Vinn

Planen: Nagla fast Leksand i zonen

Vinn eller försvinn. Simma eller sjunk.Det är vad som gäller för Malmö Redhawks i kväll mot Leksand.
Läs mer om Leksand.

Ta ut din drömelva – utmana Robert Laul

Vinn fina priser i Sportbladet Manager Allsvenskan
Malmökänslan av vinn eller försvinn påtaglig
En strängt redigerad dvd-film borde alla Redhawksspelarna få som hemläxa. En film som endast innehåller de sista dryga tio minuterna mot Leksand. En långspurt där Malmö Redhawks nästan åt upp ett försprång på fyra mål.
Läs mer om Leksand och Redhawksspelarna.
Vinn en exklusiv F1-resa värd 26.000 kronor
Var med och heja fram Marcus Ericsson, engagera alla du känner. Visa hur stort motorsportintresset är! Som en grym bonus kan du vinna en F1-resa värd 26.000 kronor.
Läs mer om F1-resa.

Tävling: Vinn fyra par handskar från Ejendals

Vi lottar ut sju paket med fyra par proffsiga arbetshandskar från Ejendals. Svara på en fråga och du är med i utlottningen.
Spela Counter-Strike, vinn två miljoner kronor
Esport har vuxit enormt de senaste åren och det blir allt mer pengar inblandat för de som spelar på professionell nivå.
Vinn biobiljetter och soundtrack till Fifty Shades of Grey!
Tävlingar | publicerad 10:23, 13 februari 2015 Den efterlängtade filmatiseringen av Fifty Shades of Grey har premiär på Alla hjärtans dag internationellt och redan i kväll (fredag 13 februari) här i Sverige.
Läs mer om Alla, Den, Grey och Sverige.
Vinn biobiljetter till "Palo Alto"
Det hyllade dramat med James Franco och Emma Roberts i huvudrollerna. Dramat "Palo Alto" med James Franco i huvudrollen har skördat fina framgångar på många av världens festivaler och den 20 februari släpps filmen äntligen på svensk bio.
Läs mer om Palo Alto.
Vinn biobiljetter till I nöd eller lust
Tävlingar | publicerad 13:30, 7 februari 2015 Var med och tävla om biobiljetter till vårens svenska, romantiska komedi I nöd eller lust.
Läs mer om Var.
TÄVLING: Vinn fyra VIP-biljetter till VM!
Res i förstaklass upp till Falun och heja fram Kalla
Läs mer om Falun och Kalla.
Våga & vinn
Att spara i aktier innebär vissa risker - men också större möjligheter. Vår ekonomiexpert Anna Björe reder ut begreppen och hjälper dig att ta steget in på börsen.
Läs mer om Anna Björe.
Vinn kritikerrosade Gone girl på dvd
Tävlingar | publicerad 11:19, 4 februari 2015 Gone Girl är baserad på Gillian Flynns bästsäljare och filmversionen är regisserad av David Fincher. I rollerna syns bland andra Ben Affleck, Rosamund Pike och Neil Patrick Harris.
Vinn biobiljetter till "Fåret Shaun - Filmen"
Tävla om nyckelring, fåret Shaun-figurer och biljetter till det animerade familjeäventyret.
Vinn en Bosch handslip!
Nu kan du vinna en Bosch handslip PSM Primo. Det är en smidig liten slipmaskin som passar bra nu när båtsäsongen närmar sig.
Läs mer om Bosch.
Här blir Hamrn tokig - och får ett jätteutbrott
Sveriges förbundskapten Erik Hamrn har blivit kritiserad efter ett svagt landslagsår 2014. Men engagemanget går det inte att klaga på. Under ett träningspass i Abu Dhabi blev Hamrn tokig - och skällde ut sina spelare. – Gå dit och vinn bolljäveln! skriker han i ett klipp på TV4.
Läs mer om Abu Dhabi, Erik Hamrn, Hamrn och TV4.
Vinn biobiljetter till "Blackhat"
Tävla om biljetter till Michael Manns actiondrama. Den 23 januari släpps "Blackhat" på bio, Michael Manns actiondrama med Chris Hemsworth i huvudrollen. Vi ger dig nu chansen att vinna biobiljetter till filmen.
Läs mer om Blackhat.
Tävling: "A Most Wanted Man"
Tävla och vinn ett ex av "A Most Wanted Man" på DVD eller Blu-ray. Vi har 5 filmer att ge bort.
Läs mer om A Most Wanted Man, Blu-ray och DVD.
Tävla med "The Imitation Game"
Vinn boken "Syndafall i Wilmslow" och biobiljetter till det Oscarsheta dramat. Den 16 januari släpps "The Imitation Game" på bio, det biografiska dramat med Oscarsheta Benedict Cumberbatch i huvudrollen.
Tävla med "Unbroken"
Vinn biobiljetter till Angelina Jolies krigsdrama. Den 9 januari släpps "Unbroken" på bio, Angelina Jolies drama med Jack O'Connell i huvudrollen. Vi ger dig nu chansen att vinna biobiljetter till filmen.
Läs mer om Unbroken.
Exklusiv tävling: Vinn Svenska rallyt-biljetter
Det har aldrig varit enklare att uppleva Svenska rallyt. Nu kan du ta bussen till klassiska Colins Crest under Svenska rallyt. Svenska rallyt arrangerar bussresor till Värmland från flera av våra stora städer.
Läs mer om Svenska och Värmland.
Tävla på sormlandstv.se
Är sötaste tomten din? Filma och vinn! Ladda upp ditt bästa/roligaste klipp med ditt/dina julfina barn på sormlandstv.se! Det är enkelt, klicka på ladda upp klipp, fyll i formuläret, läs och acceptera villkoren, klicka på ladda upp.
Ta chansen och vinn biljetter till hockey-VM
I maj går hockey-VM av stapeln i Prag. 2014 tog Sverige brons i VM och nu hoppas vi på nya ädlare medaljer. Kvällsposten ger dig chansen att vinna biljetter för två.
Läs mer om Prag och Sverige.
Delad pott i underhållande match
Bosna kunde göra 1-0 genom Edin Besic göra 1-0 med 9,30 kvar att spela. Ett rappt och vaket avslut sedan Landora börjat matchen bäst. Med 7,21 kvar kan Landora kvittera genom Haris Zunic. En spännande och jämn match som kan sluta hur som helst. Båda lagen lägger sig vinn om att spela bra fotboll. Jätteläge för Landoras Hussein Bensaid som dock vrickade bollen utanför Bosnamålet.
Läs mer om Bosnamålet, Edin Besic och Landora.
Gilla Duo Nöje och vinn VIP-biljetter
Musik Alina Devecerski uppträder och Zacke är värd. Nu har du chansen att vinna VIP-biljetter till fredagens stora fest.
Läs mer om Zacke.