Zlatan

De avslöjar Zlatans hemliga Insta-konto

Zlatan Ibrahimovic har ett hemligt Instagramkonto.Det påstår Filip och Fredrik i sitt program Breaking News.– Det här är en riktig grej, säger Filip Hammar.

DN gratulerar: Nina Ulmaja, bokformgivare

Hon älskar bokstäver och har hjälpt både Lars Norn och Zlatan att hitta formen. Men att fylla femtio är inte så märkvärdigt, tycker den prisbelönta bokformgivaren Nina Ulmaja.
Läs mer om Nina Ulmaja och Zlatan.
Varningen: Han kan bli en Henke
Att Manchester United blir bättre med Zlatan Ibrahimovic är ingen självklarhet.Det menar Manchester Evening News-krönikören Samuel Luckhurst.
Vännens sköna svar – till Zlatan
Här är Eric Baillys svar på tal.Efter Zlatan Ibrahimovics hyllade film lade Manchester United-mittbacken upp en egen film.I filmen sparkar fransmannen till Zlatan innan han flyr rummet.Hoppas du snart är redo att komma tillbaka. Jag kommer vara precis här, skriver 23-åringen på Twitter.
Zlatan hyllas stort efter nya bilderna
Zlatan Ibrahimovic närmar sig comeback och knäskadan ser ut att vara historia.På Instagram har han publicerat ett klipp där 35-åringen utdelar ett par rejäla sparkar mot en boxningssäck.Nu hyllas svensken.Välkommen tillbaka kungen, skriver en person.
Nya uppgifter: Då skriver Zlatan på
Här är nya beskedet om Zlatan Ibrahimovic.Enligt källor till ESPN kommer svensken att skriva på ett nytt kontrakt med Manchester United redan nästa vecka.Beskedet kommer tidigare än väntat på grund av Zlatans snabba rehabilitering.
Helenas kärleksoffer för Zlatan Ibrahimovic
Drömmen om Milano kan komma att krossas för Helena Seger. Mycket tyder på att det inte blir någon flytt till den italienska modehuvudstaden för henne och livskamraten Zlatan Ibrahimovic. – Helena älskade att bo fem år i Milano, säger en insatt fotbollsexpert.
Zlatan kan skriva på denna månad
Sensationella uppgifter: Skadade svensken kan sajna nytt kontrakt tidigare än väntat.
Uniteds succstart – bjöd på ny kross
Manchester United har fått en smakstart på säsongen. Premiärsegern mot West Ham följdes i dag upp av en ny kross när de bortaslog Swansea med 4-0. Nu hyllas lagets säsongsöppning utan Zlatan Ibrahimovic. United är mycket mer livliga framåt med Lukakus rörelser än när Zlatan bara står där som ett träd, skriver journalisten Miguel Delaney på Twitter.
Här är svenskarna i de europeiska toppligorna
I helgen är det premiär i Bundesliga, La Liga och Serie A och därmed är de största fotbollsligorna i Europa igång. Hur är egentligen svenskläget i klubblöse och skadade Zlatan Ibrahimovics frånvaro? DN har gått igenom de svenska spelarnas status i toppligorna.
Läs mer om Bundesliga, Europa, La Liga och Serie A.
Zlatans hemliga projekt med SVT
Zlatan Ibrahimovic och SVT samarbetar med ett hemligt projekt.För produktionen står produktionsbolaget B-Reel Films.
Läs mer om SVT.
Zlatan: De retar mig för det där
Zlatan Ibrahimovic kämpar med att bli frisk igen.Men han kan inte räkna med hundraprocentigt medlidande från sönerna Maximilian och Vincent.– De retar mig för det, säger Zlatan till Youtube-kanalen BeanymanSports.
Läs mer om Maximilian, Vincent och Zlatan.
Zlatan med på Fifas lista
Zlatan Ibrahimovic är en av 24 herrspelare som nominerats av Internationella fotbollsförbundet Fifa till priset som världens bästa spelare säsongen 2016–17.
Läs mer om Fifa och Internationella.
Zlatan släpper sitt spel: Riktigt stolt
Det första spelet med Zlatan Ibrahimovic i huvudrollen är här.I dag släpper fotbollsstjärnan sitt Zlatan Legends tillsammans med spelstudion Isbit Games.– Jag är riktigt stolt över vad studion har lyckats åstadkomma det här senaste året, säger Zlatan i ett pressmeddelande.
Läs mer om Zlatan och Zlatan Ibrahimovic.
Fröling om intima klippet med Zlatan: Mitt krav
Tillsammans spelade de in en av svensk tv-historias mest vågade sportreklamer.Och Tilde Fröling har bara goda minnen från samarbetet med Zlatan Ibrahimovic.– Han var jättesnäll. Jag uppfattade honom inte alls som kaxig, säger Fröling.
Här semestrar Zlatan – på lyxiga badorten
Zlatan Ibrahimovic fortsätter sin rehabilitering efter tuffa knäskadan.Samtidigt passar han på att njuta av livet.Tillsammans med sin familj och den nära vännen, tillika landslagets tidigare fysio, Rickard Dahan semestrar han i St Tropez vid den Franska rivieran.
Manchester Uniteds nya plan för Zlatan
Zlatan Ibrahimovic går mot ett nytt kontrakt i Manchester United. Nu skriver Independent att United står redo att erbjuda svensken en tränarroll i klubben när han avslutar sin karriär.Enligt tidningen ser Jos Mourinho Zlatan som en förebild för spelartruppen.
Hårda kritiken mot Zlatan - efter succn
Neymar debuterade för PSG i helgen genom att göra mål i 3-0-segern över Guingamp. Frankrikes dom efter brassens debut? – Jag var inte lika imponerad av Zlatan Ibrahimovic som Neymar, säger Lucas Deaux.