tar hand om Estelle, 5, och Oscar, 1.
Läs mer om Daniel, Estelle, Haga, Hotel Okura, Oscar och Tokyo.
Beckhams 5-åriga dotter blir varumärke
Victoria Beckham har registrerat sin yngsta dotter – som ett varumärke. Trots att hon endast är fem år gammal, kan dotterns namn Harper i framtiden komma att bli ett varumärke för allt från leksaker till kläder, skriver The Mirror.
Läs mer om Harper och The Mirror.
Estelles överraskning till mamma Victoria
Det är flera månader kvar till Victorias 40-årsdag. Men Daniel, Estelle och Oscar har redan bestämt hur de ska uppvakta kronprinsessan.
Läs mer om Estelle, Oscar och Victoria.
Silvia: Victoria kommer att bli en bra drottning
Kronprinsessan Victoria förbereder sig på att ta över tronen efter sin pappa. I en ny intervju berättar drottning Silvia om sina tankar inför att hennes snart 40-åriga dotter en dag ska bli statschef i Sverige. – Victoria kommer att bli en bra drottning, säger drottning Silvia till brasilianska O Globo.
Läs mer om O Globo, Silvia och Sverige.
Sjukvårdaren Victoria: Vi är tacksamma
Klockan 12.00 på måndagen hölls en nationell tyst minut för att hedra offren från attacken i centrala Stockholm fredag den 7 april. Statsminister Stefan Löfven hyllade blåljuspersonal i sitt tal under en ceremoni som hölls efter den tysta minuten i Stadshusparken. – Man blir rörd av hela engagemanget, säger ambulanssjukvårdaren Victoria Lenander.
Nu visar Stockholm sin sorg: Sprida kärlek
På fredagen körde en lastbil in på Drottninggatan i Stockholm och rakt in i folkmassan. Fyra personer är döda och ytterligare 10 personer vårdas på sjukhus. Nu visar stockholmarna sin sorg. Många besöker platsen för attentatet för att lägga ut blommor, däribland Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel. – Jag ville se hur staden och människorna mår och sprida lite kärlek en dag som denna, säger Pernilla, 32.
Kronprinsessans känslor: Enorm sorg
Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel är på plats vid Drottninggatan där gårdagens terrorattack ägde rum. Enligt Aftonbladet brast kronprinsessan ut i tårar när hon sörjde offren.
Läs mer om Drottninggatan.
Så ska Victoria fira 40
Läs mer om Victoria.