Zlatan

Bilden på Zlatan som nu får fansen att spekulera

Zlatan Ibrahimovic framtid är osäker.Och nu späs spekulationerna på.På en bild med Zlatan på hans klädmärkes (A-Z) instagram står texten Välkommen till Los Angeles.Det har fått fansen att gå i taket.
Läs mer om Välkommen och Zlatan.

Fem svenskar bland de 500 bästa – men ingen Zlatan

Engelska magasinet World Soccer har i sitt senaste nummer listat de 500 mest betydelsefulla spelarna inom världsfotbollen. Fem svenskar finns med på listan, men inte Zlatan Ibrahimovic.
Jag ska inte spela i USA – jag kommer till Norge
Zlatan Ibrahimovic har landat i Norge.Och fick där frågan om sin eventuella framtid i USA.Svaret var kryptiskt.– Nej, jag kommer till Norge, säger han enligt VG.
Läs mer om Norge, Norge.Och och USA.
Sanningen bakom Zlatans succbild
Zlatan Ibrahimovics bild gör succ på Instagram.Men den är inte hans.Det är den svenske tecknaren Markus Wikström som ligger bakom.– Det är otroligt hedrande att Zlatan lagt upp den, säger han.
Läs mer om Instagram.Men och Zlatan.
Zlatans kryptiska bild – avslöjar framtiden?
Zlatan Ibrahimovics framtid är oviss.Men sönernas?Ja, den verkar finnas i Manchester United.I alla fall om man ska tolka en bild som svensken lagt ut på sin Instagram.
Då får man ofta kritik – om man inte heter Zlatan
194 centimeter långa Sandro Wagner har fått sitt genombrott i Bundesliga i år.Nu är han en av två anfallare i den tyska truppen till Confederations cup, men älskas av långt i från alla i hemlandet.– Långa spelare som inte heter Zlatan Ibrahimovic får ofta kritik och delar opinionen, säger Tyskland general manager Oliver Bierhoff till AP.
Vad gör de i duschen? Orkar inte ens lyssna
Hon är en av de absolut största i svensk fotbolls historia.Men det är inget som syns på bankkontot och efter VM-bronset hyllades hon med en enkel bukett av förbundet.Här berättar förra landslagsstjärnan Lena Videkull om frustationen mot Zlatan, det nya livet med fru och barn och om homofobin hon mötts av inom fotbollen.–Förr fanns det konstiga ider om allt möjligt, även i MFF, många som inte ville ha damfotboll, vad gör de i duschen? Dumma grejer. Jag orkar inte ens lyssna på det.
Läs mer om Lena Videkull, MFF, VM-bronset och Zlatan.
MFF:s hyllning av Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic får en egen avdelning på MFF-museet – åtminstone tillfälligt.Under sommaren kommer anfallarens karriär visas upp.– Zlatan Ibrahimovic är något av det mest kända Malmö har och många älskar honom, säger Jonathan Hansen, kommunikatör hos Malmö FF.
Nu har du chans att köra samma bil som Zlatan
Zlatan Ibrahimovic, Jerry Seinfeld, Jay Leno...Listan över kändisar som äger en Porsche 918 Spyder kan göras lång - och nu har du chansen att göra dem sällskap.På Rennlist ligger nämligen ett exemplar ute för försäljning med ett utgångspris på över 12 miljoner kronor.
Janne reagerar – efter norska Zlatan-frågan
OSLO/STOCKHOLM. Träningslandskamp mellan Norge och Sverige.Då kom Zlatan Ibrahimovic på tal igen – något som inte uppskattades av Janne Andersson.– Då var då. Jag bryr mig inte om hur det var innan, säger förbundskaptenen.
Det bästa sedan Zlatan lämnade
Med sitt avgörande mål mot Frankrike fick Ola Toivonen hela Friends arena att koka.Och det lär varit livat i tv-sofforna runtom i Sverige också, då hela en och en halv miljon tittare såg andra halvlek.–Den bästa siffran sedan Zlatan lämnade landslaget, säger Discovery Networks presschef Dan Panas till Dagens Media.
Johan Esk: En Zlatan-comeback helt fel för landslaget
Zlatan i landslaget är just nu en icke-fråga. Måtte det förbli så. Annars är Janne Anderssons framgångsformel i fara.
Zlatan pissade på PSG – nu gör han
Han kom som en kung och lämnade som en legend.Men Zlatan Ibrahimovic lämnade en bitter eftersmak efter sig i Paris.Han pissade på klubben, skriver RMC Sports krönikör Daniel Riolo.
Läs mer om Daniel Riolo, PSG och Paris.Han.
Guidetti: En dröm om Zlatan kommer tillbaka
Zlatan Ibrahimovic lade upp en kryptisk video efter Sveriges seger mot Frankrike.Och spekulationerna om en återkomst i landslaget är i full gång.– Det skulle vara en dröm om han kom tillbaka, säger John Guidetti.
Lagerbäck: Sverige skulle bli ännu bättre med Zlatan
Sverige gör succ i VM-kvalet.Men man skulle bli ännu bättre om Zlatan Ibrahimovic återvände till landslaget.I alla fall om du frågar Lars Lagerbäck.– Han är en unik spelare, säger han på en presskonferens.