Vinn

Julkalendern lucka 4 – tävla och vinn snabba hörlurar

Det lackar mot jul! Varje dag i december öppnar vi en ny lucka i IDG.se:s julkalender, där det vankas fina priser för den som svarar rätt (och rimmar fett).

Julkalendern lucka 3 – tävla och vinn snabba hörlurar

Det lackar mot jul! Varje dag i december öppnar vi en ny lucka i IDG.se:s julkalender, där det vankas fina priser för den som svarar rätt (och rimmar fett).
Julkalendern lucka 2 – tävla och vinn fräcka hörlurar
Det lackar mot jul! Varje dag i december öppnar vi en ny lucka i IDG.se:s julkalender, där det vankas fina priser för den som svarar rätt (och rimmar fett).
Julkalendern lucka 1 – tävla och vinn fräcka hörlurar
Det lackar mot jul! Varje dag i december öppnar vi en ny lucka i IDG.se:s julkalender, där det vankas fina priser för den som svarar rätt (och rimmar fett).

Sätt betyg på din elbil eller laddhybrid – vinn Polaroidsolglasögon

Kör du elbil? I så fall är vi väldigt nyfikna på att få veta vad du tycker! Vi som testar bilar tittar på många olika faktorer, som komfort, köregenskaper och ekonomi. Men det är också mycket värt att få veta vad bilägarna själva tycker om bilen. Småfel och buggar? Hög försäkringspremie? Garantistrul? Eller är du kanske helt nöjd?
Unna dig själv en lyxig julklapp! Tävla och vinn en skinnjacka från Jofarma
Nu har du chansen att unna dig en lyxig, varm och snygg julklapp – helt gratis. Genom att delta i...
Läs mer om Jofarma.
Tävla och vinn handskar från Tegera – julklapp till dig själv eller någon annan?
Svara på de kluriga bilfrågorna i den här tävlingen så är du med och tävlar om proffsiga handskar från Tegera. Vi drar tre vinnare där varje vinnare vinner sex olika handskar.
Läs mer om Tegera.
Vinn en andel – i supersystemet
Tävla inför rekordjackpotten – så kan du vinna en andel i Sportbladets jättesystem
V75: Tävla och vinn en andel i Systemet
Expressens omtyckta V75-podcast Systemet tar rejäl sats mot Åbys alla jackpottmiljoner den här veckan. Systemet är större än vanligt - och tio läsare har chansen att vinna varsin andel, värd 450 kronor, vilket motsvarar en tiondel av systemet. Dagens bästa tips: Var med och tävla, det kostar ingenting. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Läs mer om Systemet.
Hallam blåste spelarna - då vände Växjö i CHL
Växjö Lakers är vidare i Champions Hockey League efter 4-3 mot Red Bull München.Sanningens ord från tränaren Sam Hallam i en timeout vände krisläget. – Ta ansvar, spela enkelt, kliv upp – och vinn matchen, fräste Hallam.
Läs mer om CHL, Hallam, Sam Hallam och Växjö.
Vinn studiotid på EMS i Stockholm!
En remix-tävling för gymnasielever på temat återvinning är utlyst. De som vinner får producera sina alster i den anrika elektronmusikstudion.
Läs mer om Stockholm.
Tävling: Vinn nya bilspelet Forza Horizon 3
Forza Horizon 3 är bilspelet det snackas om här på redaktionen just nu. Vi lottar ut tre exemplar av spelet, inklusive termosmugg och ficklampa.
Läs mer om Forza Horizon.
Tävla och vinn biljetter till VM-kvalet
Svara på frågan och gilla oss på Facebook!
Läs mer om Facebook och VM-kvalet.
Nu kan du bo i världens mest berömda musikstudio
Vinn en övernattning för fyra i Beatles världsberömda skivstudio Abbey Road Studios. Det är det unika priset i bosajten Airbnbs nya tävling.
Martas uppmaning: Vinn allt
Efter förlusten tågade Marta bestämt fram till Hedvig Lindahl. Men inte för att skälla – utan för...
Läs mer om Hedvig Lindahl och Marta.
VINN DRÖMRESA TILL MANCHESTER
NYHET! Extrapris i Premier Manager till ledaren efter tre omgångar. Vinn biljetter och fotbollsresa till Manchester-derbyt. Sportbladet i samarbete med Betsson
Vinn – och bli älskad
Käck: Tyck vad du vill om turneringen – segrar Stenson blir han en nationalikon
Läs mer om Stenson.
Vinn biljetter till dagsfesten Dayhem under Way out west – tävla här
Nu kan du vara med och tävla om biljetter till dagsfesten Dayhem under Way out west i helgen.
Läs mer om Dayhem och Way.
Norskt i svenska Kriteriet
Söndagens extra V75-omgång på Dannerotravet hade kallbloden i fokus.Norske Sjö Vinn, med Öystein...
Läs mer om Dannerotravet, Kriteriet och Öystein.
Sjö Vinn vinnare i Kallblodskriteriet
Svenskt Kallblodskriterium avgjordes under söndagen. Det blev norsk seger när Öystein Tjomsland och Sjö Vinn vann. –Det här är otroligt stort, säger Öystein Tjomsland i TV12.
Fansens krav – vinn ett historiskt OS-guld
MANAUS. Med fem VM-titlar och mängder av världsstjärnor är Brasilien fotbollens otvivelaktiga stormakt. Men fiaskot i hemma-VM för två år sedan, följt av misslyckanden i dubbla Copa Amrica och svaga resultat i VM-kvalet, gör att folkets förtroende för sitt landslag satts på hårdare prov än någonsin. För att vinna tillbaka fansen måste landslaget ge sitt land den enda trof som saknas i prisskåpet: ett OS-guld.
Republikanskt krav: Vinn Ohio eller glöm Vita huset
Med Republikanernas konvent bara några veckor bort är partiet alltjämt djupt splittrat. Delar av den republikanska eliten och partiledningen vägrar stödja Trump eller gör det med öppen motvilja. Men miljoner missnöjda vita väljare hoppas att han är mannen att reformera partiet. Trumps utmaning: locka båda sidorna till valurnorna i november.
Läs mer om Trump och Vita.
Frankrikes krav: Stäng alla restauranger 23
Frankrike ställs mot Irland i dagens första åttondelsfinal vid 15:00. Storfavoriterna ställer upp med ett enda krav i ryggen: Vinn. Och de blåa tar uppgiften minst sagt seriöst. Enligt journalisten Craig Hope var alla restauranger och barer runtomkring lagets hotell tvingade att stänga redan vid 23:00 i går kväll.
Läs mer om Craig Hope och Irland.
Airbnb: Vinn en natt på Stora Barriärrevet
Bo på en lyxflotte i Stora Barriärrevet. Det är vinsten i boförmedlingssajten Airbnbs senaste tävling. Maten lagas av en kock i världsklass och en expert guidar dig och ditt sällskap på revet.
Läs mer om Stora Barriärrevet.
20 000 blev lurade av falsk Facebook-tävling
Vinn en splitterny BMW M4! Med den rubriken på Facebook lurades tusentals danskar in i en falsk tävling.
Läs mer om Facebook och Facebook-tävling.