Vinn

Vinn en exklusiv weekend med vinterkörning på isbana med Michelin

Nu har du chansen att vinna en exklusiv weekend där du får provköra Michelins nya dubbdäck på is- och snöbana – till exempel acceleration, bromsprover, handlingsbana och komfortkörning på landsväg. Det här är en fantastisk chans att komma bakom kulisserna på däcktester, och se hur nya däck kan testas. Dessutom är det kul att köra på is- och snöbanor! Två vinnare får ta med sig varsin kompis och vinnaren utses av en jury från auto motor sport. När? Lördag–söndag 17–18 mars.Vad ingår? Flyg, boende, mat (middagen komponerad av Niklas Ekstedt) och kö
Läs mer om Michelin.

Nordkoreas hejarklack får stor uppmärksamhet - men vilka är de och vad är det de sjunger?

Kom igen! Vinn En ganska vanlig rad för en hejarklack att sjunga, men när Nordkoreas hejarklack sjunger raden till perfekt synkroniserade rörelser under OS i Pyeongchang får den stor uppmärksamhet över hela världen. Vilka är de 229 kvinnorna i matchande kläder, och varför har de skickats till OS?
Läs mer om Pyeongchang.
Vinn biljetter till "Blade Runner"-kväll
Ta chansen att se en av tidernas stora science fiction-klassiker, och en av förra årets mest hyllade storfilmer under en unik biokväll. På torsdag bjuder Universal in till en double feature med båda "Blade Runner"-filmerna på Bio Rio.
Vinn biobiljetter till komedin "The Death of Stalin"
När Stalin plötsligt faller ned död utbryter en vild maktkamp i hjärtat av Sovjetunionen. Beria, Chrustjev och General Zhukov vill alla lägga vantarna på makten, men det finns såklart bara plats för en ledare...

Vår egen frågespalt - Fråga Uffe och vinn VM-biljetter!

Uffe Bodin Tre månader kvar till VM i Danmark. Spänningen börjar stiga och funderingarna börjar dyka upp. Vilka NHL-proffs kommer att komma? Vilka får sitt genombrott á la Mats Sundin och William Nylander?
Tävling: Vinn en andel i experternas system
50 miljoner kronor i V75-potten.Nu kan du som läsare tävla om en del i ett system komponerat av Expressens spelexperter – som just nu toppar V75-tipsligan. – Det var ett mål vi satte upp inför säsongen, säger Eskil Hellberg.
Läs mer om Eskil Hellberg.
Lägg ner telefonerna och titta på fotboll...
Vinn, kryssa eller förlora, det spelar ingen roll: Se till att för allt i världen låta dina följare i sociala medier veta att du var där.Europas läktare har fått ett filter som skapar sprickor i gemenskapen.Ta en paus från din ensamhet och titta på fotboll.
Tyskarna ville ha bort färgade franska soldater
Historikern Mats Hayen överraskades flera gånger under året när han var inne i SvD:s historiska sidarkiv. Han har framför allt fokuserat på vad tidningen skrev för 100 år sedan och listar här fem fynd från 1917. Var gärna själv med i SvD:s tävling – hitta guldkorn från förr och vinn en bok.
Hemköps roliga lapp till snattare: Vinn resa
På Hemköp vid Odenplan gör man sitt bästa för att motverka snatteriet – tillsammans med en gnutta humor.Genom en lapp uppsatt av butikschef Angelica Fantenberg ska snattare stoppas – innan de begår brott. Samtidigt kan hederliga kunder få sig ett gott skratt.– Jag tänkte, Hur kan jag varna dem på ett lite roligt sätt?.
Läs mer om Angelica Fantenberg, Hur och Odenplan.
Arsenal bröt dyster förlustsvit borta mot Chelsea
Arsenal har inte haft det lätt på Stamford Bridge. Inför söndagens möte hade klubbens fem senaste ligamatcher mot stadsrivalen slutat med lika många förluster. Av den anledningen var tränaren Arsène Wenger & Co ute efter en efterlängtad seger. Och taktiken var tydlig: pressa hårt och vinn bollen högt.
Läs mer om Chelsea och Stamford Bridge.
Vinn 100 000 kronor – se priserna i Guldstallet
100 000 kronor väntar vinnaren av Guldstallet. Men det finns också exklusiva travupplevelser i potten. Både i huvudtävlingen och för de bästa stallen i varje etapp. Klicka på länken och skapa ditt Guldstall i dag
Läs mer om Guldstall och Guldstallet.
Tävla: Vinn en del Bergharns system
Svindlande 70 miljoner kronor i V75-potten.Nu kan du som läsare tävla om en del i ett system komponerat av ingen mindre än stjätntränaren Robert Bergh.– Jag har omgången hyggligt klar för mig, säger Robert Bergh.
Läs mer om Robert Bergh.
Niklas Wahllöf: Karin Laserow går rakt genom radion
Den som vill förstå hur komplett okända och oprövade 64-åriga Karin Laserow blev en sådan enorm tv-succ och megakändis måste inte titta på gissa och vinn-programmet Bytt är bytt i TV4 där hon är antikexpert. Det räcker med att lyssna på Sommar i P1 den 22 juli, 2017.
Läs mer om Bytt, Karin Laserow, Sommar och TV4.
Vinn VIP-paket till Porsche Carrera Cup Scandinavia
Porsche Carrera Cup Scandinavia blir ännu bättre att se i år. Porsche har racing i blodet! Precis som våra kunder brinner vi för den totala motorsportupplevelsen. Därför känns det naturligt att vi nu satsar lika hårt på besökarnas välbefinnande vid sidan om banan som på själva racingen, säger Fredrik Derkum, projektledare för Porsche Carrera Cup Scandinavia. Storsatsningen består bland annat av en 200 kvadratmeter stor VIP-lounge med gästmoderatorer som Janne Blomqvist, som bidrar med mellansnack och förarintervjuer. Dessutom erbjuds mat från hyllade krögaren Pontus Frithiof av varumä
Vinn exklusiva VIP-pass till helgens STCC
På lördag är det årets bilfest i huvudstaden med både Sportbilsfestival och STCC-race. Vi lottar ut två extremt feta VIP-pass, värde 4.590 kronor.
Läs mer om Sportbilsfestival.
Rösta på Årets Skåning – och vinn fina priser!
Vem är din absoluta favoritskåning?Nu är det dags för Kvällspostens läsare att rösta fram 2017 års vinnare – nu är det nämligen klart vilka som är nominerade.De nominerade är en ryttare, en viss fotbollsstjärna, artister, en antikhandlare och en skådespelerska.
Träffa oss på Centralen – vinn en uppsättning däck
Dags för nya däck? På fredag har du chans att vinna en uppsättning nya däck till din bil från Michelin, till ett maxvärde av 10.000 kronor! Allt du behöver göra är att gissa vikten på däcken som visas på vårt event på Stockholms Centralstation. Du är varmt välkommen förbi vår monter på fredag, 2 juni, mellan klockan 9 och 18. När du ändå är där – passa på att snacka bil med redaktionen och kolla in alla premiärer! Här kan du se alla premiärer på eventet.
Läs mer om Centralen och Michelin.
Träffa oss på Centralen – vinn en uppsättning däck
Dags för nya däck? På fredag har du chans att vinna en uppsättning nya däck till din bil från Michelin, till ett maxvärde av 10.000 kronor! Allt du behöver göra är att gissa vikten på däcken som visas på vårt event på Stockholms Centralstation. Du är varmt välkommen förbi vår monter mellan klockan 9 och 18. När du ändå är där – passa på att snacka bil med redaktionen och kolla in alla premiärer! Här kan du se alla premiärer på eventet.
Läs mer om Centralen och Michelin.
Tävla & vinn en flygresa till Singapore
Tävla vinn en flygresa till Singapore – tävlingen presenteras av Singapore Airlines. Du kan alltså vinna en exklusiv flygresa till världsmetropolen Singapore för två personer inklusive tre hotellnätter på ett mellanklasshotell. Mellan 15 augusti–15 december 2017 eller 15 januari– 30 mars 2018 kan du resa om du vinner tävlingen.
Läs mer om Singapore och Singapore.