Vinn

Vinn en andel – i supersystemet

Tävla inför rekordjackpotten – så kan du vinna en andel i Sportbladets jättesystem

V75: Tävla och vinn en andel i Systemet

Expressens omtyckta V75-podcast Systemet tar rejäl sats mot Åbys alla jackpottmiljoner den här veckan. Systemet är större än vanligt - och tio läsare har chansen att vinna varsin andel, värd 450 kronor, vilket motsvarar en tiondel av systemet. Dagens bästa tips: Var med och tävla, det kostar ingenting. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Läs mer om Systemet.
Hallam blåste spelarna - då vände Växjö i CHL
Växjö Lakers är vidare i Champions Hockey League efter 4-3 mot Red Bull München.Sanningens ord från tränaren Sam Hallam i en timeout vände krisläget. – Ta ansvar, spela enkelt, kliv upp – och vinn matchen, fräste Hallam.
Läs mer om CHL, Hallam, Sam Hallam och Växjö.
Vinn studiotid på EMS i Stockholm!
En remix-tävling för gymnasielever på temat återvinning är utlyst. De som vinner får producera sina alster i den anrika elektronmusikstudion.
Läs mer om Stockholm.

Tävling: Vinn nya bilspelet Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 är bilspelet det snackas om här på redaktionen just nu. Vi lottar ut tre exemplar av spelet, inklusive termosmugg och ficklampa.
Läs mer om Forza Horizon.
Tävla och vinn biljetter till VM-kvalet
Svara på frågan och gilla oss på Facebook!
Läs mer om Facebook och VM-kvalet.
Nu kan du bo i världens mest berömda musikstudio
Vinn en övernattning för fyra i Beatles världsberömda skivstudio Abbey Road Studios. Det är det unika priset i bosajten Airbnbs nya tävling.
Martas uppmaning: Vinn allt
Efter förlusten tågade Marta bestämt fram till Hedvig Lindahl. Men inte för att skälla – utan för...
Läs mer om Hedvig Lindahl och Marta.
VINN DRÖMRESA TILL MANCHESTER
NYHET! Extrapris i Premier Manager till ledaren efter tre omgångar. Vinn biljetter och fotbollsresa till Manchester-derbyt. Sportbladet i samarbete med Betsson
Vinn – och bli älskad
Käck: Tyck vad du vill om turneringen – segrar Stenson blir han en nationalikon
Läs mer om Stenson.
Vinn biljetter till dagsfesten Dayhem under Way out west – tävla här
Nu kan du vara med och tävla om biljetter till dagsfesten Dayhem under Way out west i helgen.
Läs mer om Dayhem och Way.
Norskt i svenska Kriteriet
Söndagens extra V75-omgång på Dannerotravet hade kallbloden i fokus.Norske Sjö Vinn, med Öystein...
Läs mer om Dannerotravet, Kriteriet och Öystein.
Sjö Vinn vinnare i Kallblodskriteriet
Svenskt Kallblodskriterium avgjordes under söndagen. Det blev norsk seger när Öystein Tjomsland och Sjö Vinn vann. –Det här är otroligt stort, säger Öystein Tjomsland i TV12.
Fansens krav – vinn ett historiskt OS-guld
MANAUS. Med fem VM-titlar och mängder av världsstjärnor är Brasilien fotbollens otvivelaktiga stormakt. Men fiaskot i hemma-VM för två år sedan, följt av misslyckanden i dubbla Copa Amrica och svaga resultat i VM-kvalet, gör att folkets förtroende för sitt landslag satts på hårdare prov än någonsin. För att vinna tillbaka fansen måste landslaget ge sitt land den enda trof som saknas i prisskåpet: ett OS-guld.
Republikanskt krav: Vinn Ohio eller glöm Vita huset
Med Republikanernas konvent bara några veckor bort är partiet alltjämt djupt splittrat. Delar av den republikanska eliten och partiledningen vägrar stödja Trump eller gör det med öppen motvilja. Men miljoner missnöjda vita väljare hoppas att han är mannen att reformera partiet. Trumps utmaning: locka båda sidorna till valurnorna i november.
Läs mer om Trump och Vita.
Frankrikes krav: Stäng alla restauranger 23
Frankrike ställs mot Irland i dagens första åttondelsfinal vid 15:00. Storfavoriterna ställer upp med ett enda krav i ryggen: Vinn. Och de blåa tar uppgiften minst sagt seriöst. Enligt journalisten Craig Hope var alla restauranger och barer runtomkring lagets hotell tvingade att stänga redan vid 23:00 i går kväll.
Läs mer om Craig Hope och Irland.
Airbnb: Vinn en natt på Stora Barriärrevet
Bo på en lyxflotte i Stora Barriärrevet. Det är vinsten i boförmedlingssajten Airbnbs senaste tävling. Maten lagas av en kock i världsklass och en expert guidar dig och ditt sällskap på revet.
Läs mer om Stora Barriärrevet.
20 000 blev lurade av falsk Facebook-tävling
Vinn en splitterny BMW M4! Med den rubriken på Facebook lurades tusentals danskar in i en falsk tävling.
Läs mer om Facebook och Facebook-tävling.
Vinn, bara vinn, för allt i världen – vinn!
Niva: I dag är det okej att sälja sin själ för tre poäng
TÄVLING: Vinn en Zlatan-hängmatta
Zlatan Ibrahimovic frisparksmål mot Danmark på Parken i Köpenhamn i höstas har blivit ett av många klassiska Zlatanmål i landslaget. Nu har målnätet från Parken hämtats hem och omvandlats till en exklusiv hängmatta. En hängmatta som vi på SportExpressens nu tävlar ut till er läsare och tittare.
Oscar Lewicki: Inte fan får jag starta då...
BÅSTAD. Publikfest i onsdags med 3 000 åskådare på landslagets träning i Båstad. På lördagsmorgonen kom ännu fler till Örebäcksvallen för att titta på landslagets sista träning innan avresa mot Stockholm och det viktiga genrepet mot Wales. – Om jag gör två självmål då - inte fan får jag starta i EM, säger Oscar Lewicki. TÄVLA: Var med i SportExpressens EM-tips och vinn fina priser!
Paris häftigaste boende – övernatta i Eiffeltornet
Vinn en övernattning i Eiffeltornets hemliga svit. Det är det läckra priset i en PR-tävling inför sommarens fotboll-EM i Frankrike.
Koolaste prispotten på länge? Bli bäst i spel – vinn en levande ko
Mobilspelsföretag satsar på en udda belöning.