Zlatan

Anmärkningsvärt – jag förstår inte

Tystnaden kring Zlatan Ibrahimovics knä är total.Något som får den förre storspelaren Patrik Andersson att höja på ögonbrynen.– Det är anmärkningsvärt, säger han i Viasat.
Läs mer om Patrik Andersson och Viasat.
Johan Croneman: Ljungberg briljerar där Zlatan skulle vara helt ointressant
Zlatan kallade honom 'primadonnan', så primadonnan blev det i mångas ögon. Jag tycker verkligen han kan få visa upp de där eventuella primadonnefasonerna, det skulle bara göra saken ännu bättre – Fredrik Ljungberg har något nytt att berätta så fort han öppnar näbben, skriver Johan Croneman angående Viasats nya stjärnvärvning till expertsoffan.

Zlatan om VM: Om jag vill så kommer jag vara där

Zlatan Ibrahimovic är ett tech freak.Och han älskar att spela tv-spel med sina söner Maximilian och Vincent.– Om de är bättre än mig? Det är en hemlighet, säger han.
Läs mer om Maximilian och Vincent.
Zlatan: Snart är jag tillbaka
Zlatan Ibrahimovic säger nu att han är frisk och spelklar för Manchester United igen. Anfallaren har varit borta från spel sedan den 26 december.
Läs mer om Manchester United.
Vännens påstående: Zlatans skada är fejk
Zlatan Ibrahimovic har fejkat sin skada för att slippa spela för Jos Mourinho.Det hävdar Serie A-legendaren Adrian Mutu.– Jag har information, säger Mutu till rumänska Telekom Sport.
Andersson gör rätt i att inte spekulera om Zlatan
Zlatan Ibrahimovic har öppnat dörren för en comeback i landslaget. Men förbundskapten Janne Andersson är kallsinnig. För honom har ingenting förändrats.
Läs mer om Janne Andersson och Zlatan.
Zlatan stänger INGA dörrar - "värvas" av Sydkorea inför VM
Zlatan Ibrahimovic kommer förmodligen aldrig bli världsmästare i fotboll, men han är i alla fall ohotad världsmästare i att öppna dörrar!
Läs mer om Sydkorea.
Janne Andersson om Zlatan: Han får höra av sig
Om Zlatan Ibrahimovic ändrar sig gällande spel i landslaget för han höra av sig först. Det beskedet upprepade förbundskaptenen Janne Andersson flera gånger när han presenterade truppen till landskamperna mot Chile och Rumänien.
Ibrahimovic ingen fråga för Andersson
Sporttelegram. Snack, skriverier och diskussioner om en landslagscomeback bryr Janne Andersson sig inte om. Zlatan Ibrahimovic är inte aktuell för landslaget. - Jag förhåller mig till verkligheten och respekterar det beslut han har tagit.
Läs mer om Andersson och Janne Andersson.
Ibrahimovic ingen fråga för Andersson
Snack, skriverier och diskussioner om en landslagscomeback bryr Janne Andersson sig inte om. Zlatan Ibrahimovic är inte aktuell för landslaget. – Jag förhåller mig till verkligheten och respekterar det beslut han har tagit. Därmed är frågan klar för mig, säger förbundskaptenen.
Läs mer om Andersson och Janne Andersson.
Johan Esk: Zlatan är en ickefråga för Andersson
Är du fotbollsspelare och vill till VM? Var du inte med i truppen Janne Andersson släppte på torsdagen? Då kan du glömma VM. Om du inte heter Zlatan.
Läs mer om Andersson, Janne Andersson och Zlatan.
Beskedet om Ibrahimovic: "Får höra av sig"
Zlatan Ibrahimovic är i nuläget inte aktuell för fotbolls-VM. Det beskedet upprepade förbundskaptenen Janne Andersson när han presenterade truppen till landskamperna mot Chile och Rumänien.
Beskedet om Ibrahimovic: "Får höra av sig"
Zlatan Ibrahimovic är i nuläget inte aktuell för fotbolls-VM. Det beskedet upprepade förbundskaptenen Janne Andersson när han presenterade truppen till landskamperna mot Chile och Rumänien.
Beskedet om Ibrahimovic: Får höra av sig
Zlatan Ibrahimovic är i nuläget inte aktuell för fotbolls-VM. Det beskedet upprepade förbundskaptenen Janne Andersson när han presenterade truppen till landskamperna mot Chile och Rumänien. – Om spelare ändrar sig får de höra av sig till mig så tar vi en diskussion, sade han.
Det Zlatan säger ändrar inte något
Zlatan Ibrahimovic har öppnat för en återkomst i svenska fotbollslandslaget.Men orden gör inga större avtryck på förbundskapten Janne Andersson.– Det ändrar ingenting i sakfrågan för mig, säger Andersson.
Läs mer om Andersson och Janne Andersson.
Zlatan går in i samarbete med Samsung: "För mig är teknik framtiden"
Zlatan Ibrahimovic inleder ett mångårigt samarbete med Samsung. "Personligen är jag ett teknikfan. Jag är i goda händer", säger Zlatan Ibrahimovic.
Läs mer om Samsung och Zlatan Ibrahimovic.
Samsung knyter till sig Zlatan Ibrahimovic
Efter ett fyra år långt samarbete, och en rad prisade kampanjer, stod det i början av året klart att Zlatan Ibrahimovic och Vitamin Well går skilda vägar.
Vill möta Zlatan i VM: Skulle hjälpa oss
Sydkoreas förbundskapten Shin Tae-yong vill se Zlatan Ibrahimovis återkomst till det svenska landslaget till VM.– Jag har hört från andra att han är en bufflig kille och det kan skada sitt lag, säger Shin under en presskonferens.
Läs mer om Shin, Shin Tae-yong och Zlatan.
Sveriges motståndare vill se Zlatan i VM: Kan hämma laget
Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i Sveriges trupp till sommarens fotbolls-VM är en het potatis kring de svenska middagsborden. En som hoppas på stjärnans medverkan är Sydkoreas förbundskapten Shin Tae-Yong.
Läs mer om Shin Tae-Yong och Zlatan.