Zlatan

Bråket som kostat Zlatan 66 miljoner

Zlatan Ibrahimovic har tappat hela 66 miljoner kronor i intäkter.Anledningen är en affär som resulterat i ett mindre fiasko för den svenske superstjärnan – och ett bråk som fortfarande inte är löst.
Läs mer om Zlatan.

JUST NU: Zlatan tillbaka i träning

Zlatan Ibrahimovic närmar sig comeback.The Sun avslöjar i dag att 36-åringen har börjat träna ihop med resten av laget.Han kör på ungefär 90 procent av max, uppger en källa.
Italien har otrolig tur att Zlatan är skadad
Italien är en mardrömslott för Sverige.Men den italienska journalisten Monica Colombo anser att Sverige är en mardrömslott för Italien.– Italien har otrolig tur att Ibra är skadad och inte kan göra comeback i matcherna, säger hon.

Här är Zlatans nya karriärsval

Här är Zlatan Ibrahimovic nya satsning.Fotbollsstjärnan skriver själv i sociala medier att han kommer att öppna padel-hallar.Jag börjar min nya karriär snart, skriver han på Instagram.
Läs mer om Instagram och Zlatan Ibrahimovic.
Zlatans utbrott: Han blev galen
Zlatan Ibrahimovic är känd för sitt stundtals heta temperament.Nu berättar domaren Bas Nijhuis om ett av Ibras utbrott på planen.–Han blev galen, säger Nijhuis enligt VoetbalZone.
Läs mer om VoetbalZone.
Långt större än Zlatan – nu är han allra störst
I februari 2014 reste sig en anfallare från en bänk i West Bromwich.Sedan reste han hem och lyfte svensk klubbfotboll ur gruset och sin moderklubb till helt nya höjder.Om vem som är Malmö FF:s bästa spelare under 2000-talet råder ingen tvekan.Han heter Markus Rosenberg.
Läs mer om West Bromwich.Sedan och Zlatan.
Zlatans hälsning efter MFF:s guld
Malmö FF har tagit sitt 20:e SM-guld. Det firas av Zlatan Ibrahimovic. Vem annars? Grattis Malmö FF, skriver han på Instagram.
Läs mer om Instagram och Zlatan Ibrahimovic.
Camilla Läckbergs pik till Zlatan
Zlatan Ibrahimovic ville få bord på exklusiva restaurangen Fäviken - men lyckades inte.Nu pikas han av deckardrottningen Camilla Läckberg för att han inte fick bordsreservation, när hon ska äta middag där i november.Hej där @iamzlatanibrahimovic ! Vi har bord 24:e november och du kan få hänga på oss! skriver Camilla Läckberg på Instagram.
Då tror jag att Zlatan är tillbaka
Spekulationerna kring Zlatan Ibrahimovic comeback har varit många. Främst på grund av Manchester Uniteds hemlighetsmakeri. Men nu har Jos Mourinho avslöjat när han tror svensken gör comeback.– Det visar på en otroligt stark inställning, säger Jos Mourinho till franska Tlfoot.
Läs mer om Tlfoot, Zlatan och Zlatan Ibrahimovic.
Segers okända liv: Var vår Helena
Innan Helena Seger träffade Zlatan Ibrahimovic var hon skådespelerska – i åtta avsnitt.Seger spelade en viktig roll i en kultserie i SVT – och imponerade på upphovsmakarna.
Läs mer om Helena, SVT och Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan försökte boka bord på lyxkrog – misslyckades
Fäviken är en av Sveriges finaste restauranger.Men när Zlatan försökt boka bord på lyxkrogen har han gått bet, enligt tidningen Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Zlatan.
Zlatans dolda bolag i Sverige
Zlatan Ibrahimovic pratar gärna vitt och brett om sina satsningar på klädmärken, energidrycker och parfymer.I bakgrunden driver den svenske superstjärnan också ett antal mer okända bolag som han aldrig nämner.Av allt att döma går affärerna strålande, men när SportExpressen ställer frågor sprider tystnaden sig fort.
Läs mer om SportExpressen och Sverige.
Ikonens negativa besked om Zlatan
De senaste uppgifterna om Zlatan Ibrahimovic gör gällande att han är tillbaka redan i december.Men nu har Andy Cole, som tränat med Zlatan, gett en annan bild av läget.
Han undviker frågan: Jag behöver Zlatan
Det har fortfarande inte kommit några raka besked om hur Zlatan Ibrahimovics skaderehabilitering går. I en ny intervju med Viasat får Jos Mourinho frågan om när svensken kan vara tillbaka – men tränaren väljer att ducka frågan och ger i stället ett kryptiskt svar om hur han ser på svenskens roll i laget. Se intervjun med Mourinho i spelaren ovan!
Läs mer om Mourinho, Viasat och Zlatan.
Raiolas kryptiska besked om Zlatan
På tisdag avgörs det vilken nation Sverige får i play-off-matcherna till VM i Ryssland.Om Sverige skulle gå dit är det många som hoppas på en återkomst till landslaget för Zlatan Ibrahimovic.Men hans agent Mino Raiola är osäker på om den svenske superstjärnan skulle tacka ja.– Jag kan inte säga för Zlatans räkning att han skulle säga nej om landslaget ringde, säger han till SportExpressen.
Majstorovic öppnar för Ibrahimovic i BP
Daniel Majstorovic kliver in i Brommapojkarna som sportchef, en uppgift han ser fram emot att ta sig an. Maestro återförenas även med nära vännen Olof Mellberg.Nu hintar sportchefen om att han sparat en roll till Zlatan Ibrahimovic.– Någonstans här vi den rollen sparad, säger Majstorovic och skrattar.
Vad tror ni smärtar honom allra mest?
Zlatan Ibrahimovic banade väg och utmanade den svenska rättvisan när han särbehandlades i landslaget.SHL kan bli avsevärt mycket bättre på att vårda stjärnorna.
Bilderna på Zlatan skapar nya rubriker
Bilderna skapar rubriker i England.Är Zlatan Ibrahimovic på väg mot en sensationellt tidig comeback i Manchester United?– Jag kan inte tänka mig att han tränar med de andra i laget, säger journalisten Samuel Luckhurst.
Självklart är vi rädda för Zlatan
Sverige kan möta Danmark i playoff till VM.Ekstrabladets sportchef Allan Olsen ser Danmark som stora favoriter om det blir en ny grannfejd.Men ingen har glömt vad som hände förra gången.– Självklart är vi rädda för att Zlatan ska komma tillbaka och sänka oss igen, säger han.
Läs mer om Allan Olsen, Danmark och Zlatan.
Olof Mellberg: Zlatan har lagt landslaget bakom sig
Sverige drömmer om VM.Och många drömmer om Zlatan Ibrahimovic i Ryssland.Men det är kört, menar landslagsikonen Olof Mellberg.– Han har lagt landslaget bakom sig, säger han till SVT.