Ymer

Alla svenska tennisspelare är väl doldisar i dag?

Bröderna Elias och Mikael Ymer saknas. Då blir en doldis ankare i det svenska Davis Cup-laget.–Ja, alla vi svenska tennisspelare är väl doldisar i dag. Det får vi leva med, säger Isak Arvidsson till Sydsvenskan.

Favoriten Elias Ymer utslagen i Australien

Elias Ymer slogs ut redan i sin första kvalmatch i Australian Open. 211-rankade japanen Akira Santillan vann i raka set. – Jag gillar inte ordet favorit, det förstör bara, säger Ymer.
Ymer utslagen direkt i kvalet: Life goes on
Elias Ymer slogs ut direkt i den första kvalomgången i Australian Open. 211-rankade japanen Akira Santillan, 19 år, vann i raka set, 6–3, 7–6 (7–4), efter en timme och 31 minuters spel tidigt i morse, svensk tid.

Ett prövningens år för bröderna Ymer

Det har varit ett år präglat av förluster och skador för tennisbröderna Elias och Mikael Ymer. Samtidigt har de upplevt sin största framgång i karriären, dubbelsegern i Stockholm Open. –Om tio år kommer jag säga att jag lärde mig mycket 2016, säger 20-årige Elias Ymer.
Läs mer om Mikael Ymer, Stockholm Open och Ymer.
Elias Ymer: Han skulle döda min familj
Som Sveriges bästa tennisspelare tvingas 20-åriga Elias Ymer ta emot mängder av näthat. För en månad sedan gick det så pass långt att han valde att anmäla en person. – Han skrev att han skulle komma hit till Sverige och döda min familj om jag inte förde över de pengar han hade satsat på mig i en match som jag förlorade, berättar Ymer för Aftonbladet. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Läs mer om Aftonbladet, Sverige och Ymer.
Ymer inleder i ödeskvalet
Sverigeettan Elias Ymer och tvåan Markus Eriksson tar hand om singlarna och Johan Brunström/Isak...
DC-kaptenen skräms inte av publiken
I Stockholm Open-tennisen hade Elias Ymer ett stort publikstöd. Det lär 20-åringen och Sverige inte ha i helgens möte med Israel i Davis Cup. Åskådarna på Canada Stadium i Ramat HaSharon är kända för sitt livliga engagemang.
Skada stoppar Mikael Ymer i DC-kvalet
Direkt efter dubbelsegern fick Mikael Ymer behandling av sin fysioterapeut och han undersöktes också av ATP-läkare på plats i Kungliga hallen. – Det är inte samma ställe. Det är andra höften. Jag har spelat mycket tävlingar sista tiden och gått från grus till inomhus, så i måste bara kolla upp det här
Läs mer om DC-kvalet, Kungliga och Mikael Ymer.
Skada kan stoppa Mikael Ymer i DC-kvalet
Mikael Ymer kan missa Sveriges ödesmatch mot Israel i Davis Cup nästa vecka. 18-åringen har känningar i sin höft och har spelat de två senaste matcherna på smärtstillande medel. – Med tanke på min historik i min höft så måste vi se till att allt är grönt, säger Mikael Ymer efter den sköna dubbelsegern
Läs mer om DC-kvalet, Israel och Mikael Ymer.
Ymer kan missa Sveriges DC-kval
Mikael Ymer kan missa Sveriges ödesmatch i Davis Cup.18-åringen har problem med höften.– Med tanke...
Jag fattar inte att vi vann Stockholm Open
Bröderna Ymer vann Stockholm Open
Läs mer om Stockholm Open.
Imponerande insats bakom titeln
Elias och Mikael Ymer imponerade i semifinalen. Inte ens ett dygn senare klev bröderna på nytt in...
Läs mer om Mikael Ymer.
Elias och Mikael Ymer vann dubbeln
Delad glädje är dubbel glädje. Bröderna Elias och Mikael Ymer vann dubbeln i Stockholm Open. Brödraparet som knappt spelat ihop vann över Mate Pavic/Michael Venus med 6-1, 6-1.
Läs mer om Mikael Ymer och Stockholm Open.
Ymer-bröderna vann Stockholm Open
Bröderna Elias och Mikael Ymer vann Stockholm Opens dubbelturnering. Svenskarna vann i två raka set, 6-1 och 6-1 i mötet med Mate Pavic och Michael Venus inför en lyrisk hemmapublik i den Kungliga tennishallen.
Framgången överraskade bröderna
Samspelet har alltid funnits där.Ändå var bröderna Elias och Mikael Ymer överraskade efter...
Läs mer om Mikael Ymer.
Bröderna Ymer till dubbelfinal
De är gröna som dubbelspelare på ATP-touren.Det brydde inte Elias och Mikael Ymer sig om.Med 6–3,...
Läs mer om Mikael Ymer.
Bröderna Ymer till dubbelfinal
Sensationen är ett faktum. Bröderna Elias och Mikael Ymer är klara för söndagens dubbelfinal i Stockholm Open sedan de besegrat det andraseedade indisk-fillippinska paret Rohan Bopanna och Treat Huey med 2-0 i set, 6-3, 6-4.
Hård press på ljusen i den svenska tennisskuggan
Innan Ingemar Stenmark blev legendar ingick han i skymningspatrullen. Nu är bröderna Ymer skuggparet med den tunga uppgiften att föra ut svensk tennis i ljuset.
Läs mer om Ymer.
Domen över tennisframtiden: Totalt mörker
I Stockholm Open jublar publiken åt 18-årige Mikael Ymer. Men verkligheten för svensk ungdomstennis är allt annat än ljus. Inte ett enda av landslagen lyckades i år kvalificera sig för EM-spel. –Det är totalt mörker, säger den avgående DC-kaptenen Fredrik Fidde Rosengren.
Servejätten för svår för Ymer – som blev hyllad
18-årige Mikael Ymer var bara centimetrar från en ny sensation i andra omgången av Stockholm Open. Men den 37-årige servemaskinen Ivo Karlovic plockade fram serveess när det behövdes som bäst och vann med 2-1 i set, 4-6, 6-4, 6-4. – Jag gillar inte att förlora, säger en besviken 18-åring efter matchen
Bröderna Ymer till semi i dubbel
Räddade sin fjärde matchboll på två matcher
Mikael Ymer utslagen – nära att skrälla igen
Mikael Ymer gick för en ny jätteskräll i Stockholm Open. Men den 18-årige svensken, rankad 549:a i världen, kunde inte rubba världens 21:a bästa spelare Ivo Karlovic. Ymer föll till slut med 1-2 i set. – Karlovic såg lite skakad ut, säger kommentatorn Björn Geijer i TV4. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!