Wall

HP föll på Wall Street

Indexförändringarna var relativt begränsade i handeln på USA-börserna på onsdagen, inför Thanksgiving-högtiden.

Öppning nära oförändrat på Wall Street

I USA-börsernas inledning var det i stort sett oförändrade indexnoteringar på onsdagen.
Läs mer om Wall Street.
Dansk polis: Funna armen liknar tidigare fynd kopplade till Kim Wall
Den arm som dansk polis hittade i vattnet på tisdagen liknar de tidigare fynd som gjort av kroppsdelar från den mördade svenska journalisten Kim Wall. Det skriver Köpenhamnspolisen i ett pressmeddelande.
Läs mer om Kim Wall och Köpenhamnspolisen.

Armen som hittades var sänkt med järnrör

Det var en vänsterarm som hittades av polisen i Köge bukt under tisdagen.Kroppsdelen hölls nere under vattnet med hjälp av tyngder.Men om det fyndet kan kopplas till mordet på journalisten Kim Wall är ännu för tidigt att slå fast, enligt polisen.
Läs mer om Kim Wall och Köge.
Fyndet kan få Madsen att ändra sin historia – igen
Under tisdagen meddelade Köpenhamnspolisen att de har gjort ett nytt fynd i ubåtsfallet – dykare har hittat en arm.Om armen visar sig komma från Kim Wall kan den vara avgörande för den fortsatta utredningen, och återigen slå hål på Madsens version.– Hans trovärdighet sjunker hela tiden, säger Expressens krimkrönikör Catarina Lundbäck.
Arm hittad där polisen sökt efter Kim Wall
Köpenhamnspolisen har med hjälp av dykare hittat en arm i Kögebukten. Fyndet gjordes i närheten av den plats som varit intressant för polisen i samband med utredningen om mordet på Kim Wall.
Läs mer om Kim Wall och Kögebukten.
Polisen har hittat en kroppsdel i Kögebukten
Köpenhamnspolisen har med hjälp av dykare hittat en arm i Kögebukten. Fyndet gjordes i närheten av den plats som varit intressant för polisen i samband med utredningen om mordet på Kim Wall.
Läs mer om Kim Wall och Kögebukten.
JUST NU: Danska polisen har hittat en arm i Kögebukten
På tisdagseftermiddagen vid 16-tiden gick polisen i Köpenhamn ut med att man hittat en arm i Kögebukten. Polisen misstänker att armen tillhör Kim Wall eftersom den hittat längst rutten i ubåtsfallet.
Läs mer om Kim Wall, Kögebukten och Köpenhamn.
Fortsatt börsuppgång i korten på Wall Street
USA-börserna ser ut att fortsätta uppåt när tisdagens handel drar igång med stöd av stigande börser i Europa och Asien under dagen. Terminerna för de stora amerikanska börsindexen låg på tydligt plus en dryg halvtimme före öppning.
Läs mer om Asien, Europa och Wall Street.
Försiktig uppgång på Wall Street
USA-börserna öppnade med försiktigt stigande kurser på måndagen. Storbolagsdominerade Dow Jones industriindex gick starkt medan andra index låg strax över nollan. Oljepriset handlades ned för dagen.
Läs mer om Wall Street.
Lugn vecka väntas på Wall Street
Terminerna för de amerikanska börserna låg strax över oförändrad nivå inför att handeln ska dra igång på måndagen.
Läs mer om Wall Street.
21st Century Fox mot strömmen på Wall Street
New York-börserna avslutade fredagens handel med nedgångar, efter att ha stärkts på torsdagen.
Läs mer om Century Fox och Wall Street.
Nedgång väntas på Wall Street
De amerikanska börserna såg enligt USA-terminerna på fredagen ut att öppna åt skilda håll, efter uppgången dagen före.
Läs mer om Wall Street.
Dollarfall efter rysskopplingsjakt
Dollarn har försvagats på fredagen efter att Wall Street Journal rapporterat att den särskilde utredaren Robert Mueller har lämnat in en stämning mot president Donald Trumps kampanj.
Kim Wall fick årets kulturpris i Trelleborg
Trelleborgs Allehandas kulturpris 2017 tilldelades på torsdagskvällen den mördade journalisten Kim Wall.– Hon var en förebild, inte bara för mig utan många andra, sa hennes bror Tom Wall i sitt tacktal, uppger webbsidan 24trelleborg.se.
Läs mer om Kim Wall, Tom Wall och Trelleborg.
It-sektorn leder uppgången på Wall Street
New York-börserna vände uppåt på torsdagen efter en global nedgång på onsdagen där de tre stora börsindexen backade 0,5-0,6 procent.
Läs mer om Wall Street.
Stigande börser väntas på Wall Street
USA-terminerna pekade på torsdagseftermiddagen mot att de amerikanska börserna ska öppna i positivt territorium, efter nedgång dagen före.
Läs mer om Wall Street.
Kraftig nedgång på Wall Street
USA-börserna hängde på den globala aktieindexnedgången under onsdagens tidiga handel på Wall Street. Ett lägre oljepris och i hållande oro kring den amerikanska skattereformen bidrog till det negativa sentimentet.
Läs mer om Wall Street.
Tufft för råvarusektorn på Wall Street
USA-börserna följde på tisdagen övriga börsvärlden nedåt efter signaler om en inbromsning i Kinas ekonomi och fortsatt osäkerhet kring arbetet med den amerikanska skattereformen. Aktier i råvarusektorn gick särskilt svagt efter sjunkande råvarupriser.
Läs mer om Wall Street.
GE fortsätter att tappa på Wall Street
De amerikanska aktiebörserna inledde tisdagen sjunkande och följde därmed de globala börserna nedåt i kölvattnet av kinesisk statistik som indikerade att landets ekonomi bromsar in.
Läs mer om Wall Street.
Oro kring skattereform dämpar humöret på Wall Street
Tisdagens amerikanska börser väntas inleda på nedsidan, enligt vad terminerna för de stora USA-indexen indikerade en halvtimme före handelsstart.
Läs mer om Wall Street.
Dagligvaror gick starkt på Wall Street
USA-börserna stängde nära oförändrat på fredagen, efter att under större delen av dagen ha handlats på minus då marknaden fortsatte att fokusera på en eventuellt kommande amerikansk skattereform.
Läs mer om Wall Street.