Vinn

Vinn sockerkampen – en gång för alla

Många av oss kan känna sug efter sötsaker men vad händer när suget blir ett beroende? – En person som är sockerberoende har ingen kontroll och blir sjuk av sockret han eller hon äter, säger beroendeexperten Bitten Jonsson.
Läs mer om Bitten Jonsson.

Tävling: Vinn biljetter till Rally Sweden

Exklusiv tävling: Nu har du chansen att vinna biljetter till Rally Sweden. Det har aldrig varit enklare att uppleva rally-VM!
Läs mer om Rally Sweden.
Tävling: Vinn biljetter till Idrottsgalan 2016
Vill du hänga med Sarah Sjöström, Johan Olsson och de andra svenska idrottsstjärnorna för en kväll? Ta chansen att tävla om 50 läktarbiljetter till Idrottsgalan i Globen 25 januari. Följ SportExpressen på Instagram och vinn biljetter till dig och en kompis.
Tävla med GT – vinn biljetter till visningen av Guldbaggegalan
Ett nytt samarbete mellan GT och Göteborg Film Festival har påbörjats. Festivalen drar i gång 29 januari, och varje veckodag är GT med och bland annat presenterar frukostvisningarna. – Det är väldigt viktigt för oss att ha en lokal förankring som GT har, säger Ulrika Grönrus, kommunikationschef på Göteborg Film Festival. Nu har du också chans att vinna biljetter – och avnjuta Guldbaggegalan på Draken.

Tävla med Röglepodden – vinn SHL-biljetter

På lördag kommer serieledande Frölunda på besök till Ängelholm för mötet mot Rögle. Vill du se matchen på plats i Lindab arena? Tävla och vinn med Röglepodden!
Tävla med GT– vinn biljetter till P3 Guld
Sugen på att se MNEK och Zara Larsson på P3 Guld-galan i helgen? Nu tävlar GT ut biljetter. Tagga en vän på GT:s Facebook-sida och förklara varför just du och vännen ska få plåtarna - så har du chans att vinna. – Galan drar i gång hela musikåret, säger projektledare Fredrik Sandsten på Göteborg Co.
Årets julknåp: Känner du igen citaten ur böckerna?
CITATTÄVLING. I SvD:s traditionella jultävling befinner vi oss i år i främmande land. Det är tio författare, fyra kvinnor och sex män, från sju olika länder som tar oss med på frivilliga eller ofrivilliga resor. Gissa vilka de är – och vinn ett fint pris!
Bjud och vinn heldag med FC Rosengård
Musikhjälpen är i full gång och flera svenska idrottsföreningar gör sitt för att hjälpa till. FC Rosengård är en av dem. Klubben auktionerar ut en dag tillsammans med det damallsvenska laget och utlovar ett minne för livet. – Den som vinner auktionen kommer få göra mål på Zecira Musovic och dribbla av Marta, om han eller hon klarar det, säger klubbdirektören Klas Tjebbes.
Läs mer om Marta och Zecira Musovic.
Kanterna redo för kontringsspring
Upplägget mot Kuba är detsamma som mot Kina: Vinn – så stort som möjligt.Det betyder många löpmeter...
Läs mer om Kina och Kuba.
Kanterna redo för kontringsspring
Upplägget mot Kuba är detsamma som mot Kina: Vinn — så stort som möjligt.Det betyder många löpmeter för kontringsdrottningarna Nathalie Hagman och Loui Sand.— Jag tror man har en stor vinst i att försöka tjuva lite, säger Hagman.
Läs mer om Hagman, Kina, Kuba och Nathalie Hagman.
Vinn tacokväll med Miriam Bryant
Om en dryg vecka inleds Musikhjälpen i Linköping. Radions insamlingsprojekt till förmån för...
Vinn tacokväll med Miriam Bryant
Läs mer om Miriam Bryant.
Tävla och vinn biljetter till MFF-PSG
Ta chansen - se Zlatans återkomst. Tävla med Sydsvenskan och vinn biljetter till MFF-PSG!
Läs mer om Sydsvenskan.
Ta chansen - vinn en signerad Zlatan-tröja
Malmö FF mot Zlatan Ibrahimovics PSG kommer sannolikt bli den mest uppmärksammande fotbollsmatchen som någonsin spelats i Malmö. Och den är naturligtvis helt slutsåld. Men misströsta inte, Paris Saint-Germain och Kvällsposten erbjuder en unik tävling. Du har chans att vinna biljetter och signerade Zlatan-tröjor. – Det är fantastiskt kul att vi kan erbjuda en sådan här chans till våra läsare, säger redaktionschefen Susanne Lindn.
Janne Anderssons ord: Vinn för fan
NORRKÖPING/MALMÖ. IFK Norrköping har SM-guldet i egna händer. Taktiken när de kliver ut mot Malmö FF i dag? Att våga - och anfalla. - Vi kommer att spela med ett stort mod, säger tränaren Janne Andersson. Samtidigt har MFF drabbats av ett bakslag inför avspark.
Lägg in ditt däckbyte – och vinn en prenumeration!
Antingen älskar du vinterväglag eller så hatar du det – oavsett vilket börjar det bli dags att fundera över vinterdäcken.
Så gör du för att vinna guideboken om Madrid
Tävla och vinn en fullmatad guidebok över Madrid. Madrid är den härliga staden som ofta hamnar i skuggan av turistjätten Barcelona. Men den spanska huvudstaden har allt man kan önska för en lyckad storstadsresa. Frilansjournalisten Ola Isaksson har nyligen gett ut guideboken Mitt Madrid med hundratals tips på hur du bäst ger dig in i myllret. Och nu kan du vinna ett exemplar.
Läs mer om Barcelona, Madrid och Mitt Madrid.
Vinn ikonen Hjalmar Jonssons vänstersko!
I veckans BBpodd-tävling har du möjlighet att vinna Blåvitt-ikonen Hjalmar Jonssons vänstersko – signerad. Gör så här:
Läs mer om BBpodd-tävling.
Vinn två biljetter – till The Fooo Conspiracy
Älskar du The Fooo Conspiracy? Då är det här tävlingen för dig. Nu kan du vinna två biljetter till deras konsert The 5th Element i Globen på lördag.
Tävling: Vinn biljetter till innebandyfesten!
Liksom i fjol blir det Finnkamp i innebandy i Malmö. Platsen är Baltiska hallen och dagen den 13 september. Det är de fyra bästa landslagen i världen som möts. Både dam- och herrlag utlovar rafflande innebandy-matcher.
Läs mer om Baltiska, Finnkamp och Malmö.
Vinn biljetter till Finnkampen - tävla här
Den 12–13 september samlas de bästa aktiva från Sverige och Finland för att göra upp i Finnkampen. Tillsammans med SportExpressen kan du nu vinna fina priser som tar dig till Finnkampen och mycket mer.
Tävla och vinn en resa till paradiset för två
Tävla med Condor och Allt om Resor om en riktig paradisresa! Ta chansen och vinn flygbiljetter för två till Maldiverna, Mauritius, Cancun eller Panama City. Svara på nedanstående frågor och skicka med en motivering till vilken destination du vill resa till.
Se supermatchen i Premier L – live!
Vinn resa och biljetter till Chelsea–Arsenal
Läs mer om ChelseaArsenal och Premier L.