Villa

Fem döda i jordskredet i Chile

Fem människor omkom och minst 15 saknas efter det jordskred som drabbat samhället Villa Santa Lucia i södra Chile, nära en populär nationalpark.
Läs mer om Chile och Villa Santa Lucia.

Brand i villa – slår lågor ur fönster

En villa uppges stå i lågor.Enligt ett vittne slår lågor ur ett fönster.– Vi är på plats, säger Rickard Lundqvist, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Rickard Lundqvist.
Kraftig brand rasar i villa: Huset är helt övertänt
En villa utanför Nora brinner kraftigt.Brandmän från två brandstationer är på plats för att släcka branden.– Huset är helt övertänt, säger Tobias Frohm vid Örebros räddningstjänst.
Läs mer om Nora.
Villa helt övertänd utanför Nora
Läs mer om Nora.

Brand i villa – rökdykarna söker efter personer

Det råder kraftig rökutveckling i en villa i Nässjö, skriver polisen på sin hemsida.Rökdykning pågår för att söka efter personer inne i bostaden.
Läs mer om Nässjö.
Anton Tinnerholm klar för MLS-klubb
Här är Anton Tinnerholms nya klubb.Enligt SportExpressens uppgifter har han skrivit på för MLS-klubben New York City FC.Där blir han lagkamrat med Spaniens förre landslagsstjärna David Villa - och den förre MFF-försvararen får Patrick Vieira som huvudtränare.Övergången väntas bekräftas inom kort.
Läs mer om David Villa och Patrick Vieira.
Larm om kraftig rök i villa
Räddningstjänsten har larmats om en misstänkt villabrand på måndagseftermiddagen.Enligt SOS är det kraftig rökutveckling i huset.
Två till sjukhus efter våldsam villabrand
En brand rasar i en villa i Sankt Sigrid utanför Nybro i Småland.Enligt polisen har två personer förts i ambulans till sjukhus.
Bil kraschade in i villa
Polis larmades under torsdagskvällen till en villa i Värnamo.En bil hade då kraschat rakt in i husets entr.Ingen person ska ha kommit till skada Bilens förare misstänks dock för rattfylleri.
Läs mer om Värnamo.En.
Brand i garage har spridits till villa
Det brinner i ett garage och en villa i Essunga kommun.Räddningstjänsten är på väg med tre stationer.– Branden från garaget har spridit sig till villan, säger Mikael Bengtsson, insatsledare vid räddningstjänsten Västra Skaraborg.
Carl Philip berättar om sitt och Sofias mysiga villaliv
HONGKONG. Nu har prins Carl Philip och prinsessan Sofia bott på Villa Solbacken i snart ett halvår.Med den nya lille familjemedlemmen –Gabriel – stormtrivs familjen.– Vi bor precis längs kanalen. Det är väldigt mysigt, säger Carl Philip.
Lyxfällan visar Andr stora skulden – då ler 25-åringen
Andr, 25, har en strulig bakgrund och drömmer om ett lugnt liv med sambon Veronica och villa, Volvo och hund.Men han hemsöks av räkningar från de senaste årens hårda partyliv i Alanya – och fick nyligen sparken från ett transportbolag i Örebro.– Jag blev varslad när jag tappade 130 liter schampo från tionde våningen, säger han i säsongsavslutningen av Lyxfällan.
Kraftig rökutveckling vid villabrand
En kraftig brand rasar i en villa i Gualöv öster om Kristianstad.Ingen människa ska vara skadad men den kraftiga rökutvecklingen skapar trafikproblem.
Läs mer om Gualöv och Kristianstad.Ingen.
Stal ett kassaskåp värt miljonbelopp
Oliver Kahn har haft inbrott.När målvaktsikonens fru Svenja kom hem till parets villa söder om München upptäckte hon att ett inbrott skett och kontaktade polisen.Tjuvarna stal ett kassaskåp - som i dagsläget inte är återfunnet, uppger Bild.
Läs mer om Bild, München och Svenja.
Rånare trängde sig in i bostad
Två personer trängde sig på måndagskvällen in i en villa och rånade en person.Rånarna var maskerade och hade ett tillhygge som använde för att hota.
Kraftig bilbrand spred sig till villa
En kraftig bilbrand utbröt vid en villa i Skene natten mot måndagen.– Branden tog sig en carport och i villans fasad, säger Björn Christoffersson, inre befäl vid räddningstjänsten.
Läs mer om Björn Christoffersson och Skene.
Granne såg brand och slog larm – villan kunde räddas
En mindre villa i Gislaveds kommun brann under söndagskvällen.Tack vare en granne begränsades skadorna.– Det var en granne som såg lågorna, slog larm och sedan släckte med pulversläckare, säger Peder Reich, yttre befäl vid räddningstjänsten.
Läs mer om Peder Reich.
Räddningspådrag – larm om brand i villa
På lördagseftermiddagen larmades SOS om en brand i en villa i Nybro. Räddningstjänsten är på plats och polisen är på väg.Övriga omständigheter är initialt oklara.
Läs mer om Nybro.
Kraftig brand i villa – byggnaden helt övertänd
En brand har brutit ut i en villa strax utanför Vetlanda.– Den är övertänd och vi håller på med utvändig släckning, säger Fredrik Malm, inre befäl vid Höglandets räddningstjänstförbund.
Läs mer om Fredrik Malm och Vetlanda.
Villa står i lågor Det är en utvecklad brand
En villa i Uppvidinge brinner.Enligt polis rör det sig om en utvecklad brand.–Räddningstjänsten är på plats för att påbörja släckningsarbetet. Polis är på väg till platsen, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral.
Läs mer om Det, Fredrik Bratt och Uppvidinge.
Bil körde in i sovrummet på familjevilla
En personbil smällde rakt in i en villa i ett bostadsområde i Hallsberg under söndagskvällen.–Den har kört rakt in genom väggen. Den gick in i sovrummet, säger Kenneth Cederström, inre befäl på Nerikes brandkår, till TT.
Hörde tjuvarna på bottenvåningen
En kvinna i 30-årsåldern från Barsebäck larmade polisen vid 22-tiden på lördagskvällen och berättade att tjuvar tagit sig in på bottenvåningen i sin villa.Precis när de var på väg upp för trappan satte tjuvlarmet i gång och skrämde i väg dem. Båda greps en stund senare.
Läs mer om Barsebäck.
Villa i brand – väg avspärrad
Brandkår försöker just nu släcka en fullt utvecklad villabrand, utanför Strömstad. under släckningsarbetet så har man stängt av vägen fram till branden. Det är i nuläget oklart om någon kommit till skada.
Läs mer om Strömstad.