Vinn

Paris häftigaste boende – övernatta i Eiffeltornet

Vinn en övernattning i Eiffeltornets hemliga svit. Det är det läckra priset i en PR-tävling inför sommarens fotboll-EM i Frankrike.
Koolaste prispotten på länge? Bli bäst i spel – vinn en levande ko
Mobilspelsföretag satsar på en udda belöning.
Koolaste prispotten på länge? Bli bäst i spel – vinn en levande ko
Mobilspelsföretag satsar på en udda belöning.

Tävla och vinn Project Cars: Game of the Year Edition

Nya bilspelet Project Cars: Game of the Year Edition innehåller flera nya banor, bilar och prylar. Nu har du chansen att vinna ett exemplar av spelet genom att besvara de tre frågorna nedan! Vi totalt lottar ut fem spel till PS4.
Läs mer om PS4 och Year Edition.
Tävling: Vinn en jacka från Polestar
Vill du synas i en exklusiv jacka från Polestar? Vi lottar ut ett exemplar.
Läs mer om Polestar.
Spara pengar och vinn innovation på bättre skrivna outsourcingkontrakt
Mycket av företagens missnöje beror på att avtalen är skrivna på fel sätt. I stället för att försöka pressa leverantören till det yttersta blir det bättre för alla parter att skriva ett kontrakt som bygger på tillit, skriver juristen David Frydlinger.
Läs mer om David Frydlinger.
Vinn din egen mirakeltröja!
Tävla om 10 unika exemplar – så här gör du
Upprörda reaktioner efter djurtävling
Gissa rätt vikt på kalven och vinn två kilo ost. Utanför matbutiken City Gross fick kunderna i...
Ilska efter djurtävling vid City Gross-butik
Gissa rätt vikt på kalven och vinn två kilo ost. Så stod det på den vagn som i sex timmar stod placerad på en parkeringsplats utanför en storköpsbutik i Ytterby i Bohuslän. Många har reagerat efter att bilder delats på sociala medier men mejeriet som stod bakom tävlingen ser inte att kon eller kalven har tagit skada av att vara i vagnen. – När jag såg kon och hennes kalv ligga där inne så brast mitt hjärta, säger Melanie Strand som reagerade starkt på tävlingen.
Folk följer hellre dig än ditt företag
Bygg ditt företag kring dig som person och vinn trovärdighet och en lojal kundkrets.
Vinn biljetter till Stockholm Love Affair
Metro tillsammans med Live Nation ger dig och en vän nu chansen att vinna två biljetter till...
Tävla och vinn en smart resväska från Osprey
Behöver resväskan uppdateras? Då ska du slänga ett öga hitåt. Nu kan du vinna en ursnygg rullväska från Osprey. Allt du behöver göra är att dela med dig av ditt värsta bagageminne och mejla din historia och dina kontaktuppgifter till oss innan ons 16 mars klockan 12.
Läs mer om Osprey.
Lühr: Så får du svarta rubriker att försvinna
Hur får man svarta rubriker att försvinna? Vinn ett hett derby i mars och du har kommit en bit på väg. Nanne Bergstrand vet allt om detta.
Vinn eller försvinn i Andra chansen
Nu gäller det – vinna eller försvinna. I kvällens Andra chansen får fyra av åtta bidrag ett...
Läs mer om Andra.
Tävla och vinn Sbastien Loeb Rally EVO
Här är din chans att mäta dina rallykunskaper och tävla om ett exemplar av nya spelet Sbastien Loeb Rally EVO. Svara på de tre frågorna här nedan så är du med i utlottningen! Vi lottar ut tre exemplar till PS4.
Läs mer om PS4 och Sbastien Loeb Rally EVO.
Vinn sockerkampen – en gång för alla
Många av oss kan känna sug efter sötsaker men vad händer när suget blir ett beroende? – En person som är sockerberoende har ingen kontroll och blir sjuk av sockret han eller hon äter, säger beroendeexperten Bitten Jonsson.
Läs mer om Bitten Jonsson.
Tävling: Vinn biljetter till Rally Sweden
Exklusiv tävling: Nu har du chansen att vinna biljetter till Rally Sweden. Det har aldrig varit enklare att uppleva rally-VM!
Läs mer om Rally Sweden.
Tävling: Vinn biljetter till Idrottsgalan 2016
Vill du hänga med Sarah Sjöström, Johan Olsson och de andra svenska idrottsstjärnorna för en kväll? Ta chansen att tävla om 50 läktarbiljetter till Idrottsgalan i Globen 25 januari. Följ SportExpressen på Instagram och vinn biljetter till dig och en kompis.
Tävla med GT – vinn biljetter till visningen av Guldbaggegalan
Ett nytt samarbete mellan GT och Göteborg Film Festival har påbörjats. Festivalen drar i gång 29 januari, och varje veckodag är GT med och bland annat presenterar frukostvisningarna. – Det är väldigt viktigt för oss att ha en lokal förankring som GT har, säger Ulrika Grönrus, kommunikationschef på Göteborg Film Festival. Nu har du också chans att vinna biljetter – och avnjuta Guldbaggegalan på Draken.
Tävla med Röglepodden – vinn SHL-biljetter
På lördag kommer serieledande Frölunda på besök till Ängelholm för mötet mot Rögle. Vill du se matchen på plats i Lindab arena? Tävla och vinn med Röglepodden!
Tävla med GT– vinn biljetter till P3 Guld
Sugen på att se MNEK och Zara Larsson på P3 Guld-galan i helgen? Nu tävlar GT ut biljetter. Tagga en vän på GT:s Facebook-sida och förklara varför just du och vännen ska få plåtarna - så har du chans att vinna. – Galan drar i gång hela musikåret, säger projektledare Fredrik Sandsten på Göteborg Co.
Årets julknåp: Känner du igen citaten ur böckerna?
CITATTÄVLING. I SvD:s traditionella jultävling befinner vi oss i år i främmande land. Det är tio författare, fyra kvinnor och sex män, från sju olika länder som tar oss med på frivilliga eller ofrivilliga resor. Gissa vilka de är – och vinn ett fint pris!
Bjud och vinn heldag med FC Rosengård
Musikhjälpen är i full gång och flera svenska idrottsföreningar gör sitt för att hjälpa till. FC Rosengård är en av dem. Klubben auktionerar ut en dag tillsammans med det damallsvenska laget och utlovar ett minne för livet. – Den som vinner auktionen kommer få göra mål på Zecira Musovic och dribbla av Marta, om han eller hon klarar det, säger klubbdirektören Klas Tjebbes.
Läs mer om Marta och Zecira Musovic.
Kanterna redo för kontringsspring
Upplägget mot Kuba är detsamma som mot Kina: Vinn – så stort som möjligt.Det betyder många löpmeter...
Läs mer om Kina och Kuba.