Yoda

Relationsgurun: Jag känner igen mig i Yoda

Hur håller man kärleken vid liv? Samtalsterapeuten Daniella Gordon blev snabbt en tittarfavorit när hon gav råd till par i SVT:s Gifta vid första ögonkastet. Nu har hon skrivit en bok om relationer.
Läs mer om Yoda.

Det sjukaste jag har sett

Ystads målvakt Anders Persson stod för årets räddning i Handbollsligan – när han räddade med ryggen mot skytten.Men superräddningen räckte till någon poäng.–Det är det sjukaste jag har sett. En Yoda-räddning, utbrister experten Tomas Axnr i C More.
Läs mer om C More och Handbollsligan.
Fredrik Strage: Vi som gillar Star wars inbillar oss att vejpande är coolt
Elektroniska cigaretter har blivit så populära att det vuxit fram en hel kultur runt vejping. De stiligaste för tankarna till en ljussabel som Yoda svingar.
Läs mer om Star och Yoda.
Här räddas hästen Yoda – ur isvaken
Hästen Yoda, 6, gick genom isen i Buddbyn i Boden på torsdagen. Räddningstjänsten fick rycka ut - och inledde en dramatisk räddningsinsats. – De trädde en lina under hästens mage och sen fick de dra upp honom, säger Marielle Sandqvist som har hand om hästen.

Är det Yoda som syns i det medeltida dokumentet? (Nej, men coolt ändå)

British Librarys curator Julian Harrison upptäckte en märklig Star Wars-figur i bibliotekets arkiv av gamla manuskript.
Fyra nyanser av brunt: hon målar Star Wars-figurer med kaffe
Yoda, R2-D2, stormtroopers och drottning Elisabeth. Maria A Aristidou har ersatt koboltblått, titanvitt och saftgrön med espresso, brygg och americano.
Läs mer om Elisabeth och Star Wars-figurer.
XKCD: Så bra är Yoda som energikälla
Hur mycket energi kan Yoda producera med Kraften? XKCD-skaparen Randall Munroe har svaret.
Läs mer om Kraften och Yoda.
Svallvågor från botar i ett hav av information
Nätet är fullt av automatiserade småprogram som kan göra allt från att skapa sonetter till att prata Yoda-språk eller imitera en fjortis. Dessa botar är en logisk konsekvens av den digitala utvecklingen, och ligger bakom oönskade fenomen som spam och uppblåsta like-siffror.
Läs mer om Yoda-språk.
Svallvågor från botar i ett hav av information
Nätet är fullt av automatiserade småprogram som kan göra allt från att skapa sonetter till att prata Yoda-språk eller imitera en fjortis. Dessa botar är en logisk konsekvens av den digitala utvecklingen, och ligger bakom oönskade fenomen som spam och uppblåsta like-siffror.
Läs mer om Yoda-språk.
Här är Hot Wheels i Stars Wars-utförande | Bilsport
Artikel Leksaksbiltilverkaren Mattel ger ut en serie Star Wars-inspirerade bilar i höst, bland annat Yoda med ursprung i en Abarth 500, Luke Skywalker, Darth Vader, R2-D2, Chewbacca
Godzilla-regissör gör nya Star Wars
Godzilla-regissören Gareth Edwards nästa projekt blir en fristående Star Wars-film, uppger Hollywood Reporter. Disney och Lucasfilm planerar flera fristående uppföljare till George Lucas science fiction-epos, som kommer kretsa kring Star Wars-universumets karaktärer. Vilka som kommer få en egen film är oklart, men Yoda, Han Solo och Boba Fett är heta kandidater enligt tidningen. Edwards kommer regissera en av uppföljarna, men vad den handlar om är än så länge hemligt. Den nya Star Wars-filmen kommer att ha premiär i december 2016.
Godzilla-regissör gör nya Star Wars
Godzilla-regissören Gareth Edwards nästa projekt blir en fristående Star Wars-film, uppger Hollywood Reporter. Disney och Lucas Arts planerar flera fristående uppföljare till George Lucas science fiction-epos, som kommer kretsa kring Star Wars-universumets karaktärer. Vilka som kommer få en egen film är oklart, men Yoda, Han Solo och Boba Fett är heta kandidater enligt tidningen. Edwards kommer regissera en av uppföljarna, men vad den handlar om är än så länge hemligt. Den nya Star Wars-filmen kommer att ha premiär i december 2016.
Godzilla-regissör gör nya Star Wars
Godzilla-regissören Gareth Edwards nästa projekt blir en fristående Star Wars-film, uppger Hollywood Reporter. Disney och Lucasfilm planerar flera fristående uppföljare till George Lucas science fiction-epos, som kommer kretsa kring Star Wars-universumets karaktärer. Vilka som kommer få en egen film är oklart, men Yoda, Han Solo och Boba Fett är heta kandidater enligt tidningen.
Yoda, Skrillex och andra ansikten som oväntat dyker upp i... saker
Man ser det man vill se. Framförallt om det är i en kopp kaffe. 11:27 Det är många ansikten och tecken som kan dyka upp på udda ställen. Jesus ansikte i en pizza, till exempel.
Läs mer om Skrillex.
Alla nördars våta dröm - fullskalig X-Wing byggd i Lego
Har du vägarna förbi New York inom de kommande dagarna har du möjlighet att se detta mästerverk på Times Square på Manhattan. Denna nördfest anordnas av Cartoon Network och Lego för att upplysa folk om den kommande Star Wars-serien: The Chronicles of Yoda.
Lego Star Wars: Yoda Chronicles på väg
Lego Star Wars: The Yoda Chronicles är namnet på ett nytt free to play-spel som ska släppas på Ios i morgon, och Android i sommar. Ljussabeldueller, leta Lego-stift i grottor och välja
Läs mer om Android och Lego-stift.
Stort intresse för Yoda Brick på stallbacken
Bland de cirka 300 andelsägarna som fanns på stallbacken för att se Jonas Moberg visa upp årets häst i Stall Dalsland/Värmland fanns bland annat Margareta och Marie Jonsson som åkt till Färjestad från Arvika.
Yoda Chewbaccas skapare död
Banbrytande filmsminkör har avlidit
Banbrytande filmsminkör död
Han skapade intergalaktiska hjältar som Yoda och Chewbacca. Den brittiske mask– och sminkmästaren Stuart Freeborn har avlidit.
Läs mer om Chewbacca, Stuart Freeborn och Yoda.
Banbrytande filmsminkör död
Foto: Scanpix Han skapade intergalaktiska hjältar som Yoda och Chewbacca, sminkade filmstjärnor som Alec Guinness och Peter Sellers och arbetade med regissörer som Stanley Kubrick och
Läs mer om Chewbacca, Stanley Kubrick och Yoda.
Banbrytande filmsminkör död
Stockholm/TT Spektra Han skapade intergalaktiska hjältar som Yoda och Chewbacca, sminkade filmstjärnor som Alec Guinness och Peter Sellers och arbetade med regissörer som Stanley Kubrick
Läs mer om Chewbacca, Stanley Kubrick och Yoda.
Banbrytande filmsminkör död
Han skapade intergalaktiska hjältar som Yoda och Chewbacca. Den brittiske mask- och sminkmästaren Stuart Freeborn har avlidit.
Läs mer om Chewbacca, Stuart Freeborn och Yoda.
En egen film Yoda ska få
Stjärnornas krig`-karaktären är aktuell för en fristående film. Det råder inga tvivel om att Disney tänker krama ur så mycket som möjligt ur sina nyförvärvade Star Wars-rättigheter.
Lista: Nya (läskiga) djur
En fladdermus som ser ut som Yoda, en pensiorm, en fiskcyklop. Sajten oddee.com har listat 12 nyupptäckta och läskiga djur.
Läs mer om Yoda.
Dator- och tevespelstillverkaren Electronic Arts har blivit offer i...
Larger image Yoda står med som avsändare från motreaktionerna till hatbreven mot spelföretaget EA. (Stella Pictures) Dator- och tevespelstillverkaren Electronic Arts har blivit offer
Läs mer om Yoda.