Vinn

Republikanskt krav: Vinn Ohio eller glöm Vita huset

Med Republikanernas konvent bara några veckor bort är partiet alltjämt djupt splittrat. Delar av den republikanska eliten och partiledningen vägrar stödja Trump eller gör det med öppen motvilja. Men miljoner missnöjda vita väljare hoppas att han är mannen att reformera partiet. Trumps utmaning: locka båda sidorna till valurnorna i november.
Läs mer om Trump och Vita.

Frankrikes krav: Stäng alla restauranger 23

Frankrike ställs mot Irland i dagens första åttondelsfinal vid 15:00. Storfavoriterna ställer upp med ett enda krav i ryggen: Vinn. Och de blåa tar uppgiften minst sagt seriöst. Enligt journalisten Craig Hope var alla restauranger och barer runtomkring lagets hotell tvingade att stänga redan vid 23:00 i går kväll.
Läs mer om Craig Hope och Irland.
Airbnb: Vinn en natt på Stora Barriärrevet
Bo på en lyxflotte i Stora Barriärrevet. Det är vinsten i boförmedlingssajten Airbnbs senaste tävling. Maten lagas av en kock i världsklass och en expert guidar dig och ditt sällskap på revet.
Läs mer om Stora Barriärrevet.
20 000 blev lurade av falsk Facebook-tävling
Vinn en splitterny BMW M4! Med den rubriken på Facebook lurades tusentals danskar in i en falsk tävling.
Läs mer om Facebook och Facebook-tävling.

Vinn, bara vinn, för allt i världen – vinn!

Niva: I dag är det okej att sälja sin själ för tre poäng
TÄVLING: Vinn en Zlatan-hängmatta
Zlatan Ibrahimovic frisparksmål mot Danmark på Parken i Köpenhamn i höstas har blivit ett av många klassiska Zlatanmål i landslaget. Nu har målnätet från Parken hämtats hem och omvandlats till en exklusiv hängmatta. En hängmatta som vi på SportExpressens nu tävlar ut till er läsare och tittare.
Oscar Lewicki: Inte fan får jag starta då...
BÅSTAD. Publikfest i onsdags med 3 000 åskådare på landslagets träning i Båstad. På lördagsmorgonen kom ännu fler till Örebäcksvallen för att titta på landslagets sista träning innan avresa mot Stockholm och det viktiga genrepet mot Wales. – Om jag gör två självmål då - inte fan får jag starta i EM, säger Oscar Lewicki. TÄVLA: Var med i SportExpressens EM-tips och vinn fina priser!
Paris häftigaste boende – övernatta i Eiffeltornet
Vinn en övernattning i Eiffeltornets hemliga svit. Det är det läckra priset i en PR-tävling inför sommarens fotboll-EM i Frankrike.
Koolaste prispotten på länge? Bli bäst i spel – vinn en levande ko
Mobilspelsföretag satsar på en udda belöning.
Koolaste prispotten på länge? Bli bäst i spel – vinn en levande ko
Mobilspelsföretag satsar på en udda belöning.
Tävla och vinn Project Cars: Game of the Year Edition
Nya bilspelet Project Cars: Game of the Year Edition innehåller flera nya banor, bilar och prylar. Nu har du chansen att vinna ett exemplar av spelet genom att besvara de tre frågorna nedan! Vi totalt lottar ut fem spel till PS4.
Läs mer om PS4 och Year Edition.
Tävling: Vinn en jacka från Polestar
Vill du synas i en exklusiv jacka från Polestar? Vi lottar ut ett exemplar.
Läs mer om Polestar.
Spara pengar och vinn innovation på bättre skrivna outsourcingkontrakt
Mycket av företagens missnöje beror på att avtalen är skrivna på fel sätt. I stället för att försöka pressa leverantören till det yttersta blir det bättre för alla parter att skriva ett kontrakt som bygger på tillit, skriver juristen David Frydlinger.
Läs mer om David Frydlinger.
Vinn din egen mirakeltröja!
Tävla om 10 unika exemplar – så här gör du
Upprörda reaktioner efter djurtävling
Gissa rätt vikt på kalven och vinn två kilo ost. Utanför matbutiken City Gross fick kunderna i...
Ilska efter djurtävling vid City Gross-butik
Gissa rätt vikt på kalven och vinn två kilo ost. Så stod det på den vagn som i sex timmar stod placerad på en parkeringsplats utanför en storköpsbutik i Ytterby i Bohuslän. Många har reagerat efter att bilder delats på sociala medier men mejeriet som stod bakom tävlingen ser inte att kon eller kalven har tagit skada av att vara i vagnen. – När jag såg kon och hennes kalv ligga där inne så brast mitt hjärta, säger Melanie Strand som reagerade starkt på tävlingen.
Folk följer hellre dig än ditt företag
Bygg ditt företag kring dig som person och vinn trovärdighet och en lojal kundkrets.
Vinn biljetter till Stockholm Love Affair
Metro tillsammans med Live Nation ger dig och en vän nu chansen att vinna två biljetter till...
Tävla och vinn en smart resväska från Osprey
Behöver resväskan uppdateras? Då ska du slänga ett öga hitåt. Nu kan du vinna en ursnygg rullväska från Osprey. Allt du behöver göra är att dela med dig av ditt värsta bagageminne och mejla din historia och dina kontaktuppgifter till oss innan ons 16 mars klockan 12.
Läs mer om Osprey.
Lühr: Så får du svarta rubriker att försvinna
Hur får man svarta rubriker att försvinna? Vinn ett hett derby i mars och du har kommit en bit på väg. Nanne Bergstrand vet allt om detta.
Vinn eller försvinn i Andra chansen
Nu gäller det – vinna eller försvinna. I kvällens Andra chansen får fyra av åtta bidrag ett...
Läs mer om Andra.
Tävla och vinn Sbastien Loeb Rally EVO
Här är din chans att mäta dina rallykunskaper och tävla om ett exemplar av nya spelet Sbastien Loeb Rally EVO. Svara på de tre frågorna här nedan så är du med i utlottningen! Vi lottar ut tre exemplar till PS4.
Läs mer om PS4 och Sbastien Loeb Rally EVO.
Vinn sockerkampen – en gång för alla
Många av oss kan känna sug efter sötsaker men vad händer när suget blir ett beroende? – En person som är sockerberoende har ingen kontroll och blir sjuk av sockret han eller hon äter, säger beroendeexperten Bitten Jonsson.
Läs mer om Bitten Jonsson.