Vinn

Vinn biljetter till Smågodis, katter och våld

Ester Martin Bergsmark är tillbaka med en ny film, och nu har du chans att vinna biljetter till filmvisningen på Folkets Bio den 20 april.

Vinn lyxigt kit från Estelle & Thild, värt 6 500 kr!

ELLE fyller 30 år och firar med trippla omslag, stor jubileumsplåtning och vinstregn här på elle.se. Idag kan du vinna ett skönhetskit från Estelle & Thild. Idag kan du tävla om ett superkit från Estelle & Thild, värt 6 500 kr.
Läs mer om Estelle och Thild.
Vinn biljetter till Summerburst Garden Stage Cruise 2018
Garden Stage är kryssningen där inte bara destinationen är målet.
TV-PREMIÄR: Allsvenskan Fantasy är här! - utmana polarna och vinn fina priser
Allsvenskans officiella fantasyspel är äntligen här! Varje vecka kommer FanTV i samarbete med FotbollDirekt sända "FanTV Allsvenskan Fantasy" och nedan kan ni se det första avsnittet med Björn Johnson och Christoffer Svanemar.

TÄVLING Vinn Grace Jones

Nyheter I påskhelgen hade en uppmärksammad film om Grace Jones svensk biopremiär. Här kommer chansen att vinna biljetter, böcker och annat i MI:s Grace-tävling.
Förlust - Malmös säsong är över
Premisserna var enkla för Malmö - vinn eller säsongen var slut, och gästerna inledde bäst - men orkade inte hela vägen när man förlorade med 6-2 mot IKSU som därmed är semifinalklart.
Läs mer om Malmö.
Lär dig mer om God of War-seriens historia, se våra videos och vinn feta priser
Fråga 1: Vilket spel i serien är din favorit, och varför?
Läs mer om God.
Tippa vem som gör första målet – vinn biljetter till Sveriges VM-test
Den 1 april startar årets allsvenska i fotboll. För 60:e året i följd har DN:s läsare chansen att tävla om vilken spelare som gör det snabbaste målet i premiäromgången.
Viktors val: Gå under jorden – och vinn valet
Förtroendet växer när man inte märks. Viktor Barth-Kron lanserar Osynlighetsteorin.
Läs mer om Osynlighetsteorin.
Betta på SHL - vinn resa till Fotbolls-VM i sommar
SHL-slutspelet är äntligen i full gång. I och med det kör spelbolaget Coolbet en tävling där vinnaren kammar hem en resa till Fotbolls-VM i Ryssland och Sveriges öppningsmatch mot Sydkorea.
Tippa Premier League med FSport - vinn Football Manager 2018
I helgen spelas det tio Premier League-matcher mellan lördag och måndag.
Vinn: Lyxig hårstyler i äkta guld från Ghd!
Var med och tävla om en lyxig hårstyler i guld från Ghd värd 10 000 kr! I februari släppte Ghd sin nya gold professional styler, en uppdaterad och förbättrad variant av Ghd gold som lanserades för tio år sedan.
Läs mer om Ghd.
Vinn en exklusiv weekend med vinterkörning på isbana med Michelin
Nu har du chansen att vinna en exklusiv weekend där du får provköra Michelins nya dubbdäck på is- och snöbana – till exempel acceleration, bromsprover, handlingsbana och komfortkörning på landsväg. Det här är en fantastisk chans att komma bakom kulisserna på däcktester, och se hur nya däck kan testas. Dessutom är det kul att köra på is- och snöbanor! Två vinnare får ta med sig varsin kompis och vinnaren utses av en jury från auto motor sport. När? Lördag–söndag 17–18 mars.Vad ingår? Flyg, boende, mat (middagen komponerad av Niklas Ekstedt) och kö
Läs mer om Michelin.
Nordkoreas hejarklack får stor uppmärksamhet - men vilka är de och vad är det de sjunger?
Kom igen! Vinn En ganska vanlig rad för en hejarklack att sjunga, men när Nordkoreas hejarklack sjunger raden till perfekt synkroniserade rörelser under OS i Pyeongchang får den stor uppmärksamhet över hela världen. Vilka är de 229 kvinnorna i matchande kläder, och varför har de skickats till OS?
Läs mer om Pyeongchang.
Vinn biljetter till "Blade Runner"-kväll
Ta chansen att se en av tidernas stora science fiction-klassiker, och en av förra årets mest hyllade storfilmer under en unik biokväll. På torsdag bjuder Universal in till en double feature med båda "Blade Runner"-filmerna på Bio Rio.
Vinn biobiljetter till komedin "The Death of Stalin"
När Stalin plötsligt faller ned död utbryter en vild maktkamp i hjärtat av Sovjetunionen. Beria, Chrustjev och General Zhukov vill alla lägga vantarna på makten, men det finns såklart bara plats för en ledare...
Vår egen frågespalt - Fråga Uffe och vinn VM-biljetter!
Uffe Bodin Tre månader kvar till VM i Danmark. Spänningen börjar stiga och funderingarna börjar dyka upp. Vilka NHL-proffs kommer att komma? Vilka får sitt genombrott á la Mats Sundin och William Nylander?
Tävling: Vinn en andel i experternas system
50 miljoner kronor i V75-potten.Nu kan du som läsare tävla om en del i ett system komponerat av Expressens spelexperter – som just nu toppar V75-tipsligan. – Det var ett mål vi satte upp inför säsongen, säger Eskil Hellberg.
Läs mer om Eskil Hellberg.
Lägg ner telefonerna och titta på fotboll...
Vinn, kryssa eller förlora, det spelar ingen roll: Se till att för allt i världen låta dina följare i sociala medier veta att du var där.Europas läktare har fått ett filter som skapar sprickor i gemenskapen.Ta en paus från din ensamhet och titta på fotboll.
Tyskarna ville ha bort färgade franska soldater
Historikern Mats Hayen överraskades flera gånger under året när han var inne i SvD:s historiska sidarkiv. Han har framför allt fokuserat på vad tidningen skrev för 100 år sedan och listar här fem fynd från 1917. Var gärna själv med i SvD:s tävling – hitta guldkorn från förr och vinn en bok.
Hemköps roliga lapp till snattare: Vinn resa
På Hemköp vid Odenplan gör man sitt bästa för att motverka snatteriet – tillsammans med en gnutta humor.Genom en lapp uppsatt av butikschef Angelica Fantenberg ska snattare stoppas – innan de begår brott. Samtidigt kan hederliga kunder få sig ett gott skratt.– Jag tänkte, Hur kan jag varna dem på ett lite roligt sätt?.
Läs mer om Angelica Fantenberg, Hur och Odenplan.
Arsenal bröt dyster förlustsvit borta mot Chelsea
Arsenal har inte haft det lätt på Stamford Bridge. Inför söndagens möte hade klubbens fem senaste ligamatcher mot stadsrivalen slutat med lika många förluster. Av den anledningen var tränaren Arsène Wenger & Co ute efter en efterlängtad seger. Och taktiken var tydlig: pressa hårt och vinn bollen högt.
Läs mer om Chelsea och Stamford Bridge.
Vinn 100 000 kronor – se priserna i Guldstallet
100 000 kronor väntar vinnaren av Guldstallet. Men det finns också exklusiva travupplevelser i potten. Både i huvudtävlingen och för de bästa stallen i varje etapp. Klicka på länken och skapa ditt Guldstall i dag
Läs mer om Guldstall och Guldstallet.