Ymer

Ymer utslagen i kvalet i Paris

Elias Ymer kommer inte att spela Franska mästerskapen i tennis. Den 21-årige svensken förlorade i den andra kvalomgången mot Jan Satral, Tjeckien, med 1–2 i set: 4–6, 6–3, 4–6.
Läs mer om Franska, Jan Satral och Tjeckien.

Nästan halv miljon till Peterson och Ymer

Rebecca Peterson och Elias Ymer är två av 14 tennistalanger från hela världen som får stipendier på vardera motsvarande 435.000 kronor.
Läs mer om Peterson och Ymer.
Nils Palmgren: Vad ska hända med bröderna Ymer?
På måndag inleds kvalspelet till årets andra grand slam-turnering i tennis, French Open i Paris. 21-årige Elias Ymer kom med som en av de sista av de 128 spelarna som gör upp om 16 platser i huvudturneringen. På ett år har Sverigeettan tappat hundra placeringar på världsrankningen och han, och brodern Mikael, är tillbaka där de var för över tio år sedan, med pappa som tränare.
Läs mer om French Open, Mikael, Sverigeettan och Ymer.
Mikael Ymer utslagen i Barcelona
Mikael Ymer fick ett wild card till ATP-turneringen i Barcelona, men den 18-årige svensken förlorade i måndagens första omgång.
Läs mer om Barcelona.

Ymer avgjorde Davis Cup-möte med Turkiet

Elias Ymer behövde bara tre set. Sedan var mötet med Altug Celikbilek, Turkiet, över. Nu kan Sverige göra ett snabbt återtåg till andradivisonen i Davis Cup.
Läs mer om Altug Celikbilek, Sverige och Turkiet.
Ymer avgjorde DC-mötet mot Turkiet
Elias Ymer behövde bara tre set. Sedan var mötet med Altug Celikbilek, Turkiet, över. Nu kan Sverige göra ett snabbt återtåg till andradivisonen i Davis Cup.
Ymer avgjorde mot Turkiet
Läs mer om Turkiet.
Ymer avgjorde mot Turkiet
Läs mer om Turkiet.
Ymer avgjorde mot Turkiet
Läs mer om Turkiet.
Ymer och Lindell tillbaka i DC-laget
Sverigeettan Elias Ymer är tillbaka i Davis Cup-laget som möter Turkiet i Antalya den 7–9 april. Däremot är inte hans lillebror Mikael med.
Läs mer om Antalya, DC-laget, Lindell, Mikael och Turkiet.
Mikael Ymer gav Haase rejäl match i Miami
Det blev bara en match för 18-årige Mikael Ymer i den stora tennisturneringen i Miami. Den 48-rankade nederländaren Robin Haase vann med 2-0 i set, 7-5, 7-6 (7-3).
Läs mer om Haase, Miami, Mikael Ymer och Robin Haase.
Ymer får tuff start i Miami
18-årige Mikael Ymer får möta nederländaren Robin Haase i sin första match i den stora ATP-turneringen i Miami.
Läs mer om Miami, Mikael Ymer och Robin Haase.
Ymer förlorade i Indian Wells
Först kvalade Elias Ymer in till Mastersturneringen i Indian Wells, Kalifornien, genom att slå japanen Yoshihito Nishioka. Väl där möttes de igen i första omgången – och Sverigeettan förlorade i två set, 6–4, 6–1.
Nishioka fick snabb revansch på Ymer
Först kvalade Elias Ymer in till Mastersturneringen i Indian Wells, Kalifornien, genom att slå japanen Yoshihito Nishioka.
Märklig lottning för Ymer
Läs mer om Ymer.
Ymer klar för storturnering
Elias Ymer, som numera är 158:a på världsrankningen, är sensationellt klar för storturnerningen Indian Wells, USA.
Läs mer om USA.
Ymer vann i sin comeback
Mikael Ymer är tillbaka som en segrare.
Ymer lämnar tennisakademin
18-årige Mikael Ymer lämnar den svenska tennisakademien Good to Great och bryter därmed också samarbetet med sin tränare Johan Hedsberg. Anledningen är att han inte vill skriva under ett återbetalningsavtal med akademien som han tillhört sedan han var tolv år.
Därför lämnar Ymer svenska akademin
Läs mer om Ymer.
Alla svenska tennisspelare är väl doldisar i dag?
Bröderna Elias och Mikael Ymer saknas. Då blir en doldis ankare i det svenska Davis Cup-laget.–Ja, alla vi svenska tennisspelare är väl doldisar i dag. Det får vi leva med, säger Isak Arvidsson till Sydsvenskan.
Favoriten Elias Ymer utslagen i Australien
Elias Ymer slogs ut redan i sin första kvalmatch i Australian Open. 211-rankade japanen Akira Santillan vann i raka set. – Jag gillar inte ordet favorit, det förstör bara, säger Ymer.
Ymer utslagen direkt i kvalet: Life goes on
Elias Ymer slogs ut direkt i den första kvalomgången i Australian Open. 211-rankade japanen Akira Santillan, 19 år, vann i raka set, 6–3, 7–6 (7–4), efter en timme och 31 minuters spel tidigt i morse, svensk tid.