Visade

Lindström felfri – men utanför topp-tio

Under helgens två första skidskyttelopp i Frankrike hade han bommat friskt. Men i masstarten i Le Grand Bornand visade Fredrik Lindström – till slut – att han kan hålla ihop det på vallen.

Flera spelade bort sin OS-chans nu

Nej, det här blev ingen lyckad svensk audition.Ännu en förlust i Channel One Cup - 1-4 mot Tjeckien.Alldeles för få svenskar som visade att de förtjänar en plats i OS-laget.Desto fler som spelade bort sin OS-chans.
Jordan Larsson ber om ursäkt för sitt beteende
Jordan Larsson, 20, byttes ut när Nijmegen spelade 1-1 mot Helmond Sport.Det gillade Larsson inte, och visade det tydligt när han gick av planen.Nu ber han om ursäkt för sitt beteende.–Jag skulle ha visat min frustration på ett annat sätt, säger Larsson till Gelderlander.
Edholm: Visade senast att toppformen är på väg
Varje dag ger Sportexpressens experter sina bästa drag inför dagens travlopp.Här är Fredrik Edholms bästa fredags-drag.

Analytiker: Boprisfallet kommer plana ut

Valueguards bosprisstatistik visade på fortsatt sjunkande bostadspriser i november, -2,9 procent från oktober och -1,6 procent säsongsrensat. Analytiker fortsätter att tro att prisnedgången snart kommer att plana ut.
Därför eskalerar antisemitismen i Malmö – Vi känner oss rädda
Hitler borde ha utrotat er alla och varför släcktes gaskamrarna?. Det är bara några av de hotfulla meddelanden som Judiska Ungdomsförbundet i Sverige dagligen möter på nätet. När deras ungdomar själva möter hatet i skolan eller på gatorna hittar de stöd hos varandra genom samtal och gruppmöten. – Nyligen hade vi en tjej som kom fram och visade vad hon hade fått för meddelande på Facebook, det stod död åt alla judar, säger Daniel.
Osannolika krossen när Norge gick vidare
Norge visade återigen på ett styrkeprov i handbolls-VM.I kvartfinalen mot Ryssland var det fullständig dominans.Norskorna vann med 34-17.
Läs mer om Norge och Ryssland.
Penningtvätt måste få konsekvenser på EU-nivå
De senaste avslöjandena i paradisläckan visade tydligt att Panamadokumenten bara var toppen av ett isberg. Trots alla försök att stävja problemen under de senaste åren finns det alltid lösningar till salu i hemliga skatteparadis, skriver Dr Werner Langen, ordförande för Europaparlamentets särskilda undersökningskommitt beträffande penningtvätt, skatteflykt och skatteundandragande.
Ericsson lyfter börsen
Stockholmsbörsen visade, likt de ledande indexen på kontinenten, en svagt positiv rörelse tidig tisdagseftermiddag. Ericsson och råvarurelaterat återfanns bland aktier som bidrog positivt åt utvecklingen.
Mørk släckte Spaniens finaldröm
Norge visade att förlusten mot Sverige inte var något tecken på dalande form när man besegrade Spanien i åttondelsfinalen av handbolls-VM.
Läs mer om Spanien och Sverige.
Ewa Stenberg: Ovanlig enighet om att Metoorevolution behövs
Riksdagens Metoodebatt visade en ovanlig samstämmighet mellan partierna om att kvinnor i Sverige utsätts för sexuella trakasserier i stor skala av män och att det måste få ett slut. Men bara tre manliga politiker dök upp och lyssnade. Kampanjen är smärtsam också för de politiska partierna.
Läs mer om Metoorevolution och Sverige.
Blottare visade könet – skyller på varmkorv
Hovrätten slår fast att en Trollhättebo blottade sig för en kvinna i somras genom att visa sin penis.Därför döms han till böter för sexuellt ofredande, skriver TTELA.Den dömde mannen hävdar dock att det var en korv kvinnan såg.
Läs mer om Trollhättebo.
Det dansande landslaget gör zumba-succ
Att det går som en dans visade handbollslandslaget efter segern mot Slovenien. Den hastigt improviserade zumban som visar glädjen efter matchen sprids över hela världen. – Det var bara spontant. Vi fick feeling efter matchen och tyckte att vi måste dansa och sedan sa någon vi filmar det, berättar Sabina Jacobsen.
Läs mer om Sabina Jacobsen och Slovenien.
Läkare får kritik – missade tre decimeter stor cysta
När kvinnan sökte vård för att hennes buk blev större trots att hon minskade kraftigt i vikt bedömde läkaren det som att besvären orsakades av oro. Två veckor senare visade röntgen att kvinnan hade en tre decimeter stor cysta i magen. Nu kritiseras läkaren av Ivo, Inspektion för vård och omsorg.
Läs mer om Inspektion och Ivo.
Ewa Stenberg: Manliga Metoo-nätverket verkar inte vara stort i riksdagen
Riksdagens Metoodebatt visade stor samstämmighet över partigränserna om att kvinnor i stor skala utsätts för sexuella trakasserier av män och att det måste få ett stopp. Men bara tre manliga politiker dök upp och lyssnade. Metookampanjen är smärtsam också för de politiska partierna, säger DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg.
Läs mer om Ewa Stenberg.
City rycker i toppen efter derbyvinst
Det var ettan och tvåan i Premier League som möttes på ett snöigt Old Trafford när Manchester-derbyt skulle avgöras. I en jämn match visade Manchester City att man har en växel till, och vikten av det första målet.
Rooney räddade poäng i tufft derby
Inför söndagens derby hade inte Everton plockat poäng mot Liverpool på fyra matcher och i Premier League har laget haft det jobbigt. Men i det tuffa derbyt visade Everton att man inte gett upp än.
Läs mer om Everton, Liverpool och Premier League.
Muslimer visade sina sympatier med judarna
Efter angreppen mot judar i Sverige valde muslimska företrädare att visa sina sympatier med den judiska församlingen i Malmö.– Det som hänt är fullständigt oacceptabelt, säger Maher Desoki, iman i islamiska församlingen i Malmö.
Läs mer om Maher Desoki, Malmö och Sverige.
Skönt OS-besked för Myhrer – tog pallplats
Det var bäddat för en svensk succdag i herrarnas slalom i franska Val d'Isre.Då visade Andr Myhrer upp ett styrkebesked inför OS.Han lyckades behålla sin tredjeplats från första åket och tog därmed säsongens första pallplats.– Jätteskönt för honom, säger SVT:s expert Tobias Hellman.
Läs mer om Andr Myhrer, Myhrer och Val.
Hyrde lägenheter via Airbnb – använde dem som bordell
De intet ont anande västsvenskarna hyrde ut sina lägenheter på den populära boendesajten Airbnb.Senare visade det sig att mannen som hyrt av dem var hallick.Och att det såldes sex i deras bostäder.
Läs mer om Airbnb och Airbnb.Senare.
Loui Sand efter segermatchen: Jag är ingen robot
Leipzig. Hon kämpar på och gör det bra. I segermatchen mot Norge visade Loui Sand att hon snart är tillbaka på vänsterkanten. Men ont i foten har hon fortfarande. – Man är bara människa, jag är ingen robot, konstaterar Sand.
Läs mer om Loui Sand, Norge och Sand.
Pinsamma detaljen i Ronaldos målshow
Först sa han att han var tidernas bästa fotbollsspelare.Sen snörade han på sig skorna och visade att det inte bara var snack.Cristiano Ronaldo hade nämligen stor show när Real Madrid krossade Sevilla med 5-0.
Läs mer om Real Madrid och Sevilla.
Man spred skräck med leksakspistol
En man spred under lördagen skräck på Resecentrum i Hässleholm genom att gå omkring med ett vapen i handen.Det visade sig senare att det varit en leksakspistol mannen burit på.
Läs mer om Hässleholm och Resecentrum.