Ymer

Mikael Ymer gav Haase rejäl match i Miami

Det blev bara en match för 18-årige Mikael Ymer i den stora tennisturneringen i Miami. Den 48-rankade nederländaren Robin Haase vann med 2-0 i set, 7-5, 7-6 (7-3).
Läs mer om Haase, Miami, Mikael Ymer och Robin Haase.

Ymer får tuff start i Miami

18-årige Mikael Ymer får möta nederländaren Robin Haase i sin första match i den stora ATP-turneringen i Miami.
Läs mer om Miami, Mikael Ymer och Robin Haase.
Ymer förlorade i Indian Wells
Först kvalade Elias Ymer in till Mastersturneringen i Indian Wells, Kalifornien, genom att slå japanen Yoshihito Nishioka. Väl där möttes de igen i första omgången – och Sverigeettan förlorade i två set, 6–4, 6–1.
Nishioka fick snabb revansch på Ymer
Först kvalade Elias Ymer in till Mastersturneringen i Indian Wells, Kalifornien, genom att slå japanen Yoshihito Nishioka.
Märklig lottning för Ymer
Läs mer om Ymer.
Ymer klar för storturnering
Elias Ymer, som numera är 158:a på världsrankningen, är sensationellt klar för storturnerningen Indian Wells, USA.
Läs mer om USA.
Ymer vann i sin comeback
Mikael Ymer är tillbaka som en segrare.
Ymer lämnar tennisakademin
18-årige Mikael Ymer lämnar den svenska tennisakademien Good to Great och bryter därmed också samarbetet med sin tränare Johan Hedsberg. Anledningen är att han inte vill skriva under ett återbetalningsavtal med akademien som han tillhört sedan han var tolv år.
Därför lämnar Ymer svenska akademin
Läs mer om Ymer.
Alla svenska tennisspelare är väl doldisar i dag?
Bröderna Elias och Mikael Ymer saknas. Då blir en doldis ankare i det svenska Davis Cup-laget.–Ja, alla vi svenska tennisspelare är väl doldisar i dag. Det får vi leva med, säger Isak Arvidsson till Sydsvenskan.
Favoriten Elias Ymer utslagen i Australien
Elias Ymer slogs ut redan i sin första kvalmatch i Australian Open. 211-rankade japanen Akira Santillan vann i raka set. – Jag gillar inte ordet favorit, det förstör bara, säger Ymer.
Ymer utslagen direkt i kvalet: Life goes on
Elias Ymer slogs ut direkt i den första kvalomgången i Australian Open. 211-rankade japanen Akira Santillan, 19 år, vann i raka set, 6–3, 7–6 (7–4), efter en timme och 31 minuters spel tidigt i morse, svensk tid.
Ett prövningens år för bröderna Ymer
Det har varit ett år präglat av förluster och skador för tennisbröderna Elias och Mikael Ymer. Samtidigt har de upplevt sin största framgång i karriären, dubbelsegern i Stockholm Open. –Om tio år kommer jag säga att jag lärde mig mycket 2016, säger 20-årige Elias Ymer.
Läs mer om Mikael Ymer, Stockholm Open och Ymer.
Elias Ymer: Han skulle döda min familj
Som Sveriges bästa tennisspelare tvingas 20-åriga Elias Ymer ta emot mängder av näthat. För en månad sedan gick det så pass långt att han valde att anmäla en person. – Han skrev att han skulle komma hit till Sverige och döda min familj om jag inte förde över de pengar han hade satsat på mig i en match som jag förlorade, berättar Ymer för Aftonbladet. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Läs mer om Aftonbladet, Sverige och Ymer.
Ymer inleder i ödeskvalet
Sverigeettan Elias Ymer och tvåan Markus Eriksson tar hand om singlarna och Johan Brunström/Isak...
DC-kaptenen skräms inte av publiken
I Stockholm Open-tennisen hade Elias Ymer ett stort publikstöd. Det lär 20-åringen och Sverige inte ha i helgens möte med Israel i Davis Cup. Åskådarna på Canada Stadium i Ramat HaSharon är kända för sitt livliga engagemang.
Skada stoppar Mikael Ymer i DC-kvalet
Direkt efter dubbelsegern fick Mikael Ymer behandling av sin fysioterapeut och han undersöktes också av ATP-läkare på plats i Kungliga hallen. – Det är inte samma ställe. Det är andra höften. Jag har spelat mycket tävlingar sista tiden och gått från grus till inomhus, så i måste bara kolla upp det här
Läs mer om DC-kvalet, Kungliga och Mikael Ymer.
Skada kan stoppa Mikael Ymer i DC-kvalet
Mikael Ymer kan missa Sveriges ödesmatch mot Israel i Davis Cup nästa vecka. 18-åringen har känningar i sin höft och har spelat de två senaste matcherna på smärtstillande medel. – Med tanke på min historik i min höft så måste vi se till att allt är grönt, säger Mikael Ymer efter den sköna dubbelsegern
Läs mer om DC-kvalet, Israel och Mikael Ymer.
Ymer kan missa Sveriges DC-kval
Mikael Ymer kan missa Sveriges ödesmatch i Davis Cup.18-åringen har problem med höften.– Med tanke...
Jag fattar inte att vi vann Stockholm Open
Bröderna Ymer vann Stockholm Open
Läs mer om Stockholm Open.
Imponerande insats bakom titeln
Elias och Mikael Ymer imponerade i semifinalen. Inte ens ett dygn senare klev bröderna på nytt in...
Läs mer om Mikael Ymer.
Elias och Mikael Ymer vann dubbeln
Delad glädje är dubbel glädje. Bröderna Elias och Mikael Ymer vann dubbeln i Stockholm Open. Brödraparet som knappt spelat ihop vann över Mate Pavic/Michael Venus med 6-1, 6-1.
Läs mer om Mikael Ymer och Stockholm Open.