Villa

Fullt utvecklad brand i villa

En villa brinner i Enköping, rapporterar Upsala Nya Tidning.
Läs mer om Enköping och Upsala Nya Tidning.

Polistillslag vid villa efter "affär"

Inrikes. Flera polispatruller har slagit till mot en villa i södra Örebro, rapporterar Nerikes Allehanda och SVT Nyheter Örebro. Händelsen beskrivs som "en affär som gått snett", med flera brottsmisstankar.
Läs mer om Örebro.
Misstänkt mord vid Växjö - kvinna anhållen
Inrikes. I natt hittades en man död i en villa på en ort utanför Växjö. Polisen misstänker att han mördats och en kvinna har anhållits misstänkt för dådet, skriver polisen. Kvinnan och den döde mannen ska ha haft en relation.
Läs mer om Växjö.

Misstänkt mord vid Växjö - kvinna anhållen

En man har hittats död i en villa på en ort norr om Växjö. Polisen misstänker att han mördats och en kvinna har anhållits misstänkt för dådet, skriver polisen. Kvinnan och den döde mannen ska ha haft en relation.
Läs mer om Växjö.
Misstänkt mord vid Växjö - kvinna anhållen
I natt hittades en man död i en villa på en ort utanför Växjö. Polisen misstänker att han mördats och en kvinna har anhållits misstänkt för dådet, skriver polisen.
Läs mer om Växjö.
Misstänkt mord vid Växjö – kvinna anhållen
I natt hittades en man död i en villa på en ort utanför Växjö. Polisen misstänker att han mördats och en kvinna har anhållits misstänkt för dådet.
Läs mer om Växjö.
Wallström efter mötet: Konstruktiv stämning
Sveriges utrikesminister Margot Wallström och Nordkoreas motsvarighet, Ri Yong-Ho, avslutade under fredagseftermiddagen ett möte på Villa Bonnier i närheten av den amerikanska ambassaden i Stockholm.–Det var en bra och konstruktiv stämning. Vi får se vad som händer härnäst, säger Margot Wallström enligt AFP.Enligt DN kommer förhandlingarna fortsätta även på lördagen.
Fullt utvecklad brand i villa: Det finns en spridningsrisk
En villa Falkenbergs kommun står i full brand.Branden ska ha startat i en braskamin och sedan spridit sig.Enligt räddningstjänsten finns det en risk att branden sprider sig ytterligare.– Vi jobbar med att förhindra spridning till en närliggande lada, säger Niklas Rosenberg, inre befäl på räddningstjänsten Väst.
Läs mer om Väst.
FINALEN 2012: Edlunds mardrömssäsong fick ett sagoslut mot Villa: "Jag minns det som en fantastisk dag"
Det hade kunnat bli en mardrömssäsong för Christoffer Edlund. Men den fick ändå ett sagoslut när hans SAIK besegrade Villa Lidköping. Året var 2012 - senaste gången SM-finalen spelades i Uppsala.
JUST NU: Kraftig brand i villa – rökdykare går in
En villa i Götene brinner.Räddningstjänsten har skickat in rökdykare i byggnaden för att släcka branden.– Hela övervåningen är rökfylld, säger Tony Engdahl, stabschef på räddningstjänsten i Götene.
Läs mer om Götene och Tony Engdahl.
JUST NU: Brand i villa – risk för spridning
Det brinner i taket på en villa i Älgaryd utanför Växjö.Polisen tror att alla har tagit sig ut ur huset.Räddningstjänst finns på plats och varnar för spridningsrisk.– Det är en kraftig brand, säger Nellie-Kim Millborn, räddningschef i beredskap.
Brand i villa – brinner genom taket
Det brinner i en villa i Varberg, enligt ett larm till SOS.Räddningstjänst är på väg till platsen.
Läs mer om Varberg.
Brand i villa – familj flydde lågorna
En villa utanför Göteborg började brinna natten mot onsdagen.Familjen som bodde i huset kunde rädda sig ut ur huset.– Det var lågor när räddningstjänsten kom fram, säger Johan Eklund, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.
Läs mer om Göteborg och Johan Eklund.
Brand i villa i Partille
En villa i ett bostadsområde i Partille började brinna under natten.
Läs mer om Partille.
Brand i villa i Partille
En villa i ett bostadsområde i Partille började brinna under natten. - Familjen som bor där, fem personer, är alla ute ur bostaden.
Läs mer om Partille.
Brand i villa i Partille
Inrikes. En villa i ett bostadsområde i Partille började brinna under natten. - Familjen som bor där, fem personer, är alla ute ur bostaden.
Läs mer om Partille.
Brand i villa i Partille
Läs mer om Partille.
Vill bara krypa ner i en jordkällare
Villa Lidköpings säsong är över.Och tränaren Johan Sixtenssons framtid är oviss.–Jag vill helst krypa ner i en jordkällare och inte tänka på bandy alls, säger 42-åringen.
Hammarström bakom Edsbyns finalplats
Regerande svenska mästarlaget Edsbyn möter Sandviken i lördagens SM-final i bandy på Studenternas. Mattias Hammarström blev stor matchhjälte med tre mål i den femte och avgörande semifinalmatchen mot Villa-Lidköping (5–3).
JUST NU: Sandviken har grepp om finalplats
Avgörande semifinaler i SM-bandyn – på två olika arenor.Sandviken har tagit greppet om sin semifinal mot Hammarby.Klockan 17:00 ska regerande mästarna Edsbyn ta sig till final mot Villa-Lidköping.
En skadad i brand i Norrtälje
Inrikes. Det har brunnit i en villa i Bergshamra i Norrtälje kommun, skriver polisen på sin hemsida. Branden är släckt, men en person är skadad. Hur skadeläget ser ut är oklart.
Läs mer om Bergshamra och Norrtälje.
Brand i villa – person gripen för mordbrand
Räddningstjänsten bekämpar en brand i en villa i Bromsten i nordvästra Stockholm – samtidigt har en misstänkt person gripits.– Vi har gripit en person i närheten misstänkt för mordbrand, säger Mats Eriksson vid Stockholmspolisen.