Vinn


Vinn en Bosch handslip!

Nu kan du vinna en Bosch handslip PSM Primo. Det är en smidig liten slipmaskin som passar bra nu när båtsäsongen närmar sig.

Läs mer om Bosch.

Här blir Hamrn tokig - och får ett jätteutbrott

Sveriges förbundskapten Erik Hamrn har blivit kritiserad efter ett svagt landslagsår 2014. Men engagemanget går det inte att klaga på. Under ett träningspass i Abu Dhabi blev Hamrn tokig - och skällde ut sina spelare. – Gå dit och vinn bolljäveln! skriker han i ett klipp på TV4.

Läs mer om Abu Dhabi, Erik Hamrn, Hamrn och TV4.
Vinn biobiljetter till "Blackhat"

Tävla om biljetter till Michael Manns actiondrama. Den 23 januari släpps "Blackhat" på bio, Michael Manns actiondrama med Chris Hemsworth i huvudrollen. Vi ger dig nu chansen att vinna biobiljetter till filmen.

Läs mer om Blackhat.
Gå med i vår liga – vinn en iPad!

Tävling: "A Most Wanted Man"

Tävla och vinn ett ex av "A Most Wanted Man" på DVD eller Blu-ray. Vi har 5 filmer att ge bort.

Läs mer om A Most Wanted Man, Blu-ray och DVD.
Tävla med "The Imitation Game"

Vinn boken "Syndafall i Wilmslow" och biobiljetter till det Oscarsheta dramat. Den 16 januari släpps "The Imitation Game" på bio, det biografiska dramat med Oscarsheta Benedict Cumberbatch i huvudrollen.

Tävla med "Unbroken"

Vinn biobiljetter till Angelina Jolies krigsdrama. Den 9 januari släpps "Unbroken" på bio, Angelina Jolies drama med Jack O'Connell i huvudrollen. Vi ger dig nu chansen att vinna biobiljetter till filmen.

Läs mer om Unbroken.
Exklusiv tävling: Vinn Svenska rallyt-biljetter

Det har aldrig varit enklare att uppleva Svenska rallyt. Nu kan du ta bussen till klassiska Colins Crest under Svenska rallyt. Svenska rallyt arrangerar bussresor till Värmland från flera av våra stora städer.

Läs mer om Svenska och Värmland.
Tävla på sormlandstv.se

Är sötaste tomten din? Filma och vinn! Ladda upp ditt bästa/roligaste klipp med ditt/dina julfina barn på sormlandstv.se! Det är enkelt, klicka på ladda upp klipp, fyll i formuläret, läs och acceptera villkoren, klicka på ladda upp.

Ta chansen och vinn biljetter till hockey-VM

I maj går hockey-VM av stapeln i Prag. 2014 tog Sverige brons i VM och nu hoppas vi på nya ädlare medaljer. Kvällsposten ger dig chansen att vinna biljetter för två.

Läs mer om Prag och Sverige.
Delad pott i underhållande match

Bosna kunde göra 1-0 genom Edin Besic göra 1-0 med 9,30 kvar att spela. Ett rappt och vaket avslut sedan Landora börjat matchen bäst. Med 7,21 kvar kan Landora kvittera genom Haris Zunic. En spännande och jämn match som kan sluta hur som helst. Båda lagen lägger sig vinn om att spela bra fotboll. Jätteläge för Landoras Hussein Bensaid som dock vrickade bollen utanför Bosnamålet.

Läs mer om Bosnamålet, Edin Besic och Landora.
Gilla Duo Nöje och vinn VIP-biljetter

Musik Alina Devecerski uppträder och Zacke är värd. Nu har du chansen att vinna VIP-biljetter till fredagens stora fest.

Läs mer om Zacke.
Vinn den trådlösa musikspelaren SONOS PLAY:1 med Deezer Premium

Med sin stilrena design passar SONOS Play:1 in i varje hem. Sonos är ett smart system som består av trådlösa högtalare och audiokomponenter med HiFi-ljud.

Läs mer om Deezer Premium och HiFi-ljud.
Vinn: Nothing behind you matters

Vi lottade ut två svarta t-shirts från vår kollektion Motorsportens klassiska citat. Tröjan bär citat från en av världens mest mytomspunna män. Vi säger grattis till Mikael och Håkan.

Läs mer om Håkan och Mikael.
Tävla med "Hobbit: Femhäraslaget"

Vinn biobiljetter och andra sköna prylar från vinterns mest episka filmäventyr. Den 10 december släpps "Hobbit: Femhäraslaget" på bio.

Läs mer om Hobbit.
Vinn Stig H:s V75-system

Testa bästa trav-appen – och var med och tävla

Vinn ett glamoröst armband från STORY by Kranz & Ziegler

Annons | Samarbete | publicerad 14:58, 26 november 2014 Missa inte chansen att vinna ett glamoröst armband från STORY by Kranz & Ziegler. Armbandet är i vackert rött silke med en berlock i förgyllt silver och kubik zikoner.

Läs mer om Kranz, Missa och Ziegler.
Vinn skönhetsprodukter från Emma S.

Emma Wiklund, grundare av Emma S. Vinn skönhetsprodukter från Emma S. Vi lottar ut ett set med Ageless oxygen mask, Cleansing facial wash, Ageless eye cream och Ageless day cream, värde 1 156 kr.

Läs mer om Cleansing.
Tävla och vinn biobiljetter till "Gentlemen"

Ta chansen och vinn boken "Gentlemen & Gangsters" och 2 biobiljetter till "Gentlemen". Vi har 1 bok och 10 biobiljetter i prispotten. Mikael Marcimain är tillbaka och denna gång med filmen om excentrikern Henry Morgans osannolika liv.

Läs mer om Gentlemen.
Vinn "Hercules" på Blu-ray eller DVD

Tävla och vinn ett ex av "Hercules" på DVD eller Blu-ray. Vi har 5 filmer att ge bort.

Läs mer om Blu-ray och DVD.
Vinn: Nothing behind you matters

Vi lottar ut några svarta t-shirts från vår kollektion Motorsportens klassiska citat. Just dessa tröjor bär citat från en av världens mest mytomspunna män. Först till kvarn.

Vinn den ultimata julklappen: ett Roland Aira-system

Idag drar vi igång vinterns stora jultävling där en ensam vinnare kammar hem ett helt Aira-system från Roland!

Remixa Shook och vinn Audient-prylar

Rycker det i mix-fingrarna? Behöver du nya prylar för 140000 kronor? Då är det ett utmärkt tillfälle att delta i Audients remix-tävling.

Läs mer om Audient-prylar.
Vinn en andel i supersystemet

Dubbeljackpott på V86 – då är succtävlingen tillbaka Var med och tävla om miljonerna

Läs mer om V86 och Var.
Vinn en Iphone 6

Fler än någonsin läser Metro i mobilen! Det firar vi med att lotta ut en sprillans ny Iphone 6....

Läs mer om Iphone och Metro.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23