Zlatan

MFF-hyllning till Zlatan sprids i fotbollsvärlden

Nu sprids Malmöfansens hyllning till Zlatan över världen.Stora sporttidningar uppmärksammar banderollen som vecklades ut på Swedbank stadion under MFF:s match mot Djurgården.Budskapet på ståplats var tydligt: Krya på dig Zlatan – du klarar allsvenskan med ett knä.Fansen visade sitt stöd för idolen på ett känslomässigt sätt, skriver spanska Mundo Deportivo.

Mourinho om Zlatan: Jag bryr mig inte

Zlatan Ibrahimovic har landat i USA. Och fotbollsframtiden är osäker. Men Jos Mourinho vill inte spekulera i något. – Jag är inte intresserad. Jag bryr mig inte, säger han.
Läs mer om USA och Zlatan.
Uppgifter: United vill ha Zlatan i tränarroll
Framtiden som spelare är oviss. Men Zlatan Ibrahimovic kan ändå stanna i Manchester United. Klubben har inlett snack om en tränarroll för svensken, skriver The Independent.

Zlatan hyllas för sitt mentorskap

Efter knäskadan kan Zlatan Ibrahimovic ha gjort sitt i Manchester United. Men han fortsätter att vara viktig för klubbens unga spelare. – I många år framöver kommer jag att vara en bättre Unitedspelare tack vare Zlatan, säger Marcus Rashford.
Schweinsteiger vill gärna ha Zlatan i MLS
I dag går Zlatan Ibrahimovic under kniven i händerna på specialisten Freddie H Fu. På sjukhuset UPMC i Pittsburgh ska svenskens fotbollskarriär räddas. Och enligt brittiska medier kan svenskens framtid finnas – i just USA.
Doktorn: Det avgör Zlatans öde
Zlatan Ibrahimovic ska flyga till Pittsburgh för att opereras.Men en detalj kring skadans natur kan bli direkt avgörande för hans framtid.– Då blir det en tuff historia, säger knäspecialisten Rien Heijboer till Algemeen Dagblad.
Mourinho: Zlatan i USA för operation
I måndags uppgav den italienske Sky Italia-journalisten Gianluca DiMarzio, som var först med uppgifterna om att Zlatan Ibrahimovic är korsbandsskadad, att den svenske anfallsstjärnan rest till USA för genomgå en operation.
IFK Kristianstads klubbläkare specialgranskar Zlatans skada
IFK Kristianstads klubbläkare Markus Waldn, 41, ingår i teamet som ska specialgranska Zlatan Ibrahimovic knäskada.Walden är med i en forskningsgrupp i Linköping som jobbar för Uefa.– Vi har samlat in skadematerial sedan 2001 på Manchester United och andra toppklubbar i Europa, säger han.
Svenske läkaren ska utreda Zlatans skada
IFK Kristianstads klubbläkare Markus Waldn, 41, ingår i teamet som ska specialgranska Zlatan Ibrahimovic knäskada. Waldn är med i en forskningsgrupp i Linköping som jobbar för Uefa. – Vi har samlat in skadematerial sedan 2001 på Manchester United och andra toppklubbar i Europa, säger han.
Antoine Griezmann kan ersätta Zlatan
Zlatan Ibrahimovics svåra knäskada gör att Manchester United lär behöva värva en ny anfallare.
Läs mer om Manchester United och Zlatan.
Vill få bort stjärnan efter Zlatan-bilden
Chelsea-stjärnan Michy Batshuayi poserade med en Zlatan Ibrahimovic-tröja på Twitter.Nu har han fått ilskna reaktioner tillbaka från flera supportrar i det egna ledet.Vissa vill att han ska lämna klubben, rapporterar Daily Mirror.
Griezmann kan ersätta Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovics svåra knäskada gör att Manchester United lär behöva värva en ny anfallare. Högt upp på den brittiska fotbollsklubbens önskelista: Atltico Madrids Antoine Griezmann.
Zlatans nya plan – efter svåra skadan
Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United verkar vara över. Nu rapporterar Daily Mirror att svensken i ställer lägger full fokus på en comeback i en helt annan liga.
Ronaldos hyllning till Zlatan – efter skadan
Fina ord strömmar in efter skräckskadan. Nu får Zlatan Ibrahimovic stöd – från sin gamle idol Ronaldo. Du har mitt stöd, respekt och beundran, skriver han i ett fint inlägg på Instagram.
Hyllningen till Zlatan från Malmö FF-fansen
Zlatan Ibrahimovic är långtidsskadad och tvingas till operation. Då passade Malmö FF på att skicka en hälsning till anfallsstjärnan i mötet med Djurgården. Krya på dig Zlatan – du klarar allsvenskan med ett knä,
SVT-expertens kritik mot United: Märkligt
Manchester United läcker locket på kring Zlatan Ibrahimovics skada. Nu får storklubben kritik av SVT-experten och före detta landslagsspelaren Anna Pohjanen. – Det känns lite märkligt att de har hållit inne med det. Det är svårt att förstå, säger Pohjanen enligt SVT.
Läs mer om Anna Pohjanen, Pohjanen, SVT och United.
Uppgifter: Då opereras Zlatan
Läs mer om Zlatan.
Uppgifter: Då ska Zlatan operera knäet
Zlatan Ibrahimovic är på väg till USA för att operera sitt skadade knä. Enligt journalisten Gianluca DiMarzio anländer svensken till Pittsburgh under måndagseftermiddagen för att bli opererad under onsdagen.