Vita

15 vita sneakers vi vill ha på oss våren 2018

Våren är här! Vad passar då bättre än ett par nya krispigt vita sneakers? Inget om du frågar oss! Artikeln innehåller reklam - Sneakers är ett snyggt val i vår!

"Om vi har bidragit till att rumänerna får vita jobb så är det jätteintressant"

Tre frågor till Fredrik Olsson, pastor i Strängnäs pingstförsamling, som den 27 april reser tillbaka till rumänska Crovu. Det är byn som flera av EU-migranterna som tigger i Strängnäs kommer från.
Här möts Macron och Trump i Vita huset
Frankrikes president Emmanuel Macron anlände till Washington för att träffa Donald Trump under måndagen.Under mötet väntas de båda makthavarna diskutera frågor som rör USA:s handel och kärnvapenavtalet med Iran, skriver Reuters.
Misstänkte mördaren har tidigare gripits vid Vita huset
Mannen som misstänks ha skjutit ihjäl fyra personer på en snabbmatsrestaurang utanför Nashville i USA, 29-årige Travis Reinking, har tidigare gripits vid Vita huset.Vid gripandet sa han att han ville få till ett möte med president Trump, rapporterar ABC News.På måndagsmorgonen, svensk tid, är Reinking ännu inte gripen.
Läs mer om Nashville, Reinking, Trump, USA och Vita.
Stammisar tar farväl av Malmös äldsta ölhak - "För mig är de...
Kondoleanser, vita rosor och gravöl. Malmös äldsta ölhak ligger på dödsbädden. P...
Läs mer om För.
Kritiska datumet för Johan Porsberger - då måste han meddela LIF: "Det stämmer"
Johan Porsberg har burit Leksands vita dress i tre säsonger. Mycket talar för att det blir ytterligare en säsong - trots att LIF-forwarden kan bryta sitt avtal innan 15 maj. - Det stämmer.
Läs mer om Johan Porsberger och LIF.
Trump bjuder in Putin till Vita huset
USA:s president Donald Trump har bjudit den ryske presidenten Vladimir Putin till Washington, uppger Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov till den statliga ryska nyhetsbyrån Ria.
Martin Gelin: Giuliani är en passande samarbetspartner för Trump
Den erfarne republikanen Rudolph Giuliani, tidigare borgmästare i New York, ansluter sig nu till Donald Trumps kaotiska juridiska team. Enligt flera källor med inblick i Vita Husets försök att rekrytera juridiska rådgivare var det ingen annan som ville ha jobbet.
Läs mer om New York, Rudolph Giuliani och Trump.
Back med allsvensk match på meritlistan klar för FAIK: "Fin speluppfattning"
Jesper Persson får sällskap med allsvensk rutin i Fagersta AIK. Klubbens senaste nyförvärv är backen Henrik Lundberg, som gjort en A-lagsmatch i Vita Hästen. FAIK fortsätter att förstärka meriterat inför den kommande säsongen.
Hur blir filmsexet efter metoo?
Höstens våg av metoo-vittnesmål har rensat ut några av Hollywoods mest beryktade män. Men rörelsen påverkar även det konstnärliga innehållet. Kan våldsamt eller förnedrande sex på vita duken någonsin kännas hett igen?
Mer fanns inte i frackarna och långklänningarna!
Stora interna strider, mycket kring den så kallade "Kulturprofilen" svärtar ned denna vita inrättning av "Snille och smak". Under hela mitt liv har Nobel stått för något lyft över den grå smeten.
Läs mer om Kulturprofilen, Nobel och Snille.
Stalker - filmen som blev ett mirakel
I Andrej Tarkovskijs "Stalker" överskrids filmkonstens ramar och ett rent mirakel uppenbarar sig framför våra ögon. Nu visas ett magiskt mästerverk återigen på vita duken.
Hade relation med Trump när hans flickvän var gravid
Hon träffade Donald Trump i samband med en modeshow på hans hotell.Nu berättar tidigare Playboy-modellen Barbara Moore, 49, om att hon hade en sex månader lång affär med USA:s nuvarande president.– Jag blev chockad när jag fick reda på att han samtidigt hade en gravid flickvän, säger Barbara Moore till Daily Mail.Vita huset uppger däremot att det handlar om falska nyheter.
De väntar medan pojken med cancer ligger orörlig i sängen
Munnen är öppen. Pupillerna åker uppåt. Ögonen blir vita. Vid fotänden står en droppmaskin och brummar in vätska i blodet. Flugor letar surrande efter naken hud att suga på. Guldgirlanger och en röd ballong hänger på långväggen. På ballongen står det Jag älskar dig.
Läs mer om Jag.
Trump stoppar Vita husets sanktioner mot Ryssland
USA inför tills vidare inga utökade sanktioner mot Ryssland, trots FN-ambassadör Nikki Haleys utfästelse på söndagen. Trumps avvikande uppfattning från andra medarbetare eller kongressen är inte den första i avdelningen Rysslandssanktioner.
Bästa tricken för att få tvätten vit igen
Visst är det fräscht med vita handdukar och sängkläder? Men ack så fort och lätt de blir missfärgade. Även om det känns hopplöst – släng dem inte. Här är åtta tips på hur du får dina kläderna vita igen!
Därför lämnade 90-tals stjärnan vita duken
Sarah Michelle Gellar var en av de största stjärnorna i Hollywood under 90-talet.Men nu syns hon inte alls längre på bioduken.I stället har stjärnan startat ett eget företag som koncentrerar sig inom bakning – samtidigt gör hon numera röster till tecknade filmer.
Läs mer om Hollywood.
Jimmie är öppen för många tolkningar
Internationella recensenter har kritiserat Jimmie för att använda vita svenskar för att väcka empati för verklighetens (syrianska) flyktingar. Branschtidningen Screen går till och med så långt att de jämför filmen med den satiriska reklamfilmen i Ruben Östlunds The square där ett blont barn sprängs enbart för att manipulera åskådarens känslor.
Läs mer om Jimmie.
Vita huset: Trump vill få hem trupperna så snabbt som möjligt
Donald Trump vill dra sina trupper ur Syrien så snabbt som möjligt. Uttalandet kommer kort efter att Frankrikes president påstått att han övertygat USA om att stanna kvar i det krigsdrabbade landet.
Läs mer om Syrien och USA.
Alla hade glömt bort honom – men mina tjejer hittade honom på Facebook
SÖDERTÄLJE. När – inte om – Djurgården slår AIK ska han bjuda hit hela laget. Özcan Melkemichel pekar på trädäcket och grillen bakom huset. När han berättar om vägen hit, till tredjeplatsen, cupfinalen och Europa, låter den till och med längre än den vita skinnsoffan vi sitter i. SportExpressen tar rygg på en tränare som undrar vad han behöver bevisa mer.
Läs mer om AIK, Djurgården, Europa och Facebook.
I dag kan ingen som lämnar Vita huset få ett nytt jobb
Journalisten Michael Wolffs bok om Donald Trump, som nu kommer på svenska, har sålts i omkring tre miljoner exemplar världen över. I en exklusiv intervju med Dagens Nyheter säger författaren att en förklaring bakom framgången är att han inte är ett dugg intresserad av amerikansk politik. – Jag såg inte Trump som en Washingtonstory, eller som en politisk story över huvud taget, säger Michael Wolff.
Hälsningar från - programmet som tar med kända personer på en tidsresa - här är deltagarna
Plysch, röda vita rosen, flygande Jakob, minicall, manchester, sticky hands, Donkey kong, bruna gardiner och Okej-planscher.
Läs mer om Donkey, Jakob och Okej-planscher.
Nu kommer supervärmen - här blir det 20 grader nästa vecka
De senaste dagarna har varit riktigt soliga och härliga i stora delar av landet och man har kunnat slänga upp vinterjackan på vinden och istället plocka fram solglasögon och vita sneakers. Nu kommer fler glada nyheter.