Vinn


Tävla på sormlandstv.se

Är sötaste tomten din? Filma och vinn! Ladda upp ditt bästa/roligaste klipp med ditt/dina julfina barn på sormlandstv.se! Det är enkelt, klicka på ladda upp klipp, fyll i formuläret, läs och acceptera villkoren, klicka på ladda upp.

Ta chansen och vinn biljetter till hockey-VM

I maj går hockey-VM av stapeln i Prag. 2014 tog Sverige brons i VM och nu hoppas vi på nya ädlare medaljer. Kvällsposten ger dig chansen att vinna biljetter för två.

Läs mer om Prag och Sverige.
Delad pott i underhållande match

Bosna kunde göra 1-0 genom Edin Besic göra 1-0 med 9,30 kvar att spela. Ett rappt och vaket avslut sedan Landora börjat matchen bäst. Med 7,21 kvar kan Landora kvittera genom Haris Zunic. En spännande och jämn match som kan sluta hur som helst. Båda lagen lägger sig vinn om att spela bra fotboll. Jätteläge för Landoras Hussein Bensaid som dock vrickade bollen utanför Bosnamålet.

Läs mer om Bosnamålet, Edin Besic och Landora.
Gilla Duo Nöje och vinn VIP-biljetter

Musik Alina Devecerski uppträder och Zacke är värd. Nu har du chansen att vinna VIP-biljetter till fredagens stora fest.

Läs mer om Zacke.

Vinn den trådlösa musikspelaren SONOS PLAY:1 med Deezer Premium

Med sin stilrena design passar SONOS Play:1 in i varje hem. Sonos är ett smart system som består av trådlösa högtalare och audiokomponenter med HiFi-ljud.

Läs mer om Deezer Premium och HiFi-ljud.
Vinn: Nothing behind you matters

Vi lottade ut två svarta t-shirts från vår kollektion Motorsportens klassiska citat. Tröjan bär citat från en av världens mest mytomspunna män. Vi säger grattis till Mikael och Håkan.

Läs mer om Håkan och Mikael.
Tävla med "Hobbit: Femhäraslaget"

Vinn biobiljetter och andra sköna prylar från vinterns mest episka filmäventyr. Den 10 december släpps "Hobbit: Femhäraslaget" på bio.

Läs mer om Hobbit.
Vinn Stig H:s V75-system

Testa bästa trav-appen – och var med och tävla

Vinn ett glamoröst armband från STORY by Kranz & Ziegler

Annons | Samarbete | publicerad 14:58, 26 november 2014 Missa inte chansen att vinna ett glamoröst armband från STORY by Kranz & Ziegler. Armbandet är i vackert rött silke med en berlock i förgyllt silver och kubik zikoner.

Läs mer om Kranz, Missa och Ziegler.
Vinn skönhetsprodukter från Emma S.

Emma Wiklund, grundare av Emma S. Vinn skönhetsprodukter från Emma S. Vi lottar ut ett set med Ageless oxygen mask, Cleansing facial wash, Ageless eye cream och Ageless day cream, värde 1 156 kr.

Läs mer om Cleansing.
Tävla och vinn biobiljetter till "Gentlemen"

Ta chansen och vinn boken "Gentlemen & Gangsters" och 2 biobiljetter till "Gentlemen". Vi har 1 bok och 10 biobiljetter i prispotten. Mikael Marcimain är tillbaka och denna gång med filmen om excentrikern Henry Morgans osannolika liv.

Läs mer om Gentlemen.
Vinn "Hercules" på Blu-ray eller DVD

Tävla och vinn ett ex av "Hercules" på DVD eller Blu-ray. Vi har 5 filmer att ge bort.

Läs mer om Blu-ray och DVD.
Vinn: Nothing behind you matters

Vi lottar ut några svarta t-shirts från vår kollektion Motorsportens klassiska citat. Just dessa tröjor bär citat från en av världens mest mytomspunna män. Först till kvarn.

Vinn den ultimata julklappen: ett Roland Aira-system

Idag drar vi igång vinterns stora jultävling där en ensam vinnare kammar hem ett helt Aira-system från Roland!

Remixa Shook och vinn Audient-prylar

Rycker det i mix-fingrarna? Behöver du nya prylar för 140000 kronor? Då är det ett utmärkt tillfälle att delta i Audients remix-tävling.

Läs mer om Audient-prylar.
Vinn en andel i supersystemet

Dubbeljackpott på V86 – då är succtävlingen tillbaka Var med och tävla om miljonerna

Läs mer om V86 och Var.
Vinn en Iphone 6

Fler än någonsin läser Metro i mobilen! Det firar vi med att lotta ut en sprillans ny Iphone 6....

Läs mer om Iphone och Metro.
Tävla och vinn fem par smarta arbetshandskar!

Var med och tävla om fem par slitstarka och smidiga handskar från Ejendals med bra fingertoppskänsla och grepp – perfekt för mekarkvällen i garaget.

Tävla och vinn en helkväll med Driveclub och Playstation

Kom och kör nya fräcka bilspelet Driveclub med ALLT OM BILAR. Svara på nedanstående frågor och du och en vän kan få en helkväll med Driveclub. Evenemanget arrangeras hos Nordisk Film i Stockholm på kvällen den 22 oktober. Vinnarna bekostar själv resan till evenemanget.

Lühr: Vinn tillbaka fansens förtroende

Hälskadade Zlatan Ibrahimovic kom ut på träningen, joggade, klev av - och kom sen in igen. Hade det varit en EM-kvaltungviktare som stått i andra ringhörnan i kväll så hade det varit grejen med stort G. Nu handlar i stället om ännu större saker. Om framtiden.

Läs mer om EM-kvaltungviktare.
Jonson: Nöj dig med med fyra ord, Hamrn

Erik Hamrn har målat upp kartan till Frankrike. Närmaste vägen dit går varken över Moskva, Montenegro eller Mozarts hemland. Raka vägen går via segrar i Solna. Behåll riktningen, även om alternativen fortfarande är flera. Gå ut och ta chansen. Vinn även när ni inte måste.

Läs mer om Frankrike, Hamrn, Montenegro, Moskva och Solna.
Tidigare toppnyhet hos Sydsvenskan:
Vinn biljetter till MFF–Olympiakos

Fyra vinnare får två biljettervar till matchen i morgon.

VINN BILJETTER TILL UFC-GALAN I GLOBEN

Sportbladet lottar ut 10 stycken biljetter

Följ matchen i ett större fönster

Förutsättningarna är enkla för Växjö Lakers i Champions Hockey League. Vinn eller försvinn. Du följer mötet med Kalpa här. Live Blog Växjö Lakers Kalpa

Läs mer om Kalpa.
Recensera `Gotham` och vinn Blu-rayfilm!

Vad tyckte du om pilotavsnittet av Batman-prequeln `Gotham`? Ris eller ros? Tyck till och vinn fina priser. Går det att göra en spännande serie i Batmans miljö utan Batman?
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17